Jump to content
PirateClub.hu

Milyen lenne az álomnő?


aerox001
 Share

Recommended Posts

A lényeg hogy szép nagy szeme legyen ( ebbe bele tudok merülni,imádom a szemkontaktust,szinte fájdalom ahogy olvasok valakinek a tekintetéből és szeméből az állandó default arckifejezésemmel ) ,és mégjobb ha ez ábrándozó tekintettel és csinos arccal párosul nála.Valamiért az egyenes hajú lányok jönnek be,hajszínt tekintve a barna és szőke a favorit nálam.A magassága mind1 ,ha esetleg magasabb az sem érdekel ( én kb. 175 cm vok) .A külső jegyek sztem egyáltalán nem elhanyagolhatóak,én nem mondom azt hogy a kinézet nem számít.De.Számít.Sokat.Imádom ha vevők a fanyar és kesernyér csipkelődő humorra , a legtöbben szerencsére mindig veszik a lapot, nem is foglalkozok olyannal aki csak néz ki a fejéből mint a birka,és a kultúráltsági szintje se üt meg egy fiatal lánytól elvárható szintet.Imádom ha valaki zene téren napifriss,és ezek mellett szereti a matematikát és a történelmet is.A lényeg persze hogy értékelje pár tulajdonságomat.Ja ,és persze hogy tudjon legalább húst sütni,mert én nem tudok semmit még! :)

Link to comment
Share on other sites

Jó,hát Spdeluxe leírta szerintem amit gondolok,még annyi h mindegy mit szeret,talán biofizika,sejtbiológia (mert akkor tud segíteni nekem :D ) lehet szőke/barna,egyenes hajú/göndör,a szeme a hajától függően barna/kék.És az is fontos hogy szeressen sportolni..egy lánynak csak úgy lehet igazán szép alakja.Na és persze nifomániás.. :) merthát kell hogy jól induljon minden napom :rolleyes: De ami a legfontosabb,hogy bármiről tudjak vele beszélgetni,naprakész legyen,és igényes.

Szerencsére tudok főzni úh legalább azt nem kell neki :) már ez is nagy segítség

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Háth IGEN: :) Legyn olyan szép mint én( minimum) Meg persze a szokásos (okos,aranyos, megértő, legyen humorérzéke mert utálom ha vmi csaj nem értmi a pojénokat és csak néz ki a fejéből :D ) A haj szín szinte mind1 csak ne vörös legyen mert az nem bírom :) DE LEGFŐKÉPP LEGYEN ÁPOLT! :) Meg ne nagyon legyen magasabb mint én :)

Na ÜDV! Sört, csajt MINDENKINEK!!!!! :D

Link to comment
Share on other sites

Hm... nézzük csak :D

 

-Egyenes, derékig érő fekete haj.

-Kerek mellek, nem túl kicsi, de nem is től nagy

-Formás fenéj :P

-Szőrtelenített láb, kéz, test és nemi szerv

-Fehér bőr, csak semmi barnulás :P És ha lehet, akkor még legyen kifestve

-Fekete, Gothic-os öltözködés

 

Nézzük a belsőt :P

 

-Legyen Rocker vagy Metálos

-Olyan házasodós fajta :P

-Őszinte

-Kedves

-Nyitott az újdonságokra, de nem húzódik vissza a régi, jól bevált hagyományos módszerektől sem :D (legyen szó szexről, főzésről, utazásról, vagy akármiről)

-Undorodik az orális szextől, akárcsak én :P

-Jobboldali politikai nézetű :D

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ha nincs kevem semmihez, akkor is hurcoljon el magával, és érzezzem jól magam vele.

Belsőre: legyen intelligens, ne legyen az a plázaliba lekületű, ne akarjon gyereket (uppsz ), tudjon szépen énekelni, szeresse a zenét, ateista, megértő, őszinte, türelmes...

Dettó! :D

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Külsőre... Szerintem mindegy. Persze azért nem szeretem a szőrös tokájú térdig lógó mellű csajokat, de szerintem nem az az első. A lényeg, hogy én is szeressem őt, és fordítva is igaz legyen. Jó, ha van humorérzéke, de ha kell, komoly is tud lenni, legyen kedves és hűséges, ha épp problémám van, halgasson meg, és ne csak ő lelhessen bennem menedékre, haem én is benne (már lelkileg gondolom...). Egyélyszakás kalandra...

Nem szeretem a nagy mellű csajokat, de azért ne legyen gebe. Szeretem, ha kicsi, és formás. A hajszíne mindegy, de a szőkék hátránnyal indulnak. Ne legyen magasabb nálam, és lehetőleg, az utolsó fürdés óta én legyek az első ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

hmm....

 

nem vagyok az a fajta akinek ideáljai vannak... sztem gyönyörű lehet egy nő :

feketén, szőkén

vékonyan, kicsit husisabban ( a kövéreket nem szeretjük, bocsi :$ )

magasan, alacsonyan

rövid hajjal, hosszúval

szemüveggel, anélkül

nagy mellel vagy kicsivel...

 

de nemrég poénból megfogalmazódott bennem :

vörös haj ( eredeti )

zöld szem

 

legritkább kombináció :)

nagyon bejönnek még a szeplős csajok ( vörösöknél amúgy is gyakori )

jó alak

esetleg kicsit nagyobb méretű mell

kerek fenék

 

és ami nélkül nem ideális egy nő, hogy intelligens legyen, kedves, spamelo, legyen benne egy kis vadság, egy kis szelídség, egy kis bugyutaság, egy kis okoskodás, egy kis titokzatosság, egy kis nyíltság...

és még sorolhatnám :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 year later...

Külsővel kapcsolatban nincsenek túlzott elvárásaim: 160-170 magas, egyéb méretekben átlagos, arányos, szép bőrű. Tündéri, bájos mosoly az arcon, még ha mérges is. Külön szeretem egy lágyban, ha az ágyból fáradtan kimászva is jól néz ki - kócos hajjal, smink nélkül, a legegyszerűbb ruhákban.

Emellett legyen elolvadós fajta, de azért határozott is, aki kiáll az igazáért. Álmodozzon, de azért ne hitegesse magát irreális dolgokkal. Bírjon az enyémhez hasonló intellektussal, illetve egy kis szarkasztikus humorral, így a kis hibáimon köszörülheti a torkát, ha úgy tartja kedve.

A legfontosabb szempont viszont az érzelmi összhang. Ilyet eddig alig tapasztaltam.

Link to comment
Share on other sites

Külső:Hát abban néha én sem vagyok válogatós, de leírom hogy mik az esetleges kedvenceim( részben arról a lányról aki nemrég tetszett [...jólvanna, most is tetszik :P]). Szép nőies alak, győnyürűszép kékes szem(de jó másik szín is), amibe imádok belenézni. Ha egy lánynak különösen hosszú haja van, és ez párosul a szép szemmel, és arccal, akkor....húúúúúdeszép :)

Belső: Legyen kedves, megértő, együttérző, és szeressen, de nagyon :)

Link to comment
Share on other sites

nézzen ki ugyanúgy mint Britney a Toxic klippjében :D nekem ennyi bőőőven elég lenne :P

Hat kg púderrel, stb. (N) Ha pedig lemosná, rá se ismernél.

 

Egyébként részemről: legyen aranyos, kedves, valami fogjon meg benne, akár a mosolya, akár a hangja, bármi. Legyen legalább olyan értelmi szinten, mint én, vagy okosabb, de ne legyen okoskodó (főleg ha nem is ért az aktuális témához, de mégse ismeri el a másik igazát). Ne legyen kövérebb, mint én, de ne legyen túl vékony se, legyen arányos a magassága a testsúlyával. Engedje, hogy szeressék és tudjon viszont szeretni. Ennyi. :happy:

Link to comment
Share on other sites

Megértő, kedves, szeretnivaló. Valamiben ragadjon meg. Legyen gyönyörű a mosolya, el lehessen veszni a szemeiben :) Ja , ne legyen vörös hajú és ugye szép nőies alakja legyen. Semmi több.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...