Jump to content
PirateClub.hu

Méret a lényeg vagy a vastagság?


kyleka
 Share

Recommended Posts

Nyilván ez benne van minden férfiban. Ez személyes szexuális hiúság, önelégültség. Nagyon jól látható, külső nemi jegy ez. Míg a nőknél a vagina méretét nem lehet látni (mondjuk az aktus miatt ez is változik, hisz idomul a a partnere méretéhez), addig férfiaknál szembetűnő és ezért egyénibb is.Ez olyan a férfiaknak, olyan fontos a méreti hasonlítgatás, mint a nők esetében mellbőség, vagy a karcsúság.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nos, hogy a 'Méret nem fontos", valóban közhelynek tekinthető, de most kicsit kitérnék a biológiai, realitás részére a témának. A vastagság fontosabb, a hosszúság nem olyan mérvadó egy nő részére, pszichés, nárcisztikus szempontokból, ha az egoizmust nézzük inkább a férfiak vágnak fel büszkeségből ezzel, illetve ha megnézzük a szexhirdetéseket, mindenhol ezzel pedálozik valaki. Pedig ez is közhely, általános tévedés. A hüvelynek csupán az első néhány centije, nevezetesen az első nyolc van behálózva idegekkel, a folytatása érzéketlen izom, ezért, ha a női kielégülést nézzük, bizony a vastagság a mérvadó. DE, mint tudjuk eléggé maszkulin társadalomban élünk, a tabuk nélküli pornó, szex, hiába a nagy cikkezések az ellenkezőjéről, még mindig a férfiak privilégiuma. Ha megnézzük, a filmek túlnyomó százaléka inkább a férfi kielégülését hangsúlyozza ki, legalábbis én még nem igazán láttam olyat, ahol a boldog befejezést egy női orgazmus zárta volna le. Ezért a hosszúság a fontosabb a férfiaknak. Szembetűnőbb is, mint a vastagság, ezért jobban lehet vele büszkélkedni, és biológiailag előnyösebb is. Hogy kinek mi a konkrét előny, azt maga döntse el, de a hosszabbak hamarabb élveznek el. Hogy jobban szemléltessem az állatvilágból veszek egy példát. A lovak hímvesszőjének irtóztató nagyságára is ez a magyarázat. Nyilván túlélési, evolúciós szempontból a nagyobb súrlódási felület miatt a lovak célja a minél gyorsabb csúcsra járatás.

Link to comment
Share on other sites

Én úgy gondolom, a méret leginkább azért fontos, hogy kipróbálhassatok olyan pozíciókat is, ami rövidebb célszerszámmal lehetetlen. Pl. néhány álló helyzet. De kisebb mérettel is megtalálhatjátok a nektek kényelmes variációkat egy kis kreativitással.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

léci most ne legyen sértődés, de eléggé elmosolygok amikor "kockák" és egyéb számítógép guruk ilyen témákat hoznak fel mint a szerelem, szex, méretek, stb...

de szívesen elárulok valamit: az élvezetekhez 10 cm hossz kell, a vastagság pedig relatív, ha valakinek szűk a vaginája akkor a vastag férfiasság mindkettőnek kellemetlen tud lenni, ha meg túl vékony akkor egy titkot elárulok, hogy a nyelvetek is alkalmas izgatásra, sőt... de kérdezzétek meg a barátnőtöket, partnereteket

mégegy valami, ha egy csaj azért nem fekszik le veletek mert azt mondja h kicsi akkor az egy ürügy, az lehetett az utolsó benned amire kíváncsi volt, nem jössz be neki, de ha nagy farkad van talán még élvezhetné is azt az 1 estét.

Link to comment
Share on other sites

feher-farkasErre csak azt tudom mondani, akinek fáj, annak kell a placebo :D

 

Amúgy pedig szerintem egyik sem lényeg :) és az jár igazán jól akinek úgymond "univerzális" farka van :D minden lyukban tudja a dolgát, akár kicsi akár nagy ;) És eszteee-nek tök igaza van. Aki csak a farkát használja, az valahol lemaradt, úgy az állatok környékén... Szájal, nyelvel, kézzel, vagy mással, sokszor sokkal nagyobb örömöt tudsz nyújtani a csajnak, mint egy nagy brokival, de azt hittem ezt nem kell kérdezni :D

Link to comment
Share on other sites

Ez egy baromság, hogy "Nem a méret a lényeg"...

A lányok igenis a nagyot szeretik... tapasztalatból mondom...

Én amúgy 16 vagyok és 19 centi hosszú. Bár ez nálunk családi vonás.

 

 

Honnan tudod, h Édesapádnak, meg nagyfaterodnak mekkora? :o

 

Amúgy, nem vok lány, de sztem Mind2 egy kicsit.

Link to comment
Share on other sites

Nekem sincs egy bajnok méretem 16 cm hosszú 4,5 cm vastag... Nem rég jöttem össze egy lánnyal először tökre paráztam, hogy: "Úristen mi lesz ha meglátja és azt mondja túl kicsi. :unsure: ". Aztán elérkeztünk a szex részhez. Eleinte kicsit szégyenlős voltam aztán kimondta azokat a szavakat amiket szerettem volna hallani: " Úristen mekkora ez?? :blink: " :lol: .Mit ne mondjak jól esett. :rolleyes: Szóval tapasztalatból mondom, hogy ha valaki igazán szeret neki nem számít a méreted. Az a lényeg, hogy izgasd fel eléggé és legyen játékos a "bohóc" :D . Ja amúgy 15 éves vagyok. Tudom korán kezdtem ezt a szex dolgot, de szerintem a Barátnőm is és Én is elég érettek vagyunk hozzá.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
Én 15 éves vagyok és 10-11cm között van, de elég vastag! Szerintetek ez ideális egy ennyi idős fiúhoz?

Embere válogatja ki milyen géneket örökölt, de nem akarok hegyi beszédet tartani, ne a méreteddel foglalkozz te se (lassan már tiszta hencegős topic lesz, hogy kinek mekkora :blink: ), hanem azzal, hogy tettre kész legyél amikor kell és ahányszor kell. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Az a baj a sok tizenéves nézi a sok pornót.

Így azt hiszik, hogy ez a természetes méret.

Ha ti is pornózni akartok akkor 20cm alatt ne menjetek.

Ha viszont egy aranyos barátnőt akartok akkor meg tök mindegy mekkora.

Csináltak egy statisztikai felmérést és az derült ki, hogy a felnőtt férfiak szerszáma merev állapotban átlagban 13-17 cm-es.

 

Ezt az egyik oldalon találtam:

Top 25: Az európai férfiak átlagmérete

 

1. Franciaország 15,48 cm

2. Svédország 15, 36 cm

3. Észtország 15,17 cm

4. Magyarország 14,99 cm

5. Olaszország 14,95 cm

6. Ausztria 14,89 cm

7. Dánia 14,88 cm

8. Belgium 14,77 cm

9. Németország 14,61 cm

10. Lettország 14,69 cm

11. Litvánia 14,55 cm

12. Románia 14,30 cm

13. Hollandia 14,28 cm

14. Lengyelország 14,21 cm

15. Szlovákia 14,19 cm

16. Csehország 14,17 cm

17. Bulgária 14,09 cm

18. Szlovénia 14,01 cm

19. Portugália 13,91 cm

20. Luxemburg 13,82 cm

21. Spanyolország 13,58 cm

22. Finnország 13,52 cm

23. Nagy-Britannia 13,32 cm

24 Írország 12,78 cm

25. Görögország 12,18 cm

 

Mi a 4. ek vagyunk nem rossz.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Szerintem tökmindegy. Személye válogatja. Vannak akik a méretre utaznak, vannak akiket meg egyszerűen nem érdekli. Ha jó akkor jó. Felesleges mindenkinek azon paráznia, hogy kicsi vagy túl nagy vagy nemtudom. :D Az csak elronthatja a szex élményét, ha Te azon görcsölsz, hogy úristen mi lesz ha meglátja vagy megfogja és kicsinek találja, mert szerinted az. Játékos legyen és kész. Ha jó úgyis megmondja, ha rossz volt akkor azt is megtudod. A méreten változtatni úgy sem tudsz, de vannak praktikák amikkel ugyanazt az eredményt éred el egy 13 centissel mint egy 20 centissel. Szóval nem az a lényeg, hogy mekkora, hanem az hogy hogyan használod. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Én nem szívesen osztom meg veletek, hogy hány centi a farkam (elég nagy és tudom használni) Szerintem am senkire nem tartozik :D No de a lényeg. Lehet, hogy én voltam hülye, de én 14 éves koromig kb. rá se néztem a jancsira...szerintem ennyi idősen fölösleges ilyenekkel foglalkozni.

 

más... a csajnak se a teljesítmény a lényeg (legalábbis ne mind1ik csajnál). Lehet, hogy beszakad alattatok az ágy, de attól még nem biztos, hogy a csajnak jól esik. Meg lehet, hogy a farkadnak se másnap xD Szal ÜGYESEN! Ez a kulcsszó :D

 

Ja és a legfontosabb, hogy ne sülj el 5 percen belül...az gázabb, mintha kicsi a broki :P Ha kellenek tanácsok, hogy hogy ne égj be egy szőke bombázónál, akivel először vagy együtt akkor írjatok pm-et. Inkább más tapasztalataiból tanulj, mint hogy te is beégj párszor :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...