Jump to content
PirateClub.hu

Milyen telefont vegyek?


Thomas
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

szerintem nagyon jó kis teló. jó a kamera, szép színek, jó hangzás, bővíthető memória...

nekem is ez van. pont most akarom eladni, mert újítani akarok egy k800i re. nekem ezelőtt a teló előtt is se- vol (k700i) szerintem elég jók.

Módosította NicK
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Nem tudom eldönteni hogy egy W810i-t vegyek, vagy megvegyem nagybátyámtól a Nokia N70-ét. Mert azt az N70-et

60 ezerért adná el, és nagyon jó állapotban van a teló, és mivel nagybátyámé volt ezért biztos hogy jó kezekben volt. :) Ja és egy 1 GB-os karit is adna hozzá és a teló független! Vagy pedig vegyek egy Új W810i-t kb ugyan ebben az árban?

Tudásban szerintem a N70-es jobb, meg a Symbian is jó benne. Viszont a W810i pedig régebben már nagyon megtetszett, szóval nemtudom. De az N70-es is tetszik nagyon! Szerintem a N70-essel jobban járnék, mert ezért az árért nagyon megéri!

Link to comment
Share on other sites

n70-et már 57-ért lehet kapni újonnan, 40-ért pedig használtan.. :) amik pedig a lényegesebb különbségek: a sony-nak valszeg jobb a hangzása, mert az végülis arra van kitalálva, az n70 meg már 3G-s, és hát a symbian..

neked kell eldöntened melyiket akarod, én nem mondanék semmit, hisz elfogult vagyok :) már több mint két éve van symbian-os telóm, és amióta megismertem ezt a dolgot, már biztosan nem lesz másmiylen telóm, csak symbianos :) (feltéve ha nem találnak ki vmi jobbat :P:D)

Link to comment
Share on other sites

hát, a symbian-ra elképesztő mennyiségű játék, program, és téma van, amik azért nem mellékesek szerintem..

rengeteg minden kihozható belőle, mittudom én, avi lejátszás, video rögzítése aviba, tök jó szótárak, opera, mint böngésző, mindenféle fájlkezelők, akár rar és zip fájlok kezelése, grafikus tudományos számológépek, office-os cuccok megnézése és szerkesztése, webkamera, távirányító a telóból, stb stb.. szóval rengeteg minden van hozzá, és teljességgel testreszabható a telefon, nincsenek olyan kötöttségek, mint egy szimpla telónál..

ha meg mondjuk a játékok is érdekelnek, nagyon sok n-gage-es játék fut rajta, amiknek a minősége azért összehasonlíthatatlan egy szimpla java-s játékkal.. igaz azokat szinte még a sima symbianos játékokkal sem lehet összehasonlítani :) és ezek mellett még emulálható rajta commodore 64, spectrum, enterprise, gamboy, gameboy color, nintendo, super nintendo, sega, szóval a játékok terén szinte kifogyhatatlan :)

Link to comment
Share on other sites

Köszi hogy ezt a sokmindent így leírtad! :D Máshol is megkérdeztem ezt a kérdést és tényleg mindenki mást mond! Nekem azért tetszik a W810i mert, hogy állítólag milyen jól nyomotja a zenét, meg nagyon tetszik a hozzá való haedset. Az hogy berakod a füledbe és akkor semmi más zajt nem hallasz csak a zenét. Családtagok azt mondják, hogy ez veszélyes, mert pl. megyek az utcán és mondjuk vmi figyelmeztető hangot(dudálás, szirénázás, stb.) nem hallok meg, ami lehet hogy egy balesettől mentene meg. Viszont az N70-nél meg az mind tetszik benne amit előbb leírtál, szóval ezt elég nehéz eldönteni. Ezen még sokat kell gondolkodnom.

Link to comment
Share on other sites

Figy,egyértelmű,hogy az N70-n a jobb telo,én is már régóta használok Symbianos telokat,és hidd el,sztem megéri ilyen telot venni,N70-n már több,mint 1éve van,sztem nagyon jó telo,videoba nagyon jó az N70-n 384*288 mp4-be vesz fel,meg a Symbianos cuccok határtalan mennyisége vár rád ;)

Az más kérdés persze,hogy mennyire van szükséged a Symbian-ra,ha nincs,akkor jó lesz sztem az SE W810i :)

B)

Link to comment
Share on other sites

Hát Symbiannak örülnék, mert tényleg kifogyhatatlan a programokban, dehát a W810i meg zenére van kitalálva, ami annyira hú de nem fontos, szeretem a zenét, meg a Symbiant is. :D Viszont azt mondják, hogy a W810i-nek jobb a kamerája, amit kétlek. És a W810i-ben az agybadugós headset meg veszélyes is lehet, az előbb leírtak alapján. Az N70-nél nincs ilyen és a N70-nél is lehet zenét hallgatna, meghát divx lejátszó stb. stb.

Link to comment
Share on other sites

kamera kérdéshez egy-két talált kép

w810i:

http://www.mobilport.hu/files/image_5/14733.jpg
http://www.mobilport.hu/files/image_5/14732.jpg

n70:

http://www.mobilport.hu/files/gallery_5/631.jpg
http://www.mobilport.hu/files/gallery_5/209.jpg

 

de ha meg annyira zenélni akarsz, akkor inkább vegyél egy ipod-ot, és akkor garantált a minőség :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Na szoval van nekem egy Nokia 6600-m nem eredeti fekete elolappal es gombokkal! Szerintetek Megeri-e elcserelni egy garanciaban levo, doboz+128mb mmc+headset+usb kabel nokia 6230i-re??? En nagyon szeretem a nokia6230i-nek a kinezetet azonban a symbian-t is nagyon szeretem.... velemenyeteket varom ... koszonom elore is :) szoval megeri egy Nokia 6600t elcsereni egy 6230i-re??

Link to comment
Share on other sites

én nem cserélném el a 6600-át 6230i-re. Nekem is 6230i-m van és most akarom majd lecserélni egy symbianos mobilra, én ahelyedben egy másik symbianos mobilra cserélném ,de semmi képpen sem 6230i-re, de amugy egész jó telefon ,de szerintem a symbian jobb...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...