Jump to content
PirateClub.hu

Méret a lényeg vagy a vastagság?


kyleka
 Share

Recommended Posts

Hmm meglepö miket irogatok hosszuság eddig szerintem egy lánynak se az volt a lényeg milyen hosszu a farkam inkább mit tudok!! Hiába ha 25 cm-es lenne a farkam nem tudnék többet felmutatni csak annyit milyen hosszu kiröhögne elküldene a jó francba! Tehát a lényeg a tudás hogy tudsz bánni egy növel ha a hosszuságot nézzed az csak neked jó ha állandoan vered a farkad! :)

Link to comment
Share on other sites

Szerintem nem a méret a lényeg...hiába nagy valakinek a szerszáma, ha nem tudja, hogy mire való, mit lehet vele kezdeni, hogyan lehet örömet szerezni egy lánynak...:(

Először a fejekben kéne rendet tenni, mert én tutira elzavarnám a pasit (hiába van nagy neki), ha nem tudna mit kezdeni a helyzettel. :) :)

Lényeg a tudás, szerintem!!!

Link to comment
Share on other sites

CSÁ! a topik elején eléggé elkanyarodtunk a témától(szipi fan klub) na mind1 ! szeritnem relatív a méret, kinek hogy...

én annyit akarok hozzászólni hogy 14 éves vagyo kés 15 centi. a Csajom eléggé meg volt vele elégedve, valamikor nagyobb volt, m ég kedvesen megkérdezte: te növeszted? -mondom: jah!. pár hónap után szakítottunk és elkezdett durván oltani. Msn-en olyanokat mondott mások előtt hogy velem senki nem akarja csinálni mert kicsi a farkam. ahoz képest végig dugtam a fél falut, és senkinek nem volt vele baja.... Szóval ezzel azt akartam mondani hogy ha egy csaj azt mondja kicsi a farkad, akkor ne vedd komoylan csak azért mondja mert mással nem tud basztatni.. ha 30 centis farkad lenne akkor is ezt mondaná. Ha szeret (szeretett) a csaj, akkor nem a méret a lényeg, mert nem azért kellesz neki! mert ő nem "csak" dugásra vágyik hanme szeretkezésre! Ami pedig nem méret, hanem tudás függő!

 

Ui: azért 14évesen elég tapasztalt srác vok... :D

Link to comment
Share on other sites

Lehet valakinek nagy mérete, ha már az első percben elsül, sütheti. :)

Nekem 15-17 között változik a vágytól és az aznaptól függően. Egyszer feltörte a bicikli és azóta ingadozik így. :( Szóval ne bő boxert válasszatok kerékpározáshoz.

És azért az is fontos, hogy ne ceruza legyen, mert azzal sem lehet sokra jutni.

 

Link to comment
Share on other sites

Hello!

 

Nekem 13/4 cm es, és már elmultam 18éves, még nem voltam senkivel, de pár honapja van barátnőm, ez nagyon kicsinek számít?

Beszélgettünk a témárol de a méret nem került szóba, és félek hogy nem lesz neki jó, célozzak erre a témára is hogy ne érje váratlanul?

 

Köszi a segítséget!

Link to comment
Share on other sites

Hello!

 

Nekem 13/4 cm es, és már elmultam 18éves, még nem voltam senkivel, de pár honapja van barátnőm, ez nagyon kicsinek számít?

Beszélgettünk a témárol de a méret nem került szóba, és félek hogy nem lesz neki jó, célozzak erre a témára is hogy ne érje váratlanul?

 

Köszi a segítséget!

 

Nekem is kb. ekkora van. Ez talán az átlagosnál egy kicsit kissebb, de ez nem okozott még problémát. Ha jól tudod "használni" szerintem nem lesz rá panasz.

Link to comment
Share on other sites

Hi!

 

Állítólag általában 12-18cm-es hosszokról beszélhetünk... Európa viszonylatban. Ebben a tartományba mozog a nyeles aszpirin, ha valakinek 12, akkor neki izgalmi állapotban várhatólag 18 lesz. Ha valakinek a felső tartományban fityeg, akkor állva is ott marad, kb.

Ismétlem, állítólag. Ez abban a műsorban volt, amelyikben elsírták a 3 centis f@rkú muksó esetét.

Én úgymond az átlagolt tartomány teljes sprektumát kitöltöm. Persze a köztes értékeket eleinte gyorsan legyűröm, az aktus végén "többet nézelődök útközben" :).

Egyébként valóban nem számít, hogy hosszú legyen. Legalább is a barátnőm nem annyira mély, hogy hasznos lehetne. Amikor hosszabb "játékokat" ejtünk, akkor van alkalom az ilyesmit megtapasztalni... a mutató és középső ujj párossal elérem a méhszájat, akkor pedig már nincs messze a vége... de persze ez a cerkával is jól érezhető bizonyos pózokban.

Szóval a lényeg a kitartás, póz és az érzelem (vagy e helyett tekintélyes mennyiségű pia :P), ezt tudom mondani, tapasztalatból. És az előjátékról soha nem megfeledkezni!

 

Na elég jó first post... én is jól indítok :):P

Link to comment
Share on other sites

Hát nemtom. Az biztos, hogy annyi már elég majd' mindenre, esetleg néhány pozitúrával lesz gondja az ember fiának, ebből következőleg a lányának is :P

Az hogy mekkora fér bele, az megint csak relatív. Az intim részek meglehetősen "flexibilisek", így nem hiszem, hogy korlát a kézzel mintavételezett mélység.

De azt már mást fórumtársnő is leírta valamelyik topicban, hogy 8-10 cm elég a megfelelő hatás kiváltásához.

Link to comment
Share on other sites

Mi számit kicsinek, és mi normális hosszúságúnak?

 

A hímvessző méretei igen változatosak, és eléggé függetlenek a testalkattól, tehát nagydarab, magas férfinak is lehet kis pénisze ill. alacsony férfinek pedig nagy. A hímvessző nagysága 10-23 cm között változik. A férfiak legtöbbjének 12-17 cm-es. A 10 cm alatti és a 22 cm feletti méretek viszonylag ritkán fordulnak elő.

 

Figyelem! Nem szabad összehasonlítani a pénisz méretét attól függetlenül, hogy milyen állapotban van. A méret különbségek férfiak közt igazából ernyedt állapotban vannak /uszoda, edzőterem stb./ , merev állapotban sokkal elenyészőbbek. Ez abból adódik, hogy két típusú pénisz létezik az un. "vér pénisz", amikor többszörösére is nő a hímvessző, ugyanakkor a másik típusú un. "hús pénisz" szinte csak megkeményedik növekedés nélkül.

 

Beszélnünk kell egy másik méretről is, a pénisz átmérőjéről is. A férfiak számára ez kevésbé szokott téma lenni, pedig ez sokkal fontosabb, mint a hosszúság! /átlag méret: 3-4 cm/

 

Nem mindegy az sem , hogyan mérik meg a péniszt. Legcélszerűbb, ha a merev hímvesszőt a testtel derékszögbe állítják, és a szeméremcsonttól mérnek. Azt is kalkulálják be az eredménybe, hogy a pénisz gyakran veszít a merevségéből a mérés alatt, így kevesebb lesz az eredmény.

 

Nem egyszer kérdezték meg tőlem, lehetséges-e , hogy a fájdalmas közösülés vagy a kisebb szexuális izgalom oka az össze-nem illés. Az, hogy egy nő és egy férfi nem illik össze, annak számtalan oka lehet, de legkevésbé a nemi szervek nagysága. A szűk hüvely nagy pénisz, ill. tág hüvely, kis pénisz találkozás igen ritka. A hüvely nagyon rugalmas szerv, ami jól tud alkalmazkodni a hímvessző méretéhez.

 

Sokkal gyakoribb, hogy a lány igazából nem is vonzódik a fiúhoz szexuálisan, igy az izgalom hiánya miatt a hüvely nem nedvesedik. "Túl nagy a hímvessző! -mondja. Ha a behatolás teljesen lehetetlen, ezt nevezzük vaginizmusnak. Gyakoribb, hogy a lány fájdalmat érez a behatoláskor. Természetesen a hüvelygörcsnek, a nedvesedés hiányának számtalan oka lehet. Sokszor tudattalan szorongás a szextől, a terhességtől , a fájdalomtól stb.

 

Ha egy fiúnak komplexusa van a vélt kis pénisze miatt, a merevedése eleve nem lesz teljes a szorongása miatt, elsieti a behatolást, aminek következtében a lánynak nincs elég ideje felizgulni. Így a száraz hüvely miatt a pénisz bevezetése nehéz, ettől az eleve bizonytalan fiú még inkább elbizonytalanodik, amire persze a pénisz merevsége is csökkenhet. Emiatt lesz kisebb a hímvessző mérete.

 

 

Mit lehet tenni, ha valaki a péniszét kicsinek tartja?

 

A hímvessző méretét gyógyszerrel megváltoztatni nem lehet, /bár olvashat hirdetéseket, amik masszírozással ígérnek csodákat, ne higgyen ezeknek/. Tehát azt kell elfogadni, amit a természet adott, de ne feledje a következőket:

 

- szexuális élvezet, kielégülés legkevésbé függ a nemi szervek méreteitől,

 

- igen ritka az extrém kicsi vagy nagy hímvessző,

 

- a hüvely, ha a lány izgalmi állapota megfelelő, rugalmasan tud alkalmazkodni a pénisz méretéhez,

 

- ha a fiú izgalmi állapotát csökkenti a szorongás, hímvesszője nem éri el a maximális méretét,

 

- ne gondolja mindig azt, hogy a lány kielégületlenségét a hímvessző mérete okozza, keressék meg az igazi okot,

 

- megfelelő pózok kiválasztásával, fantáziával élvezetes, meghitt együttléteket lehet átélni,

 

- és végül tudnia kell, sok nőnek nagyobb problémát okoz a nagy pénisz, mint a kicsi. /hozzám alig fordult nő azzal a panasszal, hogy kicsi a párja hímvesszője, míg azzal a kérdéssel igen, hogy mit tegyen, mert fél a barátja méreteitől, nem is mer lefeküdni vele, ill. fáj a szeretkezés/

 

 

A nagy hímvessző sokkal inkább a férfiak vágya, mint a nőké!!! Ha bizonytalan a pénisze méreteiben, itt az ideje, hogy megmérje meg az elmondott módon, hasonlítsa össze az átlagmérettel, és nyugodjon meg!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Látom elég sokan úgy érzik gondjaik vannak a méretükkel.Én is azt hittem hogy kicsi meg nem jó mert a mittom én a Petinek nagyobb vagy valami, de amikor olyan csajjal voltam aki eléggé tág volt és egy gyerkőcön is túl van már, de mondta hogy milyen jó voltam akkor ez már nem foglalkoztatott.A pornó filmekban is csak azért dolgoznak nagy szerszámokkal hogy jobban lehessen látni a dolgokat, de szerintem mi nem vagyunk azok és nem kell 25cm-s rúd kolbász

a lábunk közé. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Szevasztok!

 

Na akkor megosztok veletek egy kis érdekességet. Nekem, szexuális életem előtt átlagos méretű volt a hímtagom.

VISZONT!!!!!

Mikor összejöttem barátnőmmel és belekóstoltunk az élet édesebb oldalába, kb 1.5 hónap múlva kérdezett rá barátnőm hogy mi történt a kis fönökkel? Kérdeztem hogy miért? Mert úgy vette észre hogy NŐTT!!!!

 

Utólag kb. 1.5-2 cm-t nőtt meg. Ezt meg tudjátok magyarázni?

 

Ja és én is meg barátnőm is szüzek voltunk, és már lassan 20 hónapja vagyunk együtt. Az elején mondtam neki hogy ne várjon óriás anakondát, de ezen ő csak nevetett egyet és megnyugtatott hogy a játék a lényeg.

 

Sztem a lényeg az hogy figyelj oda a párodra is hogy ne csak neked hanem neki is jó legyen.

 

ui: Amúgy nekem nagyon bejön amikor dobálja magát a nyelvtechnikámtól :P

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...