Jump to content
PirateClub.hu

Gyúrjunk wazze!


jannussz
 Share

Recommended Posts

Köszönöm szépen a bíztatást! :D

Hát most pénzileg nem állok valami jól perpillanat, szóval marad az olcsóbb cucc!

 

De most akkor melyik lenne szerintetek nekem való?

A Torres09 által ajánlott Cytogen Whey Gainer, vagy a McCormik által ajánlott Volumass (vagy Volumass 35) ?

 

 

Az oké, hogy a MASS nem jó, azt akkor nem veszek semmiképpen sem.

 

És még az érdekelne, hogy neten keresztül van e olyan oldal, ahol ezeket a táplálék kiegészítőket megtudom rendelni?

Mert itt a közelbe épp nem nagyon árulnak sajna ilyesmit, és akkor megrendelném neten.

Link to comment
Share on other sites

http://shop.builder.hu/index.htm4

Innen rendelhetsz bátran, garantált minőség!

 

McCormik!

A Mass majdnemhogy kizárólag szénhidrátból áll, semmi fehérjetartalma, ezért ratyi. Tömeget növelni tökéletes, de nem izomtömeget. Na meg nem csak edzés után kellene inni, ha már egyszer nincs rendben az étkezése. Pl reggel 2 kanál, edzés után 2 kanál, lefekvés előtt 2 kanál. Edzés után még csak-csak feltölti a glikogénraktárakat persze, na de reggelre meg éjszakára nagyon felejtős a dolog. És tulajdonképpen ez az, amiért rendkívül ellenszenvesnek találom a terméket. :) Nagyon-nagyon kezdőknek még elmegy, de a későbbiekben ezzel nem lehet izmot építeni. (Na meg ennyi pénzért még egy AM Mass Gainer is jobb választás:) )

 

 

Warez! Ha mindenképp a Whey Gainer és a Volumass35 között vacillálsz, akkor ha a pénztárcád engedi, az utóbbi menjen.

Link to comment
Share on other sites

Hát Torres09 az tény is való hogy én is megtámogattam olyan 50g zabpehellyel meg egy adag Whey protein-el, hogy tényleg jó legyen de hát ez van ha valakinek nincsen pénze. Tudom én hogy jó a volumass meg a Jumbo, de ha nincs pénzed akkor muszáj engedni a minőségből és kell egy kicsit trükközni. :D ÉS én úgy gondoltam a napi 2 adagot hogy normális az étrend. Na de majd a mi Warez barátunk eldönti hogy mit hogyan és mennyit szed. :)

Link to comment
Share on other sites

Nekem főleg inkább a normális étrenddel van problémám. Egyszerűen ebben a hőségben nem is kívánom a kaját.

Ma is alig ettem.

A cigi elveszi az étvágyam? Mert apám szerint, ha abbahagynám a cigit, egyből megjönne az étvágyam!

De én ezt meg azért tartom baromságnak, mert már 5 éve dohányzok (most leszek 20 éves), napi 1 dobozzal, és nem kis idő kell gondolom, még kiürülnek ezek méreganyagok a szervezetemből.

 

Látom igen, akik valóban rendesen csinálják, benne vannak úgymond a "szakmában" tudják mi kell itt.

Megkérdeztem most egy ismerősömet, ő is komolyan edzett régen, és ő is a Volumass 35-t meg Jumbot-t ajánlotta.

Hát igen, pénzből nekem se sok van, szóval nem tudom. De Whey Gainer-t én drágábbnak láttam mint a Volumass 35-t :S

Vagy én láttam csak rosszul ? :(

 

Link to comment
Share on other sites

ÖCCSSÉÉMM!!! Napi egy doboz az kib*szott sok. Neked nem étvágyad nincs hanem időd. Egy nap több időt töltesz cigizéssel mint más edzéssel. :D Tényleg jó lenne ha totál letennéd a cigit, de már az nagy eredmény ha visszaszorítod napi 1-2 szálra. És édesapád nem beszél hülyeséget, ha letennéd a cigit tényleg jönne az étvágy meg a tömeg. Azért jönne a tömeg mert a cigi helyett az uzsidobozhoz nyúlnál. :) Azt pedig nem tudom hogy Te mit néztél de a Volumass-nak 3600/kg a Whey Gainer pedig 2800/kg. De az tény ha van pénzed akkor vagy Volumass vagy Jumbo és mind1ikből a profit vedd. A Whey Gainert csak akkor javaslom ha nincs elég motyeszed.

 

http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=2678
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=2673

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hello!

 

warezking: Ha kicsit utánaszámolsz a napi 1 doboz cigi miatti kiadásaidnak, akkor rájössz, hogy mennyi pénzt dobsz a kukába havonta (500-600ft*30, 15-20 ezer között lehet szerintem). Ezt az összeget elkölthetnéd tápkiegre, kajára és biztosra veszem, hogy fejlődnél. Ha ezekkel megvagy, akkor lesz értelme annak, amit csinálsz. Továbbá, ha az "örökmozgó" típusba tartozol, akkor próbálj meg egy kicsit kevesebbet mozogni, de a kaja mennyiségét ne csökkentsd.

 

A lábazáshoz annyit fűznék hozzá, hogy talán az egyik legfontosabb edzés(szerintem). Nálam 2-3kg pluszt ad a testsúlyomhoz, de valószínűleg mindenkinél arányaiban sokat számít. A legfontosabb pedig az, hogy a láb a LEGERŐSEBB testrész, izomzatod fele ott van (kivéve azoknak akik "strandgyúrósok" vagy csak felsőtestre edzenek).

 

Szerintem a heti 3 súlyzós edzés és 2-3 30-40 perces kocogás az ideális, így nemcsak erősödsz, de még az általános kondíciód is jobb lesz. Ha fulladsz, nehezen kapsz levegőt(kemény lábedzés felmerülhetnek ilyen problémák:)), akkor sprintelés vagy dombra futás segíthet. Ahogy McCormik is említette, hogy rövid edzések kellenek.

 

Szeretem a példákat, úgyhogy írok egyet. Öcsém 10 évesen 35 kg volt(nagyon vékony, tudom vicc ez a súly). 16 éves korára ez 70-re emelkedett (a hormonális változások miatt ebben az időszakban mindenki "gyorsan" fejlődik). Most lesz lassan 18 év az elmúlt 1 évben 10kg-t tudott felszedni, mivel a sok cseszegetés meghozta hatását kajálásban és edzésben. Alapból nehezen zsírosodik és vékony testalkatú, tipikus "örökmozgó" és mégis sikerül elérni a céljait, akkor másnak miért ne sikerülhetne? Ha célod van és minden nap teszel érte , akkor az eredmény jönni fog.

 

Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett :)

Karesz

Link to comment
Share on other sites

Nem rossz de gondolom magasságban is szépen növekedett. Mindenkinek más más adottságai vannak van aki könnyebben szed tömeget nagyobb zsírszázalékkal és van aki nehézkesebben szed fel tömeget magára de annak igen jelentős része izom. Az utóbbi ideális naturál testépítőknek, a könnyen hízóknak a derék megnövekedésére kéne ügyelniük, mert ha túlságosan elhíznak bye bye normális élet mert 130 kilós zsíros állatból sose lesz normális ember. Akármennyire lefog, fogyni lógni fog a bőre plusz arányait is elbaszta jócskán, mert női nemi hormont termel a zsírszövet, szexuális problémái lesznek nyugodtan osszátok le a kövér embereket. Azok akik azt hajtogatják hogy szeretik a macus alkatúakat röhögjétek ki mert kövér ember mindig gyengébb szexuális téren mint az izmos csak ezzel szeretnek mentegetőzni az átlag emberek.... na meg hogy biztos kicsi a pöcsünk :D:D persze persze csak gondoljanak bele, hogyha magasabb a tesztoszteront szint, természetes tesztoszteron termelés akkor miről is beszélünk.....

Azért írtam ezeket le sokadjára mert unom már hogy ezzel mentegetőznek a sok kis csicska aki baszik eljárni sportolni csak a pöcsit veri otthon meg minden héten halálra issza és szétfüvezi az agyát.

Link to comment
Share on other sites

Warez!

Most olvastam épp ezt a cikket, gondoltam bemásolom ide, hátha segít!

 

 

A dohányzás a következő hatásokat váltja ki az edzésünkre:

 

* A dohányzás rontja általános erőnlétünket, mivel visszafordíthatatlan károsodást okoz a légzőszervekben. Ez azt jelenti, hogy nem tudunk olyan hosszan edzeni, és az edzés minőségében is kompromisszumokat kell kötnünk. A dohányzásnak azonnali hatása van a légzésre, növeli a légutak ellenállását, így csökkenti a vér által felvehető oxigén mennyiségét. Gyakran a testépítésben a siker gátja pont az a bizonyos (el nem végzett) utolsó ismétlés, vagy az az extra fél óra kardió. A dohányzás jelentősen csökkenti az esélyét annak, hogy ezeket elvégezhessük. Lelassítja a tüdő működését és csökkenti annak növekedési képességét, így a dohányzó a szó szoros értelmében levegő után kapkod, amikor pedig nagy szüksége lenne rá.

* Egy dohányzó szívverése 30%-al gyorsabb, átlagosan, mint egy nemdohányzóé. Ez a dohányzó szervezetét több energia felhasználására készteti (a szívverések formájában) hogy lépést tarthassanak nemdohányzó társaikkal. Ez a nikotin stimuláló hatásának köszönhető. Az így megnövekvő magasabb pulzus, és vérnyomás, paradox módon csökkenti a véráramlást az erekben, ami ilyen módon megint csak csökkenti a teljesítményt.

* A dohányzók kb. kétszer annyi nyálkát termelnek, mint a nemdohányzók. Ez feltorlódik a légutakban és akadályozza a légzést. Ez azért van mert a dohányzás krónikus nyálkaképződést okoz a nyálkahártyákon.

* A Dohány jelentősen csökkenti a felvehető oxigén mennyiségét edzés közben az izomsejtek számára. A dohányfüstben található szén-monoxid jobb hatásfokkal kötődik a hemoglobinhoz (a vér oxigénszállító molekulája), mint az oxigén. A dohányzás tehát elősegíti az oxigénmolekulák kicserélődését szén-monoxidra, és ennek eredményeképpen csökken a vérben szállított oxigén mennyisége, így csökken a teljesítmény is. A szén-monoxid negatív hatása kettős, mivel egyrészt csökkenti a tüdőből a vérbe felszívódó oxigén mennyiségét, másrészt, a vérből az izomsejtekbe jutó oxigén mennyiségét is. Az oxigén a szervezet összes energiarendszere szempontjából létfontosságú, így minden rendszer, ami összefügg az oxigénszállítással, és felvétellel, az egyúttal összefügg az energiatermeléssel is, ennél fogva pedig a sportteljesítménnyel is.

* A dohányfüstben lévő kátrány a légutak ellenállását növeli. Bevonatot képez a tüdőn, csökkenti a tüdő alveolus-ok rugalmasságát, így kevesebb oxigén képes a véráramba szívódni..

* A kátrány ugyancsak hatással van a tüdő tisztulási mechanizmusára, így téve lehetővé a szennyeződések számára, hogy azok a hörgőkben és a tüdőben maradjanak. Az eredmény: megnövekedett nyálkatermelés és köhögés, valamint a cilia károsodása (ez egy hajszerű védőréteg, mely kiszűri a szennyeződéseket a légutakból).

* A maximális oxigénfelvétel csökkenése.. Mert bár az edzés hatására ez az érték akár 20%-ot is nőket, a dohányzás hatására 10%-al is csökkenhet.

 

 

Hogy készülj neki

 

* Találj egy kezdő dátumot. Legyen egy társad, ha lehet, aki veled együtt szokik le.

* Jegyezd fel, mikor és miért dohányoztál. Próbáld megtalálni a napi ritmusodban azokat a dolgokat, melyeket dohányzás közben végeztél (pl. a reggeli kávé, vagy autóvezetés)

* Változtasd meg a dohányzási szokásaidat. Tartsd a cigit más helyen. Dohányozz a másik kezeddel. Semmi mást ne csinálj, ha dohányzol. Gondold végig, hogy érzed magad dohányzás közben.

* Csak meghatározott helyeken gyújts rá, pl. lakáson kívül.

* Ha megkívánod a cigit, várj egy pár percet. Próbálj kitalálni helyette valami mást; rágózhatsz, vagy igyál egy pohár vizet.

* Csak egy dobozzal vegyél egyszerre. Válts egy általad nem kedvelt márkára.

 

Amikor már elkezded

 

* Távolítsd el a közeledből az összes cigit. Tedd el a hamutartókat.

* Változtass a reggeli szokásaidon. Ha reggelizel, ülj máshova, mint eddig. Maradj elfoglalt.

* Amikor rád tör a rágyújthatnék, kezd valami másba.

* Legyen valami más a szádban, pl rágó, fogpiszkáló

* A nap végén jutalmazd meg magad ha nem gyújtottál rá. Nézz meg egy filmet, vagy menj el egy étterembe és élvezd ki a kedvenc ételedet.

 

Hogy tartós is legyen a siker

 

* Ne aggódj ha aluszékonyabb vagy ingerlékenyebb vagy, mint máskor: ez elmúlik idővel

* Eddzél, biciklizzél vagy sétálj a szabadban

* Gondolj a kiszállás pozitív hatásaira, pl. Hogy nemdohányzóként sokkal jobban szereted magad, hogy ez a te és a családod egészségének is jót tesz majd, és hogy jó példát mutatsz a környezetednek. A pozitív hozzáállás átsegít a nehéz napokon.

* Ha feszült vagy, próbálj meg elfoglalt maradni, gondolj a probléma megoldására, mondd magadnak, hogy a dohányzás nem javít a dolgokon, és kezdj el valami mást csinálni

* Rendszeresen egyél. Az éhségérzetet gyakran összetévesztik a dohányzás utáni vággyal.

* Kezdj meg egy afféle malacperselyt, amibe a dohányzás abbahagyásával megspórolt pénzt teheted.

* Tudasd másokkal, hogy épp leszoktál – az emberek támogatni fognak. Sok dohányzó barátod tudni akarja majd, hogyan is tudtad abbahagyni. Jó dolog erről beszélni.

* Ha mégis rágyújtasz, ne keseredj el. Sokan nem egyszer nekirugaszkodnak, mielőtt sikerre vinnék a leszokást. Próbáld meg újra.

Link to comment
Share on other sites

A táplálékkiegészítő - mint a neve is mutatja - csak kiegészítő. Első az étrend. Magyarul ha szilárd kajából nem tudod megoldani a Neked megfelelő mennyiséget, akkor nyúlj hozzájuk. Önmagában nem fogják megváltani a világot.

Amúgy pedig az 5-10kg ha reálisan nézzük, még akkor is 1-2 év.

Szóval, nem ismerlek, nem ismerem az étrended, hogyan edzel, mennyit fejlődtél egy év alatt, stb-stb. Így mondhatnék én Neked bármit..

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Sziasztok

Szeretnék fogyni.és persze jobban ki nézni mint most.Súlyom85 kg172 cm magas vagyok 30 éves ,premix gyárban dolgozom ahol sokat kell emelni,25kg-40kg-g zsákokat,olykor 30-60 tonnáig kell rakodni raklapra ,kézzel..Nincs időm ,se pénzem komoly testedző terembe járni.Tudnátok valami étrend kiegészítőt ajánlani,és valami itthoni házilag elvégezhető edzési módot.Ha bárki fel tud ajánlani bármit szívesen elfogadom,előre is köszi.

Link to comment
Share on other sites

Szia!

Az a baj, hogy komoly edzés és diéta nélkül nem igazán lehet sikeres a diéta. A meló meg még inkább hátráltat benne, mert a diéta lényege az alacsony szénhidrát illetve magas fehérjebevitel. Namármost ha olyan baromi sokat kell nap mint nap pakolásznod, akkor az alacsony szénhidrát nem megengedett, mert kell oda az energia. Esetleg nem áll rendelkezésedre egy futópad/szobabicikli vagy bármi egyéb? Csak szimplán táplálék-kiegészítőktől nem kell csodát várni. Azok akkor segítenek igazán, ha a többi dolog rendben van.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Üdv!

193 cm vagyok és 86 kiló. 3 évig karatéztam, de 2éve abbahagytam a kyokushin karatét most viszont szeretném megint elkezdeni. Iskolaidőben járok kondiba, nyáron ugyanis dolgozni szoktam és nem tudom, sajnos megoldani a két dolgot. A nagy kérdésem az lenne, hogy ugye elsősorban tömegelek, mert jó lenne 95 kg körülre felhíznom. Persze azzal tisztába vagyok, hogy ez nem fog egyik napról a másikra bekövetkezni, de úgy hosszútávon.:) Szval kajám rendben van, naponta 5 ször eszek, többek közt rizst, csirkemellel, megvannak az alapvető vitaminok(Daily-one,C1100,omega3, jointx) is és edzés után is iszok tömegnövelőt. (Jumbo Prof) Tudom, hogy a karate és a tömegelés nemigazán fér össze jól, mivel, hogy a karate egy elég erős kardio edzés, ami nagymértékben igénybe veszi a szervezetet és nem tudja azt a kellő nyugalmi állapotot biztosítani, ami a tömegeléshez szükséges, de valami féle kompromisszum csak létezik... Ha valaki tud erre valami jó megoldást akkor várom a tanácsokat. Valamint tápkiegészítőkben vagy egyáltalán ezen a téren mi lenne a következő lépés? Egyszer nyomtam már kreatin kurát ami jól sikerült, majd mikor a következőt szerettem volna kezdeni (persze a megfelelő szünet megtartásával) más ízű kreatint vettem (creabomb) és a várnyomásom az egekben volt!! Ez nem hinném, hogy az új íz miatt volt, de ha ilyen lehetséges, akkor szóljatok. Rögtön leáltam vele. Szóval a nagy kérdésem az lenne, hogy mi lenne a követlező lépés/tápkieg bármi, ami hozzájárulna ahhoz, hogy jobban fejlődjek? Érdedkelne mind2 verzió! MIt kéne tennem/ennem, hogy erőbe ill. mit ha tömegre akarok fejlődni? Köszi a választ!!

Link to comment
Share on other sites

Hello

 

Hogy akarsz úgy jól kinézni vagy jó eredményt elérni, hogy nem teszel meg mindent érte? A kaja fontos és ritka az olyan ember, aki étrend betartása nélkül jól fejlődik. A fehérje bevitelre(csirke/pulyka hús, túró, tojásfehérje, fehérjekészítmények) figyelnék, a többit ahogy érzed, ha nem tudod betartani ...

 

Ha van kérdésed, akkor írj nyugodtan. Esetleg megadhatnád a magasságod, súlyod, korod, mennyire vagy zsíros, sportmúlt, így könnyebb lenne segíteni, persze ha van rá igényed.

 

ui:Sokan abba a hibába esnek, hogy nem figyelnek az étkezésükre és eredményt várnak, ami nem úgy jön, ahogy szeretnék. Ilyenkor szokott a sok idióta hozzányúlni ahhoz, amihez nem kellene. 3 hónap alatt nem lehet megváltani a világot.

 

Link to comment
Share on other sites

Ahhoz hogy megtudjuk mondani, jó lenne ha kiszámolnád a kanál térfogatát és megmérnéd a fehérje szemcseszerkezetét. Akkor talán menni fog a dolog.

 

Most komolyan, mi lenne ha belemernél a fehérjébe és megmérnéd egy mérlegen??? Vagy ha ez nem megy akkor lehet venni 50ft-ért adagolókanalat amibe 30-32g fehérje fér bele.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Sziasztok!

Szeretnék érdeklődni, hogy melyik a legjobb fehérjepor?

Eddig BioTech-es cuccokat néztem, de 20 ezer Ft szerintem sok 3kg-ért....

 

Creatine-ből is kérnék egy ajánlatot, jó a bioteches vagy mást vegyek?

 

Köszi a Választ!

Link to comment
Share on other sites

Szia pityu. A legjobb minőségű fehérjéknek a tejsavó izolátumokat tartjuk, árban is ezek a legdrágábbak. Igazából amit ajánlani szoktak a scitec mert abban szinte 100% hogy az van amit ráírnak. Kreatinból meg én neked monohidrátot ajánlanék bioteches pont megfelel, ha úgy érzed nem bírja a gyomrod vagy épp nem hat semmit akkor térj át kreatin foszfátra ami jóval drágább de nagyon is jó stuff.

Link to comment
Share on other sites

Érdeklődnék a nagyoktól. Ha minden igaz akkor ismét lesz lehetőségem ismét a sportnak hódolni és arra jutottam főként az anyagiak miatt hogy nem igazán foglalkozok a tiszta kajálással. Próbálom tartani a 2g fehérjét kilónként a többinek meg nem tulajdonítok nagy figyelmet. A lényeg hogy meglegyen a napi 3000-3500 kalória. Várom a véleményeket és az építő kritikákat. Előre is köszi.

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok!

Én itthon szeretnék edzeni, és annyi lenne a kérdésem, hogy a dohányzás az nagyon hátráltatja a fejlődést, vagy annyira nem gáz? Gondolom hogy leszokok már, és ha eléggé hátráltatja a fejlődésemet, akkor legalább még egy ok hogy letegyem.

Köszi előre a választ.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...