Jump to content
PirateClub.hu

House


blox
 Share

Recommended Posts

House a másik kedvenc sorozatom :) Nagyon bírom a doki szövegét, és a stílusát. Az 5. évad trailerje eszméletlen :) Már nagyon várom. Amúgy én magyarul kezdtem el nézni a sorozatot, de miután meghalt Szakácsi elkezdtem angolul nézni a folytatásokat. (Mellette természetesen megnéztem magyarul is, just for fun ;) ) És őszintén szólva angolul jobb...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

szia mindenki aki ezt olvassa!

Az alábbi linken a 4. évad előzetese látható. FIGYELEM, AKI NEM LÁTTA, AZ NE NÉZZE MEG!

ELŐZETES

Szóval a kérdésem a következő lenne: megy alatta egy zene, amit szeretnék megszerezni.

Ha valaki tudja, hogy mi a címe/előadója, legyen szíves megírni, vagy válaszolni.

Köszönöm!

(nem tudtam, hogy hova írjam ki, ezért írtam ki ide)

Link to comment
Share on other sites

Nem rossz a negyedik évad,de vannak hibái mivel marha unalmas az alap struktúra.Bezeg jön párszor elcseszik az House meglát valamit ihletet kap és megmenti a beteget.Ezen kellene változtatni már remélem az 5.évadban megteszik.House persz továbbra is House szóval nagyon jó.Cuddy,Wilson,House viszi a sorozatot ,de újítani kellene.Meg az is bajos volt a 4.évadban,hogy nem tudták eldönteni,hogy a régiek csapat most visszajöjjön vagy ne.Mert eredetileg úgy tervezték,hogy mint hárman visszajönnek az újak meg mennek vagy csak néha-néha bukkannak fel.Csak annyira bejött a nézöknek ,hogy maradtak így viszont a régiek csak néha 1-1mondat erejéig vannak bent egy adott részben.(Közbe meg még mindig ők számítanak gázsi szempontjából állandó szereplőnek szóval ők viszik a nagy pénzt nem az újak :D )

A 5.évad állítólag a régi - új csapat kérdésre választ ad végre.

SPOILER!!!

House 5évad promo képek itt:

http://www.spoilertv-house.blogspot.com/2008/08/season-5-cast-promotional-photos.html

 

Promo videók:

http://www.freevlog.hu/player/vplayer.swf?v=@@e489a9d0697755&autoplay=0&host=www.freevlog.hu
http://www.freevlog.hu/play?v=u48787499048b9&ch=13
http://www.freevlog.hu/video/14953.html

 

 

Link to comment
Share on other sites

Gabi89, a második videó linkjére kattintva ugyanaz a videó jön be, amit én is belinkeltem, mint a negyedik évad trailere. Meg tudnád mondani, hogy mi az a zene, ami alatta megy? vagy csak mondj egy olyan oldalt, ahol meg tudom keresni! Előre is köszi!

Amúgy a képek marha jók! :D

Link to comment
Share on other sites

hát arra még várnod kell, az biztos. én még arról sem tudok, hogy a harmadik évad kijött volna (persze lehet, hogy már kijött)

de a negyediket még le sem szinkronizálták, szóval soké lesz még a napja... :D

 

de már leszinkronizálták :D és hamarosan adják ! csak ici-pici várás kell.

 

SPOILER! > jelöld ki alatta ha el akarod olvasni

nekem igazából furcsa volt a 4. évad végén House személyigés változása... mert eddig nem is érdekelte Wilson, most meg majdnem képes és sír miatta, érzékeny House-t láthattunk ! Ez azért nem semmi...

Link to comment
Share on other sites

Hát ez szokás csak eddig House-nál nem így volt szinte az egyetlen sorozat ahol egész jól eltalálták a szinkronokat.Annak idején az első évadot magyarul néztem aztán a 2. 3. évad már angolul majd amikort ment a TV2-ön akkor újra megnéztem már magyarul. A 4.éved is angolul és most azért megnézem magyarul is nem várok soha semmit a szinkrontól,de a House-nál eddig jó volt és ez most nem hozzászókás kérdése mert tényleg nem passzol Amber hangja.Kiváncsi leszek a többiekre.(13-as,Kutner,Taub)

Link to comment
Share on other sites

na ma megnéztem! hát a magyarhangok tényleg érdekesek, de szerintem annyira nem gáz. és az előző héten is az volt a probléma, hogy kedden (House előtti napon <-gyengébbek kedvéért) még ilyen későn is, mint most, fennt voltam a pirateclub-on, és az elszívta az erőmet! :D de letöltöttem a magyart, és megnéztem! hát csak-csak fan vagyok, a fenébe is! :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Én is várom bár nem volt olyan nagy szenzáció az első rész.A Wilson szál odabaszott főleg a vége ez tény.Meg 13-as szereplése,de maga az eset megy úgy az egész rész szerintem kevés volt egy évad nyitónak vagy max éppen megfelelt.

 

Keddi amerikai nézettség (09.16) - Tarolt a House,

House (FOX, 20.00) - 8.8/15 (5.5 #1)

Fringe (FOX, 21.00) - 8.2/13 (5.2 #2)

.....

8,8millió + 15millió 18-49-ben = 23,8millió elég szép szám szerintem :D

Link to comment
Share on other sites

Szerintem oda vannak egymásért, csak tagadják + az 5.évad végén is látszik, hogy Cuddy mennyire aggódik Housért és a végén fogja a kezét.

Pár infó amit House-fan oldalon találtam: :)

 

Michael Ausiello: “Jó híreim vannak a House-Cuddy szurkolóknak: Forrásaim megerősítették, hogy a kedvenc párocskátok végre csókolózni fog a 6. részben! És tényleg, igazából!

 

A Doktor House előző évadjának izgalmas záróepizódjában a gyászoló Wilson (Robert Sean Leonard) nem volt olyan lelkiállapotban, hogy megbocsásson az egoista haverjának, Housenak (Hugh Laurie), akinek némileg köze volt Wilson barátnője, Amber (Anne Dudek) halálához. Leonardot kérdeztük a barátságuk jövőjéről.

» Áruljon el némi infót House és Wilson kapcsolatáról. Hogyan alakul majd az új évadban?

Nos, azt elárulhatom, hogy haza kell mennem egy kis időre. House önzősége közvetetten hatalmas tragédiát okozott Wilson életében. Még, ha nem is hibáztatja Houset, akkor is szívettépő a fájdalom. Wilson pusztán csak tovább akar lépni.

» Hogyan fog megváltozni a kapcsolatuk, mikor Wilson visszatér? Eléggé durván bánt vele House.

És ezután is így fog vele bánni. House az Operaház Fantomja: egy rejtélyes, briliáns, antiszociális, jazz-szerető, bourbon-ivó vezéregyéniség, aki nem tud megtartani maga mellett egy nőt sem. És Wilson a barátja. Ez már csak így megy. De nem fogjuk csakúgy elfelejteni az elmúlt évadban történteket. Ez azért nem olyan egyszerű.

» Még mi fog történni?

House csapatának új tagjai visszatérnek. És egy író elárulta nekem, hogy épp egy Cameron-Chase-Foreman jeleneten dolgozik. Pont, mint a régi időkben. Szeretem az új srácokat, de azt is szeretem, mikor Jen és Jesse is ott vannak.

Módosította Gabi89
Máskor spoileres leírást így.
Link to comment
Share on other sites

kicsit spoileres hozzászólás az előbbi, de annyi baj legyen! :D jó, hogy visszatér a régi team, de szerintem nem kellene annyira nyomatni őket. ők már kiléptek, ennyi kész, vége. tovább kéne lépniük már. szerintem az új team is nagyon jó, szerintem Kumar a legjobb!!! :D (Kutner)

Link to comment
Share on other sites

Szerintem az idei House évad különleges lesz :) a 2. részt még nem láttam, de az első tetszett. Sajnos a Smallville dara és a suli mellett nincs időm lesni, de az őszi szünetben megnézem őket :)

 

 

OFF

hunzepp: az aláírásodban lévő matekpélda megfejtése szerintem:

1.854.354.645 lehetőség :D

Kombinatorikai feladat szerintem.

 

80 könyv: 11 régi akkor 69 új.

Akkor a 69ből kell kiválasztani az 5öt. Mivel 69 az összes új könyv száma és abból kell 5öt kiválasztani. Vagyis 69 alatt az 5. (Sajnos itt nem lehet kiírni matematikai képlettel. :D)

Valamint a 11 alatt a 3 (mert 8-5=3 a régi könyvek választásának lehetősége.)

Ezek szorzata megadja az összes lehetőséget mivel megvan adva, hogy mik a lehetőségeink (miből mennyit).

69/5x11/3=1.854.354.645

Az nem per jel, hanem "alatt". A számológépeken általában nCr jelzéssel van megadva a gombja.

 

Bár lehet rosszul számoltam.. utálom a matekot. <_<

Link to comment
Share on other sites

skateR:

Te vagy az első, aki megcsinálta a feladványomat... hihetetlen... amúgy a gondolatmenet is jó! :D nem lehetsz rossz matekból, még ha utálod is, mert nem mindenki tudja kitalálni!

de a végeredmény nekem kicsit soknak tűnik, át fogom én is számolni, mert nem emlékszem, a számológépem meg a koleszben maradt! :(

végre fennt van hosszupuskán a magyar felirat a S05E02 részhez... jeee!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...