Jump to content
PirateClub.hu

Nokia 6280


replica
 Share

Recommended Posts

Nokia 6280

 

A kompakt Nokia 6280 3G szétcsúsztatható telefon (WCDMA 2100 és GSM 900/1800/1900) számos olyan funkciót tartalmaz, amellyel a felhasználók teljes mértékben kihasználhatják a 3G multimédiában rejlő lehetőségeket.

 

A 2 megapixeles, és VGA kamerával egyaránt felszerelt, kompakt Nokia 6280 ideális platformot biztosít az olyan 3G szolgáltatások számára, mint például a valós idejű videomegosztás, vagy a kétirányú videohívás. A testreszabhatóság lehetőségeit tovább bővítő Nokia 6280 videó-csengőhanggal jelzi a befutó hívást. A Nokia 6280 szállítása 2005 utolsó negyedévében indul, adók és támogatások nélküli kiskereskedelmi ára pedig várhatóan 375 euró körül lesz.

 

A Nokia 6280 világos QVGA, 262.144 színárnyalatot megjelenítő, színes, 320x240 képpontos kijelzője kiemeli a telefon kiváló fényképező-tulajdonságait. A külön exponáló-, és zoom-gombokkal ellátott Nokia 6280-nal a vízszintes, panorámakép-üzemmódban természetes, felhasználó-barát módon fényképezhetünk. A Nokia 6280-nal készült fényképeket és videofelvételeket közvetlenül a kijelzőn tekinthetjük meg, majd MMS-ben vagy e-mailben oszthatjuk meg másokkal, de egy kompatibilis nyomtatón azonnal ki is nyomtathatjuk. A képeket és a videofelvételeket a Nokia 6280 miniSD memóriakártyáján kényelmesen tárolhatjuk.

 

A Bluetooth vezeték nélküli technológia egyszerű kapcsolatot biztosít a nyomtatókhoz, a személyi számítógépekhez, és a tartozékokhoz, például a Nokia 616 autóskészlethez, illetve a szintén ma bemutatott HS-4W vezeték nélküli Boom fülhallgatóhoz.

 

Képek:

 

nokia_6280.jpg

 

11b.jpg

 

nokia_6280_schwarz_hinten.jpg

 

Már kb 2 hónapja én is egy ien telefon tulajdonosa vagyok és én azt mondom megéri az árát az apró hibái ellenére is!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Rég jártam erre ezért tisztázok 1-2 dolgot:

 

1 Nem késtem el az infóval mert még nem volt ien topic

 

2 Nekem megvan már 4 hónapja és semmi baja! Lehet ti fogtatok ki sz*r példányt

 

3 Márkatársak közül ami minőséget és teljesítményt méretet is tartja nem igen találni!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Sziasztok,szép estét! Nekem 6288-asom van. Szép telcsi,profi képet csinál,mp3,stb,de egy egész vagyonba került,és lehet,hoogy nem is éri meg az árát... Viszont lenne 1 olyan problémám,vagyis 2... hogy időnként befagy a kijelzője. Teszemazt MP3t nyomatok,nézem az előadót,címet,stb,és már régóta másik szám megy,de a kijelzőn még mindig a korábbi szám adatai jelennek meg... Vagy,az elküldött smseket ha böngészem,időről-időre találok olyanokat,amelyek 2,vagy 3 elküldött smsnek a szövegét tartalmazzák,tehát valami végett "egybeolvadnak" az üzeneteim... Jó,az igaz,hogy kishíján 100 sms található a küldött üzenetek közt,de akkor is...a bejövőben meg ennél jóval több,és ott nincs ilyen probléma... Ilyenkor mi van? Valakinek közületek van/volt ilyen jellegű problémája? Nem fgyeltetek fel hasonlókra? Ha tudtok valamit segíteni ez ügyben,azt nagyon megköszönném! Szervusztok.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

nekem lassan már két éve ilyen telóm van rengeteget használom nem úgy mint az átlag(üzleti célok), semmi panaszom nem lehet rá. Egyszerüen tökéletes, nem is értem az ilyen hozzászólásokat mint hogy a szervíz ezt meg azt mondta hogy milyen sz.r. Van ismerős a pannonnál pesten és az ottani szervizesek nagyon dicsérik. Az enyémnek még semmi mondom semmi baja sem volt. kop kop kop... Életem edigi legjobb választása, amig működik szerintem ez meg fog maradni.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 2 months later...

Sziasztok!

 

Azt nem tudjátok véletlenül, hogy lehet 6280-ra lejátszási listát kreálni? Mert a nokia pc suite legújavbb verziója csinál valamit, de a teló azt írja rá hogy megsérült a fájl formátuma és nem játsza le a számokat, illetve a szám címek helyett kis kockák és furcsa karakterek látszódnak a képernyőn. A sima mp3-at ha rátöltök gond nélkül viszi csak a telóból nem tok hozzá lejátszási listát kreálni!

ÖtleT?

 

köszi, márk.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...