Jump to content
PirateClub.hu

Gyúrjunk wazze!


jannussz
 Share

Recommended Posts

???????????????????????????

Már ne haragudj de honnan vetted ezt a 6-os sorozatszámokat??? Mit akarsz vele elérni? Azt, hogy az emberkénknek beégjenek az izmai? Azt a hétfői napot nézd már egy picit jobban meg és számolj utánna, hogy amit felírtál az 42 sorozat!!!!!!!!!!!!!!! szerda: Hát-láb bicepsz???? Ez milyen elv alapján van párosítva? A láb napot nem kombináljuk sose felsőtesti izomcsoporttal!!!! (alap dolog) Ez az edzés program rossz, rossz és mégegyszer rossz!!!

 

ui.:

Nem okoskodásnak szántam de az ilyen dolgoktól egyszerűen felmegy a pumpám.... Ne vedd személyeskedésnek!

 

üdv.: nicknick

két - három gyakorlat van egy izomcsoportra mért lenne sok a 6x8

mért nem lehet lábnapon hátazni főleg egy kezdőnek

légyszi irj egy kezdő háromnapos edzéstervet hagy nézzem meg kiváncsivá tettél mert ugylátom nagy szakértő vagy és a jobbtól nemszégyen tanulni :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Nick nekem a te hétfői edzésed se jön be, túl sok izomra dolgozik az és szerintem több értelme van olyan edzésnek ahol az izomcsoportok nem hatnak annyira egymásra mint a váll, mell, bicepsz. az én edzéstervem:

hétfő: bicepsz+tricepsz

kedd: hát+láb

csütörtök: mell+váll

péntek: ami jól esik, pl: bicepsz, csuklya, alkar (ez lightosabb edzés)

a sorozatok nálam 4*8 ismétlésből állnak, minden edzésen csinálok + kb 60-70 felülést különböző gépeken...

Link to comment
Share on other sites

Hail! :)

Én is gyúrok már egy éve,(mondjuk most intenzívebben :D ) és arra lennék kíváncsi, hogy milyen ételeket kell ennem hogy minden vitamint és fehérjét be tudjak vinni és a nem edzett izmok ne épüljenek le.

(nem szeretnék se táplálékkieget se mást szedni)

a választ előre is köszi!!! :rolleyes:

 

Üdv:

Link to comment
Share on other sites

Hétfő:

 

Mell-váll-bicepsz

 

Mell:

nyomás vízszintes padon 4x8

nyomás döntött padon 4x8

tárogatás 4x8

 

Váll:

mellrőlnyomás 4X8

oldalemelés 4x8

oldalemelés döntött törzzsel 4x8

 

Bicepsz:

2 kezes állva franciarúddal: 4x8

forgatás egykezes súlyzóval 4x8

kalapács v. koncentrált bicepsz gyakorlat 4x8

 

Szerda:

 

Hát-Csuklya-Tricepsz

 

Hát:

lehúzás szélesen 4x8

lehúzás szűken 4x8

húzás csigán szűken 4x8

dönött törzsű evezés 4x8

 

Csuklya:

vállvonogatás 1 kezes súlyzóval 3x25

vállvonogatás 2kezes súlyzóval test előtt 3x25

 

Tricepsz:

letolás csigán 4x8

lehúzás csigán kötéllel 4x8

tricepsznyújtás fekve franciarúddal 4x8

 

Péntek:

Láb-Has

 

guggolás: 4x8

lábtolás 4x12

combfeszítő gép 4x8

combnyujtó gép 4x8

 

vádli: 6x12

(2x12 lábfej befelé néz

2x12 lábfej előre néz

2x12 lábfej kifelé néz sarkok egymás felé)

 

Has:

felülés

lábemelés

törzsdöntés

(egyén függő ismétlésszámokal)

 

 

nah végülis az én edzéstervemről vitatkoztok :lol: igazából amit janussz írt az tényleg sok volt, de nem szoktam még pontosan edzéstervet követni... mindenből annyit csinálok amennyi bírok

 

Egyébként megvettem egy tömegnövelőtmaxgain1kg.jpg

 

Szerintetek jó? A szaküzletbe ezt javasolták kezdésnek, remélem nincsenek mellékhatásai....

 

Link to comment
Share on other sites

Hali!!

 

én próbálok csupa egészséges kaját enni: tojásrántotta, sok zöldség, gyümölcs,rízs,csirkehús stb.. ja és kólát meg illyen gyorséttermi kosztot még csak véletlenül se :D oks, akkor szerzek vmi jó összetételű tömegnövelőt is!

 

Köszi a segítségedet Nicknick!!!! ;)

Link to comment
Share on other sites

Hi All!

 

Myogenicet szedek

http://vitaminvasarlas.hu/info/myogenic/?id=262

és tapasztalok némi erő illetve izom növekedést de ez nem kifejezettem tömegnövelő(én meg szeretnék egy kis sulyt is felszedni mert 193centi vagyok és 80 kilo de nemvagyok egyszálbélű).....érdemes e váltani egy tömegnövelő "tömegnövelőre" h kicsit nehezebb legyek (persze nem zsírral és miután elfogyott ez) vagy jo ezis amig tapasztalok fejlődést! ...edzéstervem van és fejlődök tehát működik( heti 4x minden nap két különböző izomcsoportot hétfőn kedden csütörtökön és pénteken , szerda szombat vasárnap pihi) kajálni nemszoktam sokat napi 4x..... edzés előtt fél órával iszok egy shaket ebből ( elég vagy utána is kéllene?!) .....válaszokat előre is köszsönöm......

Link to comment
Share on other sites

Szia

szerintem nyugodtam ehetsz naponta 5ször 6szor ;)

a táplálékieget meg úgy szedd ahogy az edződ, vagy a doboz írja!! :rolleyes:

ja és arra minenki figyeljen oda, hogy elég folyadékot igyon edzés közben, mert ha nincs elég folyadék a szervezetben, akkor a szív gyorsabban ver és sokkkal megeröltetőbb az edzés( rossz értelemben persze)!!! :excl:

Link to comment
Share on other sites

Hát ha egy ideig nem eszel főleg edzések után (esetleg éhezel hoszabb-rövidebb ideig) akkor van a katabolikus állapot és a test még véletlenül se a zsírból fog energiát felszabadítani, hogy végső esetekre mradjon, tehát az izmot bontja. Szóval hiába van zsirod ilyenkor az izmot fogja lebontani. (Bár lehet h hülyeséget irtam javítson ki aki ért hozzá rendesen ;) )

Link to comment
Share on other sites

http://fitnesshop.hu/catalog/product_info.php?products_id=361

kreatinból ezt vedd meg szerintem ennél nincs jobb

+ vagy 1 kiló szőlőcukor :) a bodybuiler.hu-ról meg lehet rendelni 1 kilo kb 1000ftba jön ki

Módosította spirituell
Tilos a direkt link az oldalon! Code tag használata kötelező!
Link to comment
Share on other sites

Engem is érdekel ez a gyúrás téma. Bevallom régebben nem is vonzott nem is volt rá szükségem. 11 évvel ezelőtt elkezdtem karatézni és minden rendben volt a kondimmal meg a kinézetemmel, igaz nem egy kigyúrt ember voltam de vékony szálkás, kockás has. A gond az,h mostanában elfoglalt vagyok több hónapja nem is edzem és úgy tűnik abba is hagyom mert a körülmények nem engedik,h lejárjak edzenei a régi társakkal,h miért az had legyen magánügy. Térjünk a lényegre. Mivel lassacskán fél éve hanyagolom a témát eléggé ellustultam, szeretek enni, dohányzás és ez sajna meg is látszik. Elkezdtem hízni nem vagyok kövér mivel a 180 centimhez egy 75 kilógrammos súly párosul, de engem zavar nem csak a teljesítményem romlása hanem nem is érzem jól magam. Érdekelne egy olyan konditerv ha létezik amivel nem kell szereket szedni és nem kell 70 kilós súlyzókat kinyomnom fekve ahhoz,h kitartó munkával egy-két hónap maximum fél év alatt látható eredményt érjek el. Hozzáfűzném,h konditerembe se akarok járni mert időmet és pénzemet nem pazarolom erre elfoglaltságaim miatt, de nem tudom mennyit jelent az,h otthon van egy kondigépen 50 kilónyi maximális súllyal felszerelve. Lapsúlyok vannak rajta melyek egyenként 5 kilót nyomnak. A géppel erősíthetek hátat, mellizmot, bicepszet, fekvenyomást is utánozhatok, lábra is gyúrhatok...egyszóval majdnem minden fontosabb testrészemet edzhetem megszabott módon ülő helyzetbe. Ehhez kérnék tanácsot,h mit és hogyan csináljak. Nekem van egy tervem mégpedig az,h minden nap este vagy reggel egy-két órát edzem. A fontosabb az lenne,h kezdődő "úszógumim" elkéne tűntetni és a mellkasom is elégé be van esve. Ezeken kéne javítanom legelőszőr és az sem riaszt vissza ha van valami ártalmatlan ételkiegészítő valami egyszerű amit szednem kell és nem befolyásolja negatívan semmimet. Mégegyszer említem,h nem kigyúrt izmos valaki akarok lenni, mert ahhoz nincsen időm , és igényem, szimplán megakarom állítani alkatom romlását és szinten akarom tartani esetleg javítani már amennyit lehet rajta. Ehhez kérnék tanácsot amit nagyon megköszönnék.

 

Link to comment
Share on other sites

Én szeretek hasgépen dolgozni. Edzéshez már csuklómerevítöt és kestyüt használok. Nem a nagy súly miatt hanem mert biztosabb a fogásom vagy éppen nem izzad ki a kezemböl a súlyzó. Bodybuildershop ban rendeltem a padot, ketyüt, merevítőt és ha már úgyis szállítják vettem még egy 60 as csomag zsírégetőt kíváncsiságból. Rájöttem hogy nem a termék a fontos. Ez egy 1600 ft os 60 tablettás cucc az napi 2 tablettával kitart 1 hónapig. Inkább azt néztem hogy a zsírok ledolgozásához minden alapanyag benne legyen. pl B6 (segíti a zsírok bontását), Cholin, Inositol , L-carnitine, Lecithin(májmüködést segíti - nem tönkreteszi a májat - ne keverjétek). Elösször ugy szedtem egy hétig hogy nem mozogtam (mondom ez egy teszt volt) csak otthoni tevékenység. És ugyis lement 2 kg. Már nem szedem mert nem kell. Szerintem ha valaki erre még rádolgozik egy kis kerékpárral vagy futással akkor heti 4 kg is meglehet a hatása úgy hogy táplálkozásán nem változtatott ami legalább 70-80 % számít. Szerintem ezeket a szereket megéri venni. És mondom a lényeg az hogy minden meglegyen benne megfelelö mennyiségben. A kokszfélöknek annyit hogy ha naponta megeszel 10 tojást, 2csirkemellt azt a fehérje mennyiséget egy kiskanál porral is eléred. Szóval nem az a lényeg hogy túladagold hanem hogy ugyanazt a mennyiséget kisebb fáradsággal. Az ha valaki tuladagolja hát persze hogy tönkremegy a mája, veséje, mert a kokszot nem ugy kell szedni mint a müzlit. Oké ez is tejbe meg minden de egy tállal benyel ne csodálkozzon. Az edzést szerintem mindig érdemes vitaminkészítménnyel kiegészíteni még ha csak napi futásról is van szó de föleg ha az étrendjén módosít az ember akkor vitamincsomagokkal megelözheti a 2 perc mozgás után kifaradok periódusokat. Aki komolyabban edzi izmait annak a G-Bombot ajánlom. Ezeknek a szereknek sem az a lényege hogy ettől nö az izomom de jú, hanem hogy megnöveli az izomzat teljesítményét és míg edzel az izmaid több energiához jutnak. Tehát aki a kevés széria híve az se téved de táplálékkiegészítövel még mindig többet tudsz kinyomni. És mégegyszer mondom, nem hormon szereket kell venni mert senki sem akar Arnold lenni. Vannak biztonságos, EGÉSZSÉGES szerek amiknek az egyetlen mellékhatása hogy immunrendszererősítök is na puff neki.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...