Jump to content
PirateClub.hu

Gyúrjunk wazze!


jannussz
 Share

Recommended Posts

Lényegében általános infókat szeretnék róla megtudni! Mik azok a gyakorlatok amelyeket nem ajánlatos végezni azoknak a nőknek akik hízni, izmosodni, gömbölyödni (fenék, mell) szeretnének??? Azért érdekel mert a bnőm elkezdett kondizni és szeretne felszedni egy kis izmot, de attól fél hogy nagyon össze fog menni a melle és ezért érdekel a téma. Előre is köszi!

Link to comment
Share on other sites

V-Ba: Hát szerintem az elején jó megoldás a teljes testes edzés és azoknak is jó megoldás akik idő hiánya miatt csak heti 1-2 napot tudnak kondi terembe járni, de ha már komolyabban foglalkozol a dologgal akkor érdemes lebontani.

 

Rasta: Nem tudom hogy ezzel a beírással mit szerettél volna, de örömmel vesszük ha egy új taggal bővül a mi kis topikunk. Talán még annyi hogy ne nézd mennyivel csinálod a gyakorlatokat, a lényeg hogy koncentráltan és szabályosan csináld a gyakorlatokat! Ha szeretnéd hogy valamiben segítsünk akkor csak kérdezz és legjobb tudásunk szerint próbálunk rá válaszolni.:) További jó kondizást.

Link to comment
Share on other sites

na tegnap megkérdeztem a női edzés rejtelmeiről semmi különös heti 3-4 edzés eleinte minden izomcsoport mehet

két két gyakorlattal 3-4 sorozat csipő fenék környékére lehet több gyakorlat kitörés, gugolás ,combközelitőgép ,stb

és minden edzésen lehet aerob gyakorlatot csinálni bicigli ,lépcsőzőgép,futógép

na meg a kajára figyelni hát röviden ennyi :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Hali!

 

Kérnék egy kis segítséget: Olyan tömegnövelő kellene amitől gyorsan lehet hízni (kb 7-8 kg-ot), és nincs semmilyen mellékhatása! És olyan edzésprogram kellene amit itthon tudok végezni, mert nincs időm edzőterembe járni. Azt nem tudom még, hogy szabad-e ilyen szereket használnom azért, mert cisztás fibrózisban szenvedek!?

Bocsi, ha hülyeségeket kérdeztem, és a válaszokat előre is köszönöm! :)

Link to comment
Share on other sites

Hát mindenki azt a szert keresi amivel rövid idő alatt sokat lehet hízni, de sajnos ilyen nincs! :( A lényeg hogy normális kajákat egyél és szépen számold ki a fehérje(2g/tskg) és a ch (5g/tskg) szükségleted. Ha ez megvan akkor az elején minden tápkieg nélkül jönni fog az eredmény. Szerintem a 7-8 kilót olyan 4-5 hónap alatt fel tudod szedni.

 

Az edzéshez van valami súlyzó esetleg fekpad, vagy egyáltalán semmi??? A cisztás fibrózisról meg nem tudok semmit, de szerintem semmi bajod nem lehet ha esetleg fehérjét vagy tömegnövelőt eszel. De az a legbiztosabb ha megkérdezed az orvosod, mert első az EGÉSZSÉG! Remélem sikerült egy picit segíteni.

 

Ja és KÖSZÖNÖM jannussznak az infót!

Link to comment
Share on other sites

McCormik! Nagyon szépen köszönöm a válaszod! Néztem a Biotech termékeket és elég bíztatónak tűnnek. Lehet, hogy vennem kellene valamilyen szert, amiben van sok fehérje!? Hát fekpadom nincs, csak egy 20-25 kg-os súlyzóm. És olyanokra gondoltam, hogy sok felülés, és fekvőtámasz!? Vagy az nem elég?

Link to comment
Share on other sites

Hát az én meglátásom szerint ha fekvőtámaszt meg felülést csinálsz akkor első sorban csak erősödni fogsz. De mivel van súlyzód így már egy picivel több izmot tudsz megdolgoztatni.

 

Itt egy rögtönzött edzésterv:

 

Hétfő-Péntek -> felsőtest 3x10-12 ismétlés

Szerda -> alsótest (a vádli gyakorlat 3x30-50 ismétlés)

 

BEMELEGÍTÉS

 

Hétfő:

Áthúzás hajlított karral: http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=165
Mellről nyomás állva: http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=28
Vállvonogatás: http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=38

Péntek:

Döntött törzsű evezés: http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=18
Bicepsz állva kétkezes rúddal: http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=17
Tricepsznyújtás állva: http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=89

Szerda:

Kitörés: http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=37
Álló vádligyakorlat: http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=12
Guggolás: http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=20

 

És minden edzés végén egy kis hasazás: hasprés és lábemelés. Remélem sikerült segíteni.

Link to comment
Share on other sites

Anti!

Kezdjük az elején:

 

Gyorsan nem fogsz hízni, pláne nem izomra. Maximum ha elkezdesz zabálni minden szemét kaját, de akkor max elhízol, és egészségügyileg is fos.

Ez a türelmesek sportja, akikben van elég akarat, és elég időt szánnak rá.

A tömegnövelőknek NINCS SEMMILYEN mellékhatása. Ezek élelmiszerek, ugyanazt tartalmazzák mint 1 tiszta kaja, plussz extrákkal (vitamin, stb...). De tömegnövelőre sem lehet építeni, mert a szervezet száraz kajára van berendezve, szóval csak kiegészítésnek jó használni. Én tömegnövelőt azért nem ajánlok neked, mert otthoni edzéssel nem tudsz olyan kemény edzéseket nyomni, amivel kellő szénhidrátot elhasználsz sztem, így csak lezsírosodnál. Maximum fehérjét vennék, de én a helyedben keresnék 1 edzőtermet és lejárnék oda heti 3x mondjuk.

Megéri hidd el, pláne ha 7-8 kg-t akarsz hízni.

Link to comment
Share on other sites

Hali! Megszeretném kérdezni, hogy ki ,hogyan és mennyit gyúr hasra illetve mellre. Most így jön a tél elkezdek itthon ráhajtani a hasra és mellre és evvel elis kezdek kicsit a kaját közt is válogatni meg cask vizet inni. Edzés "terveket" szeretnék, hogy mittudom én megcsinálsz 5*10 fekvenyomást és utána tárogatón 10*10 összenyomást stb.. Előre is köszönöm a válaszokat.!

 

Hali! Megszeretném kérdezni, hogy ki ,hogyan és mennyit gyúr hasra illetve mellre. Most így jön a tél elkezdek itthon ráhajtani a hasra és mellre és evvel elis kezdek kicsit a kaját közt is válogatni meg cask vizet inni. Edzés "terveket" szeretnék, hogy mittudom én megcsinálsz 5*10 fekvenyomást és utána tárogatón 10*10 összenyomást stb.. Előre is köszönöm a válaszokat.!

 

uff kétszer van írva egy üzenetbe bocsi:S

Link to comment
Share on other sites

Fekvenyomásban szerintettek lehet erősödni és izmot nővelni 4x6-al, vagy csináljak 8x3 akat?

 

 

 

itt elég érdekes dolgokat írnak érdekelne a ti véleményetek.

http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_01_37_kld_008_szett_biblia.php

Módosította Gabi89
Link to comment
Share on other sites

Dany!

Én spec mellre 4 gyakorlatot végzek. Ferdepadon(45°) 5x8, egyenes padon 5x8, tárogatás szabadsúlyokkal 5x12 és a végére egy jó kis pull-over 3xmax(átlag 15-20).

Hasra én teremben csak 5x15 ismétlést csinálok hasprés gépen, illetve 5xmax nyújtott lábemelést függve. Aztán, netről töltöttem le egy jó kis Béres Alexandra féle edző DVD-t, aminek a has részét cirka 2 naponta megcsinálom még itthon. Nincs 10 perc se, viszont eszméletlenül durva 2-3x letolni egymás után. Eléggé kikészíti az embert. ;) Mondjuk nem kockás a hasam a felette lévő kis zsírrétegtől, de az "erejével" minden rendben! ;)

 

 

Berto!

Kérdésedre válaszolva, én a 8x3-at ajánlanám!

 

Torres

Link to comment
Share on other sites

phuu nem sok az Torres én alig csinálok fekvenyomást mert nekem rossz 3 gyakorlatot plusz egy nyújtást csinálok és most végre elkezdett fejlődni a mellem.

 

dany94 hasra én heti egyet szoktam edzeni, de szerintem két három edzés is belefél könnyedén. A hasprést ajánlom hasizomra középső részére, oldalsó hasra kicsit másképp a hasprést bár azt elég nehéz fejleszteni 100 emberből kettőnek látszódik, szerintem nemis tudsz róla hogy ott van izom :D van oldaló széles hasizom is hasonlít az "úszógumi" effektusra azt szintúgy oldalra koncentrált haspréssel lehet edzeni. De most jön a rossz hír akinek nincs mély tapadású hasizma szinte sohase lesz kockás a hasa, de feszes attól még lehet. Edzetek keményen ;) tavasz, ősz a legjobb idő a fejlődésre.

Link to comment
Share on other sites

Hát, Juhzo, nem tudom, nekem spec ez a 4 gyakorlat bőven elég a "tökéletes bedurranáshoz". Mellezés utáni nap szinte kivétel nélkül izomlázam van, ami azt jelenti, hogy elég jól megdolgoztam a célterületet.

Amikor elkezdtem edzőterembe járni, még nem vettem annyira komolyan a mellezést, nem is volt meg egy jó darabig az izomérzet. Mára hál' Istennek tökéletesen érzek minden egyes gyakorlatot, és nem is marad el a fejlődés. ;)

Link to comment
Share on other sites

Hát lábemelésnél legfontosabb hogy ügyelj arra hogy ne combizomból csináld ha érzed a combodat akkor ott valami szabálytalanság van. Felülés az nem jó azt kisiskolások csinálják hasprést csinálj az sokkal hatásosabb jobban tudsz koncentrálni a hasadra ;) ezt az oldalra döntést nem értem, nade ha érzed tőle a hasad akkor biztos jó :D

Link to comment
Share on other sites

De a hasprést csak gépen lehet nem ?:( Am amit írtam oldala döntés erre gondoltam:

http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=36

 

Illetve ez a hasprés is eredményes lehet :

http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=14

ez is hatásos mert nincs kedvem edzőterembe járni mert ot is olyanokat csinálnék amiket itthon. :S

Módosította Gabi89
Direkt link tilos !
Link to comment
Share on other sites

Hali!

Hasprést lehet gépen illetve az általad belinkelt alapján is, a hatás kb ugyanaz. Mindenesetre én X időnként váltogatom, az a biztos. ;)

Amúgy szerintem próbáld ki mindenképp a termet, sokkal másabb ott a hangulat, jobb és több gép(ek) van(nak), mint Nálad otthon, no meg sokkal nagyobb tered van a fejlődésre. 1 hónap nem a világ vége, én mindenképpen ajánlanám! ;)

 

 

(Halkan megjegyzem, hogy a moderátorok nem igazán szeretik, ha így linkelnek, használd a code tagot!)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...