Jump to content
PirateClub.hu

A G után az U pont!


Crystal
 Share

Recommended Posts

A G-pontot már ismerjük, de van egy U-pont is.

Az U-pont még sokkal érzékenyebben reagál az ingerekre, mint az amúgy is már eléggé szenzibilis G-pont.

Körülbelül 2,5 centiméternyire található a klitorisz alatt, a húgycsőnyílás közelében. Ha nyelvel, ujjal, makkal vagy vibrátorral stimuláljuk, a következő történhet: "Az ember extázisba kerül, és utána vajpuhává válnak a térdei, majd csodás kéjrobbanásokat és heves erősségű orgazmusokat él át". Talán azért annyira "csodás", mert ezen a helyen képződik a banánban is meglévő "seratonin" nevű szexuálhormon.

Az U-pont neve a latin "Urethra" elnevezésből származik.

Link to comment
Share on other sites

Szia!

Karakán...hát köszi :]

Mivel a kérdés elég indiszkrét mondhatnám hogy nem válaszolok,de én nem vagyok ilyen :)

Tehát a válaszom: Igen éltem már át ilyen érzést,ugyhogy a válaszom igen.

Módosította Nietzsche
Link to comment
Share on other sites

Van benne vmi a nők többet kapnak tőlünk mint mi tőlük. De hát ez van ezt kell szeretni.biggrin.gifD

 

Ez nem feltétlenül igaz' date='szerintem ez teljesen kapcsolat függő,hogy pl a pasi mennyire elégiti ki a barátnőjét vagy forditva.

A pasi mindegyik alkalomrol eltud menni,de a nőknek viszont kevés százaléka éri el az orgazmust.De ennek nagy része attol függ hogy a pasi mennyire képes odafigyelni és kielégiteni a nőt,de mivel azoknak a nőknek akik sosem vagy csak későn érik el az orgazmust elég magas a száma ,igy legtöbbször a pasi kap a legtöbbet.

És ha egy pasi tudja mi az u vagy a g pont és tudja azt kezelni is,akkor ő is többet fog kapni,mivel a nő is élvezi.

 

Az meg egy másik kérdés hogy a személyek hogy állnak hozzá bizonyos dolgokhoz,pl petting meg ilyenek.Mert pl a legtöbb nő nem akarja kielégiteni orálisan a barátját,mivel ezt gusztustalannak találja (mondjuk én ezt nem igazán értem hogy miért :'] )De ha már ott tartunk hogy gusztustalan...ha egy kapcsolatban valami nem megy,akkor azon is ellehet gondolkodni hogy valoban szeretjük e másikat.

 

Aki teljes mértékben kielégiti a párját,azoknál nincs olyan hogy ez kevesebbet kap az meg többet,ott a férfi és a nő is egyenlően van kielégitve,mert mindent megtesznek a másikért.

(kivétel lelki problémák a szexben,annál legtöbbször az se segit ha igazán szeretjük a másikat)

 

Na mind1 csak elgondolkodtam smile.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 2 weeks later...

Akkor prosztatáját tapogatja. A férfi "G-pont" a herezacsi alatt található de igazság szerint elég hülyeség mert azt hogy izgatod egy aktus során meg erre nem nagyon vanak elterjedt technikák ill nem hiszem hogy annyira intenzív mint a nőknél :D Az valóban igaz hogy sok nő undorodik az orális szextöl de sokan meg azt mondják hogy ha igazán szeretsz valaki....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Az extatikus női orgazmus titka: U-pont

 

Az első szexuális tapasztalatszerzés általában az önfelfedezés, mindegy, hogy fiúkról vagy lányokról beszélünk. Ennek során azonban a fiúk nagyjából ugyanazon mechanizmus alapján jutnak el az ejakulációig, mint később a hagyományos szeretkezés folyamán.

 

A lányok viszont először az úgynevezett klitorális orgazmussal ismerkednek meg, és nem feltétlenül sajátítanak el rutint a hüvelyi orgazmushoz. Egyes szakemberek még azt is megkérdőjelezik, hogy alkalmas-e minden nő hüvelyi orgazmusra. Így aztán némi misztikum övezi a női gyönyört. Gyakori vélemény, hogy sokkal nehézkesebb a nő útja az orgazmus felé, ezért több odafigyelést, "praktikát” igényel, mint a férfi kielégülése. És minél többször hangzik el ez a megállapítás, annál mélyebben verhet gyökeret a nőkben is ez a sztereotípia.

 

Az újra "felfedezett" U-pont

 

Pedig szemlélhetnénk a dolgot úgy is, hogy a nők esetében már legalább két módon is elérhető a csúcspont. Tegyük hozzá, a férfiak testén is több eksztázisfokozó pont van, melyekkel nem nagyon szoktunk foglalkozni.

És bármilyen hihetetlen, most itt van egy újabb női gyönyörforrás, az U-pont! Hogy hol volt eddig? Nyugalom, megvolt mindig is, a tantraszexet bemutató írásokban például a kezdetektől ismerték. Sőt, valószínűleg sok nő már fel is fedezte a sajátját. Legfeljebb nem tudta, hogy az ott az U-pont...

 

Az U-pont "kistestvére": G-pont

 

A G-pont az U-pont "kistestvére", mely Grafenberg, ausztrál tudós nevének rövidítéséből született. Grafenberg 1950-ben publikálta felfedezését, mely szerint a női hüvely falán található egy idegvégződésekkel gazdagon átszőtt pont, és ennek ingerlésével érhető el a hüvelyi orgazmus egyik fajtája. A pont helyzete csak nagyjából határozható meg, mivel ez egyénenként kicsit eltérő lehet. Meg kell keresni, fel kell fedezni!

 

Hol található a G-pont?

 

Kiindulásként: a vagina elülső falán található, körülbelül 1–1,5 centi átmérőjű terület. Stimulálása eleinte a vizeléshez hasonlatos ingert okozhat, ezután azonban mind a klitorális, mind a hüvelyi orgazmusnál erősebb kéjérzetet okoz.

 

A G-pont felkutatása még mindig nem biztosíték a nagy sikolyra, mivel a hüvely feszességétől, illetve a partnerek ügyességétől és a hímtag formájától is függ a siker. Az orgazmuskészségben pedig közrejátszik még a pillanatnyi idegállapot, ráhangolódás, illetve a gerinc menti idegpályák állapota is.

 

Először érdemes a nőnek önállóan megkeresni az U-pontját, és kitapasztalnia működését. Ezután partnereddel közösen is felfedezhetitek a területet, így ismét bővül a női orgazmushoz vezető praktikák tárháza.

Mindkettőtök örömére…

 

Majd ezen leszem én is, én ezeket találtam róla :D

 

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Hát én nem tudom, a g pont az abszpéút működik, sőt...:D

egyébként ez olyan dolog hogy mennyire van rádhangolódva a csaj. Én már jártam úgy, hogy csak "megjátszottam" azt hogy nemsokára elmegyek és erre ő is, hirtelen olyan közel lett, hogy hujuj...

Másik tipp:

a nők combjának külső oldalán, ahol az izmok találkoznak a medencecsont alatt, kapcsolatban van a csiklóval, van hogy ennek az ingerlése is elég az orgazmus kiváltásához.

(nem ok nélkül fogják a lányok cspőjét a lassúzásnál, :D)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...