Jump to content
PirateClub.hu

Magyarországon már négymillióan T-Mobiloznak


tibiole
 Share

Recommended Posts

Magyarországon már négymillióan T-Mobiloznak

 

[HWSW] A legnagyobb hazai mobilszolgáltató, a T-Mobile ügyfélszáma tegnap meghaladta a 4 milliót, azaz hazánkban 100 lakosra már 40 T-Mobile előfizetés jut. Az értékesítés év végi erőteljes növekedésére tekintettel a piac telítődése ellenére a mobilcég az év utolsó néhány hetében az ügyfélkör további bővülésére számít.

 

A márkaváltásának is köszönhetően az előző esztendő vége óta közel negyedmillióan csatlakoztak a legnagyobb hazai mobilos csapathoz, és a Domino kártyás konstrukciók mellett ismételten egyre többen választják az előfizetéses díjcsomagokat.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

miota telefonom van, 4 éve vodás vagyok..sose bántam meg smile.gif

régebben ugyan voltak helyek, ahol nem volt térerő, de ma már alig van ilyen, és nekem cserébe megéri, h havidij nélkül (nem ugy, mint a pannonnál :mad ) 5 ft-ért sms-ezhetek bnőmmel (voda messengeren), aki szintén vodás lett.. smile.gif

Link to comment
Share on other sites

Én akkor is maradok a vodánál :pepsi

Eddig még semmi bajom nem volt vele smile.gif

De végülis mindegyik szolgáltatonál voltam már,és most egyikre se mondom azt hogy nem jo,mert végülis mindegyik jo a maga modján,és valakinek ez tetszik,valakinek pedig az. smile.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
  • 2 months later...

Mit ne mondjak én is T-Mobile-os vagyok és nekem semmi bajom nincs velük. A vodafon nagyon átvert akkor fordultam bírósághoz és meg is nyertem naés akkor váltottam T-Mobile-ra. Nekem azért már sok kedvezményt adnak. Mivel ha eléred a Platinakártyát akkor már sokat adnak plusszt. Igaz a Csomagjaik néha szarok de a kiegészítőcsomagok jók és olcsónak mondhatók. Bár hát nem biztos, hogy mindenkinek van pénze havi 2500, 3000 Ft-ot arra költeni, hogy nagyon olcsón sokat telefonálgathasson. Akit jobban érdekelnek a hiányosságok és a Mobilos csalások az látogasson el Fórumomba megtalálja ott is a dúrva témákat! Az aláírásban szerepel a címe!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 1 month later...

96-ban vettem az elsö westeles előfizetős Siemens S4-es telefont.A telefont már jópárszor lecseréltem (persze mindíg aranykártyával, lehetőleg "ingyírvagymégocsóbban"), de az előfizetéses számom azóta is az.

Nekem bejött, szal T-mobil O.K. :D:D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Én azért vagyok pannonos, mert minen rokon pannonos + haverok 70 %-a, és az árak egész jók, az meg rohadtul nem érdekel, hogy épp milyen csúcsmobilt akarnak eladni a birka embereknek, naponta 1-1 újat.. Amíg az árak jók, maradok pannonos, a teló meg abszolút nem érdekel, az 3310-es még mindig...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Szerintem tökmindegy melyik szolgáltatónál vagy az egyiknél ez olcsó a másiknál az. Aki egyenlő arányban használ mindent - különféle szolgáltatókat hívni+sms+mms+gprs - a végén szinte ugyanannyit fizet akárhova megy. Piacgazdaság van ugyi? Mindig a szokásaidnak megfelelően kell szolgáltatót+csomagot választani.

Térerőről: mivel sok helyen közös tornyokat használnak (főleg alacsony forgalmú vidéki körzetekben), nincs helye a vitának. Most már a Voda is jó.

Én különben 6 éve Pannon-s vagyok, és egyelőre maradok is.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Én is T-mokkás voltam, de Pannonra váltottam, végülis az előttem szólónak van igaza. Nem sok eltérés van. Mondjuk azért a Vodkafonnál elég gáz a 3 hónapos SIM kártya érvényesség. A többi szolgáltatónál 1 évig tart a SIM kártya érvényessége, ha feltöltöd a mobilod feltöltőkártyával.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Én pannonos vagyok, mert sikerült megcsipni itt egy kedvezményes előfizetést.

De ha ez nem lenne oda mennék ahol olcsóbb.Itt magyarországon sokan lustaságból,vagy

rosszul értelmezet lojalitásból maradnak bizonyos cégek,márkák mellet,amit aztán jól ki is

használnak.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Én is T-mobile-os vagyok, meg a közeli rokonság és ismerősök is. Lehet, hogy van akinek nem tetszik ez a szolgáltató, dehát azért is van több belőlük, hogy oda menjen ahol megfelelel számára minden. Én nem szidom egyiket sem, pedig nincs jó véleményem egyik-másikról. <_< Én azt hiszem mindegyik megoldja a pénzügyeit, úgy forgatja a malom kerekét, hogy neki jó legyen és nyereséges legyen.. Csak az eszköz és a mód nem mindegy ahogy csinálja. A t-mobile-nál feltöltős vagyok, és aranykártyás (persze nem nehéz annak lenni, kevés pont kell hozzá) és van pár akció amit lehet ezáltal használni. Az egyenleg lekérdezés is ingyenes, tudom hányadán állok a pénzemmel. Ezek számomra fontosak. :)

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Nem tudom miért rajonganak olyan sokan a t-mobile-ért.Én kb 5-évig voltam nála.Most pannonos vok és Sztem jobb.Főleg az hogy legalább nem ragasztgatja a telefonom tele a matricáival. :angry: És sztem az is faxa a pannonnál hogy műxik az adó körzet információ és a tarifái is tűrhetőbbek sztem.Persze ez az én véleményem.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

hy all! nekem 4 éve van telóm, és azóta t-mobilos vok. nem bántam meg hisz nálunk az egész család "t-s", nekem semmi bajom nincs vele!

 

jah!! és márciusban akinek wap start előfizetése van a t-mobilnál, az hétvégén és munkaszüneti napokon ingyen wapozhat. ;) sztem jó a t-mobil, meglehet h egy kicsit drága de nekem ez így jó

 

jah és még valami! amit a t-mobilon javítanék az az lenne, hogy lehessen legalább egy 1000 HUF értékű feltöltőkártyát venni, mint pl.: pannonnál (jó mondjuk az 900)

és ezzel bezárólag vége a problémáimnak :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Igaz, jómagam "csak" 1999 óta gyarapítom a volt Westel, ma T-mobile használók táborát, viszont teljesen meg vagyok elégedve vele. eddig Domino-s voltam, de mivel a cégünk szerződésben van velük, tavaly vettem 2 előfizut, tegnap pedig még 1-et... :D Egész koorekt árak vannak! Bár ez lehet, hogy a szerződés miatt van! :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

én amióta az eszemet tudom azóta anyámnak még annó 70-ben is már westeles telója volt nekem is eddig csak t-mobilos teló volt meg lesz is mindenhol jó a térerő meg az előfizetésem is a legkirályabb csúcsidőn belül 10ft kívül meg 5ft minden (sms,percdíj) egyedül az mms kerül többe za 40ft de még ez is kibírható

 

úgyhogy bárki bármit mond szerintem a t-mobil a legjobb

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...