Jump to content
PirateClub.hu

Gyúrjunk wazze!


jannussz
 Share

Recommended Posts

Azért nem szabad túlzásokba esni én 4*12-t szoktam és bőven elég, nyakból nyomás az csukja és első vállra megy szerintem fölösleges(csak a válladat teszed tönkre vele pláne 15 évesen), fekvenyomás nekem tökéletesen megedzi az első vállam. Oldalsó deltát fejlessz inkább jobban, hátsót meg iszonyat nehéz fejleszteni vagy van rá genetikád vagy sose lesz kerek. Sokaknak beesett válla van azoknak a melle fejlettebb mert könnyebben tudnak szabályos fekvenyomást csinálni. Szerintem jobb, ha jobb a vállad genetikája mint a melledé mert kevésbé jó mell genetikából is kilhet hozni elég brutál "cickót" :D de rossz vállból nemigen tudsz kihozni jót ezért szokták syntholozni a profik.

Link to comment
Share on other sites

Hi all ,én hasra szeretnék gyúrni.

Most úgy állok vele h napi 500-1000 olyan felülést csinálok 50esével, úgy h lefekszem a földre , lábam az ágyra , 8kg sulyzó melkashoz szorítva és felülésezek , ezt csinálom kb 3 hete , de eddig nagyából semmi eredménye...

a gyakorlattal van a baj , vagy csak szar az étrendem ? mit kéne csinálnom , írjátok le plz

másik h ilyen porokat v ilyesmit szabad/ érdemes szednem , 15 vagyok

Előre is köszi

csáó

Link to comment
Share on other sites

Hát diéta plusz ez nem jó edzésterv. Sokat edzel hasra nemkell ott ennyi ismétlést csinálni 20 as ismétlés és 4 széria mondjuk középsőre szerintem súly nélkül jó csak ne rakd fel a lábad hanem hagyd a levegőbe legfontosabb a koncentráció nameg az étrend!!! Oldalsó harántcsíkolt hasizomra meg fölösleges edzened, mert az egy kiadós diéta után látszana de az nem 1-2 hónap hanem 1-2 év edzés után, ha komolyan akarod csinálni akkor persze visszaszívom az előző mondatomat :D . Tápkiegek nem ártalmasak nem kell félnő tőle, de fölösleges ilyen hamar szedni, majd egy két hónap edzés után ajánlom. Diéta NEM arról szól hogy ne egyél semmit csak nem ehetsz chipset csokit zsíros könyeret :D meg egyéb szar kaját péksüteményt ami cukor és finomlisztből áll, próbálj rizst csirkével és minnél több húst, natúr csirkemell formában. Diéta se lesz olyan látványos mondjuk hardcore diétával 2 hónap alatt lejön 2-3 kiló de az nemis jön vissza!! A ne együnk semmit diéta az gatya ott vizet vesztesz és kész.

Link to comment
Share on other sites

én komolyan akarom csinálni :D

szal akk figyeljek kajára

de am ez a hardcore diéta ez azért kell h látszanak a kockáim ? csak mert ne értsd félre , nem vok dagadt , csak úgy érzem h leragadtam ott ahol 3 hete voltam....

és akkor mit és mennyit csináljak ? eléggé komolyan gondolom és viszonylag hamar szeretnék látható eredményt elérni :)

szerk.:szal az a bajom h mondjuk szálkásnak szálkás vagyok , meg tök jól ki lehet tapintani a kockáim anélkül h feszengenék , csak szeretném , h látszana is :)

szerk2.:reggelire akk mit egyek ?:D

Link to comment
Share on other sites

Hát vegyél valami teljes kiőrlésű gabonapelyhet vagy zabpelyhet. Mindenki mindent gyorsan akar :P ha nincs felesleg a hasadon akkor csináld a hasazást és a normális kajolás is elég. Normál kajolás: rizs+csirke sok zöldség, kevés de azért napi 1-2 alma vagy valami más gyümölcs, és hús hús de lehetőleg ne disznó hús----> eredmény jön a száraz izomtömeg. Hassal az a problema hogy az tipikusan genetikán múlik akinek mély tapadású a hasa annak könnyen látszik másoknak meg kemény edzésekkel fog csak látszani de ne csak hasra edzél :D Csinálj edzétervet olvasd el body.builder.hu-n az alapismereket onnan sok hasznos dolgot lehet tanulni van ott minta étrend minta edzésterv.

Link to comment
Share on other sites

szal ha mondjuk 4szer annyit csinálnék , akk is lehet h csak 1,5szer lenne gyorsabb , és ezért sokkal inkább megérné helyette mondjuk mell/karra gyúrni ?

am az jó h mondjuk 500 abból amit eddig és akk mellé párszáz 20asával abból amit mondtál ( am kipróbáltam , szabályosan azért eléggé kemény :D ) ?

am akk veszek műzlit :)

és akk próbálok kitartani :D

kössz mindent :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Én szoktam használni és sokat számít. Minden edzés elött bekenem az adott testrészt amit éppen dolgozni akarok (és a derekam mert eléggé oda van). Szerintem a numero uno ezen a téren a nicoflex. Olcsó és iszonyat vérbőséget tud okozni. Egy jó tanács ha éppen lábazol és a combjaidat kened be akkor vigyázz hogy meddig teszed mert eléggé kellemetlen tud lenni. :lol:

Módosította Gabi89
Link to comment
Share on other sites

Hali! Neke lenn egy olyan problémám h a fekvenyomás miatt kicsitmegszakadt a bőrőm a bal mellemnél, és a icepsz gyakorlatok miatt a bal bicepszemnél. Nemo olyan vészes d nem tudtok rá vmi krémet ami kicsit halványít rajta. Olya a csík mint aterhes nők hasa szokott lenni ha ez segít. Előre is köszi.

Link to comment
Share on other sites

Rákerestem body.builderen az edző válaszol rovatban, mert emlékeztem, anno ott is megkérdezték.

A válasz a következő volt:

"Ez halott ügy. Elhalnak ott a hámsejtek. használj rendszeresen mandulaolajat a bőrödre hogy rugalmas legyen, talán segít. A szoli is optikailag sokat dob. Elvileg valami terheskrém is van erre."

 

Torres

 

Bocsi a dupla postért!

Csak meg szeretném mégegyszer köszönni a kenőcs-tippet! A mai edzésen már ki is próbáltam, szuper kis termék; azt hiszem sokáig jóban leszek vele! :)

 

Torres

Módosította Gabi89
Link to comment
Share on other sites

Hello. Én a segítségeteket kérném. Már kb. másfél éve edzek rendszeresen, kisebb nagyobb kihagyásokkal (sajnos). 193 cm magas vagyok és jelenleg 80 kiló. Szeptemberben kezdtem el újra edzeni, mert a nyarat ki kellett hagynom (kézműtét miatt), ahogyan a mostani decembert is. De most végre újra készen állok és szeretnék edzeni. Januárban szeretnék elkezdeni egy kreatin kúrát ,amelyet 2 hónapra tervezek. Régebben is és most is Jumbo-t ettem plussz fehérjével. Étrendem egészen rendben van, naponta 5-6szor étkezem. Szóval ez a része egészen rendben is van. Az edzés terén kelne el egy kis segítség. Ha valaki tudna segíteni, akkor szükségem lenne, egy jó kis tömegnövelő, 4 napos edzéstervre, amelyben van lábedzés is. Ha valaki tudna segíteni e téren, akkor nagyon hálás lennék. Előre is köszönök mindent. Bence

Link to comment
Share on other sites

Hát ha itt körül nézel akkor biztos hogy találsz a kedvedre valót.

 

http://body.builder.hu/edzesek_index.htm4

 

De hogy írjak is valamit: az én bontásom úgy szokott kinézni hogy

 

Hétfő: Hát-váll

Kedd:Mell

Szerda:szünnap

Csüt:Láb

Péntek:Bicepsz-tricepsz

Hasazni meg amikor kedvem van. általában 2x teremben meg 1xotthon.

 

A gyakorlatok meg teljesen egyén függők. Ami nekem jó arra te lehet azt mondod hogy ló*aszt se érzel. Szóval ha nem haragszol akkor gyakorlatot nem írok.

Link to comment
Share on other sites

Szevasztok vastestvérek !

 

Van egy gondom. Nemrég kaptam 2 zacskó creatin monohydrate-ot és nem vagyok megelégedve a felszívódással. Rendeltetés szerűen 5 grammot belekeverek 4-5 dl vízbe , de ahogy belerakom a vízbe úgy le is ülepszik az aljára szóval egyáltalán nem szívódik fel bárhogy is keverem. Nah most ez a szervezetben felszívódik illetve okoz károkat a vesében , mert ott írta egy csóka , hogy dialízisre kellett mennie a cucc után , de írva is van a kommentár alján , hogy még nem vett semmilyen terméket . Kíváncsi vagyok a véleményetekre fontos lenne számomra , hogy most kell e félnem vagy nem?! Esetleg meleg teában vagy ilyesmiben feloldódna azt még nem próbáltam.

 

Kellemes edzegetést és proteinebn gazdag napokat kívánok minden gyúrósnak !

Link to comment
Share on other sites

Köszi a választ. Leírnám az én eddigi bontásomat, hogy ahhoz is fűzzetek valamit.

 

Hétfő: Mell- bicepsz

Kedd: Hát

Szerda:Láb

Csütörtök: váll-tricepsz

 

Mell-bicepsz edzéskor gondot szokott jelenteni, hogy először végzek a mell edzéssel és jön a bicepsz. A bicepsz végére egyáltalán nem érzem, hogy bármit is dolgozott volna a mellem. Ez jelenthet valami hátrányt a fejlődésben?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hár Bran$i-G, szerintem ez hülyeség. Azt aláírom hogy ha nem oldódik rendesen akkor előfordulhat egy kis hasmenés, de kétlem ha normálisan szeded akkor akármi más problémát okozhat. Pláne azt hogy tönkreteszi a vesédet. Én annó mindig felmelegítettem 3-4 deci vizet és abba tettem a cuccot mert nekem se akart oldódni.

 

Moy01: én ezért szoktam a mellet külön edzeni, mert nekem is ez volt a problémám. De aztán lehet hogy így is fejlődik, csak én edzés után mindig úgy éreztem hogy nem dolgoztam rendesen, mert nem fájt a mellem. :)

 

IanStuart: Itt van pár gyakorlat.

 

http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=33
http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=34
http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=157
http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=166
http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=50
http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=102

Szerintem ha ezekből csinálsz 4x12 akkor szép lassan elkezd nőni a kezed. Persze csak ha elég tápanyagot viszel be.

Link to comment
Share on other sites

Hello,

szerintetek a mell - bicepsz, hát - tricepsz, láb - váll vagy a mell - kar, láb, hát - váll bontás jobb, ha heti 3x megyek?

Eddig az előbbit alkalmaztam kb fél évig, be is vált, de lehet váltok. Végülis sok különbség nincs, max jobban tudok fókuszálni a láb edzésére.

Hmm..? :o

Link to comment
Share on other sites

Hali! Én December eleje óta gyúrok, heti 5x, csak itthon súlyzóval de többféle gyakorlatom van hozzá. Testsúlyt szeretnék növelni most vagyok 181cm és 68 kg de már megy fölfelé a súlyom. Szerintetek mire kéne ráállnom inkább, hogy jobban növekedjen, de tömegnövelő szerek kizárva! Ez a jelenlegi edzéstervem: hétfő-kar

kedd-hát

szerda-mell,has

csütörtök-váll

péntek-láb(de ezt főleg nyáron, de ilyenkor is muszáj mivel focizom.)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...