Jump to content
PirateClub.hu

Az Ismerkedés Legkritikusabb Pillanatainak Áthidalása


Gabesz
 Share

Recommended Posts

Az ismerkedés legkritikusabb pillanatainak áthidalása

 

Amikor megismerkedsz egy lánnyal, több olyan pillanat is van, amelyeket nagyon nehéz áthidalni. De lássuk, miről is van szó:

 

Azokról a pillanatokról, amikor neked kellene tenned valamit annak érdekében, hogy egy szinttel feljebb lépj a kapcsolatban. Például amikor már beszélgetsz egy lánnyal, jól elvagytok, de valahogy fizikai kontaktusba is kellene kerülni vele. Megfogni a kezét, megcsókolni, ilyesmi. Ugye, nem megy ez olyan egyszerűen?

 

Vagy például amikor megtetszik egy lány, és először akarod megszólítani. Ez egy kritikus pillanat, és ha nem szólítod meg hamarosan, valószínűleg nem lesz rá még egy lehetőséged!

 

Több olyan srác is van, akiknek nem okoz gondot szóba elegyedni egy lánnyal, sőt, simán el tudják hívni őket randizni. Jól érzik magukat együtt, de aztán, amikor a srácnak lépnie kellene és megtenni az első fizikai kontaktust (megsimogatni a lány haját, megfogni a kezét, vagy bármit), egyszerűen nem képes rávenni magát.

 

Ez is egy kritikus pont az ismerkedésnél, és bár ezen helyzetekben egyértelmű, hogy a lány is szeretne valamit a fiútól (különben nem randizna vele, és nem töltene vele egy fél napot), a fiú mégsem képes megtenni az első lépést. Arra meg várhat, hogy a nő tegye ezt, ez sajnos minden esetben a férfiak dolga!

 

A legnagyobb gond ezekkel a kritikus pillanatokkal, hogy MINDIG neked kell lépned, és valami olyat tenned, amit a lány LEHET, hogy elutasít! Például odamenni a lányhoz és szóba elegyedni vele, randira hívni, vagy először megcsókolni.

 

Minden egyes ilyen helyzetben azon kell gondolkoznod, hogy "de mi van, ha elutasít?", és ezért aztán a legtöbb esetben nem teszel semmit. Ha viszont nem teszel semmit, akkor biztos, hogy nem jutsz egyről a kettőre a nőknél.

 

A legkritikusabb pillanatok:

1) A lány megszólítása (Odamenni hozzá, ráköszönni, és beszélgetést kezdeményezni vele.)

2) A további kapcsolattartás megalapozása (Elkérni a telefonszámát, hogy később is beszélhessetek még.)

3) Randira hívás (Amikor először kell közölnöd vele, hogy nem csak beszélgetni akartál vele, hanem többet is el szeretnél érni nála.)

4) Első fizikai kontaktus (Amikor először bizonyítod neki férfiasságodat azzal, hogy meg mered tenni az első lépést.)

5) Az első csók (Nagyon nehéz megtenni, hiszen itt dől el egyértelműen, hogy összejöttök-e vagy sem.)

6) Szex (Előbb utóbb meg kell lépni, és bizony ez sem a legegyszerűbb.)

 

Neked kell tehát szépen sorban továbblépni az egyes szinteken, és mindegyik szintre igaz, hogy ha nem mersz kezdeményezni, akkor megrekedtek azon a szinten ahol vagytok, és soha nem lesz több a kapcsolatból, mint ahol vagytok.

 

A jó hír viszont, hogy nem is olyan nehéz rávenned magad a továbblépésre.

 

Nem szabad nekiállnod azon gondolkozni, hogy "de mi van, ha elutasít?"!

 

Meg kell tanulnod, hogy ha nem teszel semmit, az egyenlő az elutasítással! Minél tovább vársz, annál biztosabb, hogy el leszel utasítva!

 

Még jobb hír, hogy az Elcsábítás MesterProgram motivációs adatbázisai nagy segítségedre lesznek az ilyen pillanatok áthidalásánál.

 

Ha pedig inkább "csalni" szeretnél kicsit, akkor a Feromon Parfüm segítségével könnyedén továbbléphetsz az ilyen pillanatokon, mivel ha befújtad magad vele, garantáltan nem kell az elutasítástól félned!

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...