Jump to content
PirateClub.hu

Nagy mell, vagy kicsi?


gabee19
 Share

Recommended Posts

És akinek Toyota Supra-ja van az miért a Maserati Quattroporte-t nézegeti?Pedig ha megkapná rájönne h mennyi baj van vele és mien sokat fogyaszt,rengeteg a súlyadó,és még el is lophatják,biztosítást meg nincs az a hülye biztosító aki kötne rá.Bocs a hasonlatért de ez egy ien dolog.Rá kellene jönnie h mien rosszul járt,de még mindig jobb ha cs nézegeti.Viszont az is tény h így legalább nem un rá a bnője mellére :) nem?Az én bnőm is féltékeny,ha nézelődöm,de tudja h ált. csak húzom ezzel.De ha egy férfi ieneken komolyan elgondolkodik,akkor már baj van...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

A férfiszemnek a formás és a kerek mell néz ki jól, mindegy hogy kicsi vagy óriási, eredeti vagy szilikonos csak szép domborulat legyen :D  

Az ágyban szerintem már nem mindegy a a méret és a forma. A szép mell, izgató eszköz is a pasik számára. Gondolom ezt is mindenki másképpen gondolja. Az én véleményem 90c minimum, de jobban érzem magam ha szilikonos. :rolleyes:  

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 5 months later...

Nekem volt jópár mindkettőből. Én azt vallom, hogy jó a kicsi mell, ha formás. A nagy mell mégjobb, de ha az löttyett, akkor inkább kicsi legyen, de formásabb és feszesebb :) Nekem volt barátnőm akinek nem volt mit szégyelnie, de őt zavarta, mert már túl nagy volt és a gerince se bírja túl jól :S Tehát mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Cukibea!

A ki tud jobb csajt betenni a fórumba dologra (a többiek véleménye ismeretének hiányában) csak azt tudom, mondani, h szerintem azokat a csajokat el-elnézegeti az ember, de amikor barátnőt, vagy párt keres magának, akkor azt a földön teszi. Nem abban a majdhogynem álomvilágban, ahol ezek a csajok vannak.

 

 

a mellméretről meg annyit, mondanék, h mindenkinek más áll jól. Ez lényegében az alaktól függ.

 

itt olvastam olyanokat, h semmiképpen sem szeretnének szilikon-os csajt. Erre csak annyit mondok, h a csaj úgysem úgy fog bemutatkozni, h: hello szia, szilikon mellem van....ugyan már...ez egy vicc

lehet meg kellene érteni őket is. Mert van aki csak divatból pakoltatja tele magát szilikonnal, viszont vannak olyanok, akik tényleg azért csináltatják, meg hogy jobban érezzék magukat a bőrükben.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...