Jump to content
PirateClub.hu

Milyen telefont vegyek?


Thomas
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

hát....

 

A telefonban levő zenelejátszót nyilván sokkal egyszerűbbnek vártam, mint a Walkman családba tartozó W910i hasonló felületét, de pozitívan csalódtam: majdnem tökéletesen ugyanaz a szoftver dolgozik ebben a modellben is, kezdjük is talán a legfontosabbal: van MegaBass. Az, hogy a lejátszó fut a háttérben, a zenék pedig össze-vissza csoportosíthatóak az ID3 tagek alapján nem egy meglepő dolog, viszont a kihangosított muzsika minősége megdöbbentően jó. Bármelyik Walkman elégedett lenne ezzel a teljesítménnyel.

A mellékelt füles egy egyszerűbb tartozék, nyilván nem éri el az agybadugós headsetek minőségét, de egyáltalán nem rossz. Ezt csatlakoztatva válik elérhetővé az FM-rádió, amely természetesen RDS funkcióval is rendelkezik. Nem maradt ki a TrackID sem, amely szintén a Walkman modellek egyik szerves része volt újabban, ez az a szoftver, amely rögzít a rádióból egy kis részt, majd az internetes adatbázis segítségével megpróbálja megtippelni, hogy melyik előadó melyik számáról van szó.

 

egy másik oldal véleménye:

A zenelejátszó alig különbözik valamiben az egy generációval korábbi, 2.0-s Walkman szoftvertől. Sokaknak lényeges információ lehet, hogy van Megabass funkció, és bár a mellékelt fülhallgató sem rossz minőségű, egy Walkman fülessel (nagyjából 3-5 ezer forint) könnyen ki lehet váltani egy MP3 lejátszót is.

 

szerintem minden van benne ami kell és ha nem jó a gyári füles bármikor vehetsz hozzá egy jobbat. Egyik haverom a k550i-hez vett jó kis fülest és azzal még jobb lett. Napi 1-2 óra zenehallgatásra biztosan jó.

Link to comment
Share on other sites

Na már csak 1 kérdés

Nekem K750i-be olyan volt ha szólt a zene és kihúztam a fülest akkor hangszórón szólt tovább és ez nem volt valami jó főleg buszon. Ez is olyan lehet? :S

 

Ja és K850i-re azt írják hogy lassú az egész telefon :S

Link to comment
Share on other sites

akkor no problem :D

 

Vans:Nem volt még SE-telóm (nem is lesz soha :D ) így az ilyen "hibákat" sem tudom de talán a tesztbe írták volna mert ez tényleg elég nagy gagyiság. :) A lassúsága az meg attól is függ hogy ki, mihez szokott előtte. Meg a tesztbe is írták volna . Ha sokat hallgatsz zenét és egy multimédiában gyengébb telefon sem okoz gontot akkor végülis walkman is megfelelő.

 

szerintem gondold át hogy mire kell a legjobban és persze mind a két telefont fogd a kezedbe,próbáld ki a menüben mozgást és egyebet.

Link to comment
Share on other sites

...

Nekem K750i-be olyan volt ha szólt a zene és kihúztam a fülest akkor hangszórón szólt tovább és ez nem volt valami jó főleg buszon...

 

Szerintem ez minden telefonnál így van, kivéve amelyiknek nincs hangszórója :)

Így énis járta már egy párszor a Nokiámmal hogy éppen fizetni akartam és a pénztárcámmal eggyütt véletlen a telefon fülest is kirántottam, persze miközben szólt a zene és elég kellemetlen volt egy vizsonylag csöndes helyen hogy elkezdett üvölteni a zene a telefonból :mellow: De ez nem a telefon hibája, mert "ő" nem tudhatja hogy Te most azért húztad ki a fülest mert meg akarsz mutatni a barátaidnak egy számot, vagy csak mert véletlen kihúzódott buszon :)

 

Én tanultam a hibából és mindíg figyeltem azután amikor a zsebembe nyúlok hogy véletlen se húzzam ki a fülest ha zenét hallgatok :)

Link to comment
Share on other sites

Nem nézem csak teszteket olvastam... és azt nem is tudtam hogy érintőgombos :D

Mobilarenát azt mondták hogy csak a gyári garis telefont lehet normálisan frissíteni, a sima garisat nem nagyon. pl. nem lesz benne magyar nyelv meg ilyenek. ez igaz lehet?

Mert a gyári garis az 64k és nekem még vennem kéne memkarit bele.

Link to comment
Share on other sites

a garanciának sok köze nincs a telefonhoz főleg ha új készüléket veszel. A boltban ahol nézted ott kell utánajárni hogy szoftverfrissítést vállalnak-e majd ehhez a telefonhoz vagy ha te csinálod akkor garival mi van és lesz -e baj a telefonnal frissítés után.De szerintem nem nagyon kell majd frissíteni vagy ha ki is jön akkor sem lesz tőle sokkal jobb a telefon.

Én a magyar nyelvel úgy vagyok hogy nem rossz ha van de nem érdekel. Nem kell nagy angol tudás egy telefon menüjéhez. :)

Link to comment
Share on other sites

Hello! Akarok venni egy SEW880i-t, de nemtudom hoyg mennyibe kerül... a T-Mobile akciós árlistáján 25k volt, mert nekem van sim kártyám, nm kell domino csomag, csak a teló, viszont volt ott valami (x3)... a neten meg 50kért adják... valaki világosítson fel, hogy mennyi lehet, ne makarok beégni ott, hogy 25kért akarom megvenni és elkérnek 60 ezret... Help!

Link to comment
Share on other sites

Helló mindenkinek!

 

Holnap szeretnék vásárolni egy ilyen telefont, csak kicsit le vagyok maradva telefon témában. Azt szeretném kérdezni, hogy ennél a telefonnál vannak különböző kategóriák?,(most ez hülye példa, de mint például az XBox 360 nál van Elite, Arcade, és ezek ugye más más árkategóriájúak) Vagy csak egy féle W580i van?? Mert láttam oldalakon, van amelyik 37000 Ft, van ahol 46000 Ft. És azt nem tudom, hogy ami 46000Ft-os az többet tud, mint a 37000 Ft-os?? Vagy ez most hogy van? Valaki világosítson már fel legyen oly szives.

 

és bocs, ha esetleg hülyén magyaráztam a kérdést :D

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

T-nél akciós?

http://www.gsmhome.hu/s.ericsson-w580.php

 

Itt is 37k. Nincsen több verzió sztem, most nagyon bent vagyok a mobil témába :)

[ W910i vs K850i vagy várok amíg lemegy W960i ára egy kicsit vagy W902 de az még meg se jelent :D ]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...