Jump to content
PirateClub.hu

Méret a lényeg vagy a vastagság?


kyleka
 Share

Recommended Posts

Ez tök jó, az átlag méret ami a legtöbb pasinak van az 15-16 cm, (világszinten) itt persze 80% kb 17 felett van. Nem mondom, ez a pirate club teli van átlag "feletti" "férfiassággal". xD Lehet csöpögős, lehet nem, az a lényeg hogy mekkora az érzelmi kapcsolat a párod és közötted. Minél inkább szeretitek egymást, annál jobb lesz az aktus, feltéve persze ha nem egy éjszakás kalandról beszélünk.

Link to comment
Share on other sites

Helló mindenkinek.

Elég fura témaötlet.Csatlakozom azokhoz, aki szerint nem ezen múlik.Ha meg valaki szerint akkor vagy jó nála, kétméteres a kékeres, ott másssal van a gond.Pontosabban vele.Szerintem ez egy olyan szempont, ami normális esetben senkik nem érdekel, ezen semmi nem múlik.Belső tulajdonságok "kicsit" fontosabbak.Ha meg egy lány e miatt dobna, vagy ez vetné a szememre, nem érdekelne.Normális értékrend mellett ilyen nem fordul elő.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

hiába nagy a cerka ha nem tudsz vele bánni. plusz lehet a barátnőd se szereti ha a gyomrát bögdösik. a másik meg ha azt nézzük ujjal is csúcsra lehet juttatni és 10 cm-et nem sűrün éri el az ember leghosszabb ujja. így hogy neked meg már 13 simán jó vagy ha ekkora marad is csak ügyesen kell vele "dolgozni"...

Link to comment
Share on other sites

Mint minden szakmához, úgy ehhez is szükség van egy jó szerszámra.Viszont a jó szerszám nem sokat ér, ha nem vagy mestere annak, amit csinálsz. B)

Tehát a technikán múlik minden.Volt szerencsém olyan őszinte véleményeket hallani e témával kapcsolatban az illetékes női nemtől, hogy örülj annak, ha nem 25 cm vagy nem 6,8 cm hanem átlagos.Ha nem tudsz kártyázni, akkor a nyerő lapokkal is veszítesz.

Technika a lényeg.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

szerintem pedig igen is számít a lényeg, főleg azoknál akik imádják ha "kibelezik"! megmondom őszintén én 2 méter magas vagyok 115 kg (nem a tv mellett ülök) a bnőm imádja azt is ha az ujjammal scinálom meg azt is, amikor azzal. nem mondom meg mekorra, úgyse hinné el senki... elég az hozzá, hogy párszor várzett sex után és nem azért mert megjött neki. A méret + a jó technika eremdényez egy nőnél 3-4 óra alatt x nél nagyobb számú orgazmust :) akinek nincs akkora, hogy "kibelezze" a csaját, annak a káma szútrát javaslom + a sok pornóbol vegye az ötletet!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Igazából a vastagság is a mérethez tartozik nem? :D Egyébként több csajtól hallottam már, hogy a kishosszal nem lenne bajuk, csak általában ez az átmérővel arányos. :) Tehát inkább a vastagság, de azért nyilván könnyebb használni, ha mellé nem 10 cm hosszú :) Nekem pl nincs nagy farkam... (kb 14-15 cm, nem tom mi a normális, de nem is érdekel :D ) én teljes mértékben ki tudom használni, és - habár nincs túl nagy tapasztalatom a farokméretek terén - meg vagyok vele elégedve, mivel eddig senkinek nem volt vele baja :P nem azt mondom, hogy nem örülnék mondjuk plusz 3-4 centinek, de ha túl nagy az sem jó, hiszen van egy határ, ami felett már nyilván nem kellemes a csajoknak. A lényeg hogy figyeld a csajszi minden apró rezdülését, és az sem árt, ha hajlandó vagy meghallgatni, mit szeretne, mit csinálj. ;)

Link to comment
Share on other sites

Azért azt ne felejtse el senki, hogy a hölgyek sem egyformák, nem mind van oda a seggrepesztős "lánylékelő lándzsáért". Minden méretü fütyköshöz van passzoló nuni és fordítva, csak meg kell találni. Volt olyan száz kilós hölgy akit egy ujjal visításig lehetett élveztetni viszont ellenpéldaként volt olyan ötven körüli egyszálbél is akinek olyan broki kellett mint a combom, és mivel nincs földig érő faszom max ha leharapja a lábam a cápa, ezért voltak is fennakadások. :) Szóval erre a feltett kérdésre sincs egyetemes válasz. Csajfüggő, mint sokminden.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...
  • 5 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...