Jump to content
PirateClub.hu

Hogyan Kell Sikeresen Ismerkedni Az Utcán


Gabesz
 Share

Recommended Posts

Hogyan kell sikeresen ismerkedni az utcán

 

Történt már meg veled, hogy éppen sétáltál valahová az utcán, a buszmegállóhoz, a sarki boltba vagy akárhová, amikor hirtelen megláttál egy gyönyörű nőt?

 

Ilyenkor biztosan felötlött benned, hogy meg kellene ismerkedni vele, fel kellene szedni valahogy. De hogyan?

 

Igazándiból az utcán ismerkedni az egyik legnehezebb dolog. A nők is elfoglaltak, éppen igyekeznek valahová, és mivel az utcán sok dilis fazon mászkál, egyből megijednek, ha valaki megszólítja őket.

 

De akkor mit lehet tenni? Add fel, és inkább állj odébb?

 

Természetesen nem!

 

Van egy remek megoldás az ilyen helyzet kezelésére, amit hamarosan ismertetünk veled, viszont előbb meg kell értened valamit:

 

Tudod, hogy az esetek 99%-ban miért sétál az a szép nő az utcán? Ugyanazért, amiért mindenki más is. Mert éppen igyekszik valahová! Méghozzá valahova a közelbe, mert különben kocsival menne, vagy buszon ülne. Szóval nem igazán szeretne leállni veled csevegni, mivel éppen jobb dolga is van. Ha nem lenne, akkor otthon ülne és unatkozna.

 

Biztosan te sem szereted, amikor sietsz valahova, és mindenféle ismeretlen alakok toppannak eléd, hogy kérdőívek kitöltésére, képeslapok vásárlására, vagy akármi másra rávegyenek!

 

Nos, ha ezt megértetted, lássuk, mit is kell tenned:

 

NE nézz a szemébe, NE szólítsd meg, NE tegyél semmit, amivel magadra vonnád a figyelmét. Ne is figyelj a nőre. Közben meg szépen, feltűnés nélkül kezdd el követni!

 

Na persze nem a bokrok mögül leskelődve, meg fák mögé bújva! Csak simán sétálj te is arrafelé amerre ő, mintha neked is arra lenne dolgod. Ne félj, nem kell sokat sétálj, hamarosan eljuttok egy busz- vagy villamos megállóba, egy étterembe, vagy valami más, hasonló helyre.

 

Példa:

 

Sétálsz az utcán, és meglátsz egy gyönyörű csajt, aki az utca másik oldalán sétál veled szembe a barátnőjével.

 

Úgy döntesz, tetszik neked a lány, és fel akarod szedni.

 

Szóval nem nézel rá többet, és mintha nem is lennének, szépen hagyod elmenni őket melletted.

 

Amikor visszafordulsz, és követed őket 1-2 utcányit, látod, ahogy belépnek egy közeli étterembe, és leülnek egy asztalhoz. Aztán rendelnek valamit, és várnak a kajára / piára.

 

Gratulálunk, sikerült találni egy olyan helyzetet, ahol végre megszólíthatod őket. A mozgó célpont szívás, a mozdulatlan viszont könnyű falat. Tényleg olyan ez, mint a vadászat. :-)

 

Szóval ebben a helyzetben már könnyedén alkalmazhatod az Elcsábítás Mesterprogram taktikáit, hogy felszedd a kiszemelt nőt. A telefonszámát, vagy az e-mail címét biztosan sikerül kiszedned belőle, és ha szerencséd van, még meg is hívnak, hogy csatlakozz hozzájuk egy ebédre.

 

Tehát a 3 fő szabály az utcán való ismerkedésre:

 

1) Soha ne állíts meg egy mozgó célpontot.

 

2) A sétáló nők nem mennek messzire. Kövesd őket.

 

3) Várd ki a megfelelő alkalmat, amikor megszólíthatod.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

sziasztok gyerekek! szerintem jóóó dolog ismerkedni, és manapság mindenhol lehet, még az utcán is. nekem ezzel semmi gondom nincsen, hisz egy szemkontaktus nagyon sokat számít, és ezután jöhet egy mosoly, és már van valamiért odamenni egymáshoz, és azonnal indul a beszélgetés köztetek. ennyire egyszerű. ja! én telószámot még nem adnék ki, legfeljebb én kérném el tőle........... :rolleyes::)B) szipi

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Na akkor most én is írok ide be mint lány. Nekem nem tetszik, hogyha odaüvöltenek nekem az utcán.

Sokkal jobb, hogyha csendesebb az illető és kultúráltan közelít meg, ha már ismerkedni akar.

 

(megjegyzem, most már nem ismerkedek senkivel sem, már van párom:):) )

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hát gyerekek ma van mit írom ebbe a témába..nekem ma egy kalandba volt részem..zongoróra után futok le a buszomhoz és erre egy srác (SZÓ SZERNINT) elkezd futni utánam a kutyájával hogy ő meg akar ismerni engem így első látásra, ahogy megpillantott..HÁT ILYENT?? Gondolhatjátok, hogy milyen fejem volt?!?! :D :D Azonnal mondtam is neki, hogy sajna rossz ember választott, mert nekem van párom és hogy senkinek sincs esélye így nálam. Aztán leráztam.

Eddig azt hittem, hogy a filmekben törénik ilyen.. ha valaki más mesélné én el sem hinném ezt..

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

amúgy ez a felszedési módszer nagy baromság ám. Követed amíg be nem tér egy étterembe vagy akárhová, persze....és mivan ha a nyugatinál látod meg, és elkezded követni, és zúglóba megy a csaj??? Ez nevetségesen nagy hülyeség, hogy ha elmegy mellettem egy nő, akkor biztos a közelbe megy. Ez kb annyira értelmes, minthogy ha nem látom éjjel a holdat, akkor biztos nincs is... :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
sziasztok gyerekek! szerintem jóóó dolog ismerkedni, és manapság mindenhol lehet, még az utcán is. nekem ezzel semmi gondom nincsen, hisz egy szemkontaktus nagyon sokat számít, és ezután jöhet egy mosoly, és már van valamiért odamenni egymáshoz, és azonnal indul a beszélgetés köztetek. ennyire egyszerű. ja! én telószámot még nem adnék ki, legfeljebb én kérném el tőle........... :rolleyes::)B) szipi

 

 

szerintem ez a legjöbb mer én is igy szoktam de pont igy mert szemsztek és ha már mosolyog a lány azt jelenti hogy külsöre szimpi vayg neki utána már csak oda kell menni és el kell "csábitani" :D

Link to comment
Share on other sites

1) Soha ne állíts meg egy mozgó célpontot. ((Mi ez Discovery a 10 legmodernebb harcászati technika??))

 

2) A sétáló nők nem mennek messzire. Kövesd őket. (ha a bámulásodért nem hívta a rendörséget akkor most biztos megteszi!!!)

3) Várd ki a megfelelő alkalmat, amikor megszólíthatod. (mostanra már a börtönben hajolgatsz a szappanért...!)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Amúgy meg...még soha nem csináltam ilyet, akkor is nem tudom miért tettem... :blink: Na szal...jöttem haza valahonnan, csajszi jön útszélén gyalog szemben velem az én sávomban...(Hát nem mondanám h az a csajozós verdám van...de nem is egy ütött kopott szar ;) ) Látom h néz, szerintem a pillantásunk is találkozott...én mentem tovább. Majd gondoltam egyet, megfordultam az autóval, uzsgyi utána (mondom ilyet még soha nem tettem) téptem 70-el...faluban de csak utólértem, majd mikor mellé értem belassítottam, s szóltam neki h ismerjük-e egymást... :lol: mire ő...nem Majd próbáltam még tovább vinni a dolgot, de neki valszeg nem volt szimpi a kocsiból kikiabáló akárki (aki én voltam :lol: ) s szerintem tökre meg is ijedt...vagy legalább is dühös lett <_< pedig semmi rosszat nem mondtam, becsszó :rolleyes: meg tök flegma is lett hirtelenjében (vagy már olyan is volt elsőre is csak nekem nem tűnt fel... :P ) Szal miután rájöttem h nem akar semmilyen formában megismerni :huh: megint megfordultam, s usgyi haza...ahova egyébként is tartottam :lol: Utána picit úgy szégyelltem magam...me csaj má majdnem kiabált, ahhoz képest h nem voltam erőszakos, se durva... :o

Aztán másnap...menek a Tescoba...tologom a bevásárlókocsit a bejárat felé...jön szembe velem a csaj egy csávó mellette (szerencsére jó hamar észrevettem) fú...de szégyelltem magam...le is hajtottam a fejem fel ne ismerjen :huh:

 

Szal ezek után nem igazán szólítok le utcán senkit...se kocsiból se bicajról... :lol:

Link to comment
Share on other sites

szerintem elég egy szemezés egy mosoly vagy egy kellemes szöveg a másiknak vagy megszólítás vmi ürügy kapcsán. szipi

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...