Jump to content
PirateClub.hu

Intim Piercing, Tetkó


no2
 Share

Recommended Posts

sziasztok! nekem sajna nem tetszik se a piercing, és a tetkó sem, nem tennék semmi pénzért magamra ilyeneket. de másokon sem jön be nekem. bocsika: szipi :(:huh::o

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 2 years later...

Szent hely? -> Meglátod letérdelsz és imádkozol? :D

 

KÖldöknél tényleg jól állhat,bár intim helyen..brrr

Grace Klinikába volt hogy egy ex-pár szeretkezett és a férfinek volt ip-je (intim piercing) és hát..akció közben beakadt a csajba :blink: :blink: szóval ez nálam necces..

Tetkó viszont megin más..az még jól is állhat :P

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 2 months later...
A sok karika meg minden szarság szerintem visszataszító, gusztustalan. Nem a mi kultúránkhoz tartoznak ezek a baromságok. Láttam olyan fiatal csajt, akinek gyönyörű arca volt, de az idióta divat szar piercinggel szörnyen elcsúfitotta az arcát. Egy hülye 100-at csinál.

 

Vele értek tökéletesen egyet. Nem ez a kultúra, amelyik meg ilyen kultúra, az eléggé gáz, pl az indiai. Rengeteg sokezer mindenfajta istenkultusz, öngyötrés, alárendelt kasztok... démonikus, a tetkó is a piercing is. undorító hogy nálunk is terjed, elcsúfít sok embert, aki meg randa, a kisebbrendűségérzések miatt mennek bele, feltűnési viszketegség, lázadás, kivagyiság... sok dolog ténylegszép lenne, ha nem testen lenne. Eleve, ha ismerné valaki azokat a kultúrákat, ezek a jelek aszellemvilágnak szólnak.. de más kultúrákban, pl római... rabszolgákat, vagy kurvákat bélyegeztek meg így. Igaz, ez ma is így van, mert legtöbb, aki ilyent csinál, eléggé rabja ezeknek adolgoknak, vagy a felsorolt lelki betegségeknek, nyavajáknak, vagy nem csaláűdban gondolkodik, száll "virágról virágra" Eleve ezért van, hogy a legtöbb pornós már telis-tele van ezzel, mert ez az ő jelük volt mindíg is, vegy lelkibeteg emberek szánalmas próbálkozásai.

 

a nyelvpiercing meg mégundorítóbb, mint a mell, és szemérempiercing is, akkor már inkább valóban egy icipici az orrba, de csak ha jóláll a csqaj arcához, meg a köldökbe talán... de szerintem először hordjon valaki olyan ragasztósat egy darabig, ha tényleg jó... nekem akkor sme jön be. Henna esetleg, néha... de tetkós csaj nem kéne. annak a lelkében is defekt van.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Nem gondolnám, hogy a tetkós emberek defektesek lennének. Egy szép tetkó ami jól ki van dolgozva az különösen jól állhat az emberen. A lányokon jobban áll la tetkó, nyilván fiú szemmel.

Volt kapcsolatom piercinges lánnyal, akinek csik..... nál volt, de különösebben nem éreztem változást, de a lány annál többet, problémám sem volt vele De nekem tetszett.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

grat. na gyerekek ezért nem szabad inni. amúgy nekem semmi gondom a piercinggel meg a tetkóval egy lányon ha az normálisan néz ki. szerintem az nem abnormális ha van rajta egy kettő piercing vagy tetkó vagy mind kettő. amúgy volt szerencsém olyan lányhoz akinek egy kis hapi volt OTT fűnyíróval, mondta látta neten tetszett neki és csináltatott magának. nem volt nagy, de szépen ki volt dolgozva. amúgy hamarosan magamnak is csináltatok tetkót mondjuk az elsőt nem intim helyre, piercinget meg sztem soha.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
  • 2 months later...

A derekán, vagy a vénuszdombján, hasán egy csinos kis szolid tetkó, nagyon szép tud lenni :rolleyes: De az intim piercingekért nem rajongom... de nem is igazán zavar, bár nem tudom mi értelme. :D

Tetkót majd én is akarok csináltatni, de nem intim helyre... Meg talán piercinget a számba (az állam fölé) és a szemöldökömbe. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...