Jump to content
PirateClub.hu

Milyen telefont vegyek?


Thomas
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Kicsit érdekes ez a vacilálás, látván, hogy a másik topicba ahol felhördült a nokia vs samsung, hogy ott a samsung ratyi és 2 hónap alatt tönkremegy (mellékes, hogy nekem 2,5 éves samsung e250-em van), de szerintem az S5230-al rosszul nem járhatsz, én is azt veszek, és még nemhalottam felőle nagy mértékű hibát, csak azokat amik egy érintő képernyősnél megvannak (sérülékeny, de 1 tokkal semmi baj nem lesz).

 

Jogos. De a vacilálás sajnos anyagi gond miatt megy, mert ha simán lenne annyi pénzem akkor tuti hogy Nokiát vennék. Azt pedig hogy 2 hónap alatt tönkremegy azt az E250-re emg a régi samsungokra értettem.Persze mindig vannak kivételek, csak nem mindegy hogy jóbol van sok telefon vagy rosszbol. Osztársam ezt a samsungot használja(nem nagyon vigyáz rá) tiszta karcos már az érintőkijelző, meg sztem esett is le, de még mindig működik és semmi baja. Nagy nokiás ő is, és azt mondta hogy nagyon klafa telefon, csak amiatt akarja eladni mert nincs pénze...

 

T-mobilnál most amugy 2éves előfizuval 10rugó a kütyü, ami nagyon megéri, ha nem megy lejebb a Sony C510-nek az ára(a független ára) karácsonyig, akkor én is ilyet veszek! :);)

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok

 

Szeretnék venni újonnan egy kártya független alumínium burkolatos Motorola V3-ast. Régebben is néztem és nagyon meg tetszet az, hogy alumínium borkolata van, de akkor a vodafonál vettem és sehol sem írták hogy alumínium burkolatos, és nézve az anyágát szerintem műanyag. Legalábbis nem hinném hogy arra gondolnak hogy az alumínium. Tehát azt feltételezem, hogy van sima ami műanyag burkolat és van ami alumíniumos. De mivel sajnos ezt nem tudom, ezért szeretném a segítségeteket kérni, hogy mindegyik alumíniumos tehát az én vodafonosom is az lehetet és ez is olyan lesz. Vagy tényleg jól gondolom és külön van alumíniusom és műanyag. Válaszaitokat előre is köszönöm.

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok!

Most telefonvásárláson gondolkodok, és kinéztem egy érintőképernyős telefont: Samsung S5230. De mielőtt megveszem persze utánanézek hogy mik a tapasztalatok stb-stb. Felmerült bennem egy kérdés, remélem tudtok rá válaszolni :) Na szal az lenne a kérdésem, hogy mennyire karc-álló a kijelző? Mert elkerülhetetlen hogy leessen vagy megkarcolódjon. Szal ha megkarcolódik akkor utána érzékeli még az érintést vagy akkor kaputt? Remélem tudtok segíteni :)

Link to comment
Share on other sites

1, nem elkerülhetelen hogy összekarcolodjon.

ne dobálb.

bármennyire is hihetetlen eddig egy telefonomat ejtettem le, egyszer.

pedig midnig a kezembe van mikor készen vagyok és ez elöfordul azér :D

 

attól hogy karcos érzékeli az érintést.

az esztétikai része az más.

 

de legközelebb ilyen kérdéseket itt postolj pls!

http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...0&start=960

 

köszönöm

 

 

Link to comment
Share on other sites

Samsung F480-om van nem egyszer ejtettem le, kulcsok mellett is tartottam és NEM ATOM KARCOS :) a kijelző sőt még jól húzza! Igaz van rajta tok, de csak rácsukhatós tehát akkor sem történt nagy baj ha kulcs mellett volt, a "karcos" helyen is felfogja hogy épp mit akarok vele kezdeni!

 

Épp én is telefon vásárlás előtt vagyok! Touchscreen lesz mindenképpen (cerkás vagy kézi) és kb 70-80.000Ft árkategóriában most! Eladom ezt a telcsim (semmi baja, esztétikai hiba is csak egy van rajta) és veszek egy másikat! HTC-n gondolkoztam de nem mindegyik jön be! Ami meg igen, az vagy nem kapható még, vagy megfizethetetlen :) Sony Ericcson Satio volt a köv választás, az sem reális még mert magas áron dobálják :) Várni nincs kedvem, más ötletem nincs! :D

 

Minimum olyan adottságokkal rendelekezőt keresek mint a mostani F480om de szeretnék a telcsibe GPS-s + egyéb nyalánkságokat! Ha valakinek van ötlete legyen olyan kedved dobjon rám PMet!

 

köszönöm! :)

Link to comment
Share on other sites

nokia 5800 ? 60-70 körül van az ára. van benne gps meg wifi is. maga a telefon se rossz.

 

http://www.telefonguru.hu/keszulekek/keszulek-guru_Nokia_5800_XpressMusic.asp

 

én is ilyet fogok venni csak én megvárom még lentebb megy az ára egy kicsit...

Link to comment
Share on other sites

Köszi a választ...bocsánat, egyet elfelejtettem leírni és nagyon fotnos.... Nokia kizárva minden téren :) Bármi féle fajta lehet csak Nokia nem :)

 

Köszi! :$

 

UI: Egy Jótanács: Ne vásárolj ilyet telefont ha nem akarod megbánni :) A kollegáim közül 3 embernek van ilyen telefonja abból 2nek folyamatos fagyások, és lassú szoftver miatti idegbaj van, a másiknak pedig hetente szervízben van fura csíkok miatt meg minden más egyéb baja van!

 

Szériahibás az egész Xpress Music sorozat szerintem, bár nekem a benyomásom a Nokiáról (és bárki bármit mondhat) hogy egy sablon és unalmas márka már, amit nem javasolnék senkinek! Nem mondom, hogy Samsung vagy SonyE jobb lenne, de a Nokia kezd nagyon elcsúfolódni! Mondom, mielőtt megvennéd nagyon fontold meg...szép szép meg jó, de írtózatosan rossz a telefon viselkedése sokszor!

 

hali

Link to comment
Share on other sites

én meg akiket ismerek hogy ilyen telójuk van azok meg mind megvannak vele elégedve. meg eddigi telefonjaim közül ami nem nokia volt minddel befürödtem. azért majd utánna érdeklődöm még, mert ha tényleg ennyire nem jó akkor nekem se kell.

 

neked meg akkor vagy egy Lg KM900

Memória bővíthető, 5 MPx, 105 g, GSM, GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA, USB, Wi-Fi, Bluetooth

 

vagy valamelyik samsung omnia ami jó lehetne.

 

 

http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/erintokepernyo/

esetleg itt szétnézhetsz mind érintős

 

 

Link to comment
Share on other sites

Az attol fugg:

Ha olyat akarsz ameik turi a 'fizikai fajdalmat' [pl ha gyakran biciklizel, vagy sokat verekedsz vagy csak siman sokszor odacseszed valamihez] akk` a nokia a te 'embered', az egyik haver a lepcsohazban, az 1# emeletrol cseszte a foldhoz [a foldszintre, a kokemeny betonra] a nokiajat, es semmi baj nem lett vele... Ha egy hasonloan jo telefont akarsz, de nem annyira fontos, h birja a strapat, akk` Sony t vegyel. DE: Samsung ot SOHA NE vegyel!! Nekem egy olyanom van , ne kovesd el Te is ugyan azt a hibat, a samsung minden szempontbol k*rva szar! ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

hellosztok

Szeretnék egy kis segitséget kérni. Van két telefon és nem tudok választani közülük. Arra szeretnélek kérni titeket, hogy aki használta valamelyiket (esetleg mindkettöt) az írja meg a tapasztalatát.

Tudásilag majdnem megegyeznek

http://mobilarena.hu/teszt/samsung_i8910_hd_mindent_bele/specifikacio.html

 

http://mobilarena.hu/teszt/lg_km900_arena_az_arenan/specifikacio.html

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Az i8910 sokkal jobb minden szempontból de attól nem tudom hogy neked mi a fontos. Abból jobb hogy nagyobb kijelző, jobb kamera, 720p-s videó felvétel, Symbian ami nyílt nem úgy mint az LG rendszere ezáltal a Samsungra sokkal több program, játék és mod van. Hirtelen ezek jutottak eszembe, hamarosan én is megveszem az i8910 HD-mat ha addig nem találok ilyen árban jobbat :>

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Phz, ezen még a samsung saját oprendszere van?

 

A következő telefonom előreláthatólag Samsung S8000 Jet lesz. Miért húzza le minden teszt? Akinek ilyen van, elégedett vele, ahogy olvastam. Mi lehet a probléma, ami miatt mégsem tekintik olyan jó telefonnak?

Link to comment
Share on other sites

Phz, ezen még a samsung saját oprendszere van?

 

A következő telefonom előreláthatólag Samsung S8000 Jet lesz. Miért húzza le minden teszt? Akinek ilyen van, elégedett vele, ahogy olvastam. Mi lehet a probléma, ami miatt mégsem tekintik olyan jó telefonnak?

 

Szerintem, az operációs rendszer miatt, kevés programot tehetsz rá, meg a TouchWiz kezelőfelületnek vannak hátrányai, mondjuk a kamera egész jó, Nokiáknál jobb. Jó telefon hardverileg, csak mindaz rosszul van kihasználva. Ha ezek nem rettentenek el, akkor ajánlhatom.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Sziasztok a közeljövőben szeretnék 1 olyan mobilt venni ami kiváló mp3 lejátszó és mobil is egyben.

 

Konkrétan nem nagyon érdekel hogy mekkora pixelű kamera van benne mivel arra van külön fénykéezőgéem.

 

a mai felállás 1 haldokló de újonnan kiváló minőségű mpio lejátszó(4gb tárhellyel) és 1 motorola v3 készülék

 

1 olyan mobilt kersek ami a 2 készüléket magában hordozza...

vagyis tökéletes minőségű zenelejátszás és 1 átlagos készülék némi eleganciával (az utóbbit lehet törölni ha nincs ilyen :D )

 

Van már egy elképzelésem méghozzá a Sony Ericsson W595 de a multifunkciós csatlakozó miatt kicsit félek megvenni...

 

nem egy ismerősöm panaszkodott h ha sokat csatlakoztatjuk a fülhallgatót meg mondjuk a töltőt 1 idő után felmondja a szolgálatot ez a része a telefonnak.

 

:\

 

Szal a segítségeteket és pár ajánlatot kérnék 1 hasonló árú és tulajdonságú telefonra..

 

Előre is kösz . :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

A Nokiám mellé akarok venni egy másik telefont és a Samsung Blue Earth telefon felé kacsintgatok...

Napelemes ECO telefon, de nem ezért tetszik, a színe fogott meg. Szeretem a kéket, ennek meg valami iszonyat szép kék színe van :) Láttam élőben, volt a kezembe, tetszik. Csak nem tudom megér-e ez ennyit... 59-et kicsit sokallok érte... Meg nem hallottam semmi visszajelzést róla, nem egy elterjedt modell :(

 

samsung-blue-earth-1.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Üdv!

 

A közeljövöben vennék telót, s vannak elképzeléseim, de nem vagyok biztos a dolgomban, légyszi segítsetek!

 

Használtan szeretnék venni, max 80-ért, elvárásom h symbianos mobil legyen, s lehetőleg nagy kijelzője.

Nézegettem a SE Satio-t, de annak állítólag ratyi a hangszórója. n97en pedig olyan műnek tűnik a billenytűzet. 5800-át ismerem.

 

Köszi

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...