Jump to content
PirateClub.hu

Hogy Szervezz Meg Egy Házibulit Úgy, Hogy Tutira Becsajozz!


Gabesz
 Share

Recommended Posts

Hogy szervezz meg egy házibulit úgy, hogy tutira becsajozz!

 

A házibuli az egyik legjobb hely nőfelszedésre. Ha te szervezed a bulit, még jobbak az esélyeid, hiszen a "házigazda" mindig különösen népszerű a nők körében.

 

Mindössze azt kell elérned, hogy kifejezetten olyan házibulit csinálj, ami hozzásegít ahhoz, hogy tutira becsajozz!

 

Az alapszabály, hogy mindig több lány legyen a házibuliban, mint fiú.

 

Ezt a következőképpen érheted el: - Minden nőt meghívsz, akit csak ismersz, és megkéred őket, hogy hozzák el a barátnőiket is magukkal.

- Legalább egy héttel a buli előtt megejted a meghívásokat.

- A meghívottakat címlistába teszed és küldesz nekik 2-3 emlékeztető e-mailt a buli közeledtével. A levélben ecsetelned kell, hogy milyen jó lesz a buli, lesznek meglepetések, stb. A lényeg, hogy a levél elolvasásakor úgy érezzék, hogy mindenképpen el kell menniük a bulira, mert annyira jó lesz!

- A fiú haverjaidnak, akiket meghívsz, megmondod, hogy MINDENKÉPPEN kell, hogy hozzanak magukkal legalább két nőt! De hozhatnak többet is. Kérdezzék meg ők is az osztálytársaikat, barátnőiket, ismerőseiket, és hívják meg őket a buliba.

- Minél több nő van, annál nagyobbak az esélyeid!

 

 

További fontos szabályok: - Minden egyes vendéget fogadj személyesen, és köszönj nekik. Ha megérkezett egy csapat menj oda, és magabiztosan mutatkozz be a lányoknak, nézz mélyen a szemükbe, adj nekik puszit, és mondj nekik pár szót.

Pl.: "Szia, X.Y. vagyok, üdvözöllek a házibulimban. Remélem, jól fogod magad érezni."

 

Ennyi és nem több. Itt még senkit ne akarj elcsábítani, csak tudasd velük egy fél perc alatt, hogy itt vagy, hogy aztán amikor az este folyamán valamelyiket kinézed magadnak és nekiállsz meghódítani, már ne ismeretlenként kezeljen, hanem úgy, mint "azt a magabiztos fickót, aki már a bejáratnál is bemutatkozott neki."

 

- Ez a te házibulid! Te teszel szívességet másoknak. Ne engedd, hogy ugráltassanak, ergo Ne TE LEGYÉL a felszolgáló és a DJ. Előre beszéld meg valamelyik haveroddal. Ha házibuli DJ akarsz lenni, mindenki jönni fog a hülye kéréseivel, és az egész estédet a zenék válogatásával töltheted.

- Legyen bulis a zene, de amikor eljön az idő, tetesd be a DJ-vel az elcsábító zenéket és ne habozz! Lehet, hogy páran szidni fognak, de ne törődj velük! Csakis a nőkre koncentrálj, akit kérj fel táncolni és lassúzzatok.

- Vigyázz, hogy ne idd túl a mércéd! Ha egy kicsit oldottabb vagy a megszokottnál az még előny lehet, de ha egy picit is túlléped a kellő szintet, véged! Egy részeg fickó egy nő számára sem vonzó, sőt kifejezetten taszító tud lenni.

- Itasd le a társaságot! Ahány fiú berúg, annyival kevesebb lett a konkurencia. Tipp: spórold meg a piát azzal, hogy mindenkinek szólsz, ne jöjjön üres kézzel, hanem hozzon magával valami italt is. Minél több pia van annál jobb, és persze ami a buli végén marad, azt megtarthatod, hiszen te voltál a szervező! :-)

- Soha ne legyél egyedül, ne ücsörögj a sarokban magányosan. Ha épp nem táncolsz, nem beszélgetsz senkivel, azonnal menj oda valakihez, és kérdezd meg mi újság, hogy érzi magát, nem inna-e valamit, stb.

- Használj csábító technikákat ezerrel! Kino, NLP, tenyérjóslás, stb. (Ezekről bővebben az Elcsábítás MesterProgramban olvashatsz, javaslom, hogy ezen cikk elolvasása után nézd is meg mindenképpen!)

- Mindig legyen egy üres, csendes szoba fenntartva magadnak, ahová be tudod hívni a nőt. Ez a szoba lehetőleg szépen legyen berendezve, hangulatfényekkel megvilágítva, és halk, elcsábító zene szóljon benne. Feltétlenül legyen bekészítve valami pia, mert lehet, hogy kell még egy kis löket a csajnak. Ha itt bontasz ki egy új üveg bort, vagy pezsgőt, az különösen jó, koccintsatok valamire! (Ne felejts előre bekészíteni a szobába két poharat is!)

 

 

Ha betartod ezeket az alapszabályokat, hihetetlenül jók lesznek az esélyeid arra, hogy becsajozz!

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Még soha nem voltam házibuliban, lehet azért, mert nem vagyok csaj, vagy B. Pitt kinézet. Általában kimaradtam az ilyen bulikból, egyszerűen nem hívtak. Tapasztalat nélkül is tudok tanácsot adni: rá szántok egy kis lóvét, hívtok f**za k*-kat és tuti a csajozás nem kell szenvedni annyit!

Módosította Nietzsche
Kerüld a trágár kifejezéseket!
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

lol küldönben aki nem volt az nem sokból marad ki mert MO on nem olyan globális egész városra kiterjedö házibulik vannak :D mint amerikában. Én nagyrészüket dög unalmasnak tartottam az egyetlen jó dolog hogy a csajok valamiért ott jobban olvadnak de igazán intim perc még a távozás után sem érhetö el.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ha meg hívsz csajokat jóval többet is lehet hívni mint amennyien elférnétek a házban mert a fele mindig lemondja a bulit, így 2-szer annyi csajt lehet sőt kell szeervezni a bulira. Ha meg eljön mind, csak tuti buli lesz.

 

Ne idézd a közvetlenül elötted szólót! Köszi.

 

Módosította MetalGun
Link to comment
Share on other sites

Legfontosabb hogy szerezz be sok sört, minimum egy 30 literes hordőt, sörcsappal. Aztán a haverok és utána csak a csajok. Sokat nem érsz ha sok a csaj és nem csinálnak semmit. Ha viszont igen, akkor indulhat a buli vizespóló helyett sörös póló verszeny, elő a tölcsér és a csövet és meglátjuk ki lesz Tank méltó utódja (remélem azért valaki tudja milyen Tank ról beszélek, mert ha nem rögtön rossszul leszek.) Aztán elő lehet venni pár üveg Tequilat ha sokan vagyunk plusz citromot és sót, de nem ám tenyérről nyaljuk a sót minte a kezdők de nem ám, hanem a dombról mind2 ről :D :D :D. Na elég a jóból mert beindulok aztán jön a többi jó ötletem.

Link to comment
Share on other sites

én is voltam pár házibuli, voltam egyben ahhol töb volt a fiu, és a maradék csajok is háát, nem voltak a legszebbek, ugy hogy maradt a Jageres üveg, meg kedvenc lépcsöfokom, mire feljutotam minden egyes lépcső fok közé estem be logot kezem lábbam a levegőbe :D ha jo bolt a buli akor mindig becsuszant egy jo nő!! :D Én csak házibulikba szeretek járni!! szervezni nem jo me midnenki szét issza az agyát azt lehány mindent!! azt takarithatsz reggelig vazzeg!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Engem szoktak hívni, illetve csak hívtak. A legutolsón ugyanis kicsit túl ittam magam, és nagy poénnak véltem legurítani egy téligumit a padlásról, ami kivitte az ajtót :D . Mondjuk utólag sajnálom azt a gyereket aki hót részegen ült az asztalnál, és egyszercsak buffogást és csörömpölést hall (ahogy a kerék végigszáguldott a lépcsőn, befőttesüvegeken) és utána kirepül az ajtó és kigurul egy kerék. Tudom, hogy nem idevaló, csak gondoltam megosztom veletek...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

"- Mindig legyen egy üres, csendes szoba fenntartva magadnak, ahová be tudod hívni a nőt. Ez a szoba lehetőleg szépen legyen berendezve, hangulatfényekkel megvilágítva, és halk, elcsábító zene szóljon benne. Feltétlenül legyen bekészítve valami pia, mert lehet, hogy kell még egy kis löket a csajnak. Ha itt bontasz ki egy új üveg bort, vagy pezsgőt, az különösen jó, koccintsatok valamire! (Ne felejts előre bekészíteni a szobába két poharat is!)"

 

Erre kiválóan alkalmas John Legend - Once Again című albuma nekem bevált. nem is egyszer! : :D :D :D

 

Az album innen letöthető:

 

http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=41823&hl=John+legend

Módosította Nietzsche
Code tag használata kötelező!
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

na itt a tuti tipp:

meghiyvsz mindenkit úgy ahogy ott fenn áll, és amikor megérkeznek, átveszed a piát meg a csajt, a pasikat meg elküldöd. sztem nyerő ötlet :D

 

jaigen meg ha jó vagy pókerben akkor jöhet egy menet vetkőzős póker. ne felejts el vastagan öltözni! :D

jaigen meg ha van biliárdasztal ,akkor "tanitsd meg" a csajt játszani :P :P :P :P

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...