Jump to content
PirateClub.hu

Videókártya vásárlás ajánló,vélemények!


 Share

Recommended Posts

Béláim! Ezek már megint átugrálnak a kerítésen... :lol: (jó' van nahh, elég későre jár)

 

A Call of Juarez alatt pedig a GF kártyák gyengélkednek.

De ha egy 320-as GTS-ből 1280*960-as felbontásban 15 kemény FPS-t sikerül kipaszírozni Lost Planet-ben, mit tudhat ez a derék "kiváló" ár/teljesítményel büszkélkedő kártya?

http://xbitlabs.com/articles/video/display/directx10-games_11.html

Link to comment
Share on other sites

Psion nem értelek hallod. 25 ezres kariktól mit vársz? 1280x1024es meg 1600x1200as felbontás, full high teszt? Miért, szted 25 ezerért 1600x1200 full highban kéne 40fps-t leadniuk dx10ben az ilyen kariknak? menjmár...

 

amúgy én 25ezerből inno8600gt-t vennék, viszont 35ből inkább GF7900GS-t vagy valamilyen x1950et...hiába nem dx10es, sokkal gyorsabb. amúgy is, a dx10 lóf*sz, tök felesleges...

Link to comment
Share on other sites

Vehetsz 512 megásat (ez plusz pénz), de szerintem csak akkor ha nagyobb felbontáson játszol (1600x1200 stb.).

Ha jól láttam a képeken, akkor a régi karid is PCI-es, úgyhogy belemegy.

Már csak az a kérdés hogy a procid 939-es-e vagy AM2-es. Ha nem AM2-es, akkor nem fogsz találni bele procit (csak ahsználtan), és akkor új lap is kell.

 

Ha a tápod Codegen vagy Mercury (vagy hasonló), akkor cseréld, ha FSP, Chieftec akkor maradhat :) .

Link to comment
Share on other sites

Psion nem értelek hallod. 25 ezres kariktól mit vársz? 1280x1024es meg 1600x1200as felbontás, full high teszt? Miért, szted 25 ezerért 1600x1200 full highban kéne 40fps-t leadniuk dx10ben az ilyen kariknak? menjmár...

Mileőtt elkezdesz osztani légyszives nézd meg mit írt(ak) az előttem hozzászóló(k):

igazából teljesítmény szerint a HD2600XT-t ajánlanám, de az ati DX10-es gamekben nem hibátlan.

pl. a Lost planet gagyin fut rajta..., az Nv pedig egyre jobb drivereket dob ki, és a karilyuk barátibb a DX10-el.

Remélem így már nem haladja meg az értelmi képességeidet... ;)

 

Ezek a kártyák nem érnek 20 ezer forintot sem, már most alkalmatlanok játékra mi lesz később? Egyszerűen nonszensz, h. emberek ráharapnak mert DX10-es.

Igen el lehet indítani velük a játékokat, low grafikán... ez reális elvárás egy vadonatúj videókártyától??!

A hozzászólásod utolsó felével azonban abszolút egyetértek, inkább egy komolyabb DX9-es kártya, mint egy low-end DX10-es.

Link to comment
Share on other sites

A táp FSP gyors szétszedtem megnéztem, porcesszor most nem nagyon szeretnék venni, karáocsnyra majd egy alaplap meg vmi kétmagos, csak addig is tudok használni pl egy 8600GE-t? 1280x1024 felbontásnál nem szertnék nagyobban játszani, ahhoz 256mb vagy inkább már 512mb. NA és a nagy kérdés most DX9 vagy 10. Ha én veszek most egy videókártyát, szeretném használni legalább 2; 2,5 évig. Na most hogy értsem egy Colin Mcrae dirt hogy megy el: alacsonyan, közepesen..., Egy Carbon közepesen, fullon hogy megy el pl. egy 8600GE-n és egy hasonló árkategoriájú DX9-es kártyán?

Link to comment
Share on other sites

A Dirt PC-re sehogy nincs optimailzálva, egy 8600 vagy egy 2600 kifekszik tőle (még egy komolyabb kártya is).

Egyenlőre 256 MB elég, ha ekkora felbontásban akarsz játszani. A Carbon vígan elfutkározik a fent említett kártyák bármelyikén, maximális részletességel.

Sajnos most nem tudsz olyan kártyát venni amivel két évig elvagy. De karácsony környékén várhatóak (már valamivel előbb is) a valódi középkategóriás NV és ATI kártyák. Egy kis türelem talán most kifizetődő.

Link to comment
Share on other sites

Akkor lehet, hogy várok, vagy egy 8600GTS de erre még rá kell beszélni fatert, azért ez már drága, vagy egy 8800GTX de ehhez el kell adnom az n95-öm, de ennyit végképp nem szeretnék költeni, arra hogy hétvégenkén játszak 3-4 órát. Mondjuk várok karácsonyig, akkor sokkal jobban járok szerintetek? Mert ez a 8600GE nagyon jól hangzik. ÉS ha veszek egy 8600ge-t és eladom decemberben bukokrajta 5-6 rugót és veszek vmi télleg jót, talán ez a legjobb megoldás.

Link to comment
Share on other sites

Eladtam a MacBookomat, vagyi odaadtam anyámnak, mert újból egyetemre jár és szüksége vanrá. Most van egy gyenge konfigom. AMD Sempron3000+, Nvidia 6200SE, 1gb DDR ram. Nem igazán tudok vele semmit csinálni, semmire se jó. Ugye Máté vagyok Sept 21. Uj videókártya, Karácsony uj proci plusz alaplap, meg valahogy kitrükközök még 2gb ramot. Mert ezzel a 6200-al nem sok mindent lehet csinálni. Tehát ezért szeretnék most videókártyát.

Link to comment
Share on other sites

Asszem pci expresses, csak most procira alaplapra nincs pénzem mert azért az húzósabb /meg sajnos most nem vagyunk olyan anyagi helyzetbe, hogy mindegy, hogy 70 vagy 35.Mert karácsony környékén, már nem lesz olyan egverő kiadás 70 rugo, feltéve ha sok téligumit eladunk el. Az gondolom, hogy nem fogom tudni a 8600GE-t egy ilyen konfig alatt.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...