Jump to content
PirateClub.hu

Méret a lényeg vagy a vastagság?


kyleka
 Share

Recommended Posts

Meg tudom magyarázni: nagyobbnak látta mert szerelmes :D

 

Viccet félretéve nem tudom.

 

A témához annyit részemről, hogy valóban a vastagság fontosabb, mint a hossz! Abszolút igaz. Főleg.... később lesz ennek nagy szerepe, mikor a 2 gyereket szült feleségeddel hancúrozol és esetleg ha 3 centi vastag neked és nem veszi észre hogy benne matatsz az gáz lehet. De ezt is embere válogatja. Van akinek a 3 centi két szülés után megfelel van akinek nagyon nem.

 

A hosszról tényleg annyit, hogy egy átlagos női hüvely 10-14 centi körül van. Ergó a 25 centi farok csak mutogatni jó pornófilmekbe, mert begyömöszölni csak igen kevés csajsziba lehet :)

Link to comment
Share on other sites

Ha már ide is benéztem akkor hozzászólok én is a témához.

 

Szerintem sem a méret a lényeg, hanem az hogy hogyan bánsz a szerszámoddal! ;)

Tudományos állítások azt igazolják, hogy a nagy "pénisz" izgatja a nőket, ugyanúgy ahogy a nagy mell a férfiakat.

Nők is azt a pártot fogják hogy a vastagság a lényeg, mivel hiába van valakinek huszonakárhány centis farka ha olyan érzést vált ki a csajban amikor beteszi neki mint ha a kisujjadat dugnád be neki.... én szerencsére nem panaszkodhatok, mind méretben és mind vastagságban elégedett vagyok magammal. :)

 

Amúgy az átlagos méret az 12-17cm-ig terjed. Igazából ezt nagyon nehéz behatárolni (az orvosok szerint). Tehát ha benne vagy ebben az értékben, akkor nem kell aggódnod :) átlagos vagy ;):)

De ha valaki átlagon alulinak határolta be magát, az se pánikoljon mert egy jó előjátékkal mindent el lehet érni! És ha jól felizgattad a partnered akkor szerintem mind1 neki hogy mekkora a farkad mert így is - úgy is kívánni fog. Aztán hogy mit teljesítessz az rajtad múlik! ;)

Link to comment
Share on other sites

Szerintem azt hogy nem a méret számit azt a kis pöcsűeknek találták ki, hogy legyen nekik is vigasz. Ez kb olyan mint ahogy a pénz nem boldogít ezt mondják a szegények. Mert a pénz boldogít és minnél nagyobb a szerszám annál jobb. Amelyik csaj azt mondja hogy nem számit a méret az nem őszinte.

Link to comment
Share on other sites

Udv wiver a forumon :)

 

Rogton le is oltlak, oltari nagy baromsagot mondtal. A huvelynek csak az elso 10cmjeben vannak receptorok+G pont, ha ezeket tudod stimulalni akkor boven jo. Nagy fasszal max a mehszajat tudod bizergalni ami par csajnak izgato, de a legtobbet zavarja...

Link to comment
Share on other sites

Van egy bölcs mondás, ami a témához illik:

 

"Azzal a f@**zal kell b@*zni, ami van"

 

Nem kell feleslegesen szorongást okozni magatoknak, ne magaddal foglalkozz elsősorban, hanem a partnerrel és minden jó lesz.

 

Fölösleges kérdezgetni, hogy ez kicsi vagy nagy. Ha valaki válaszol, akkor is ugyanakkora marad. Annyira kicsi, vagy annyira nagy úgyse lehet, hogy probléma legyen.

Link to comment
Share on other sites

Szerintem is hülyeség amit mondtál wiver, mert szerintem minden csaj másképp látja a dolgokat.

A vagányabb nagyobb szájú csajok szokták azt mondani hogy a méret a lényeg és ők szoktak fikáskodni, de amúgy ezeknek a 90%-a még nem látott f*szt csak a filmekben és ők is a pornófilmek alapján ítélnek.

Amúgy hidd el hogy csak a fantáziájukat izgatja a "nagy méret" de nem élveznek nagyobbat tőlle, itt inkább megint a tapasztalat jön előtérbe hogy hogy tud bánni az illető azzal amije van. :)

 

Lehetne erről vitatkozni, de szerintem hülyeség és nincs is sok értelme. Mindenki azzal éljen amije van és ne félje használni! :D

 

Csajoknál is téma az hogy kinek mekkora melleva és ott is mennek a viták meg az irigykedések, de annak se látom értelmét. Kb ugyan ilyen szintű vita az is. Attól hogy valaki milyen az ágyban és hogy mit tud nyújtani a partnerének nem az dönti el hogy mekkora a melle, vagy a mi esetünkben mekkora a farka...!

Most attól hogy 18 éves vagy és egyszer volt valami csálé kalandod egy lánynak mondott élőlénnyel nem kell verni a melledet hogy mekkora egy férfi állat vagy és leszólni azokat akiknek még nincs tapasztalata ilyen téren. Lehet hogy ők úgy megcsinálnák a nődet hogy utána 3 óráig nem térne magához és aztán meg kiröhögne téged hogy egy ekkora f*al járt végig! :D :D :D

Na jó nem piszkálódni akarok csak azt akartam ezzel mondani hogy nem kell itt a kisebbek elött játszani a nagy fiut azért mert Te nagyobbnak érzed magad nálluk.

 

 

Az egésznek a lényege, hogy mindenkinek mások az igényei elvárásai és nem lehet ilyen téren behatárolni hogy kinek mi a nagy és mi a kicsi és csajok terén se, mivel ahogy az elején írtam ahány csaj annyi hülyeség és a legtöbb azt sem tudja mit beszél csak játszani akarja a nagylányt az ilyen nagyfiuknak mint Te :)

Link to comment
Share on other sites

A MÉRET A LÉNYEG?

 

 

A hímvessző mérete és a szexuális kielégülés

 

A hímvessző /pénisz/, a férfiak számára nemcsak egyszerűen a nemi szervet jelenti, hanem sokkal többet annál: a férfiasságuk, férfias erejük szimbólumát . Nem csoda tehát, hogy sokat foglalkoznak a méretével is. Ez az érdeklődés természetesen a kamaszkorban kezdődik. A fiúk az öltözőkben, zuhanyzókban szinte önkéntelenül is hasonlítgatják péniszüket a többiekéhez. Különösen a kollégium, majd a katonaság ad erre lehetőséget. Volt olyan páciensem, aki csak fürdőnadrágban mert zuhanyozni, mivel szégyellte kicsinek vélt hímvesszőjét.

 

 

Egy fontos kérdéshez érkeztünk: mi számit kicsinek, és mi normális hosszúságúnak? A hímvessző méretei igen változatosak, és eléggé függetlenek a testalkattól, tehát nagydarab, magas férfinak is lehet kis pénisze ill. alacsony férfinek pedig nagy. A hímvessző nagysága 10-23 cm között változik. A férfiak legtöbbjének 12-17 cm-es. A 10 cm alatti és a 22 cm feletti méretek viszonylag ritkán fordulnak elő.

 

Figyelem! Nem szabad összehasonlítani a pénisz méretét attól függetlenül, hogy milyen állapotban van. A méret különbségek férfiak közt igazából ernyedt állapotban vannak /uszoda, edzőterem stb./ , merev állapotban sokkal elenyészőbbek. Ez abból adódik, hogy két típusú pénisz létezik az un. "vér pénisz", amikor többszörösére is nő a hímvessző, ugyanakkor a másik típusú un. "hús pénisz" szinte csak megkeményedik növekedés nélkül.

 

Beszélnünk kell egy másik méretről is, a pénisz átmérőjéről is. A férfiak számára ez kevésbé szokott téma lenni, pedig ez sokkal fontosabb, mint a hosszúság! /átlag méret: 3-4 cm/

 

Nem mindegy az sem , hogyan mérik meg a péniszt. Legcélszerűbb, ha a merev hímvesszőt a testtel derékszögbe állítják, és a szeméremcsonttól mérnek. Azt is kalkulálják be az eredménybe, hogy a pénisz gyakran veszít a merevségéből a mérés alatt, így kevesebb lesz az eredmény.

 

 

Nem egyszer kérdezték meg tőlem, lehetséges-e , hogy a fájdalmas közösülés vagy a kisebb szexuális izgalom oka az össze-nem illés. Az, hogy egy nő és egy férfi nem illik össze, annak számtalan oka lehet, de legkevésbé a nemi szervek nagysága. A szűk hüvely nagy pénisz, ill. tág hüvely, kis pénisz találkozás igen ritka. A hüvely nagyon rugalmas szerv, ami jól tud alkalmazkodni a hímvessző méretéhez.

 

 

Sokkal gyakoribb, hogy a lány igazából nem is vonzódik a fiúhoz szexuálisan, igy az izgalom hiánya miatt a hüvely nem nedvesedik. "Túl nagy a hímvessző! -mondja. Ha a behatolás teljesen lehetetlen, ezt nevezzük vaginizmusnak. Gyakoribb, hogy a lány fájdalmat érez a behatoláskor. Természetesen a hüvelygörcsnek, a nedvesedés hiányának számtalan oka lehet. Sokszor tudattalan szorongás a szextől, a terhességtől , a fájdalomtól stb.

 

 

Ha a fiúnak komplexusa van a vélt kis pénisze miatt, a merevedése eleve nem lesz teljes a szorongása miatt, elsieti a behatolást, aminek következtében a lánynak nincs elég ideje felizgulni. Így a száraz hüvely miatt a pénisz bevezetése nehéz, ettől az eleve bizonytalan fiú még inkább elbizonytalanodik, amire persze a pénisz merevsége is csökkenhet. Emiatt lesz kisebb a hímvessző mérete.

 

 

Mit lehet tenni, ha valaki a péniszét kicsinek tartja?

 

A hímvessző méretét gyógyszerrel megváltoztatni nem lehet, /bár olvashat hirdetéseket, amik masszírozással ígérnek csodákat, ne higgyen ezeknek/. Tehát azt kell elfogadni, amit a természet adott, de ne feledje a következőket:

 

- szexuális élvezet, kielégülés legkevésbé függ a nemi szervek méreteitől,

 

- igen ritka az extrém kicsi vagy nagy hímvessző,

 

- a hüvely, ha a lány izgalmi állapota megfelelő, rugalmasan tud alkalmazkodni a pénisz méretéhez,

 

- ha a fiú izgalmi állapotát csökkenti a szorongás, hímvesszője nem éri el a maximális méretét,

 

- ne gondolja mindig azt, hogy a lány kielégületlenségét a hímvessző mérete okozza, keressék meg az igazi okot,

 

- megfelelő pózok kiválasztásával, fantáziával élvezetes, meghitt együttléteket lehet átélni,

 

- és végül tudnia kell, sok nőnek nagyobb problémát okoz a nagy pénisz, mint a kicsi. /hozzám alig fordult nő azzal a panasszal, hogy kicsi a párja hímvesszője, míg azzal a kérdéssel igen, hogy mit tegyen, mert fél a barátja méreteitől, nem is mer lefeküdni vele, ill. fáj a szeretkezés/

 

 

A nagy hímvessző sokkal inkább a férfiak vágya, mint a nőké!!! Ha bizonytalan a pénisze méreteiben, itt az ideje, hogy megmérje meg az elmondott módon, hasonlítsa össze az átlagmérettel, és nyugodjon meg!!!

 

 

 

Korai magömlés

 

Az elszorításos technika, a magömlés késleltetésének egyik leghatékonyabb módja A "squeeze" technika leírása

Korai magömlésről (tudományosan ejaculatio praecox-ról) akkor beszélhetünk, ha a férfi nem tudja megfelelően kontrollálni magömlésének idejét. Illetve a közösülés során, a behatolás után, nem képes addig késleltetni magömlését, míg a partnere el nem jut az orgazmusig, hüvelyi ingerléssel. (Vagy a csikló párhuzamos ingerlésével.) Az időre vonatkozó statisztikának itt kisebb jelentősége van. Ha a petting, az előjáték elégséges volt, a nők akár 2-3 percen belül képesek eljutni a hüvelyi orgazmusig. (Akinek erre kialakult a képessége.) De ez sokszor 8-18 perces közösülést is igényelhet a no részéről. Holott a férfiak átlagban kb. 3-6 perc közösülés után eljutnak a magömlésig, illetve annak előrejelzési szakaszáig. Ebben az előrejelzési szakaszban a férfi még képes magömlését késleltetni. Pl. szünetelteti a közösülő (frikciós) mozgásait, és eközben más módon ingerli partnere erogén zónáit.

 

Vagy testhelyzetet változtatnak, és közben alkalmazzák az elszorításos technikát. Az elszorításos, vagy "squeeze" technikáról sok tévképzet él az emberekben. Nem arról van szó, hogy a makkon, a húgycsőnyílást be kellene szorítani. Nem is a hímvessző tövét kell elszorítani.

 

A hímvessző, vagy pénisz alsó oldalán, a makk pereme eltűnik, egybeolvad a hímvessző törzsével. Kb. itt, közvetlenül a makk alatt aránylag erősen megszorítjuk a hímvesszőt, ez meggátolhatja a magömlést. Akkor, ha megfelelő helyre, megfelelo időben, és megfelelő erőséggel alkalmazzuk az elszorítást. Ez tanulás, gyakorlás kérdése. Minden férfinál működő biológiai reflexműködés ez. Ezen a helyen vezetnek azok az idegpályák, melyek a magömlésért, illetve annak blokkolásáért felelősek.

 

Figyelni kell, azonban, hogy nehogy túl későn alkalmazzuk. Az ejakuláció előtt van egy 4-8 másodperces elkerülhetetlenségi szakasz, amikor már sehogyan sem akadályozhatjuk meg a magömlést. Ilyenkor beindul az ejakuláció szimpatikus idegrendszer által vezérelt reflexfolyamata, ami ilyenkor mindig végigfut. A férfiaknak meg kell tanulniuk érezni, tudatosan felismerni, azt az előrejelzési szakaszt, amikor érzik, hogy, ha folytatják a közösülést, a hímvessző ingerlését, kb. 7-20 másodperc múlva bekövetkezne a magömlés. Ekkor van itt a cselekvés ideje, vagy egy kicsit korábban.

 

A közösülést, vagy a pénisz egyéb ingerlését óvatosan megszakítva, alkalmazzuk az elszorításos technikát! A legjobb, ha ezt a férfi először saját magán gyakorolja be, ismeri meg a technikát. (Pl. önkielégítés alkalmával.) Figyelje az időzítést, az elszorítás helyét, erősségét, és az elszorítás időtartamát. A hatékony időtartam változhat 5-10 másodperc között is. Ezután megszűnik az ejakulációs inger, az izgalmi szint kissé visszaesik. Kis idő után folytatható a szeretkezés, vagy öningerlés.

 

A következő lépés, hogy az elszorításos technikát a partner alkalmazza a párján, amikor ezt a férfi jelzi. Ezt a legkönnyebb megtanulni, begyakorolni a hímvessző kézi ingerlésnél, vagy a fellációnál, amikor a no szájjal és kézzel is ingerli a péniszt. Előnye az, hogy, a partnernek a makk alatti rész a hüvelykujjára esik. Ezért célzottabban alkalmazható az elszorítás, mintha a férfi saját magának csinálná. (Mutatóujjra és középső ujjra esik, saját elszorításnál.) Az elszorításos technika többször egymás után is alkalmazható. Semmiféle káros hatása nincsen. Esetleg, ha az elkerülhetetlenségi szakaszban próbálkozunk, kellemetlen, éles érzés mellett következik be a magömlés. Ilyenkor, inkább, hagyjuk, hogy a magömlés spontán folyamatában bekövetkezzen. Azaz ne alkalmazzuk, vagy hagyjuk abba a "squeeze" technikát.

 

Hangsúlyozom, hogy a szeretkezéseknél legjobb, ha először a no elégül ki. A férfi lehetőleg várja be partnerét. Vagy 5-20 perces refrakter fázis után újra próbálkozzanak. Megjegyzem, hogy a korai magömlés kezelésének más technikái is vannak, pl. start-stop technika, fantáziálás, stb. Nem is beszélve a feltáró, analitikus jellegű kezelésekről.

 

 

 

A teljesítmény a kor múlásával gyengül

 

 

A szexuális együttlét után a férfi izgalmi görbéje hirtelen lezuhan, és a heves közeledést egy elutasító szakasz váltja fel. Úgy tűnik mintha nem foglalkoztatná többet partnere, és míg a nő ebben a fázisban gyengédségre, lelki szerelemre vágyik, a férfi gondolatai már egész máshol járnak. A felmérések szerint a legtöbbjük azonnal elfordul, és mély álomba merül, ezért nagyon sok nőben felmerül a gyanú, hogy "csak azt akarta".

 

 

 

A nemi aktus után a férfiak egy ideig nem képesek újabb bevetésre. Ez a kényszerszünet az életkor előre haladtával egyre hosszabb lesz. Míg egy tizennyolc éves, élete virágában lévő fiatalember átlagosan fél óra után újabb örömöket képes szerezni partnerének és önmagának, addig harminc körüli férfitársai másfél óráig is várakoznak, az ötvenes éveiket taposó érett férfiaknak pedig akár tizenkét órát is pihenniük kell, hogy áldozzanak a szerelem oltárán. A statisztikák szerint minél idősebb egy férfi, annál kevésbé érez késztetést az ismétlésre, megelégszik alkalmanként egy győzelemmel.

 

Nemcsak az életkor, de a fizikai és lelki állapot is befolyásolja, hogy a férfi mennyi időn belül szerzi vissza nemi erejét. A sportolók vérkeringése jobb, mint a tespedő átlagpolgáré, ezért ők a szerelemben is nagyobb aktivitásra képesek. A lelki problémák, fáradtság, huzamos levertség pont az ellenkező hatást váltja ki. Most felmerülhet a kérdés, hogy egy depressziós sportoló szexuális teljesítménye milyen mértékben tér el az átlagtól. Erről nem szólnak az adatok.

 

 

 

A körülmények befolyásoló ereje

A körülmények is közrejátszanak a férfi izgalmi görbéjének alakulásában. Ha a pár nyugodt körülmények között élvezheti egymás társaságát, és biztos, hogy nem fog csörögni a telefon, nem nyit be a szomszéd, akkor tevékenyebb éjszakának nézhetnek elébe. A férfi nyugalmi állapota pár percig tart csupán, majd újra boldoggá teszi partnernőjét. Az aktivitásra való készséget azonban csökkentheti a romantikus légyott alkalmával elfogyasztott alkohol. A vérbe került 0,5 gr/liter alkoholmennyiség már ronthat a szexuális teljesítőképességen.

 

 

 

A fizikai utóhatások közé tartozik az alvásigény

A nemi aktus után a test visszatér eredeti nyugalmi állapotába. A kitágult pupillák összehúzódnak, az izomfeszültség öt perc elteltével megszűnik, a szívritmus lassul (140-150-ről 70-75 dobbanásra esik vissza ), akárcsak a légzés üteme. Az örömszerzés pillanataiban a vérnyomás is 15-20 százalékkal emelkedik, ami az orgazmus után visszaesik a normális értékre. Sokan fejfájást éreznek az együttlét után, ami a testi megerőltetés miatt fellépő izzadás és a vele járó vízveszteség következménye. Szomjúság érzése és álmosság lepi meg a megkönnyebbült szerelmeseket.

 

Az orgazmus után alvásigény főként a férfiakra jellemző. A fizikai oldódás után a férfiak többsége nem vágyik gyengédségre, és tévesen úgy gondolja, hogy a nő is osztja ezt az elgondolást. Pedig a hölgyekben ekkor lángol fel a mély szerelem. Párjukhoz bújna legbensőbb titkaikat és gondolataikat. A figyelmes férfi mindezt tolerálja, és nem kapkod azonnal a nadrágja után, majd fordít hátat párjának. k, becézésre, melegségre vágynak. Sokan ekkor szeretik kiteregetni

 

 

 

Érzelmi igények és statisztika

A felmérések szerint a férfiak kétharmada fogja magát és elalszik az együttlét után. Egytizedük étel-ital beszerzésre indul, hogy minden alapvető emberi szükségletét egy füst alatt kielégítse. Egy kis nassolás szolgálja a gyomor örömét. Egynegyedük zuhanyozni, mosakodni megy, hogy frissen és illatosan térjen vissza kedveséhez. Tizenöt százalékuk azonnal rágyújt egy cigarettára. Természetesen, ezek között az "utótevékenységek" között átfedések vannak, van olyan férfi , aki mindegyik levezető módszert végigzongorázza, van, aki csak egyszerűen a falnak fordul, és már alszik is.

 

De sokan vannak azok is, akik partnerükkel törődnek elsődlegesen. Simogatják, beszélgetnek vele, mert tudják, hogy a nőknek erre van szükségük. Meglehet persze, hogy előtte becsempész valamit a hűtőből, zuhanyozik, de ezek már bocsánatos bűnök.

 

 

 

 

 

 

 

A női orgazmus és annak típusai

 

A nők szexuális kielégülésének komplex feltételei vannak, nem úgy, mint a férfiaknál. A kielégülés mindkét nemnél a konkrét ingerlésen kívül, lelki feltételektől is függ. A nők kielégülése sokkal összetettebb. Ebben a feltételrendszerben a nők nehezebben, lassabban, ritkábban jutnak orgazmushoz. A nőknél sokkal nagyobb szerepe van a kielégülés elérésében: a kapcsolatnak, az erotikus, romantikus feltételeknek. Legfontosabb, hogy hangulatilag, érzelmileg rá tudjanak hangolódni a partnerre. Át tudják magukat adni a gyönyörszerzés és érzéki átadás hangulatának.

 

A nők között sokkal nagyobb eltérések vannak a szexuális reagálás létrejöttében és az orgazmus feltételeiben, jellemzőiben, mint a férfiak kielégülési jellemzői között. A férfiak izgalomba kerüléséhez általában fontosabbak a látási (vizuális) ingerek, míg nőknél a bőrkontaktus, simogatás, azaz a "taktilis" ingerek. A férfiaknál ezek hatására bekövetkezhet a merevedés, nőknél a hüvelykörnyéki nedvesedés, a lubrikáció. A hüvelybejárat környéki mirigyek (a Bartholin-mirigyek) termelik azt a váladékot, mellyel a szeméremrés és a hüvely is sikamlóssá válhat. Van olyan nő, akinek a nedvesedéshez elég a vizuális inger vagy a fantázia is. Akik semmilyen módon sem jutnak el a felizgulási szakaszig, azokat hagyományosan frigideknek szokták nevezni. A többieknél csak orgazmuszavarról beszélhetünk. (Ha az izgalom és nedvesedés beindul, de a kívánt módon és gyakorisággal nem jutnak orgazmushoz.)

 

Anatómiailag (az embrionális fejlődést is tekintetbe véve) a férfi hímvesszőjének a nő csiklója, klitorisza felel meg, mely a szeméremrés felső részében, a nagyajkak és kisajkak találkozásánál található. Bőrredők szegélyezik, és kis "fitymája" is van, amiből izgalmi hatásra előbújik. Itt található a legtöbb olyan idegvégződés, amely a szexuális izgalom fokozásában, és az orgazmus előidézésében szerepet játszik. Ezzel magyarázható, hogy a nők többségénél, elsődlegesen csiklóingerléssel kiváltott orgazmusról beszélhetünk. A nők nagyobbik része a csikló simogatásával, dörzsölésével, vagy nyelvvel történő ingerlésével jut el legkönnyebben az orgazmushoz.

 

A hüvely beidegzettsége szegényes. A hüvely felső kétharmad részén ritkák azok az idegvégződések, melyek izgalmat keltenek, vagy szerepet játszanak az orgazmus elérésében. Kivétel lehet a hüvelybe torkolló méhnyak, melynek érintése egyes nőkben igen kellemes érzést kelt (de van akinél fájdalmas).

 

A hüvely bejárati része azonban szexuálisan érzékeny a nők nagy részénél.. Ebből pl. az is következik, hogy a hímvessző hosszúságának alig van jelentősége közösülésnél. Itt helyezkedik el a hüvely elülső-felső falán, a bejárattól kb. 3-7 cm-re az úgynevezett G folt, vagy G pont (G spot, angolul). Egy babszem nagyságú terület a hüvelyben, a hüvely nyálkahártyájába beágyazódva, melynek súrlódása, nyomása is fokozhatja a szexuális izgalmat. A kutatások szerint, azoknak a nőknél, akiknek elsődlegesen hüvelyi ingerléssel kiváltható orgazmusa van, ehhez a G foltnak kitüntetett szerepe lehet. Azonban az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a nők jelentős részénél nem sikerült bizonyítani a G folt létezését.

 

A nők kisebb része azonban mindkét fajta orgazmusra képes, sőt ezek egy része nem tudja megkülönböztetni, hogy csikló, vagy hüvelyi ingerlés következtében következett-e be az orgazmusa.

 

A nők egy tekintélyes arányban sehogy sem jutnak el orgazmusig.

 

Azonban a női orgazmus is megtanulható, megfelelő ingerek, szexuális kultúrában ügyes, érzelmi partner segítségével!

 

A fentiekben ismertetett %-os arányok több, általam tanult, és számomra közölt, valamint személyes klinikai tapasztalataimra alapozott információk nagy átlagát jelentik. Igen nagy ezen információk szórása, ezért ezt is vitacikkem megvitatandó tárgyának tekintem.

 

A csikló eredetű orgazmust és a hüvelyi eredetű orgazmust is átélő nők a következő képpen írják le a kettő közötti élménybeli különbséget, saját klinikai tapasztalataim alapján:

 

A csikló orgazmus erőteljesebb, élesebb, rövidebb ideig tart, de intenzívebb kielégülést okoz. A hüvelyi orgazmus, mélyebb, szétáradóbb, könnyebben ismételhető.

 

Úgy gondolom, hogy bármely eredetű női kielégülés egyenértékű, normális. Sőt, a szexuális kultúra része, hogy a férfi partner több helyzetben, többféle ingerléssel ki tudja elégíteni partnerét. Ezek fejleszthetőek szakember segítségével, szexuálterápiában, párterápiában.

 

Az orgazmus fiziológiai lezajlása mindkét esetben hasonló, vagy azonos: a hüvelykörnyéki és részben az alhasi, hüvely- és gátkörnyéki (PC) izomzat ritmikus, 5-10-szer ismétlődő spontán összehúzódásával jár, és ellazulás követi (további ingerlés hiányában). Erre alapozva a szexológusok egy része állítja, hogy lényegében csak egyfajta női orgazmus van. Feltételezik, hogy ennek alapján az agyban is csak egy, lokalizálható orgazmus-központ létezik. A neurológiai kutatások és beavatkozások még nincsenek olyan szinten, hogy ennek a hipotézisnek komolyabb gyakorlati jelentősége lenne.

Link to comment
Share on other sites

Hát vannak itt azért okos dolgok: vampa01, biohazard Valószínű, hogy tényleg nem a hosszúság a lényeg.Valahol , már nem tudom hol, olvastam, hogy a hosszúság/méret a csajoknál CSAK 15-20%-ot számít. Persze ez lehet nem így van, de nagy rá az esély...

Én eből azt vonom le, hogyha nagy eres óriási nigger f*d van és kis sorvatt aszottmajom vagy, akkor lehet nem fogsz annyira kelelni a csajoknak, mintha NORMÁLIS f*al ellátot értelmes jól kinéző csávó vagy...

Vagy ez nem így van, csajok?!?!?!? ;);)

De az olvasottak alapján nálam minden rendben! :D;););)

Link to comment
Share on other sites

Hát sziasztok!

Én itt olvasom a topicot, és fogom a fejem!

12-13 évesen, már ilyen nagy szátok van?

Én 15 vagyok, de a korombeli srácok pontosan ilyenek, nagy a szájuk, de a csajokkal nem tudnak bánni, ahol kellenének, ott nincsenek a toppon! Ha értitek mire gondolok! És nagyon ritka a kivétel!

Nemrég még nagyon elástam a mai férfiakat, vagy inkább úgy mondom, h magamat!

Mert azt hittem, h túl sokat várok...(jelezném, h az igényesebb csajok közé sorolom magam)

A lányoknál nem az az elsődleges szempont, h mekkora a f*rkad, hanem péládul az udvariasság(sztem már a legtöbb férfiból kiveszett...illetve, ezeket nem is nevezném férfiaknak), a kedvesség, figyelmesség. Ezek a legfőbb dolgok amiket egy "igényes" csaj elvár a pasiktól.Ami ezen felül van már csak bónusz, vagy hogyan mondjam?

De felcsillant számomra a remény, vannak még igazi férfiak a világon, akiket nem csak az érdekel ami a bugyinkban van...mert az is érdekelje, meg is sértődöm, ha nem, de az is érdekelje, ami a fejemben van. Nem tom, h mások h vannak vele, csak én így érzem!

Gondoljatok bele, mennyibe kerül, mondjuk egy bejáratnál, vagy egy buszon előre engedni egy csajt, mellesleg a fenekét is megnézheted, és még a lánynak is lesz egy jó napja, h vannak még normális férfiak:)

A másik dolog meg, a szátokat kicsit fogjátok vissza, a trágár beszéd nem jön be a legtöbb lánynak, szeretjük, ha a dolgok csak "körbe vannak járva", higyjétek el, ha olyan a csaj fantáziája, úgyis megérti:);)

A mérettel kapcsolatban meg, én azt úgy bónuszként gondolnám, az a jó, ha pont beleillik oda, ahova kell, és a srácnak sincs tőle kisebbségi érzése, és nem görcsöl a méretei miatt! Ja, és az is fontos, h tudjon vele bánni!

Hát röviden ennyi, várom az ellenvéleményeiteket...:)mert biztos, h lesznek!

Sziasztok!

Judit

 

Link to comment
Share on other sites

Szerintem Judy igazad van.Marah felesleges 21-25 cm.Ha nem tudsz eljutni a lányal az ágyba.Én 21 éves vagyok és 17-18cm.Marhára megvagyok elégedve vele(és nem csak én).Szerintem elöször tanuljon meg az ember csajozni és csak utána törődjön a részletekkel.

Link to comment
Share on other sites

sztem ez egy kicsit felesleges - bár népszerű - kérdés, mert van olyan nő akinek számít van akinek meg nem. én legalábbis találkoztam ilyennel és olyannal is. meg ez egy kicsit olyan mint amikor egy férfi kijelenti hogy ő a nagy mellű nőket szereti. attól még nem biztos hogy nagymellű a barátnője :)

van olyan nő akiben harangozni lehet, van aki meg felizgulva sem olyan nagyon tág. szóval kibe ki passzol :D

kielégüléshez nem sok köze van, ha igazán szeretsz valakit és passzoltok az ágyban, akkor jó lesz az biztos :)

 

Link to comment
Share on other sites

Nah ehez a témához hozzászólok!:D Ha értelmes csajt akarsz Magadnak találni,nem a méret,nem a pénz a fontos!Az a fontos ami Benned lakozik!Ha mosolyt tudsz csalni egy lány arcára,nem fogja érdekelni a farkad mérete,nem fogja érdekelni a pénztárcád mérete,szeretni fog Téged azért aki vagy!És ez saját példa!Gyönyörűszép értelmes barátnőm!Az európai átlagtól nem nagyobb farokkal rendelkezem,az átlagtól kissebb pénztárcám van,mégis az összes ismerösünk úgy tekint Ránk mint a mesebeli álompárra!És Mi is így érezzük Magunkat!

Link to comment
Share on other sites

Igen, osztom KidMetal véleményét!

Az én barátom is így vett le engem a lábamról, a humorával, hogy mindig fel tud vidítani, és ha szükségem van rá, mindig ott áll mellettem. Figyel rám, és innentől nem számít, h mije mekkora. Csak az, h szeressen engem, úgy ahogy én őt! És mivel ez megvan, jól megvagyunk, és nem szégyelljük magunkat egymás előtt!Az van, amit az Isten adott...sztem nincs sok értelme ilyen méreteken filóznotok!:)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hát én annyira nem szoktam méricskélni, de azért szerintem bőven megüti az átlagot :) Jó látni, hogy vannak, akik még értelmesen gondolkodnak. A barátnőm teljes mértékben meg van vele elégedve (idézem: ,,olyan cukiii"...nyugi, nem kis plázacica :lol:), bár még nem használtam rajta olyan behatóbb téren. Meg szeretném várni, hogy összeérjen a kapcsolatunk (5 hónapja vagyunk együtt, ő is akarja és én is, de tudjuk mindketten, hogy nem szabad elsietni), és nem feltétlen a méret miatt parázok, hanem a már többször leírt ,,tudjam használni" miatt.

Mell-téma: A kedvesemnek sincs valami nagy melle, és bevallom nem is valami fullos bombázó , de a lényeg, hogy értelmes, kedves és aranyos, meg hogy nekem ő a legszebb (tudom, közhelyeket írok). És mielőtt valaki támadna, lehetett volna jópár olyan csajom, aki jóval szebb nála, de az csak CSAJ lett volna, és talán semmiről sem tudtam volna egy ilyennel beszélgetni...vele pedig egy kerek egész vagyok, akármekkora is a melle, és akármekkora a pöszörőm :D

Na ezzel kábé kimerítettem a mell-témát is, de mentségemre legyen, mások is említették. Legyetek jók.

Link to comment
Share on other sites

Sok érdekes info van itt.. A barátomnak kb. 14-15 cm, és elég vastag, de mégsem sikerült még úgy igazából örömet okoznia. Jónak persze jó, meg orálisan tök jó, de 'úgy' nem és ez zavar :( Lehet, hogy velem van a baj? Mert ha 10 cm felett jó, akkor elméletileg nincs gond, viszont mindig eszembe jut a barinőm, aki 4 évig volt együtt az egyik pasijával, akinek 16 cm-s volt, és egyszer sem volt neki sem rendesen orgazmusa (csak orálisan), viszont a következő barátjával már szinte mindig úgy ment a dolog, ahogy kellett, a srác szerszáma viszont nagyobb volt néhány (4-5) centivel.

Mi a véleményetek erről? :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Sok érdekes info van itt.. A barátomnak kb. 14-15 cm, és elég vastag, de mégsem sikerült még úgy igazából örömet okoznia. Jónak persze jó, meg orálisan tök jó, de 'úgy' nem és ez zavar :( Azelőtt csak futó kalandjaim voltak, és velük sem volt jó, és visszagondolva nekik sem volt igazából nagyobb.. Lehet, hogy velem van a baj? Mert ha 10 cm felett jó, akkor elméletileg nincs gond, viszont mindig eszembe jut a barinőm, aki 4 évig volt együtt az egyik pasijával, akinek 16 cm-s volt, és egyszer sem volt neki sem rendesen orgazmusa (csak orálisan), viszont a következő barátjával már szinte mindig úgy ment a dolog, ahogy kellett, a srác szerszáma viszont nagyobb volt néhány (4-5) centivel.

Mi a véleményetek erről? :unsure:

 

 

Ez emberfüggő! Rá kell hangolódni egymásra és akkor meg lesz az eredmény :) Én szerencsre elég hamar ráhangolódtam a barátnőmre, és nem nagyon volt probléma (egy-két esetet leszámítva). Én se vagyok egy nagy farkú néger, bár az átlagnak a közép-felső szekciójába tartozom és tudom használni azt amim van :D Amúgy szerintem azt kéne valahogy kiderítened (ha már tudod még jobb), hogy milyen módszerrel tudod kielégíteni magadat és a barátodat valahogy rávezetni arra, hogy hogy is csinálja...ezt tudom mondani.

Link to comment
Share on other sites

sztem a vastagság! na jo azért az nem jo ha 10cm vastag és 5cm :D

 

Nekem hosszra 14cm (nyugalmi helyzetben változo: 5-8cm)

Vastagság: 3-4 cm...

 

ja és 14 vagyok :D engem nem érdekel csak tudjak szorakozni a csajommal (ha lsez megint.. :D)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Furcsamód az embereket egyre inkább a "tabu" illetve a intim dolgok érdeklik!

Tele van vele a média az általános beszéd és az internet is.

Talán nincsenek megelégedve önmagukkal vagy csak pesszimisták, én passzolnék mert nem tudom a választ.

Viszont az tény, hogy a férfiak többsége nem csak a saját, hanem mások méretével is tisztában akar lenni.

Összehasonlítás lenne a válasz...

De miért?

A kutatók évről-évre nyilvánosságra hozzák az un. átlagos "méret" adatokat!

 

Mindezek ellenére mégiscsak erdeklőde áll egy srác a barátjával szemben, neked mekkora...?

Szegény barát meg csak értetlenkedve, hogy ez most milyen kérdés...jobbesetben bólintóan válaszol, a kérdező illető pedig mérlegel!

"- Hát nekem 3 centivel nagyobb, akkor én vagyok a f*sza csávó..." - gondolja magában!

 

Ez nekem érthetetlen, meg az is, hogy ezzel 12-15 éves korúak is foglalkoznak... :D

Azt pedig ismét csak bizonyították a tudósok, hogy ezek az emberek titkon látens melegek valamilyen szinten!

Most nem kell megilyedni, nem vagytok melegek, csak nem természetes, hogy ilyen dolgokkal foglalkoztok... :lol:

 

És a végére hagyom a lényeget, hogy másnak növeljem, vagy neadj isten csökkentsem az egóját,

az én méretem 21cm, amihez 21 év társul...talán az éveim számával még nő! :lol:

 

Üdv

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...