Jump to content
PirateClub.hu

Gyúrjunk wazze!


jannussz
 Share

Recommended Posts

Hát én még nem használtam azt, de ahogy elnézem az összetételét szinte egyenlő a 0-val! A 4g fehérje szerintem nagyon kevés!!! A 42g cukor meg iszonyat sok!!!! Szerintem jobban jársz ha veszel valami minőségi tejsavó fehérjét meg hozza zabpelyhet. Mert akkor van egy adagban legalább 25g fehérje meg normális ch forrás, nem pedig CUKOR!

Link to comment
Share on other sites

Hali!

Én kb 1 éve edzek. Az általad írt terméket nem igazán ismerem, de én a kezdetektől Mega gainer 3100-at szedek, és elég jól bevált! Több cikkben is írják, hogy az egyik legjobb tömegnövelő.. Hát, az a sok ember nem tévedhet! :) Szerintem vegyél először 1kg-t ebből aztán kövinek meg a Mass-ból, és tapasztald ki melyik a jobb! 2 ugyanolyan ember nem létezik, lehet Neked jobban bejönne az! ;)

Torres

Link to comment
Share on other sites

Rendben, de még a

http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=4810

-n gondolkodok, mellé meg zabpehely, ahogy McCormik is mondta.. Lehet többre megyek így...

 

Szerk: Amúgy ti a zabpelyhet tejjel eszitek?

Módosította Gabi89
Direkt link tilos !
Link to comment
Share on other sites

Annyira komolyan azért nem gondolom a gyúrást, hogy majd valaha versenyre is járnék, egyszerűen csak tetszik ez a sport, ha lemegyek terembe, ki tudom engedni a gőzt magamból, illetve azért mégis csak jobb az ember közérzete kifele jövet teremből.. :) Ezáltal nem is kívánom megváltoztatni teljesen az étrendemet - se zabpelyhet, se csirkét rizzsel nem eszem napi rendszerességgel -, bár lehet ez csak azért van, mert 17-et fogom betölteni nyáron. ;)

Link to comment
Share on other sites

Sztem vegyél jumbot, jumbo profot, volumass 35 profot, vagy myomax profot. Ezekbe meg van minden ami kell, nem kell kevergetni, szenvedni vele. Sőt, vitamin is van benne, felszívódás segítő, regenerálódás gyorsító, stbstb.

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok! Most jutottam el hozzátok. Nos akkor bele is kezdenék egyből a közepébe. Nagyok segítségét kérném aki nagy vágja mit kell tennem. A szituáci az, hogy szeretnék nagyobbnak tűnni és izmosabb is lenni.Amit tudni kell kb 175cm és 65 kg vagyok :S visszaolvastam pár oldalt de én még nemértek a témához. A lényeg h kis karom van (nem vagyok azért csont vékony) mellizmom van kicsi de kevés.Régebbóta gondolkodok a témán, hogy szeretnék kinézni valahogy, és hát most eljött az idő hogy valóban komolyra veszem időm is van rá már.Ezért kérném segítségeteket mit vegyek? (azt vágom asszem hogy fehérje kell nekem sok.) De ha nem akkor majd leírjátok.Elsősorban karjaim mellizmom vállam a legfőképp célom h nőjjenek, és hát igen, a lehető leghamarabb szeretnék eredményt elérni.Nos aki tud nekem segíteni megköszönném, mármint terv és egyebek miatt.

Link to comment
Share on other sites

hello Steven22. Legfontosabb hogy tisztába légy pár alap dologgal és ahoz nemártana ha elolvasnád ezt a cikket és ha ezek után is van pár kérdésed vagy nem értesz pár dolgot akkor szivesen megválaszoljuk.

 

Link to comment
Share on other sites

Hello!

Rakd rendbe az étkezésedet, eddzél rendszeresen, pihenjél, akkor tuti nőni fogsz.. De ha visszább olvasol (akár az elejétől :P), akkor kérdéseidre választ kapsz, ha mégsem, akkor

http://body.builder.hu

! :)

Link to comment
Share on other sites

Ha rendben van a kajád (napi 6 étk, 2x-es testsúlykg fehérje, 5x-ös testsúlykg ch), akkor az elején felesleges, mert úgyis hízol.

Itt egy ide vonatkozó kérdés-felelet body.builder-ről:

Kérdés

Sziasztok az a kérdésem hogy mitől tudnák hízni ???

 

Válasz

Egy megfelelően összeállított étrendtől. Leginkább. Napi 6 étkezés, a hízás alapvető titka. Ilyen egyszerű, de senki nem hallgat ránk, illetve, aki igen, annak be is jött. Az, hogy miből áll össze a 6 étkezés? Elsősorban testépítő tiszta kajákból, tehát komplex szénhidrát (zabpehely, rizs, főttkrumpli, párolt zöldségek - szinte semmi tészta, gyümölcsök módjával), állati fehérje (hús, tojásfehérje, sovány tejtermékek), és egy kevés jó zsír (lenmagolaj hidegen vagy kapszulában, amúgy minden étel elkészítéséhez csak növényi olaj, pl. olíva).

 

Az étrendkiegészítők, ahogy a nevük is mondja, csak kiegészítik az étrendet. Miért kell az étrendet kiegészíteni? Mert túl macerás naponta 6 főtt étkezést összehozni, az átlagembernek még a 3 sem jön össze, nemhogy a 6. 2-3 turmix, pl. reggel egy tömegnövelős turmix zabpehellyel, napközben egy fehérjés turmix vagy kettő, edzésnapokon edzés után egy szénhidrátosabb, tömegnövelő turmix, és a 3-4 étkezésből máris realtíve könnyen megvan a 6 étkezés.

 

Ja, hogy ez nem olcsó mulatság? Nem, valóban nem az. A testépítés azoknak a sportja, akik ezt az életvitelt megengedhetik maguknak. Aki nem tudja a havi kajáját finanszírozni (nem tápkieg, simán, csak a 6 étkezésre való kaja, csirkemell, rizs, saláták, párolt zöldség), sajnos, csak nagyon korlátozott eredményeket fog elérni. Ez az igazság.

Link to comment
Share on other sites

Steven22 egy valamit javaslok azért, ami mindig kell. Vitamin. C-vitamin, Kálcium, és az összes többi nagyon fontos.

Napi 2-3g c vitamin is mehet nyugodtan, többet kell enni mint egy átlag ember, és ne érdekeljen mit mondanak... Nem értenek hozzá.

Ha megengedheted magadnak, vegyél Multi-X et. :)

Link to comment
Share on other sites

Guggolás. A legrizikósabb , szenvedtető és fárasztó gyakorlat , de mi a testépítés szerelmesei mégis csináljuk. A magam elé tűzött cél eléggé egyértelmű. Kiguggolni a lehető legnagyobb súlyt reálisan erőmnek megfelelően és szabályosan.A pulzusom egyre jobban lüktet ahogy rágondolok a gyakorlatra. Mint egy kisgyerek a dolgozat előtt aki attől fél , hogy rosszul fog elsülni a dolog mert nem készült holott tudja , hogy eléggé sokat tanult rá hogy menjen . A bemelegítés megvolt kisebb súlyokkal közben ittam is egy kicsit , hogy kivédjem a fennálló szárazságot ami kicsit csípi a torkomat. A terem szagát már megszoktam így mély lélegzetet véve elkezdem lassan és erőteljesen csavarni a térdem körül a bandázst. Így ni. Elég szoros , hogy megtartsa és ne csússzon le a gyakorlat alatt ami kb. 40 másodpercet fog igénybe venni az erőmtől függően és a szabályosságtól.Miután végeztem térdeim biztosítása után kezembe fogom a derékövet. Nem valami márkás cucc , de éppen elég arra , hogy tökéletesen a derekamat körbefogva megvédjem a húzódástól. Jól meghúzom , úgy hogy még az ujjamat se tudom a derekam és az öv közé csúsztatni. Ez is rendben. Ujjaim végeit beledugom a magnéziumos dobozkába , hogy nehogy megcsússzanak az ujjaim a súly alatt miközben tartom. Egyre jobban izgulok. Eljött a várva várt idő. Még a zenét is kikapcsolom , hogy teljesen a súlyra tudjak fókuszálni. Zene kikapcs. Csönd üti meg a fülemet. Vihar előtti csönd. A terem lüktető erejét és a súlyok hívogató vonzalmát érzem a bőrömön mikor megérintem a súlyokat tartó acélrudat. A rúd mind két felén kazánlemezből készült tárcsák. Itt nem lehet csalni. A súly az súly nem hazudtolja magát. Nem változik egyik napról a másikra a tömege az mindíg annyi amennyi. A rúd alá hajolok. Két kezemmel a tárcsákat tartó peremhez érintem a kezemet. Visszaszámlálás. Lassan a derekamat kiegyenesítem a rúd alatt.Érzem ahogy az öv egyre jobban szorul rá a derekamra figyelmeztetve arra , hogy itt nincs mese ez már súly az egész testem megérzi az ízületeket nyomó erőt amit most a nyakamban tartok. És elindul a széria guggolás. Az utolsót fogcsikorgatva , de fölállok és visszateszem a tartókba a rudat. Sikerült. Diadalittasan , a hévtől remegő kezemmel letörlöm az izzadságot a homlokomról. Sikerült. Leülök a padra kippantintom a derekamat tartó övemet és letekerem a térdbandázst. Miután a pulzusom kezd a normálisra visszacsökkenni kezdem megérteni , hogy ezt miért is csinálom. Az elém kitűzött célok miatt. Nem másért , nem a csajok miatt , hanem a megszerzett erőért amit senki sem tud elvenni tőlem. A mai nap is nyugodt szívvel fogok ágyba bújni , mert elértem amit akartam. Hogy mit értem el ? Azt hogy fejlődök és nem pazarlom el az időmet cigidobozok elszívására és pálinkás üvegek helyett inkább a súlyokat emelgetem.

Link to comment
Share on other sites

üdv

 

 

lenne egy oan gondom h otthoni edzésre(eszközök:2 db egykezes súlyzó,gumi ugráló kötél,meg 1 2kezes súlyzó) mit javasonátok h a melle illetve karizom mihamarabb nőjön!

Amiket én csinálok az fekvőtámasz(sima fekvő,és tapsos fekvő),egykezes súlyzókkal kalapács fekvenyomás fejfölé nyomás ugráló kötél a láb erősítésre de még szoktam oat is h kikötöm vmi masszív helyre és mintha fekvenyomnék csak állva és mgama elé!

Szereket nem szeretnék szedni szval csak anélkül!

Már 1-2 hete csinálom napi 1-2 órában én már érzem h erősebb lettem de látszodni még csak nagyon kevés látszódik!(nem nőtt hanem csak alakult!)

 

köszönöm a segítséget!

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hali Manfred.

Ezekkel az eszközökkel sok gyakorlat végezhető, pár fontos dolog:

- ne csak karra - mellre edz. Ha már otthon edzel és van rá 1-2 szabad órád, simán edzhetsz vele hátat, vállat, csuklyát, lábat is. (ha kell mondok gyakorlatokat)

- ha nőni akarsz, ne ugrálj szerintem :) Az csak zsírt éget, és fogyaszt. Inkább végezz kitörést lábra (remélem tudod mi az, ha nem szólj és linkelek)

- otthoni edzéstől ne várj csodákat, főleg nem 2 hét alatt.. Valószínü nem tudsz rendesen tömeget növelni, inkább csak formálni fogsz, a súlyok is kicsik hozzá sajna...

- otthoni edzéshez is a legfontosabb a kaja (étrend), ha az rendben van, fel gyorsul a folyamat valamelyest

- valamint a "szerek" azok kiegészítők, semmi rosszat nem tartalmaznak, gondolom előítéleteid vannak mint mindne laikusnak, de ha utána jársz és tanulsz, meggyőződhetsz róla, hogy igen hasznosak, és az ég világon semmi bajod nem lehet tőlük.

 

Remélem tudtam segíteni :)

Link to comment
Share on other sites

Hello!

Az otthoni edzés szerintem alapból bukó. Oké, eltervezni szép, de már az is jónak számít, ha 2 hónapig csinálod, mivel túl monoton. Egy konditeremben sokkal másabb, na meg nem is beszélve arról, hogy tényleges eredményt csak ott lehet igazán elérni.

Viszont ha nincs rá keret, vagy hasonlók, akkor csináld nyugodtan azokat, amiket RapiD is írt. Esetleg még annyit, hogy elég sok helyen lehet kapni rudat, amit felszerelhetsz ajtófélfára, azon húzódzkodhatsz nyugodtan! Illetve egykezes evezés is mehet hátra, nekem speciel egyik kedvenc gyakorlatom!:) + ha teheted, hasazz minden nap, ki tudja, a végén még sakkozni fogtok a hasadon! :D

 

 

És ha már írtam, egy kis segítségre szorulnék én is. A lényeg, hogy a jobb csuklóm néha eléggé megfájdul magától, amikor nem is erőltettem meg. Forgatom és egyszerűen kattog. Ez már egy jó ideje tart, de edzésben annyira nem akadályoz. Ezzel tudnék valamit kezdeni?

Köszönöm!

 

Torres

Link to comment
Share on other sites

Nekem majdnem mindneme ropog és kattog... :D (vállak leginkább) Szerintem ez a rossz, elkopott izületek miatt van, vagy csak egyszerűen rosszul vok összerakva (régen volt gerincferdülésem)...Vegyél csuklószorítós kesztyűt, és mindig jó szorosra húzd edzésen, hogy minimálisra csökkentsd a terhelést. Ha nagyon zavar nézesd meg orvossal, de szerintem annyit fog mondani, hogy ne terheld..

Ja, szedhetsz porc erősítőt is :D Van ilyen cápa-porc cucc, lehet kapni vhol vmelyik bbtv-ben láttam

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...