Jump to content
PirateClub.hu

Gyúrjunk wazze!


jannussz
 Share

Recommended Posts

adok egy tippet, de nehogy azt mond, hogy ezért meg ezért nemjó ...

hidd el igaz, féléve 55-60 között most meg 90 B) , igaz van zsir is, de ..

na tipp: egyél sokat, nyomjad a cukrot mint a hülye, sokat egyél és sokszor magyarul (2-3 óránként 100gr rizs(nyersen mérve) + 100gr husi, napi 5 kaja..) meglátod 1-2 hét és beindul a szervezeted, +gyursz is hozzá, csak arra figyelj, hogy a kaloria +ba legyen ennyi az egész.. találsz viszább a hszeimbe b.b.hus linkeket ott megvan a napi kaja stb beálitási lehetöség.. és a legfontosabb, ha hizni akkarsz.. NE MOZOGJ, lustulj el.. énis amig fociztam nem hiztam abba hagytam, hopp a mérleg mint akit vernek ugyelindult felfele... tehát a mozgásos sportokat elfelejteni.. gyurni meg enni meg piheni... hidd el beválik.. volt itt egy másik srác annak is bevált 60rol 80körül mozog.. irta pár oldalal árébb ;)

Link to comment
Share on other sites

roggenbrot: most ugye ezt nem mondod komolyan.. kimondta, hogy 20 kiló izmot feltudsz pakolni??? ne nevettess már.. ha gyúrsz 30 évig akkor se fogsz 20kilo száraz izmot felpakolni..

meg ha mindenki feltudna 20 kiló izmot rántani szerinted mindenki ropi harcos lenne? 50kiló vasággyal...

na láttod, hogy nem.. mivel igen vannak olyanok akik naturon birnak félév alatt 1KILÓT SZÁRAZ IZMOT felpakolni...

genetika minden.. ha nincs jó genetikád.. kox-al se tudsz 20 kiló izmot felpakolni...

persze, ha neked van egy "roni colmen vagy jay cutler" genetikád akkor nem szoltam :blink:

 

persze állóképességre jó ez.. csak ne várj semmit.. nem értem miért az van az emberekbe, hogy pár hét gyúrás után már kigyúrt vadállatok lesznek

Link to comment
Share on other sites

Az befolyásolja az izomnövekedést ha olyan este 8-9 óra fele edzek vagy az idő nem számít?

nem.. de edzés után 2 kaja legyen! az első sok fehérje és sok szénhidrát.. a lényeg, hogy jól betöltsd az izmaidat ;) a 2. akár túró is lehet(ha akkor fekszel le)

igen juhzo elsö évekbe meglehet valositani a 3 kilót izomba.. de 4-5 év után lehetettlen...

a pihenés az alap, hogy 8+, de a kaja ha megvan edzés után akkor mindegy mikor edz

Link to comment
Share on other sites

Milyen multi vitaminokat ajánlotok? és miket szedtek?

Én most Pharmaton vitalt szedek mert van benne ginzeng hülyeség is, de át fogok térni hónap végén a Scitec Daily Vita-min-re

 

Más: miért van az, hogy a karom nem nagyon mutat növekedést, mondjuk ha hetente mérem de ha elfelejtem mérni akkor meg amikor újra mérem sokat változik. most 33.5 (cm),múltkor még (júli közepe felé) 1 cmvel kisebb volt.

Link to comment
Share on other sites

Milyen multi vitaminokat ajánlotok? és miket szedtek?

én is Scitec Daily Vita-t használok szerintem jó...

 

critical_source: talán azért mert nemkéne hetente méregetni.. én csak kb 2 havonta szoktam.. és akkor mindig új motivációt add az, hogy igen nőt.. az, hogy-ha hetente méred miért nem jó? nemtudom.. de szerintem phszihésen is kicsit rontja a motivációt ha azt látod, hogy nem nőt.. de ez mint a saját véleményem

Link to comment
Share on other sites

critical_source: talán azért mert nemkéne hetente méregetni.. én csak kb 2 havonta szoktam.. és akkor mindig új motivációt add az, hogy igen nőt.. az, hogy-ha hetente méred miért nem jó? nemtudom.. de szerintem phszihésen is kicsit rontja a motivációt ha azt látod, hogy nem nőt.. de ez mint a saját véleményem

erre közben én is rájöttem csak valakitől hallani is akartam :D

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok!

 

Légyszives írjatok már nekem konkrét edzséstervet!

 

Sajnos nincsen otthon semmilyen gépem, csak súlyzóim vannak + fekpadom.

Van egykezes, sima rúd és súlyok összesen kb. 40 Kg. És konditerembe sem tudok járni.

 

177 CM vagyok és 56 kg! Elég gáz!

 

Sajnos akármi eszek, nem hízok semmit, nem tudom ez mitől lehet.

 

Lehet a dohányzás miatt?? De nem hiszem mert csak 2,5 éve cigizek, azelőtt soha, és akkor sem híztam nagyon.

Sok kólát iszok, remélem az nem befolyásolja ezt

 

Amúgy 18 éves vagyok.

 

Azt szeretném mit ajánlotok, ahhoz, hogy valami izomzat legyen rajtam (pl. bicepsz, 25-ös karom van :D), és hogy hízzak pár kg-ot?? Együtt lehet a kettőt (hízás + egy kis izom)

 

Nem akarok semmit szedni, se turmix semmi, csak tisztán, úgyhogy csak ilyet írjatok légyszi, És sajnos csak annyi felszerelésem van.

 

És sokat eszek, naponta többször keveset, de nem ér semmit.

 

Kb. 2-3 hét alatt mennyit lehet fejlődni??

 

Köszi előre is a válaszokat!!

Link to comment
Share on other sites

na először is davcsinak leírom a kar edzéstervemet aztán írok nektek is dolgokat, szóval először scotton kezdünk ott 4*10 17.5 kilóval aztán állva francia ruddal ott 2 10 est rakok a rúdra ami a nehezebb fajta ottis 4*10 et azután van egy csigás gép ott szoktunk 4*8 at a végén meg koncentráltat 15 kilóval 4*10-t. Davcsi ha valami rossz írjál:D mer a melledzésnél bejött a tanácsotok:P

 

kango1,manusz,hmark024. hát ha hízni akartok akkor rendszeres egyetek sok fehérjét, szénhidrátot és ha izmosodni is akartok akkor le kell menni az edzőterembe mer otthon nehézkes a fejlődés. Edzéstervet meg 177 CM vagyok és 56 kg hmmm hát kb 35 kiló menne fekve szériába neked azt csináld karra szerintem 25 ös kar az kb 5 kilós súlyzó de innen lehet iszonyat sokat fejlődni 1 hónap alatt mer 35 kilóból 45 kiló lehet a meg 5 ből 7.5 kiló ami nagy fejlődés ennyi idő alatt magatokon is látni fogjátok majd a változást ami erőt ad a folytatáshoz ha szorgalmasan csináljátok 6 hónap alatt elég jól fellehet erősödni. teszem azt 55-60 al tudtok majd fekvenyomni és 12.5 bicepszezni. szóval váltsatok bérletet és gyúrjatok wazze:D

Link to comment
Share on other sites

Engem is érdekelnének ilyen dolgok!

 

Én is sok kólát iszok és sokat bagózok, és nem hízok és nekem is kicsi a karom 24-es!!

És sokat kajálok mellette!

Légyszi help!!

 

 

hát a kóla meg a bagót azt hagyd el:P kóla pattanást okoz meg károsabb mint a sör. Bagózás.... ha bagózol akkor minden fejlődési szintet 3 szor olyan nehezen fogsz elérni szóval hagyj fel vele és a tartalék pénzt inkább költsd a barátnődre vagy a kondira vegyél rajta valamit ne cigit.

Link to comment
Share on other sites

teljesen egyet értek Juhzoval ! őhm a kóláról annyi a véleményem hogy nagyon szeretem de viszont ha megiszok 1 litert belőle másnapra egy két pattanás tényleg megjelenik az arcomon sajna szal inkább felváltottam sörre :) Nekem 42-es a karom ha eddzek rá de nagyon kicsinek tartom szal olyan 46-ost szeretném elérni de nehezen megy... ( a karommal az a baj hogy 2 méter magas vagyok szal egy hosszabb karra sokkal de sokkal nehezebb izmot építeni de viszont ha van rajta izom az igen fa$zán néz ki :P:)

Link to comment
Share on other sites

akik otthon szeretnének edzeni, azoknak üzenem, hogy szerintem ott is lehet, vagyis csak alapozni a teremre. kóla meg cigi azokat el kéne hagyni, olyan lassan fogtok fejlődni, hogy nem lesz ösztönző, meg én ímióta edzek, csak normális kajákat eszek, nem iszok ilyen kólahülyeségeket, alapból nem cigiztem stb.....én anno 4kgvel kezdtem a bicepszet (nem tudom hanyas karom volt) aztán amikor elkeztem terembe járni emlékszem 30-as karom volt, és onnan nehezen ment a fejlődés, de most már nagyobb, de minden testrész fejlődéséért meg kell küzdeni. én súlyzóval itthon vállaztam, bicepszeztem, tricepszeztem.

Ezeket csináltam:

Tricepszre

Bicepszre

Később ezt is bicepszre

Vállra

A vállas oldalemeléshez annyit, most mondták a terembe, hogy úgy csináljam, hogy a köcsököm mindig magasabban legyen a súlynál, és tényleg jobban is érzem a vállam.

 

Szerintem ezeket a gyakorlatokat meg a normális táplálkozást csináljátok 2-3 hónapig heti 3x kb és majd utánna meglátjátok a fejlődést és irány a terem, mert a 24-25 ös kar télleg gáz!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...