Jump to content
PirateClub.hu

Gyúrjunk wazze!


jannussz
 Share

Recommended Posts

Te olyan ostoba vagy hogy az már nem igaz.

És a steroidok elé ne merd azt a jelzőt odatenni hogy szar. Megmondom mi a te bajod, hogy te egy beszari vagy aki fél a steroidtól...Valamint mivel ilyen hangnemet ütöttél meg itt a fórumon az az érzésem hogy neked közöd nincs a kondizáshoz:)...gyáva.

Link to comment
Share on other sites

Akkor mégis mivel akarsz erő meg tömegnövekedést elérni??

A szar "kokszoddal"???Ami télleg tönkretesz egy idő után.

 

 

Kemény munkával rendszeres edzéssel röviden ennyi a titka, ha elég kitartó vagy akkor 1 év alatt elég jó izomzatot fellehet szedni de inkább másfél év.

Link to comment
Share on other sites

Én megmondom őszintén, ha lenne rá módom kipróbálnám a teljesítmény nővelő készítményeket... Elértem egy szintet, amin már pár hete nem tudok túl lépni. Juhzo-nak igaza van! Bátorság kell kipróbálni az ilyen készítményeket! Van pár ismerősöm, akik használják, és az izomregeneráció bámulatos!!! Nekem 1,5-2 nap mire teljesen regenerálódnak az izmaim, nekik 12 óra vagy kevesebb!!! Többszörös gyorsaságú a regenerálódás, ezért valószínűleg kipróbálnám ezeket a készítményeket. A tömegnövelők és fehérjék, azok étrend kiegészítők az ember sokat nem várhat tőlük. Davcsinak és a tanácsainak köszönhetően igen szép súly és izomtömeg gyarapodást értem el, ezért köszönet, de azért juhzo-ban is megvan a bátorság, hogy szedje ezeket a szereket! Ne fikázzuk egymást azért, mert más a hozzáállása valakinek!

Link to comment
Share on other sites

az igaz amúgy h aki gyúr 16éves kora előtt nem nő már a fü*ykös?:D:Dmert hogy én 13éves vok és gyúrok !és nem akarom h megálljon a növése:)

 

hehe ez vicces amugy ha gyúrsz és nagyon keményen ilyen fiatalon akkor megállsz a növésbe vagyis eztmondják

Link to comment
Share on other sites

ha szteroidokat szed valaki akkor előfordul a heresorvadás meg legföljebb nem fogsz úgy teljesíteni az asszonynál:D szóval csak óvatosan:D, de ezis kicsi marhaság mer ismerek olyat aki szed minden hülyeséget és semmi baja a nőkkel szóval ezt is egyéne válogatja

 

 

amugy nem szedek semmit:P csak edzek elég keményen

Link to comment
Share on other sites

Én nem arra céloztam h a steroid az szar hanem arra hogy

nincs rá szükség 2-3 év edzés után sem szerintem.PL.:ott van jannusz

azt mondja h ő sem szedett kokszot és ne mond hogy attól még nagyobb akarsz lenni mint mondjuk ő.

 

 

hát ha versenyszerűen akarod csinálni akkor kell ha mer jannusz az nemjár versenyekre szerintem max ilyen erős emberek versenyére:P oda mehet mer látom van rajta jópár kiló izom:D

Link to comment
Share on other sites

itt nálunk nenagyon éri meg versnyezni esetleg akkor ha felkarol egy csapat pl a scitek de amig addig eljutsz nagyon nagyon sok pézt kell beleölni és még akkor sem biztos hogy bejön a dolog nemakarok senkit lebeszélni de nemkönnyü elérni azt a szintet hogy a badiból megtudjál élni mert ha valaki komolyan csinálja akkor napi két edzés minőségi kaja rengeteg táplálékkiegészitö ezt munka mellett nemlehet csinálni lehet edzeni lehet keményen edzeni de versenyezni hát nemtudom de cáfoljatok rám mutassátok meg hogy azért is versenyző leszek én örülnék legjobban ha valaki innen arról számolna be hogy valamelyik versenyen eredményesen szerepelt ;)

Link to comment
Share on other sites

igazad van jannussz, csak ugy van esetleg esélyed támogatásra, ha pl.17-18-19 évesen indulsz valami versenyen, pl. superbody, ugye ott sok a támogató stb-stb, és ha látnak benned fantáziát akkor megkapod a tápkiegtámogatást, szerintem azok más nem is adnak(?) csak versenyre jutatnak még ki, de ez nem elég a megélhetéshez. Ahoz az kell, hogy lehet hülyén hangzik de egy "godzilla" méretet érje el, és ez csak hihetetlen jó genetikával müködik, igaz ehhez vezetö uton, mindent be kell vetni. Meg ha valaki már ilyen szinten van tehát vannak nagy sponzorai mint pl. weider, vagy magazinok akkor igazábol munka nélkül is megtud élni, vagy is a munkája a gyurás lesz, egy-egy "kisebb" versenyen is tudnak nagyon sokat nyerni, több 10 milliót (persze magyar pénzbe). Dehát ez is olyan mint ha valaki focista szeretne lenni, vagy van tehetséged vagy nincs, itt meg vagy van genetikád vagy nincs.

Link to comment
Share on other sites

van ismerősöm aki testépítő csak neki pl: van egy edzőterme szóval anyagiakkal azér nincs gond, azis igaz hogy kell egy jó máj, amugy a testépítők azért esznek ilyen sok növényi rostot hogy kitisztítsa a gyomrukat, a sok dologtól amit bevesznek.

Link to comment
Share on other sites

igen a máj, az jó, ha nagyon jó ;)

juhzo: és szerinted a viz mit csinál? :rolleyes:

egy régebbi tudományos válaszodra:

kreatin az arrajó hogy jobb vérellátása legyen az izomnak
nem egészen igaz, mivel a kreatin a vizt megköti a sejtekbe, nem a vérellátásara jó. de az igaz ami a redbull-ba is van taurin segit a jobb vérelátásra. de kreatin nincs a redbull-ba csak husba van (marhahús)
Link to comment
Share on other sites

:P átmossa a veséd:P köszi hogy tisztáztad a kreatint:P énis azt tudtam hogy arra jó csak bátyám mondta nemigazán, de most már 2 ember véleménye több mint 1nek szóval a vizet köti meg az izomrostok között ezt halottam régebben rövid távon felfúj de azt is hallottam hogy átlehet dolgozni izommá csak kemény munka nagyon kemény munka :D
Link to comment
Share on other sites

na egy kérdés ti mennyi időt hagytok egy izom csoportnak a regenerálódásra? csak mer én most mellre edzek nagyon komolyan és 3 napot szoktam, de néha 2 nap azt mondják hogy egy izom regeneráció 48 óra, mit gondoltok erről?

Link to comment
Share on other sites

ez szerintem nem kérdéses, heti egyszer edz minden izmot: mell, hát, láb, váll, kar, a vádlit nyomhatod heti 3x is meg hasazhatsz is igaz én nem szoktam mert lusta vagyok :D . ha rendesen megedzed az izmot nem fogod kiváni azon a héten, vagy lehet de akkor azt az izmot szereted, nekem a mell ilyen de az se mindig, szivem szerint 2x edzeném 1 héten, de nem lenne értelme mert karot fognák, viszont ha egy láb vagy egy hát edzésre gondolok mikor már megvolt, húúú, valahogy nem birnám, de ez nagyban függ attol, hogy az idegrendszered mennyire fárasztod ki, azzal az adot izomal.

 

igen a viz a sok "dzsuvát" távolit el, +a fehérje szintézisbe is hatalmas szerepe van ;) , tehát megéri napi több lityot inni.

a kreatinról, igen vizet köti meg, de nem kell átdolgoznod, ugyanis a szervezeted is ugyan azt csinálja, legalábbis hasonlót,a kreatinnál jobb esetben, amit felszedsz a fele megmarad, a többit kipisálod

Link to comment
Share on other sites

szevasztok!

 

srácok, segijjetek ha tudtok pls :D

 

én elvileg heti 3x járok kondiba...de nyáron mivel van időm, bejárok hétköznap a többi napon is, szal heti 5...és ez a 2 napon a 3. nap edzését csinálom, ami 10 perc bringa, és 30 perc futogép...amugy 1. nap lábedzés, végé 25 perc bringával, 2. nap pedig felsőtest, szintén 25 perc bringával zárva...namost a célom a zsirégetés keményen, de nem halad tul gyorsan, mmint ahhozképest, hogy összel már jártam, csak abba kellett hagyjam suli miatt, ahhoz képest lassu, eddig 3 hét alatt 3 kilo ment le...multkor több, tom hogy nem jo a gyors se, de azé egy heti 2-3 jo lenne... na már most nekem mondták hogy nem lenne hülyeség hetente 1x egy vibrácios géppel megtolni, szal aki nem ismerné: ez egy olyan gép, amire ráálva remeg az egész ember, és 1 perc edzés valami 100 felülésnek felel meg ELVILEG...nemtom hogy ezt iktassam e még be vagy ne? És még egy...van egy zsirégést segitő ital, az L-carnitin...ezt érdemes e fogyasztani? Nem ártalmas?Mert pl olvastam hogy minimlás amit ebből kapszulaként bevenni szabad, azt mondjuk nem is szedném, de ital frmájában talán, csak hát az meg fél liter, és abban elvileg 1000 mg van...

 

Ha valaki tud pls segitsen 1-2 tanáccsal :)

 

THX

Link to comment
Share on other sites

hát én diétát ajánlom és sok kardió edzés csak úgy szokott lenni hogy először a víz aztán az izom és végül jön csak le a háj az emberről, de sok futás, és kis súlyokkal való intenzív edzés zehét nagy ismétlésszám kicsi pihenési idő ezek a jók a zsírégetésre. Hallottál már crosfitneszről na azt ajánlom de csak szépen lassan mer ha egyből belemész a közepébe akkor kipurcan a májad meg a veséd ha nem hiszitek olvassatok utánna az nagyon durva erősítő edzés:P én 1 hétig csináltam de iszonyat kemény.

Link to comment
Share on other sites

juhzo má megint beszélsz össze vissza, a crossfit az egy erő, állóképesség edzés, ott nem a nagy izmokra mennek.

mi az, hogy kis súlyokal??????? má bocs de ez még hozzád képest is oltári nagy hülyeség!!!!

 

Dann: Figyelj, diétázni kell, a 35. oldalon adtam egy értendes linket, ÁLLISD ÖSSZE MIT ESZEL, és AHOZ TARSD MAGAD, ennyi a titok, nem irtál adatokat, kor - súly- magaság, heti 1 kiló az tökéletes, ugyanis 0,5 - 1 kiló vesztés azt jelenti, hogy zsirt vesztel, de ha neked fontosabb a kis súly és az, hogy logjon a böröd akkor hajrá, a heti 1 kiló körül nagyon jó, a L-carnitin nagyon jó, segit, hogy inkább zsirt veszits de ne számits sokra, az 1000 mg-tol meg ne félj mert 4000 kell naponta, hogy használjon :D , tehát, hogy égese a zsirt, elég heti 3-4 edzés és legyen legalább heti 3-4 kardio az az futás, kocogás kb 40-60 perc folyamatosan, és kész ja meg probálj sok - nagyon sok húst enni, legalább napi fél kiló ha nem akkarsz sok izmot veszteni, már ha van ... ;)

Link to comment
Share on other sites

hát........ Crossfit először is nézd meg a 300 c. filmet és ott látod mien "kicsit" izomzatuk van ha az neked kicsi akkor grat hozzá mer azok azzal edzettek és látod az eredményt és ha kis súlyokkal edzel akkor szálkásodsz. Röviden nálunk vannak ilyen túlsúlyosul egyének és ezt csinálják állandóan és nekik edző mondja dolgokat ám.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...