Jump to content
PirateClub.hu
Hunyi

Hogyan legyünk öngyilkosok?

Recommended Posts

 

1.§

Jól képzett öngyilkos soha még csak célzást sem tesz öngyilkossági terveire. Aki meghalási szándékáról beszél, az két hatást ér el ismerősei körében :

Amíg él : "Csak jártatja a száját, úgyse meri megtenni!"

Amikor meghalt : "De sokáig lamentált, amíg rászánta magát!"

Halálunk mindenkinek legyen meglepetés, életünk frappáns zárópoénja.

 

2.§

Soha nem szabad búcsúlevelet írni. A búcsúlevél hiteltelenné teszi életünket és halálunkat. Ha még van mondanivalónk az élők számára - mondjuk el nekik. Ha még maradt ütésünk és simogatásunk - üssünk és simogassunk. De "visszaszólni a megsemmisülésből" - ez szánalmas és megvetésre méltó. Azt bizonyítja, hogy gyávák voltunk cselekedni életünkben és

elnémulni halálunkban. Ha halálunk nem elég büntetés azoknak, akiket meg akartunk büntetni szeretetükért, akkor egy szemrehányó levél aligha kelt nagyobb bűntudatot bennük. De gyanúba kerülünk, hogy ezen a primitív módon még egy kicsit tovább akarunk élni.

 

3.§

A tisztességes öngyilkos nem végrendelkezik. Nincs komikusabb annál, mint amikor egy ember az örökkévalóság kapujából visszafordulva, még gyorsan polgári jogi ügyeket bonyolít. Ne röhögtessük már ki magunkat.

 

4.§

Öngyilkosságot soha nem követünk el családi, vagy ismeretségi körben. Önkéntes halálunk csak a legzártabb magánügyünk lehet. Ezért az öngyilkos utazzon el meghalni, a legjobb, ha külföldre távozik. Erre a célra még kölcsönt is szabad felvenni.

Hátrahagyott javainkból majd megtérítik az illetékesek. Az ember ne spóroljon a halálán.

 

5.§

Esztétikusan kell megölnünk magunkat. Jó ízlésű ember nem csinál horrorfilmet a halálából. Ezért szigorúan tilos :

- mindenféle tárgyat magunkba szúrni, ereinket felvágni, mert a seb, az alvadt vér gusztustalan.

- felakasztani magunkat - mert a kilógó nyelvű, püffedt, fekete arcú hulla ijesztően csúnya és groteszk.

- kinyitni a gázcsapot, vízbe ugrani - ugyanezért.

- levetni magunkat valamilyen magas épületről - mert az eldeformálódott test méltóságát vesztett és értelmetlen húshalmaz.

- gyógyszereket, vegyszereket enni nagyobb mennyiségben, mert öntudatlan állapotunkban könnyen magunk alá csinálhatunk. Sőt, ha ügyetlenek vagyunk, halál helyett csak meghülyülünk és életfogytiglan ápolnak minket.

 

6.§

Ezért az elegáns ember, aki ad az esztétikumra, a kezdetleges módszerek helyett :

- Éhen hal. ( Egyáltalán nem kell enni, két-három nap múlva már nem érzünk éhséget. Kellemesen bágyadtak leszünk.

Közben igyunk, de csak tiszta vizet, hogy ki ne száradjunk, mert nagyon kellemetlen és rossz szagú (acetonos) lesz a

leheletünk. A végén egyre többet fogunk aludni, majd "szívgyengeségben" [ általános keringési összeomlás ] csöndesen és

valószínűleg álmunkban elhalálozunk.)

- Megfagy. (Egy üveg jó konyak társaságában elheverünk egy havas erdei tisztáson, és addig nézzük a csillagokat, amíg ringató kábulatban átsuhanunk a nemlétbe.)

 

7.§

Öngyilkosságból csak jelesre szabad vizsgázni. Vagyis meg kell halni. Akit pótvizsgára utasítanak megmentés útján - az süllyedjen el röstelkedésében. Nem komoly ember. Az élők között van a helye.

 

8.§

Az elkeseredettség, a kétségbeesés a legkevésbé alkalmas lelkiállapot arra, hogy befejezzük életünket. Ilyenkor csak dilettánsok követnek el öngyilkosságot. E szabály hátterében a következő megoldás lappang :

Materialisták számára : Életünk ritmusosan lélegzik, mint minden, ami él. Van dagálya és apálya, felemelkedése és

alázuhanása. Létünket a paradoxon nagy törvénye szabályozza, amely azt tanítja, hogy mennél nagyobb erővel taszítanak a körülmények lefelé, annál inkább megnövekszik a felhajtóerő, és előbb-utóbb érvényesül. Éppen úgy, mint amikor egy parafadugót nyomunk a víz alá. Ezért aki a kétségbeesés mélypontján öli meg magát, bizonytalan szívvel lép ki az életből, mert sejti, hogy a dolgok közeledő jóra fordulásáról mond le.

Idealisták számára : Végül mégsem lehet tudni, hogy nincs-e a dolgoknak odaát folytatása. S minden vallás és misztika egyetért abban, hogy változtatni - önmagunkon, kapcsolatainkon, érzelmi állapotainkon - csak itt, e földi életben lehet. A túlsó síkon csak szemlélet van és megítélés.

Ezért a dilettáns öngyilkos a leggonoszabb csapdába esik bele: épp azt az elviselhetetlen lelkiállapotot konzerválja időtlen időre, ami elől az öngyilkosságba menekült.

 

9.§

Ezért akkor kell megölnünk magunkat, amikor elégedettek és boldogok vagyunk. Egyedül ez az öngyilkosság hiteles, mert bizonyítja, hogy nem gyávaságból, menekülésképpen vagy önútálattól sarkantyúzva távozunk az élők sorából, hanem azért, mert megvetjük az életet amúgy egészében, örömeivel és sikerajándékaival egyetemben. Az ilyen öngyilkosságot soha nem bánjuk meg, és példaképpé válhatunk minden idők utánunk következő öngyilkosai számára.

Share this post


Link to post
Share on other sites

LoL:D

(elolvastam:D)

Share this post


Link to post
Share on other sites

hát ez naon:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nah,megyek veszek egy uveg konyakot. :D

De hol talalok ilyenkor havas erdei tisztast? :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Most viszonylag boldog vagyok, de nincs kedvem öngyikososdit játszani! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hát ezen nem tom mi a lol meg mi a naon szerintem ez igy van teljes mértékben egyetértek azzal aki ezt irta. Szerintem ez nem vicces nem poénos hanem igaz és aki öngyilkosságot fontolgat aki depressziós vagy esetleg az EMO-sok figyelmébe ajánlanám.

Share this post


Link to post
Share on other sites

pff remélem nem kell hasznát venni :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Öcsém ez nagyon állat!

Hogy találtad ki?

Csak nem tervezed elhagyni a földet? :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nagyon szép iromány....

 

Ha vas táj meglepően művészi és szép halál elaludni lassan és megfagyni. Bár én nem konyakkal mennék hanem royal tokaji 6 putonyossal.

Valahogy ez mégis szinvonalasabb.... És az éhalál.... Nézzük csak lehet hogy kimegyek egy havas parkba takraóval bámulni az eget napokig talán egy hétig,

Csak bort iszom és szép lassan éhen halok.

 

 

Ajánlom figyelmedbe a legjobb halálnemet. Mikor is egyszerüen le nyelsz egy jégbe fagyasztott borotva pengét. Így a nyelőcsöved nem sérül,

viszont amint a jég elolvad, felszabdaja a beleidet. A belsővérzésnek nincsennek külső nyomai az igazi profik ezt választják. Gyor biztos halál.

 

Esetleg választhatod még az arzént vagy a tigrisbajuszt. A tigris bajusz is kilyuggatja a beleket. Csendesen elvézel és bélfertőzésben halsz meg.

 

 

Esetleg napi szinten mérgezheted a szervezeted ólommal az is lassú és biztos módszer ha növeled az adagot.. Bár ez rosszúl létekkel jár...

 

A kedvencem ami inkább kezdők rézére ajánlott mert nehéz összehozni...

Szörnyet halni.... Volt nem egy pilóta aki sértetlenül összehozta... Egy karcolás nem sok annyit nem szenvedett az illető, egyszerüen megijedt...

 

 

Ha vaciláltok és nem tudtok a váálasztékból dönteni akkor fordúljatok DR.Csernushoz. Tuti segít.

 

U.I: Feküdj be élve egy hamvasztó gépbe. Ugyan is... _Hamvasztás után nem lesz mit látni. Kellemes idő töltést és jó halálmódot kívánok.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hat velemenyem szerint semmifelekeppen nem vicc a leirt de egyiksem jo modszer mert eleg szanalmas ember aki ongyilkos lesz ugyanis az csak annyit bizonyit hogy gyenge es nem tudta elviselni az eletet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Szerintem hasznos tippek ezek öngyilkos jelölteknek. (saját magukat jelölik). Az éhenhalás és a megfagyás a legjobb. Jah és nem kell elítélni valakit mert öngyilkos akar lenni. Az életben vannak mélypontok, és ha valakinek csak ezek vannak akkor megértem. (saját tapasztalat). Az a jégkockás borotvapenge megoldás.. hát nem is tudom. Szerintem be is sz*rnál ha lenyelnél egy egész jégkockát...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ez így van szerintem se poénos inkább hasznos én el is mentettem hátha egyszer szügségem lessz rá má most is gondolkottam rajta de igy már meg is szegtem az elsö szabálytde nem érdekel még van 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 nézd meg mekkora egy jilett penge csak körbe kell fagyasztani jéggel ha nem bírod megcsinálni megcsinálom neked szívesen :)

 

És még egy tanács.

 

Feküdjön be a jelölt egy kádba és ott vegyen be altatót 3\4-ig legyen a kád vízzel.

Szép lassan elalszól 5-6 tablettától és a víz megoldja a többit Bár ez nem sztétikus de kellemes halálnem.

 

Ha az esztétikára törekszel akkor pillanatragasztóval ragasszad be a szád és az ornyíláaidat.

Abban az esetben ha különleges vagy és a seggeden is lélegzel azt is ragasszad be.

 

Így nem püffedsz fel de szép lassan megfulladsz. Látni fogják hogy tényleg komoly szándékkal tetted meg életed utolsó lépését.

 

Ha még mindíg nem tudtál választani, hogyan is haljál meg. Akor választhatod az eggyik leg előnyösebb halálnemet.

Illuzionista leszel és egy betontömbe berakatod magad és több millióőan látják ahogy ki múlsz. Ez a fajta halálnem leginkább a művészeknek való.

Hisz örökre be írja magát a történelembe. "Az illuzionista aki elsőre kudarcot vallot"

 

Ha nem szeredet a rivalda fényt. Hát feküdj be egy tömörítőbe és várj.

Ez esztétikus. Hiszen nem veszik észre hogy egy kocsival eggyüt te is kockává változtál.

 

Jó szórakozást.

 

U.I: Mindenki csak saját felelőségre próbálja ki ezeket. Aki fél a haláltól bele se kezgyen. A halál nem bánt csak el ragad. Mint tudjuk a hosszú élet ritka,

és van aki el is követ mindent ellene. És ha valaki szénné akar égni meg szenvedni annak van még egy tanácsom.

 

Locsolj körbe egy pajtát benzinnel mindenhol, kivül is belül is. Fogd a nemiszerved egy satuba.

A satut láncold le. LAkatold le. Dobd el a kulcsot minnél messzebre. LEgyen egy kés nállad, meg egy gyufa.

Miután eldobtad a lakatok kulcsát, gyújtsad magadra a pajtát. Ha nem akarnál szénné égni,

Akkor ott a kés hogy levágd a ..... tudodmidet. És ha levágod akkor is meghalsz hiszen elvérzel. És az égő pajtábol nehezen jutnál ki.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hehe :D fasza

Share this post


Link to post
Share on other sites

LOOL hogy miken el nem lehet töprengeni!:D:unsure::o:lol: de szerintem aki hasonló tettre szánja magát nem mindegy neki mit gondolnak utána róla?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nézd ha neked mind 1 hogy egy félcédulásként gondolnak rád, ahelyett, hogy azt mondanák... Jól kibaszott velem :D

Akkor tényleg mind 1 :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Abszolúte egyet értek amiket leírtál :)

Ettől függetlenül belekötnék abba hogy hogyan ne haljunk meg...

Mert ha belegondolsz, érfelvágást meleg vízben kell, éles pengével, hosszában, úgy nem kezdesz fázni, és gyorsabban elvérzel. Tehát ott vagy a kádban, vérzel mint állat. De te nem akarsz egy kád vérben meghalni, tehát megnyitod a csapot, és eldugaszolod annyira a lefolyót, hogy amennyi lefolyik az éppen vissza is jöjjön. Így mire megtalálnak minket jóeséllyel kitisztul a víz körülötted, és mivel éles pengével kell vágni, az sem fog igazából látszani csak ha nagyon mélyen csináltad, és nagyon kiázott. Igazam van vagy igazam van? Kössetek már bele :D De télleg :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

én a fájdalommentességre szavazok. egyszeri megismételhetetlen csudajó móka legyen. a kérdés csak az hogyan lehet élvezhetővé tenni. mondjuk endorfin túladagolás?

Share this post


Link to post
Share on other sites

XD ez qrva jó :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm... mondjuk az jó :) Magyarul "halálra szeretlek"? xD

Vagy hullára azbálom magam csokival? :)

 

De akár adrenalin túladagolás is lehetne! Végülis az is jó :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gondoltam felfrissítem a topicot. Jófej emberkék jártak ide.

 

Az érfelvágóson én is agyaltam, de a víz lehet jó ötlet... Pont a vér miat vetettem el. Gratula az illetőnek, hogy ezt kitalálta. Már csak tesztelni kéne, hogy működike.

 

Újabb ötletek.

 

Fű, 3 bögre erős kávé, 8-10 redbul, egy jó adag viszki, meg még valami erős pia utána hogy keveredjen és egy baromi jót kefélni. Garantált szívroham pláne ha egy kis speed is kerül valahova a láncba..

 

A gyógyszeres megoldás biztos változata következik most. Ez 100% fájdalom mentes és viszonylag esztétikus.

 

Kellékek: 1 bögre tej, zsíros kenyér, 1-2 levél altató, 1 levél 0,50-es xanax, szintén alkohol mongyuk viszki, 1 db zacsko.

 

Használati útmutató. Egyél meg egy-kettő szelett zsíroskenyeret, és öblitsed le egy bögre tejjel. (így a beleid megnyukszanak pláne a tejtől enni nem fontos, csak a szír is rásegit arra hogy ki legyen bélelve a gyomrod), Ezekután vedd be a gyógyszereket viszkivel és húz a fejedre egy nejlon zacskót amikor már elkezdesz kábulni. Feküdj le és szépen lassan ad átt magad az eufoliának. Lassan lélegzel de gondolj arra, hogy a földi lét nyomora soha többé nem terhel téged. Gondolj arra, hogy nemsokára megtudod mi is lesz a folytatás. Gondolj arra miközben a pulzusod lassul és minden változik körülötted, hogy az anyag, fény, és minden amit ismertél. 1 perc múlva megszűnik a számodra. Széplassan megnyugszol és soha többé nem kelsz fel.

 

Van még egy.

 

Ami a hardcore, brute fakíroknak és mazoistáknak van kitalálva.

 

Meny be kopaszon a 8 kerbe rasszista táblával a kezedben amire az is rávan írva hogy kést a vesémbe.

 

Igaz ez se nem humánus, se nem fájdalomentes, nem is esztétikus a végeredmény. De gyorsan túl leszel rajta.

 

Remélem feltámasztjuk ezt a topicot poraibol. :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hát ti komolyan betegek vagytok...

Mondjuk aki rászánja magát az előtte álljon le beszélgetni mindenképp egy orvossal vagy egy közeli személlyel,

Meg mérlegelni hogy megéri-e meg mi vár rá odaát, vagy itt mi lehet....

Amúgy ezt régen nagyszüleim mondták mindig, ez egy afféle babona volt régen, hogy aki öngyilkos az a pokolra jut, aki természetes halált hal vagy akarata ellenére hal meg, vagy nem akart, az a mennybe jut :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

sztem aki öngyilkos lesz, az szimplán gyáva ember.

mindenkinek vannak problémái, kinek kisebb, kinek nagyobb, de aki ahelyett h megpróbálná megoldani őket, inkább a "könnyebb" utat választja, az szerintem szimplán gyáva és hülye :D

 

Hanoi: nekem is mondtak ilyeneket a szüleim, sztem ez abból jön h a biblia szerint az öngyilkosság is egyenértékű a gyilkossággal, ami ugye nagy bűn, ami miatt pokolra jut az ember (ugyanaz mintha megölnél vkit: akkor is pokolra jutsz a biblia szerint)

szóval ez nem babona, hanem vallás :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

istenem, potyogtak a könnyeim :lol: köszi. szipi

Share this post


Link to post
Share on other sites

A rasszista megoldas nem mukodik, "probaltam", 8. keruletben lakok a Teleki ternel es a bakancs+feher fuzo+gyakorlo+bomber valahogy nem hat rajuk. Max beszolnak, de odafordulok h "Van valami problema?" akkor mindig nyugton maradnak. Lehet egyszer rafaragok, 25.-ig van idejuk, utana koltozunk :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Szerintem a rasszizmust hagyjuk is ki belőle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nagyon jó leírás :lol: A vicces igazság :)

Egy-két mondatot belejavítanék, de azt most nem fejtem ki.

Egy esztétikus és gyors módszer: Ha tél van, vigyünk be a házba egy vödör havat, ha nyár akkor csak tegyük mélyhűtőbe a lábunkat pár zacsi jég közé, 10-20 percig, de ne fagyjon szilárdra. Szóval csak fagyközeli állapotba kell hozni. Ha ez megvan, akkor kezdjük el masszírozni... Ilyenkor felgyorsul a vérkeringés, hideg vér kerül a szívbe és kampec :)

Erről jut eszembe, van egy még gyorsabb technika is: Mikor melegünk van, ugorjunk hideg vízbe. Ha érzünk is fájdalmat, nem sokáig :D Csak annyit látni 5másodperc alatt , hogy élő le - halott fel. Minél hidegebb a víz, annál biztosabb a halál.

Ezzel egyedül az lehet a gond, hogy azt hihetik, baleset történt. Ezért ügyelni kell rá, hogy valahol ahol biztos megtalálják, otthagyni egy cetlit, rajta az igazsággal :) És szerintem illik ráírni, hogy tulajdonképpen miért vetemedett erre.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vagy kissé unalmas, de mindenképpen kreatív megoldás, ha fogsz egy hosszú fémrudat, kiállsz vihar idején a dombtetőre, jó magasra felnyújtod, és várod h beléd csapjon a villám B)

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na végre hogy írnak az emberek :)

 

A láb a mélyhűtőbe dollgok nem igazán jó, mert nem fagy el hamar a lábad.. inkább a hűtő olvad le.

 

Hideg vizes megoldás tetszik meg a vihar is:D

 

Amúgy biblia:

Mint köztudott, minket a földre száműztek, büntetésből. És ha öngyilkos lesz valaki akkor nem biztos, hogy a pokolra kerül...

Mivel, Isten megbocsájt a bűnösöknek, kivéve ha úgynevezet halálos bűnt követ el. A biblia nem említi, hogy az öngyilkosság halálos bűn lenne e...

Ha embertársadat ölöd meg, akkor pokolra kerülsz az tuti.

 

Az egyház elitéli, az utanáziát, az öngyilkosságot, régebben az ovszert is.

De nem szabad elfelejteni, hogy az egyház volt az aki a legtöbb embert ölte meg. Hitlernél is többet.

Kezdve a boszorkányüldözéssel, folytatva technika üldözésével (eretnek), a keresztes háború és van még jó pár példa.

Az egyház szerintem ezekután nem itélkezhet. Csak olyan itélkezhet aki maga sem bűnös. Vagy is ez kizárólag Isten lehet.

A kereszténységnek több mint 360 fajtáját külömbözhtethetjük meg. És ehez nem tartoznak oda a többi vallások. Csak is a kereszténység.

 

A templomok, vatikán és az egész keresztény szervezet véleményem szerint a pénz vircsaftolására vannak. Gondolj bele egy tempolmi összejövetelen, több tízezer forintot "kalapoznak" össze.

Persze fent kell tartani Istenházát és egyébb jótékonysági dolgokat művelnek. De korántsem költenek annyit ezekre a dolgokra mint amennyi pénz van az egyház mögött.

 

(Ha vallási szervezetett hozol létre akkor épi 1-2 millió forintot kap a szervezeted évente)

 

Kérdezem, akkor most melyikbe higgyek?

Én egyedül abban hiszek, (már amennyire hiszek. Mivel ha nem hisz valaki az is hisz abban, hogy ne hisz semmiben és az is egy vallás) hogy létezik

egy felsőbb hatalom amivel a tudósok is magyarázzák a dolgokat. Én inkább vagyok materialista mint istenfélő ember.

Ennek ellenére imátkozo olykor és akkor a romai katolikus formát követem. És egy dolgot tartok szem elött. Embertársaimat ne öljem meg... Ez a legfontosabb.

Ennek persze lehetne külön topicot nyitni. Mert a vallási nézetek jók szépek és annyira külömböznek egymástól, hogy egy normális ember aki hisz istenben, de nem elvakult vallásos hittéritő ember,

az ezekután kicsit jobban elgondolkodik vallási nézetén és elgondolkodik azo, hogy valóban van e értelme a templomnak.

 

Aki hisz az ne mutogassa.... Hanem csendben magában higgyen. És attol nem kerül a menybe mert naponta vagy hétvégéken jár templomba.

Nem az a célom, hogy a hittel szembe száljak. De kérem ezt lehet normálisan is csinálni.

 

Halál.

Lehet, hogy néhány ember számára morbid erröl itt és ilyen formában beszélni és öngyilkossági modokat olvasni.

Viszont humorral vegyesen el lehet gondolkodni nagyon komoly dolgokról.

 

Egyes szüklátókörü emberek szerint az öngyilkosság elitélendő és gyáva az aki megteszi.

Neki azt mondom. hogy vannak olyan problémák a társadalomban amik ráviszik az embereket erre és nem akarnak élni.

Ikább az a megvetendő, hogy nem lehet a 21. században humánusan meghalni annak sem aki évekóta szenved betegségtől.

Had szenvegyen szerencsétlen az jó az egháznak mert többen imátkoznak.... A civilizált országokban engedélyezett az eutanázia mivel belátták, hogy

csak szenvednek az öreg betegk. Akik rákosok, alcheimeresek, bénák, öregek stb stb.

 

A társadalmunkban mikor egyretöbben lesznek hajléktalanok, vagy nem látják a kiutat sokmindenből és nem akarnak küzdeni vele. Nem gyávák.

Simán nem akarnak játszani. Mivel SENKI ismétlem SENKI nem kérdezte meg, hogy szeretne e megszületni.

Ha isten olyan nagy szívű, miért nem menti meg azokat akik éhezésben halnak meg afrikában??? Ja igen nekik ez a büntetés.

 

Tehát mielött elitélne bárki is az öngyilkosokat gondoljon ezekre:

Amikor kimész az utcára és lépten nyomon hajléktalanokat látsz kérdezd meg, hogy történt.... (Ezért érdemes élni?)

Amikor kimész és lépten nyomon beléd kötnek ok nélkül. Ha csak ránézel egy romaszármazásu emberre... Pedig nem utálod őket. Hozzásem szólsz. (Ezért érdemes élni?)

Amikor kirabolnak az utcán... Vagy látsz egy rablást...... (Ezért érdemes élni?)

Amikor már rákoan, écesen, nyomorékul, vagy fogyatékosan születik meg egy gyerek. (Ezért érdemes élni?)

Amikor segítesz máson és az rúg beléd. Pedig szószerint az életét mented meg (Ezért érdemes élni?)

Mikor kisgyerekeket erőszakolnak meg. Vagy évekig tartanak fokságba? (Ezért érdemes élni?)

Amikor háborút indítanak olajért? (Ezért érdemes élni?)

Amikor van lehetőség a jobb életre de csak a pénz diktál? (Ezért érdemes élni?)

 

És van még számtalan lehetőség.

 

Valóban gyáva.. De én inkább úgy nevezném hogy realista. Ezért túlélni érdemes csak... mivel nem életről beszélünk hanem túlélésről.

Ha valaki ezeket már mind megunta és belefáradt és nem akar élni, és nem adfnak ciántablettát vagy szívizom mérget...

Igen csak bátor aki ilyet tesz. Mivel nem tudja mi van utána. És az simeretlen is jobban kell neki mint az ismert élet.

És csak a tudatlanok nevezik gyávának és megvetőnek azokat akik ilyen döntésre jutnak és megteszik.

 

 

Szóval most ennyi És írjatok még haláli tippeket :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Az élet problémáit meg kell oldani, nem menekülni előlük. Egyszer van lehetőséged erre, nagyon elcseszett életnek kell lenni, ha valaki képes komolyan elgonmdlkozni azon, hogy öngyilkos legyen....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Bejelentkezés

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×