Jump to content
PirateClub.hu

Ti hogyan borotváljátok?


kuka110
 Share

Recommended Posts

Én hajnyírógéppel szoktam, utána pedig borotvával nekiállok! :D Még jó, hogy bariunőm adott 1 jó tanácsot, amit nektek is ajánlok: Ha leborotváltátok azon a bizonyos ponton, utána érdemes bekenni testápolóval, vagy pedig nivea krémmel a bőrt, és így nem fog viszketni utána! Lehet, hogy ezt sokan tudtátok, de gondoltam megosztom veletek! :D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Én a villanyborotvának a pajeszvágó részével szoktam leszedni középtájon a szőtt. Ha csak ezzel csinálom, akkor nem is viszket utána. Ha tök simára akarom, akkor a borotva felével is végig megyek rajta. A níveás dolgot már régóta csinálom, de nekem nem mondta senki, én gondoltam rá, hogy be kéne kenni.

 

A kérdésem továbbra is, hogy mellen kell-e szőrteleníteni? Ha egyszer lenyírom, utána borotválhatom ott is szinte naponta, mert elég kellemetlen lehet, ha a borosta beleakad a pólómba, meg csúnya is.

Szóval szerintetek érdemes leszedni onnan is?

Link to comment
Share on other sites

B.nőm kipróbálta egy csíkban rajtam (ott lent, gyk-ért a .......) :D én voltam a teszt alany :D majdnem össze f*stam magam, még a könyeim is kijöttek szóval inkább ne gyantázzátok le :D

Tetóváló gép alatt kibirtam egyhuzamban 3 órát de ennél ez a 2mp is nagyon sok volt :( többet nem hagyom magam...

Link to comment
Share on other sites

Idéznék egyet a tudomány témakörből:

 

3. A borotválkozástól gyorsabban nő és erősebb, sötétebb lesz a szőrzetünk!

Egy 1928-as klinikai vizsgálatban összehasonlították a szőrnövekedést a borotvált és a nem borotvált foltokon. Semmilyen különbséget nem tapasztaltak. A tévhit valószínűleg onnan ered, hogy a frissen borotvált szőr vége éles körvonalú, amikor kiserken. Később a vég elkopik, szétfoszlik és a valóságosnál vastagabbnak tűnik. A frissen növő szőrzet azért sötétebb, mert még nem fakította ki a napfény.

Link to comment
Share on other sites

Én mindent borotválok, a fejtető kivételével (hosszú hajú vagyok) és a pajesz kivételével.

 

Nem használok borotvahabot... igen, hab nélkül ájdalmas, de megéri... egy ideig nem is nő vissza :D

Az "ágyú" körüli részt borotválom, de a herezacskónál lévő szőrt ollóval vágom.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

na szóval, nekem is most lesz az első alkalom h letolom a szőrt a gyíkomról. ezért is kérdezném h szerintetek hogyan csináljam? rendelkezésre álló eszközök: hajnyírógép, villanyborotva pajeszvágó része és olló. melyiket használjam? utána bekenni ajánlatos? meg elsőre is mehet nyugodtan tök csupaszra??? :lol:

Link to comment
Share on other sites

csak nem bizok magamban, még az arcom sem merem olyan borotvával borotváni hátha megvágom magam. nem hogy ott lent :P . ezért nem is irtam ezt a lehetőséget. azért köszi.

 

helló. először én is parzátam de rájöttem h csak annyi, hogy oldalra ne húzd. Ha lefelé huuzod gáz nemlehet. Jah és ne erőssen. kb ennyi

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Így igaz, nem a vadonban elünk, és ha megnézed mégis ezeken a helyeken semmivel nem lett akár rövidebb a szőr. Nagyobb hatást kelt? Kit akarsz ezzel becsapni, magadat? A másik képzeld, nem borotválom a nemi szervem és minden nap legalább lezuhanyzom. A hónalj más terület, az az egyetlen terület ahol tényleg kellemetlen.

Mennyire nagy az a százalék amiről beszélsz? Ugyanis ezt még nem vettem annyira észre hogy ez lenne a nagyobb százalék.

 

szipi: nem nem esztétikus^^, de azt se mondd hogy igazából nem amiatt kezdted el magad borotválni, hogy tetszél a férfiaknak. Ezzel azt akarom mondani, hogy én azt nem tartom fontosnak, hogy azért tetszem másoknak mert csupasz vagyok valahol.

 

Most belegondolok, hogy tetszik egy csaj, de kiderül h nem borotoválja. Erre elhajtom? Ugyan. Szerintem is tökmind1 h csinálja e vagy nem. Mivel Szeretkezésnél am sem akarok minden áron úgy is odaférkőzni (:D), ha meg akarja a csaj akkor joggal elvárhatom h borotválja le. Nem?

Link to comment
Share on other sites

csak nem bizok magamban, még az arcom sem merem olyan borotvával borotváni hátha megvágom magam. nem hogy ott lent :P . ezért nem is irtam ezt a lehetőséget. azért köszi.

 

bár gondololom azóta már túlestél rajta, de:

Olyan borotvával kell, amin van bőrvédő csík. Ha kicsit megvágtad, kifertőtleníted:) Utána télleg kell vmi krém, testápoló, johnson&johnsons babaolaj (bár ez utóbbit pasiknak talán mégsem:) )

Link to comment
Share on other sites

Valaki előttem mondta, hogy mostanság elfogadott, szinte elvárt dolog, hogy egy férfi borotválja a... szőrzetet. :P Erre lenne mit mondanom:

Először is: Magyarország az egyetlen hely, ahol eddig észrevettem volna ezt az elvárást. Finnországban, ahol az év legnagyob részét töltöm, nem elvárt, sőt! Férfiatlan dolognak tartják, a konzervatívabb emberek meg egyszerüen buzinak nézik a borotválókat - mármint ha teljesen csupaszra borotválja valaki, a... rövidítés teljesen normál. És nehogy Finnország legyen a fura hely, egy angol ismerősöm egyszer nagy ijedten mesélte, hogy majdnem elvesztett egy fogadást, és ha elveszti, akkor leborotválja.

Másodszor: Akármennyire is elvárt, teljesen biztos, hogy a pornóipar hozta ránk ezt a jelenséget.

Harmadszor: ...aszittem több mondanivalóm lesz. Namindegy.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...