Jump to content
PirateClub.hu

Korházos sorozatok


Daemon
 Share

Recommended Posts

egyértelműen a vészhelyzetet nézem, jók a szereplők, pörgős történet, és izgalom..........szipi :D:lol::rolleyes:

Módosította szipi
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 year later...

Azert a House szerintem nem teljesen tipikus korhazsorozat, fuggetlenul attol, hogy egy korhazban jatszodik :) Engem legalabbis sokkal inkabb emlekeztet egy krimisorozatra, ahol House a nyomozo, az eppen aktualis betegseg pedig a bunozo. Ettol meg persze nagy kedvenc :) Viszont a szinkron sajnos katasztrofalis (es nem kizarolag a kenyszeru Szakacsi-Kulka csererol beszelek, hanem ugy altalanossagban veve az egeszrol).

A Veszhelyzet sajnos kezd nagyon kifulladni igy a 13. evadra (bar nekem mar a 12. sem tetszett annyira), ami egyreszt ertheto, masreszt pedig sajnalom, hiszen az elso nehany evadat verhetetlennek tartom.

A Grace Klinika elso 2 evada is tetszett, kulonosen a Yang es a Bailey fele beszolasok, viszont a 3. evadban meredeken zuhant a szint sajnos. Mintha kifogytak volna a lehetseges maganeleti szalakbol es ezzel parhuzamosan az izgalmas, de valamennyire azert megis realisnak hato esetekbol is. A negyedik evad elso reszet ugyan meg megneztem, de nalam innentol felejtos a sorozat.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 10 months later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

A Dr House nagyon király sorozat, de azért sztem romlott a színvonala az első két évad óta, és hát főleg csak az évadzáró részek szoktak nagyon állatok lenni. (pl House feje, és Wilson szive iszonyat jó rész volt). Pedig Hugh Laurie nagyon jól jácca a bunkó paraszt dokit, de már a készítők lassan kezdenek kifogyni a furcsábbnál furcsább ötletekből. A másik kedvencem a Dokik, mert amellett, hogy mindegyik rész ugyanúgy van felépítve (elején minden király, aztán jön egy probléma, majd a végére mindenki boldog(néha nem)), még mindig nem unom, mert egyszerűen iszonnyat nagy baromság. És amellett hogy iszonnyat nagy baromság, a végére mindig ottvan a nagy tanulság, amire érdemes odafigyelni, mert a néző mindig felismerheti a lényének egy darabját. Sztem a Dokik lazán lenyomja a Dr House-t. Legalábbis ez az én véleményem. Amugy én csak ezt a kettőt nézem, mert a többi az naggyából ugyanolyan. (nemakarok senkit sem megsérteni) Ezek pedig azé eléggé kitűnnek a tömegből. Vagyis sztem.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

House-fan vagyok, úgyhogy minden mennyiségben bírom nézni ezt a sorit, akár több napos maratont is bevállalok :D. House alakját egyébként Sherlock Holmes-ről mintázták, és a House-t alakító Hugh Laurie zseniális ebben a szerepben! Emelelett szeretem a NIP/TUCK-ot is, azaz a Kés alatt c. sorit is. A többi kórházos sorit uncsinak találom, olyan egykaptafásnak. Ebbe3n a kettőben vannak egyéniségek, bármennyire is meghökkentőek legyenek is azok (főleg a kés alatt egyes epizódjaiban)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...