Jump to content
PirateClub.hu

Gyúrjunk wazze!


jannussz
 Share

Recommended Posts

Nagyon jó étrend! ;)

Szerintem a hétvégi sok CH lesz itt a gond! :huh: Vagy pedig próbáld meg egy kicsit csökkenteni a hétköznapit, habár... ezt már nagyon nem is lehet! :D Amúgy még hány kg-t szeretnél leadni?

 

 

Nyáron sikerült nekem is leadnom 10kg-t, viszont kihagytam most 1 hónapot és nagyon összeestem! :(

Tudnátok ajánlani valami jó tömegnövelőt vagy MRP-t, de olyan kéne, amiben sok a CH és kb. 15-30% a fehérje! Köszi!

Seriouss mass-ról esetleg tapasztalatok?

http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=3814

Link to comment
Share on other sites

Igazából nem vagyok már dagadt, csak szárazabb formát szeretnék, szerintem a Jumbo Professionalt próbáld ki, vagy ha nagyon sok CH kell sima Jumbo-t.

Lehet hogy kiveszem akkor a töltő napokat és beiktatok mellé még valami zsírégetőt, tudnátok ajánlani valami extrém erős termogént? :D

Link to comment
Share on other sites

s7or4x! Így biztos, hogy megint megindul a fogyás, csak vegyél vissza mindig egy kicsit a CH-ból! ;)

 

Köszi, tényleg jókat írnak a Brutal Gainer-ről, majd még nézek azért mást is! Jumbo-t régebben próbáltam, de akkor elég rossz volt az étrendem, így sokat nem is hozott! :( Meg valami mást szeretnék kipróbálni már!

Meg még itt van ez is, erről is nagyon jókat írnak!

http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=5155

Próbálta már valaki?

Link to comment
Share on other sites

Köszi, remélem összejön! :)

Amit linkeltél nagyon jónak tűnik összetétel alapján, minden megvan benne ami kellhet és árban is nagyon jó. Szerintem egy próbát megér, egy jó étrend mellet.

Nekem még egy olyan kérdésem lenne, hogy a napi lenmagolaj adagot edzés előtt vagy után vagy előtte is és utána is lenne érdemes bevinni?

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Sziasztok! :)

 

Eddig nem éltem táplálékkiegészítőkkel, azonban vásároltam a Biotech boltból egy 100% Iso Whey (3 kg-os) terméket. Az eladó srác mindent elmondott nekem, azonban lenne egy-két kérdésem.

 

Az adagolását edzésnapokon 3, pihenő napokon 2 adagnak számolta. Ez eddig stimmel. 1 adaghoz, 3 dl tejbe keverve 5 kanál fehérjét ajánlott. Azt hittem van benne mérőkanál, de ezt nem találtam meg benne. A doboz oldalán 2 evőkanalat ír (47 g). Nem sok ez egy kicsit? Nem kételkedem, de inkább kérdezek, mint hogy 2-3 hét alatt bepusziljam az egészet, miszerint 1 adaghoz 47 g fehérje kerül. A másik dolog az volt, hogy reggel, edzés után és lefekvés előtt igyam. A reggeli adag mehet éhgyomorra vagy reggeli után? Vagy ennek nincs jelentősége? Illetve kb. 2 héttel ezelőtt vettem L-Carnitine-t (van egy kis pocak felesleg), az illető azt mondta, hogy ezt szedhetem az Iso Whey mellett. Ti ezt hogy látjátok? A válaszokat előre is köszönöm!

 

Üdv: Dávid

Link to comment
Share on other sites

Akkor, ha jól gondolom szálkásítasz?! Ez mind az étrendtől függ, mármint az, hogy hány adaggal kell kipótolnod a napi fehérje adagodat, de mivel szálkásításnál elég sok fehérje, kell, talán mehet a napi 3 adag! Hány kg vagy? 3 adag IW az már 111g fehérje, jó sok! :D Nincs jelentősége, hogy mikor iszod reggel, de én általában kaja után szoktam inni fehérjét.

Link to comment
Share on other sites

Rendben, köszönöm! Akkor megpróbálom reggeli után inni.

 

Annyira nem értek ezekhez, zsírégetés miatt vettem az L-Carnitine-t, de gondolom ez egyértelmű... :D Azt eddig edzés előtt fél órával ittam meg. Aztán mondtam a srácnak, hogy izomtömeget szeretnék növelni és akkor ajánlotta a fehérjét, mert állítólag ettől "száraz" izom építhető. Kb. 178 cm vagyok és legutolsó mérésem alapján 88 kg, ezt amolyan verseny súlyként tartom már egy jó ideje, bár szerintem most fogytam (zsírból), szóval pontos adatot nem tudok írni. Az étrendemet tudom biztosítani rizzsel és husival. Állítólag 1,5 hónapig ki kellene tartani ennek a "vödörnek", de én bárhogy osztok-szorzok, 3-4 hét (ha ezzel a 47 grammal számolok 1 adagot).

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Sziasztok!

Én egy 170 cm magas, 70 kg-s, 26 éves srác vagyok. Segítséget szeretnék kérni a kedves fórumozóktól.

Elszeretném kezdeni az edzést, de előtte hozzátok fordulok. Nem akarok testépítő lenni, hanem csupán sportosabban kinézni. Izmaim teherre való reagálásával nem lehet gond, korábban atletizáltam, fociztam, kézilabdáztam (+ tavaly nyáron kemény kétkezi munkát végeztem és 2 hónap után majdnem úgy néztem ki, mint Ryan Reynolds :) ). Szóval kicsit leeresztettem (a hasamon is már csak egy nagy kocka van és már az is domborodik).

Terembe járni nincs lehetőségem, de van otthon fekvőpadom + néhány súlyzó.

Heti 3*2 órát tudnék rászánni (ha nagyon muszáj, többet is).

Ki lehet-e belőlem hozni valamit ilyen feltételek mellett?

Osztott vagy teljes testet érintő edzéstervet kövessek?

Kell-e valamilyen tömegnövelőhöz nyúlnom?

Tanácsaitokat előre is nagyon várom és nagyon köszönöm!

 

Link to comment
Share on other sites

Csaó, a 3*2 óra elég kell h legyen, kezdetben egész testes edzés-t csinálj, és 2-3 hónap után kb átállhatsz osztottra. Tömegnövelő vagy valami fehérje az nem ártana, de az fontosabb h a kajádat rakd rendbe. Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt:

http://body.builder.hu/

ide beregelsz és utána belépsz az edző válaszol rovatba, és ott felül a videó alatt lesz egy olyan h saját sárga kapszulám letöltése, azt leszeded és abban szépen le vannak írva az alapok hogy mit és hogyan. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Csáztok én mindig is kis súllyal bíró srác voltam...

52 kiló :D 178 cm magasságomhoz mondani se kell mennyire kényelmetlen...

Aztán 4 hónapja elkezdtem enni napi 5*-6* rendszeresen, főleg csirkerizst de bármit igazából ami jól esett meg edzeni...

Most 66 kg vagyok és kezdek tetszeni magamnak :) (Bár kicsit zsírosodtam is)

 

Semmi se lehetetlen csak hinni kell magadban :P

 

Kérdésem is lenne, ha tartom egész nyáron a napi 5*-6* kaját(napi 2* hús többi meg ami van, zabpehely,tojás,túró,tészta,krumpli) és edzegetek itthon tudok fejlődeni? Mert nyáron nekem a BMX az első meg a K1 nem pedig a gyúrás :P

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy lehet normálisan gyúrni, ha nincs pénzem bármilyen bérletre? Egy evezőpadunk van, de eléggé le vagyok most égve és nem akarok kondibérletet/hasonlót venni, viszont akaraterőm meg lenne hozzá. Súlyfelesleggel nincs gond, egyáltalán nem vagyok elhízott (~60 kg).

Nem akarok ilyen 4-6 hetes eredményt, bár nyár végére jó lenne, ha lenne eredménye.

Köszönöm!

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy lehet normálisan gyúrni, ha nincs pénzem bármilyen bérletre? Egy evezőpadunk van, de eléggé le vagyok most égve és nem akarok kondibérletet/hasonlót venni, viszont akaraterőm meg lenne hozzá. Súlyfelesleggel nincs gond, egyáltalán nem vagyok elhízott (~60 kg).

Nem akarok ilyen 4-6 hetes eredményt, bár nyár végére jó lenne, ha lenne eredménye.

Köszönöm!

 

Nem akarlak elkeseríteni, de ezek az otthoni dolgok mindig csak ideglenesek előbb utóbb mindenki fel adja mert egyszerűen lesz más fontosabb dolgod is. A terem az terem elmész átöltözöl és ha már ott vagy mozogsz is egy kicsit. Futást nem javaslom, semmi köze a testépítéshez, még akkor se ha versenyre készülsz és egy szigorú diétát követsz. Legjobb dolog ami hozza a kondíciót, de le is esz rólad mindent főleg az IZMOT.

 

A testépítés, kondizás öt különböző szeletű tortából áll, egyik sem nagyobb mint a másik de ügyet alkotják a kerek egészt, ha valamelyiket kihagyod vagy el hanyagolod akkor az nem testépítés vagy nem megfelelő testépítés.

 

-Táplálkozás

-Edzés

-Táplálék kiegészítők

-Pihenés

-"Szteroidok"

 

Azért van időző jelben az utolsó, mert én itt A testépítésről beszélek, de természetesen van naturális testépítés is. Illetve akik nem készülnek versenyre vagy komolyabb elhatározásuk nincs akkor azoknak nem is javaslót szedni semmiféle ilyesmit.

Szal ha úgy döntesz hogy ebben a sportban merülsz el, vagy mindenképpen súlyzóval akarsz erősíteni akkor követned kell a fenti receptet. Alaposan tervezd meg a táplálkozásod majd heti három edzés, kis fehérje agy időt magadnak a pihenésre tartsd magad távol lehetőség szerint a drogoktól, cigitől, alkoholtól, kóla stb szartol. és meg látod hogy erősödni, fejlődni fogysz.

Link to comment
Share on other sites

Így van,bár van még egy fontos dolog. Érdemes az edzéstervet egy idő után változtatni (ha jól tudom 2-3 havonta).

Ez azért fontos,hogy az izomzat ne egy megszokott gyakorlatot végezzen állandóan,mert lényegében akkor egy idő után megáll a fejlődés.

A lényeg a változás szóban rejlik,és persze a gyakorlatokat szabályosan kell elvégezni.

 

SzexediXY:

 

Ha tömeget szeretnél növelni,és ahogy te is pénz szűkében vagy akkor a szőlőcukrot ajánlom neked (tömegnövelők alapanyaga.)

 

Tökéletes szénhidrát,gyorsan felszívódik de legjobb edzés után szedni,mert ha sokat viszel be belőle,amit a szervezet nem használ fel azt zsírban fogja elraktározni. 1kg szőlőcukor kb ezer ft.

 

Ezért lehet leordítanak de van egy könyv az a címe,hogy Fegyenc edzés. Ez az edzés a saját testsúllyal végzett gyakorlatokat írja le,tehát ezeket a gyakorlatok otthon is el lehet végezni.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Sziasztok!

Én 18 éves vagyok 190 cm magas és 70 kg

Vékonynak találom magam... Mások szerint kicsit vékony de pont jó szálkás, izmos vagyok...

A kérdésem az lenne, hogy szerintetek érdemes lenne beruháznom tömegnövelő szerekre és egy kondibérletre a hízásom érdekében?

Rengeteget eszek de nagyon nehezen hízom, ezért gondolkozom ezen...Viszont ami zavar, hogy mindenkitől azt hallom, hogy a fehérjék és egyéb kapszulák azok tönkreteszik a vesém, meg a a farkammal is lehetnek problémáim... Előre is köszönöm a válaszaitokat...

 

Hogy ne egy kérdéses legyen a téma, akinek hasonló problémája van akkor az az "érdemes-e" címszó alatt nyugodtan alakítsa át a topicot vagy írjon...

Mindenkinek szép napot, üdvözlettel: Oldjawa25

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...