Jump to content
PirateClub.hu

LG SV360 és F9100


tibiole
 Share

Recommended Posts

LG SV360 és F9100: a világ leggyorsabb 3D-s telefonja és egy szétcsúsztatható újdonság

 

LG SV360: a világ leggyorsabb, háromdimenziós játék használatára alkalmas (3-D Game) telefonja: Az első olyan telefon, amely 1 millió poligon/szekundum teljesítményű képgyorsító chippel van felszerelve, amely a jelenleg használt chippeknél ötször gyorsabb adatátvitelt tesz lehetővé, és hozzájárul a hosszabb és valóság hűbb 3-D játékok alkalmazásához. A telefon szintén fel van szerelve egy ˝gyorsulás érzékelővel˝, amelynek köszönhetően a játék még élvezetesebbé tehető a telefon térbeli mozgatásával. A készülék 2,2 colos átmérőjű LCD képernyővel vannak felszerelve, amely tovább javítja a játék élvezhetőségét.

 

sv360.gif

3G szolgáltatónak szállítja az LG.

 

F9100: a legfejlettebb csúsztatható billentyűzetű mobiltelefon: A csúsztatható előlap alatt található teljes QWERTY billentyűzettel ellátott LG F9100 azoknak lett kifejlesztve, akik telefonjukat nem csak telefonálásra használják. A gyors üzenetek, e-mailek küldésére, web-böngészésre optimális, praktikus billentyűzet felgyorsítja a gépelést. Ráadásul az F9100 egy vibráló, testreszabható, 65 ezer színű kijelzővel van felszerelve, képes MMS küldésre és fogadásra, mindezt egy szellemes, stílusos, csúsztatva nyitható telefon formájában.

 

A U8120 kettős módozatú, 2,5 és 3G mobilkészülék, mely változatos szolgáltatásokat nyújt, például videó-hívás és videó-üzenet, audio/video lejátszási lehetőség, 3G letöltési sebesség 384 Kbps-ig, 65 ezer színes TFT LCD és egy elforgatható, 300 ezer pixeles VGA kamera. A sokoldalú készülék 32 MB belső memóriával, MP3 lejátszóval és idegen nyelv funkcióval (angol, francia, olasz, német és kínai) rendelkezik. Ezt a modellt kizárólag a Hutchison

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

já, tökjó, kicsit soká értesülök róla XD

 

LG_SV360.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...