Jump to content
PirateClub.hu

Gyúrjunk wazze!


jannussz
 Share

Recommended Posts

Hali! Nem tudnátok gyakorlatokat mondani mell izomra és hasizomra amiket talán még itthon is megtudok csinálni? Fekvenyomás, fekvőtámasz, felülések és lábemeléseket ismerem :P Csak hátha van még olyan ami jól erősíti a mell,hasat, illetve tricepszre szerintetek a tárogató gépen a lehúzás az jó?

Válaszotokat előre is köszönöm :)

Link to comment
Share on other sites

Ha van a közelben valami tejüzem akkor tuti van egy ismerősöd aki ismer valakit aki tud hozni tejsavót az üzemből :D , énis most azt próbálom ki, majd meglátjuk milyen lesz, állítólag elég koncentrált fehérjetartalmú a dolog.

 

ha meg neked nem fontos , hogy miből mennyit nyomsz, akkor miért irod le , hogy fontosnak tartod a szabályosságot
-tákör-

 

Mert a szabályosság az pont arról szól, hogy sz*rod le hogy hány kilóval mit csinálsz("miből mennyit nyomsz"), csak meg bírd csinálni szabályosan és bedurransz rendesen stb...

 

Szóval azért látszik hogy ha fele ennyivel nyomnál fekve az is több lenne mint az iq szinted.

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok!

Nemrég (1 hete) kezdtem el gyúrni és heti 3 alkalommal végzek gyakorlatokat teljes testre (kb. másfél órás). Minden edzés után szinte összeesek a fáradtságtól és a fájdalomtól, de valahogy a másnapi izomláz elmarad (egy nagyon kicsi azért van). Ez azt jelenti, h fölöslegesen csinálom az egészet?

Más: tudtok gyakorlatokat farizomra, lehetőleg ne olyat, amihez vmilyen gép kell.... Ja, és nem vagyok homokos, csak szeretnék minél jobban tetszeni a barátnőmnek...

Előre is köszi

Link to comment
Share on other sites

lol :D szerepcserés támad vagy mi férfinak nemszabad farizomra edzeni xD nemvagyunk mi lányok, pont ellene van a V alaknak. Mond meg barátnődnek hogy ílyen vagy és kész. 1 hét alatt nemleszel nagy :D:D Mellizomra otthoni gyakorlat: fekvőtámasz de aztis szabályosan :D , ha fekpadod akkor fekvenyomás ha kézisúlyzód is van akkor azzal nyomj hasoizom meg tipikusan egy olyan testrész amid vagy nincs vagy van :D magyarán ha rosszak a genetikai adottságaid akkor kemény diéta és 1 év edzés(minimum)=kockás hasizom. Gyakorlatok hasprést ajánlom, de mint mondtam diéta nélkül nemlesz kockás hasad ha eddig se az. Tricephez hát:D szerintem te a csigás lehúzásra gondolsz az elég jó vannak trükkök pl letérdelsz és akkor nemtudsz beledölni a testsúlyoddal.

 

Kis történet xD nagyon durva xD hihetettlenül odarak szóval bejön nyáron pár nagyon hardcore gyerek a terembe és tárogatógépen dolgoztak nemtudom igazán mit akartak edzeni de azt a mozdulatot bazzexD hát edzés lett volna na szóval tárogatógép karjai visszavannak fordítva a gyerek meg valami olyasmit csinált hogy a háta mögött összeérintette a kezét:D mondom ez kész mi a fakkert csinál xD durva arcok vannak.

Link to comment
Share on other sites

hát diéta őő= csökkenteted a szénhidrát beviteled aztis próbálod minőségi szénhidrátból bevinni zsírbeviteledet meg csak telítettlen zsíradékokból és meg kell emelned a fehérjebeviteled sok sok kajolás csak más arányba mint eddig tetted kólát cukros üdítőket elfelejtheted, kenyér, péksütemény, csoki, chips ha fogyni akarsz akkor nincs mese megkell vonnod magadtól igaz néha néha belefér egykis félrezabálás de azse úgy hogy 1 nap 1 étkezést mindig valami szar kaja hanem mondjuk 3 hetene 1 szer. 1 diéta kb 14 hétig tartani szokott de 10 ből 2 ember csinálja végig mert nemkönnyű.

Link to comment
Share on other sites

Hello mindenki. Én azt szeretném kérdezni, hogy hogy van ez a 'megállsz a növekedésben' dolog. Egy ideig hülyeségnek tartottam, de már hallottam róla 'komolyabb' helyeken is. Igaz ez? És milyen idős korban? Most jön a tél ugye, és nyárra nem ártana egy kis izmot összegyűjteni. A válaszokat előre is köszönöm.

 

Ui.: januárban leszek 16.

Link to comment
Share on other sites

Hát ez ettól függ hogy korodhoz képest hogy állsz a fejlődésben szüleid mien magasak és te mien magas vagy hozzájuk általában nem szokott ez jelentős lenni 15 éves vagy még. Kis súlyokkal való edzést csinálhatsz nagyobb súlyoknál ígyis úgyis erőproblémád lenne és még fiatal is vagy. :P Könnyed edzéseket csinálhatsz nagyobb hardcore edzéseket nem ajánlom mert az télleg megálílthat az edzésben és még a csontozatod és talán még az izomzatod is gyerek. Ez fejlettségeden múlik én pl későn érő vagyok szakállam is most 19 éves koromba serkent ki :D

Link to comment
Share on other sites

És megállni a növésben, az az izomzatra nem vonatkozik :) Szóval ne parázz, ha alacsony vagy legalább nagyobbnak fogsz tűnni ;)

Juhzo az a kis sztori a tárogatón nagyon jó volt, megnéztem volna őket :D Vannak ilyenek, szereznek pár szép percet a pihenőidőben az tuti :P

 

Dany az AND kapcsolat azt jelenti, hogy csak akkor kapod meg a kívánt eredményt ha mind a 2 feltétel teljesül :P

Link to comment
Share on other sites

Jólvan :D köszönöm szépen most már tudom mit jelent.Am hozzászólva ahoz a növekedés megálláshoz nálam az a helyzet h egy éve kezdtem el még 14 évesen, januárban leszek én is 16 és anyám köbö 155 fater 180 kb és én meg 170 vagyok de mióta elkezdtem gyúrni szerintem nem nőttem egy centit se:D

Link to comment
Share on other sites

Én mondjuk már mutert túlnőttem néhány centivel faterral kb. egymagasságban vagyok így 180-nal, szóval ha ezt nézzünk, én már nem nagyon leszek magasabb. A 60kg-os súlyommal is meg vagyok elégedve, úgyhogy irány gyúrni! :D Holnap megyünk haverral megnézni egy termet, remélem jó lesz. Köszönöm a válaszokat.

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok!

 

1000éve nem jártam itt:). Ki hogy áll a növésben?:) Én sajnos nem edzettem most pár hónapig jól el is zsírosodott a hasam. Tegnap csináltam egy átmelegítő edzést(kompletten mindent, ahogy azt a kezdő időszakban kell). Aztán talán jövőhét pénteken már lebontom.

Link to comment
Share on other sites

Én is vizzel iszom igaz az íze elég pocsék...de hát nem az íze miatt vesszük meg nem igaz? :happy: Képzeljétek nekem a fekvőpadtol kezdve a súlyzokig nekem mind házi készitésüek és kiváloan lehet velük edzeni és a súlyzok úgy néznek ki szinte mint a gyáriak olcsó..és a hatás ugyan az ;):)

Link to comment
Share on other sites

Bran$i-G

 

Lehet hogy lemaradtam, de mit szeretnél egy fehérjén ízesíteni??? :blink:

Vagy netán vettél egy zsákkal a modern Sport Robiból??? :D

És most olvastam pest környéki vagy. Miért nem próbálod ki a víz helyett a tojásfehérje lét??? Nem tudom hogy milyen lehet az íze, de nem lehet rossz a fehérjét fehérjével inni! :D

 

Itt egy oldal ismét csak neked: :D

 

http://www.capriovus.hu/term.htm

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...