Jump to content
PirateClub.hu

Gyúrjunk wazze!


jannussz
 Share

Recommended Posts

Csááó!

Ha a turmixot (100% Whey Pro) edzés közben iszom (nem pedig utána) az baj?

 

 

Juhzo, amit írtál ez megdöbbentő, habár felénk is van egypár ilyen gyerek, aki lejön edzeni aztán edzés után 1xre már nyomja a barna szofit :S

Link to comment
Share on other sites

Hali.

Nézd meg ezt a videót, remélem kapsz választ a kérdésre. Pontosan nem emlékszem a tartalmára, mert -mint majd látni fogod- elég sok videót tartalmaz az oldal, és elég gyakran szoktam nézni. Ez a rész rengeteget foglalkozik az étrenddel, és táplálék-kiegészítőkkel. Mindenesetre, ha ebben a videóban nincs válasz meg kell nézni az oldalon. ;)

 

 

Íme a link:

http://body.builder.hu/video_lejatszas.htm4?id=1290

 

Üdv.

Link to comment
Share on other sites

Aki badis az ezt megnézi és végignézi.. Személy szerint nekem tetszik a klipp is meg a szám is !

http://www.youtube.com/watch?v=8mFxnekyjd4

 

Voodoo - Gewicht. Magyarul súly a szám címe aki nem vágja annyira a németet.... A többit fordítsa nekem le valaki :P További kemény gyúrást mindenkinek !

Link to comment
Share on other sites

Juhzo, nálunk volt 2 rocker csávó, ők 2 gyakorlat közt kimentek cigizni :DD Az jobb? Ezeket csak megmosolygom, mindenki úgy edz ahogy akar, ők tudják :) Mindig magadra kell figyelni, magad kell legyőzni szerintem.

Én már most alig várom a mai hát edzést, ez a kedvencem ;)

 

Link to comment
Share on other sites

Most olvastam Juhzo a kis storydat :D Hát igen és az a baj , hogy egyre többen vannak ezek a káka belűek :( Volt egy olyan "haver" az edzőteremben aki leült a hasazópadra és mobilozott 25 percet utána fogta magát és kiment a teremből. Gondolom az ilyeneknek az is elég ha csak beszívják az izomszagot és már mennek is :D

Link to comment
Share on other sites

V-Ba: A mostani MD-ben a következő áll:

 

"fogyassz szénhidrátokat és fehérjét súlyzós edzés közben, hogy takarékoskodhass az izomglikogénnel, megelőzd az izomsérüléseket és elősegítsd az adaptációt"

 

Remélem sikerült megadni a választ a kérdésedre! :D

Link to comment
Share on other sites

Hello mindenki , én imádok gyúrni , hozzá tartozik az életvitelemhez, nélküle nem tudnék élni! :D Olyan nekem a gyurmázás, mint a drogosoknak a fű , szinte már szenvedélybeteg vaok!! :lol:

Amúgy 2,5 éve nyomom , kurwa jól megy , már eléggé haladónak számítok koromhoz képest. Ugyanis 17 éves vagyok , 165 cm , 60 kg és 105 kg-ot emelek fekve .

Leginkább felsőtestre szeretek edzeni ,még fekvenyomó diákolimpián is indultam , szép eredményeket értem el. Ahogy fentebb irtam, láthatjátok a testfelépítésem kimondottan fekvenyomó alkat. Eddig semmilyen bogyóra , porra étrendkiegre nem volt szükségem és sztem nem is lesz, mert kurwa joo alakom van és szépen fejlődök izomtömegben. :P

 

14 és fél évesen kezdtem ezt az egész gyúrosdit , azóta nem magasodtam egy rohadt cm-ert sem. Az étkezésre nem nagyon figyelek , húst hússal és rengeteg tej , ennyi. Nincs is panaszom , ugyanis a gyurmázással együtt a súlyom is nő.

 

A versenyek miatt rengeteget kell melleznem , 1 héten 3-szor edzek kb 2,5 órát , abból minden nap legalább 1.5 óra mellezés.

A baj csak az, h nyáron nagyon lusta voltam , elég sokáig nem látogattam az edzőtermet, igy most szar lesz megint nekiálnni :(

 

Jah , ha étkezéssel kapcsolatban bármilyen tanácsot tudnátok adni , annak nagyon örülnék!!

Link to comment
Share on other sites

tudjátok a szerénység nemtúl rossz dolog. :P nemszeretem az önsztárolást :P Túró lefekvés elött ízesítés: édes szájú vagy akkor alap hogy kis cukor, tejszín, esetleg banánnal összeturmixolod:D de alapból is mehet az arcba, ha inkább a sós ízeket szereted megcsinálhatod kőrözött féleségnek úgyis finom.

Link to comment
Share on other sites

Fel eve sikerult darabosra tornom a csuklom, azota nem volt konditeremben, mit ajanlotok, mivel erdemes ujrakezdeni? Eleg sokat is fogytam, 176 cm, 74 kg vagyok most. Csuklomra mit erdemes? Vmi jobb csukloszorito v fasli? Doki szerint felejtsem el h valaha 60 kilonal tobbet megemeljek, de egyszer mar volt ilyen, csak akkor kajakoztam, fel ev utan tudtam ugyanugy ujrakezdeni. Logikusan az nem megoldas h a balkezemmel nem csinalok semmit. Esetleg milyen etrend kiegeszito kellene h gyorsabban erosodjon a csont? A doki csak maganrendelesen hajlando vmit csinalni, ahol 15 a beugro, igy meg felejtos.

Link to comment
Share on other sites

Egyet értek juhzoval... Sztem senki sem bírja az önsztárolást.... Kifejezetten szánalmasnak tartom... Lehet összekeverem egy kis szőlőcukor porral a túrót aztán eszem is ....

én ugy szoktam csinálni hogy fél kiló turót összekeverek egy nagydobozos tejföllel három evőkanál cukorral ,teszek bele egy nyers tojást és egy csomag mazsolát az egészet összekeverd be a hűtőbe egy félórára és kész is van nem kell egyszerre megenni mert elég sok de mondjuk a felét vacsorára a másik felét reggelire

jó étvágyat!!

Link to comment
Share on other sites

Mézzel is jól lehet a túrót ízesíteni, abba több féle cukor is van :)

 

Nekem nem hangzik túl jól a tákör féle edzés program... 2.5 óra edzés 1 alkalommal sok, közbe folyamatosan pótolni kéne a ch-t, különben nincs miből. 3 mell 1 héten? Nem tudom, én ha a mostani melledzésemből 3 mat csinálnék, simán túledzeném magam. Ha 3 rendes mellet lenyom 1 héten, az nem lehet túl jó féle sztem.

Meg mi amúgysem "erőemelők" vagyunk, engem rohadtul nem érdekel miből mennyivel nyomok. Sokkal fontosabb a gyakorlat kontrollált kivitelezése, szabályosság, izomérzet.

Link to comment
Share on other sites

Már bocs rapid , de 2,5 fél óra egyáltalán nem sok, sőt kevés is ...

Egy kezdő gyúrósnak talán soknak tűnik , de én eléggé hozzá vaok már szokva, amint irtam majdnem 3 éve edzek, hetente 3 alkalommal. Nem tom rapid te mióta kondizol, de tudhatod h aki folyamatosan gyúr , annak 2 és fél óra télleg nem sok, zöldfülűek szoktak 1-1,5 órát gyúrmázni :P

Különben 1 nap szoktam igazán mellezni , a többin csak fekvenyomás és szűk nyomás van a melledzésből. Így néz ki a mellezés azon az 1 napon nálam:

1,Fekvenyomás sima padon

2,Szűken nyomás negatív padon

3,Pozitív padon nyomás

4,Tárogatás kézi súllyal fekve

5,Tárogatás gépen

 

Vannak olyan táposok , akiknek sok ez a mellezés , hát nem mindenki lehet erőemelő bajnok :P

Különben meg nyugodj meg rapid a gyakorlataim kontrolláltan vannak kivitelezve , ha meg neked nem fontos , hogy miből mennyit nyomsz, akkor miért irod le , hogy fontosnak tartod a szabályosságot :D

Ellent mondasz saját magadnak haver.

Kben meg szerintem a max erő amit vki kitud fejteni magából sokkal többet ér, mint az optikai tuning, ennyi.

Az edzéstervemet meg jobb ha nem fikázod , mert egy fekvenyomó országos bajnok írta nekem, ő vett pártfogásába ugymond. Ezzel az edzéstervvel fejlődtem fekvenyomásban több mint 50 kilót. És hogy ne ismételjem magam , 17 évesen nyomok 105 kilót. Ez gyönyörű eredmény sztem, tehát amint látod rapid rohadtul nem edzettem túl magam.

Link to comment
Share on other sites

Halod Tákör ne menjünk át önfényezésbe, végülis mindenki maga tudja neki mi a jó ebben igazad van.

Nem nyomsz nálam többet 20 kilóval kedves erőemelő bajnok.... 16 éves vagyok kondi nekem kiegészítés más dolgokhoz tehát nem is a statikus erőmet, meg nem is a kinézetemet fejleszti.

Link to comment
Share on other sites

Tákör! Nyugodj már le, ember!

Ha nincs építő jellegű hozzászólásod, akkor inkább tartsd meg magadnak a mondanivalódat, vagy pedig próbáld meg kicsit kultúráltabban közölni a véleményedet.. Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy máskor figyelmesebben olvasd el azt, amire válaszolni szeretnél, mert most is jópár dolgot félreértelmeztél Rapid hsz-éből! :P

 

 

Hogy ne csak offoljak; ha jól veszem ki, Te inkább az erőre mész, mint sem a kinézetre, ezért ne hozzuk párhuzamba a két edzést véleményem szerint.

 

Ja, és az arcoskodásból igazán visszavehetnél, mer' engem is rohadtul zavar!

Torres

Link to comment
Share on other sites

Osztom az előttem szólók véleményét! És akkor most jön a lényeg! Valaki nem tudja hogy hogyan lehet ezt a cuccot beszerezni???

 

http://www.tejpor.hu/wpc80.html

 

Mert keresgéltem a neten és annyit már megtudtam hogy 20 ropiba került 10 kiló és szerintem ez nagyon nem rossz ár ha megnézzük a fehérjetartalmat.

Szerintem ez a modern Sport Robi. :D

Link to comment
Share on other sites

Juhzo is megmondta, egy rendes edzés max másfél óra, és nem számít mióta edzel, a szervezetedben kiürülnek a glikogén raktárak, és onnantól az izmokat égeted, mivel nincs tápanyaguk. Nem értem miért mondanék ellent magamnak. Én azt mondtam, a súly nem számít, sokkal inkább a szabályosság. Ez tudtommal nem ellentmondás.

Egy erőemelő egész máshogy vitelez ki pl. egy fekvenyomást, mint 1 testépítő. Nálatok az a lényeg, hogy 1-2-t belenyomsz a max súlyba, azt most hagyjuk mennyire szabályosan, egy testépítőnél pedig hogy szabályosan kontrolláltam, izomérzettel, végigcsinálja a szériát.

Egy testépítő edzéshez, ami szerintem sokkal szabályosabb, sok lenne ennyi mellezés, egy erőemelőnek lehet h nem. Ha 1 nagy izmot rendesen megedzel, kb 72 óra a regenerálódási ideje...

Lehet neked az erő a lényeg, nekünk a kinézet, evvel nincs semmi probléma. De ezt arcoskodás nélkül is el lehet ám mondani.

Link to comment
Share on other sites

Erőemelésbe beleviszed a segédizmokat és ott pont az a lényeg hogy minden segédizmot próbálj maximálisan használni testépítésbe pedig pont az ellenkezője minnél kevésbe használni a segédizmokat. Szeritem ha nagyon akarnád akár 60 kilóval is letudnál edzeni csak az arcod túl nagy ahoz hogy kisebb súlyal dolgozz ez a probléma sokaknál.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...