Jump to content
PirateClub.hu

Mikor és hogyan vesztetted el a szüzességed?


tibiole
 Share

Recommended Posts

13-14 éves mit akartpk még? =\ most ettől "menő" valaki mert 13 évesen beakasztott valamelyik pasinak vagy csajnak? előttetek az élet 1 részt másrészt pedig nem is tudja nagyrészetek mit is csináltok se agyilag se testileg. amúgy nem értem miért piál már mindenki =/

 

amúgy 15 voltam ;) a mostani barátnőmmel akivel már 3 éve együtt vagyunk :))

Link to comment
Share on other sites

nem is az a baj, hogy 13-14 évesen veszti el valaki szüzességét...ha valaki ennyi idősen elég érett (szellemileg/lelkileg) ahhoz, hogy pusztán szerelmi alapon lefeküdjön valakivel, akkor semmi gond, mert úgy igazán emlékezetes az első :)

csak nem tudom, miért lesz egy 14 éves csaj menőbb attól, hogy ő bizony megtette ám, tök mindegy kivel, felejtős az egész úgyis ;)

Link to comment
Share on other sites

úgy néz ki elindítottam egy lavinát :D

 

ami azt illeti, nemrég "ismertem meg" (szal csak látásból, vagy mittomén) egy 13 éves kis szöszit. úgy öltözködik, mint egy 18-20 éves, és van rá egy ezresem, hogy több valamit fogott már mint kilincset.

 

a legszebb része a dolognak meg az, hogy ha neaggyisten egy ilyen tüncit pesten megerőszakolnak, akkor meg sír a szájuk, pedig ők öltöznek kihívóan...

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

nem is az a baj, hogy 13-14 évesen veszti el valaki szüzességét...ha valaki ennyi idősen elég érett (szellemileg/lelkileg) ahhoz, hogy pusztán szerelmi alapon lefeküdjön valakivel, akkor semmi gond, mert úgy igazán emlékezetes az első :)

csak nem tudom, miért lesz egy 14 éves csaj menőbb attól, hogy ő bizony megtette ám, tök mindegy kivel, felejtős az egész úgyis ;)

 

 

hát ha érettek akkor semmi gond. de pl. én is ismerek olyat aki már többször bukott le szívószálazni (rem értitek.) mint amennyiszer lemerült a víz alá.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Én személy szerint rettentően ellenzem a korai szexet. Ha gyerek még az ember nem valók neki a felnőtt játék, mert ha esetleg testileg érett is rá, szellemileg nem biztos, hogy az. Fontos a szerelem, a kor, a tudás! A nemi betegségekről külön nem beszélnék, mert az nagyobb téma, de egy éretlen szex csak rosszhoz vezethet, lelki sérüléseket okozhat a felkészületlenség. Az a baj, hogy eleve a mai társadalmi formában van a hiba, a szólás szabadság miatt a tabuk leomlásával a szex köszönt ránk mindenhonnan, megkövetelik, egy esetleges társaságban linkségnek számít, ha valaki még szűz, mert egyébként minden lánynak pasija van, és neki is kellene egy, de ő egyébként még nem szeretné, de ugyebár menni kell a trendivel.... stb. stb.

 

Én szerelmesen vesztettem el, és a 18. születésnapom estéjén. Szép ajándék volt, és egy életre szóló emlék maradt.

Link to comment
Share on other sites

Senki se hitt nekem amikor 19 éves koromban mondtam hogy még szűz vagyok, talán még anyukám se. Se nem akartam elsietni. Hallottam lányoktól olyat is hogy nagyon rossz volt nekik az első alakalom, részegek voltak, kényszerítették, nem is ismerték a partnert meg minden amit el lehet képzelni. Nagyon rossz élmény lett nekik, így mindig félve szexelnek ezután. Egyik barátnőm így járt 14 éves korában, koránérő típus volt és sokkal többnek nézett ki, korán megnőttek a cicijei és persze mindenki le akart vele feküdni, valakinek ez sikerült. Azóta eltelt kb 7 év és nem nagyon fekszik le pasikkal, egy kezemen meg tudom számolni hányszor szexelt pasival, saját magára bízza a dolgot.

Nekem pozitív élmény volt, barátom is szűz volt, ezért nem volt gond hogy kicsit ügyetlenek voltunk. Egy igazi első alkalom volt, akkor fél éve voltunk együtt, randi, gyertyafény a szobában, hosszú előjáték, és még az orgazmus után is cirógattuk egymást. Persze picit ügyetlenek voltunk, de legalább igazi érzelmek voltak, azóta már persze belejöttünk és úgy érzem nem maradtam le semmiről.

Link to comment
Share on other sites

kb. 8 éve akkor voltam 16 :D hogy hogyan? Lefeküdtem az akkori barátnőmmel... remélem ez elég részleteknek :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Te jó ég! 12-13-14 évesen mit akarnak még ezek? Azt nézegetem, hogy szinte csak fiúk írnak. Ők aztán pláne messze vannak az érettségtől, fizikailag és szellemileg is ebben a korban.

Amúgy én majdnem 18 voltam, az akkori barátommal történt, a szülinapjára engem kapott.

Link to comment
Share on other sites

Orsi 1130 szavait nem akarom megcáfolni, bármennyire is szeretném, de egy 12-14 éves egyén még tényleg gyerek. Sokan úgy hiszik, a szex a felnőtté válás kapuja. Ez nem igaz. Hogy mi lehet a felnőtté válás kapuja, abba nem mennék bele, mert inkább filozófia, és pszichológia síkú. De ehelyett, hogy modellezzem a problémát, elmondok egy történetet.

Nem szoktam ilyen műsorokat nézni, de egyik nap a coolon lévő Balázsra kapcsoltam. Két "sztár" próbálta kibékíteni "civakodó" szerelmes gyermekeiket, akik csupán percek múltán csivitelték ki a kamerákba a gondjaikat szülői unszolásra szégyenlősen ország-világ előtt a kamerába. 10 éves körül lehettek, vagy még annyi sem voltak. De a gyerekkornak van egy ártatlansága, amely alatt nem csupán a szexualitást értem. De könyörgöm, 10 év alatt miért kell nőről, férfiról beszélnünk? A gyerekek még nemtelenek, ha szabad így írnom, és egy egészséges, jól nevelt kisfiú számára az, hogy lánnyal, vagy fiúval játszik, édesmindegy. Először jön a barátság, aztán a fujjogás, mikor rájönnek, hogy a lányok nem egészen olyanok mint ők, más érdekli őket, babáznak, és nem merik megfogni a békát..stb. Aztán, később a pubertás korban jön a nemek felismerése, de még itt sem szabadna szexről beszélnünk.

A felnőttek hajlamosak unszolni a gyerekeiket. "Gyerünk fiam, húzz bele, a Geri fiának már van barátnője"...

És ezt nem csak a felnőttek csinálják.

"A francba, Peti már nem szűz. Le vagyok maradva?"

Meg kell érni a dologra fizikailag, és lelkileg is. Ha nem, akkor abból nagy katasztrófa, csalódás lehet.

 

Látom, kicsit megint elkalandoztam a témától, dehát... :D

Nem csak a szexusról kell beszélni, mert a világban minden dolog összefügg.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hali viszont arra gondoltatok már hogy nem azér akarják elveszteni a szűzeséget mer ez a divat na jó van aki igen....

Én 14 éves vagyok nem mondom hogy nem érdekel a téma de ez most olyan h*lyeség hogy a divat okából...

Nekem ráér van akik csak ugy divatból van akik szerelemből és van még sok más, a perverziót ne is vegyük....

És most van pár fiatal oda álítanál nekik ezzel a dumával hogy

"hello kisfiam ez nem helyes neked még várnod kell mer még éretlen vagy hozzá!!"

Szerintetek mit mondana??

Én tudom de azér kérem a válaszokat....

Link to comment
Share on other sites

szerintem 18 évesen is ráér....én 16 vagyok de nem erőltetem.....előbb egy normális barátnőt is találnom kéne....ami nem most lesz........én ugy vagyok vele azok akik 12-14 korig divatból csináják azok nem is élnek igazán.....lehet hogy őket ez most boldoggá tesz de később semmi sem lesz belőlük (lányból fiuból is egyaránt) végül csak a normális fel fogású emberek maradnak akiknek az igazi élet csak ezután kezdődik

 

Én úgy vagyok vele hogy 18 környékén azért meg komolyodnak szerintem az emberek

Link to comment
Share on other sites

vagy nem de azér téleg nagyon azthiszik hogy huu most ezt menőnek veszik meg minden ezt én lesz@rom mér is mer engem nagyon nem érdekel legyenek büszkék magukra hogy 18 éves szülinapján valaki meg....-ta!!

És miben különbözik a 18 meg a 14??

Teljesen ugyanaz...

Link to comment
Share on other sites

Igen, sajnos a komolytalan fiatalok körében ma ez a divat. Én is 14 vagyok és még nem vesztettem el. Mondjuk nem is volt még kivel, sajnos... De nem csüggedek van még rá időm bőven. És hátha lesz egy lány is. :)

Ez egy nagyon korrekt gondolat ! ;):)

Csak így tovább ! ;)

 

Őszintén nekem pontjó hogy nincs most barátnőm mer valamien szinten jó valamien szinten rossz...

A pénz még nem is lenne baj mer azzal nem vagyok gondba mer megtudom szerezni a pénzt meg minden de a nyafogások már kiboritotak párszor....

Nem mindig a pénz számít ám :)

Link to comment
Share on other sites

Szerintem felesleges tervezgetni. Én, ha olyan helyzetbe kerülök és a lányt is igazából szeretem, megteszem. Mindegy, hogy 2 hónap múlva, vagy akár 5 év múlva lesz. Persze nem hátrány, ha később történik meg :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Na most regényt fogok írni úgyis van időm bőven. Először is 12-13 évesen tényleg elég gáz elveszíteni, de van egy olyan érzésem, hogy elég sokan nem mondtak igazat ezzel kapcsolatban, bár ez az ő dolguk. Az, hogy valaki 21 évesen szűz, az nem gáz, de szerintem csak rajta múlik a dolog, hogy nem történt még meg. És szerintem az első szexet nem kell beírni a naptárba :D "én most 16 évesen veszítem el, ja nem is, inkább a 18. szülinapomon" ->na ez gáz! Én nem terveztem előre semmit. 15 éves voltam (most 17 vagyok) a Balatonon nyaraltam szüleimmel meg 2 haverommal 3 hetet. A 2 haverral (akkor 15 és 18 évesek voltak) lementünk a partra első este, összeismerkedtünk 3 csajszival (15,16,16 évesekkel). Az egyik csajszi (a 15 éves) nagyon megtetszett, már aznap este egy kis koktélozás után összejöttünk és egész este együtt voltunk (mint utóbb kiderült én is és ő is első látásra szerelmesek lettünk (L) és a 2. hét végén lefeküdtünk (azóta se feküdtem le szebb lánnyal). Együtt voltunk 3 hétig és megbeszéltük, hogy minden nyáron együtt leszünk, és az elmúlt 2 nyáron is együtt voltunk és továbbra is ezt tervezzük :)

Amúgy mivel válogatott sportoló vagyok, nem érek rá barátnőt "tartani", de a "buliban összejönni egy csajszival, amit egy vad, állatias szex követ" című dologban nem találok semmi kivetnivalót, úgyhogy én ezt élvezem, akárki akármit mond. Amúgy lehet, hogy furcsának találjátok, de ezekkel a csajokkal is (azért van kivétel) nagy többségben tartom a kapcsolatot (mármint nem szexuálisan, hanem csak mint barát->ebbe is van kivétel :P ).

Ja és amit még hülyeségnek tartok: 16-17 évesen összejönni valakivel és 2-3 évet eltölteni vele. Nem erről szól a fiatalság... Nekem eddig 4 barátnőm volt, a leghosszabb kapcsolat 3 hónapos volt :D (de ez is inkább csak azért, mert eléggé leköt a sport és am ezzel a 4 csajjal is mind a mai napig jóba vagyok), és lehet mondani, hogy nem szerettem őket igazán, de ez nem igaz. Amúgy eddig legalább 40 csajjal lefeküdtem ,ha nem többel, és nem bántam meg.

És egy jótanács a végére Charlie bácsitól: tényleg nem kell elkapkodni semmit. Lásd, én 14 évesen csókolóztam először, de azért 20 éves korodig alkoss valamit, ha lehet ;)

Ja és akinek nem tetszik a regényem az ne vegyen magára semmit, ez csak egy vélemény, mindenki cselekedjen és d*gjon a saját belátása szerint :D Na RESPECT

Link to comment
Share on other sites

Egy embert megismerni igazán nem lehet. Nem ismerjük az érzéseit, a gondolatait, az emlékeit, az élettapasztalatait, hiába meséli el őket akármilyen költői töltettel, a világot ugyanolyan szögben úgy sem tudjuk látni, mert ahhoz teljesen azonosulnunk kellene vele.

Valaki tervez, valakinek spontán jönnek a dolgok, valaki sportot űz a nők lefektetéséből, valaki egy szakítás után nem képes váltani, egyeseknek kell szerelem a szexhez, másoknak nem.

A világban az a törvényszerűség, hogy nincs törvényszerűség. Nagyrészt. Vannak elméletek, statisztikák, számadatok, ideológiák, amikre én is támaszkodom, és bár próbálunk mindenkit beskatulyázni egy adott kategóriába, igazából túl bonyolultak és összetettek a történeteink, a személyiségünk, hogy egyetlen átfogó képlettel leírjuk őket.

Amin a hangsúly van, az leginkább az őszinteség. Legalábbis én remélem, hogy nem árnyakkal társalkodom, hanem hús-vér emberekkel, és igaz történeteket olvasok.

Vannak izgalmas történetek, szinte irigylésre méltóak, hihetetlenek is, tragédiák is, és természetes, hogy az ember sok mindent felnagyít, költői magaslatokba helyez.

 

A témáról viszont továbbra is annyit, hogy én továbbra is ellenzem a túl korai szexet, hogy miért, olvassátok vissza a hozzászólásaimat.

Olvastam valahol, hogy a tudósok genetikai okokkal próbálják magyarázni a túl korai nemi érést.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...