Jump to content
PirateClub.hu

Beszélgetés A Szexről nőkkel!


Gabesz
 Share

Recommended Posts

Beszélgetés a szexről

 

Ha egy csinos lánnyal beszélgetünk, és szeretnénk elcsábítani, általában kínosan kerüljük ezt a témát. Pedig a szexről való beszélgetés jelentősen elősegítheti sikerünket, mivel a téma a lányban is vágyat gerjeszthet.

 

De mikor, és hogyan hozzuk fel ezt a témát? Nos, a legjobb minél előbb elkezdeni. Szépen finoman tereljük valami ilyesmi felé a beszélgetést, és ha ő is benne van, egyrészt jót beszélgethetünk a témáról egy lánnyal, másrészt jelentősen növelhetjük esélyeinket a meghódítására vonatkozóan.

 

De miről is beszélhetünk? Itt nincsenek tabuk, ha már feloldódtatok kicsit, akármit szóba lehet hozni. Lehet, hogy először kicsit furán fog nézni, de aztán ő is belelendül majd, és hidd el, ez lesz életed egyik legjobb beszélgetése.

 

Legjobb talán egy jó viccel indítani el ezt a témát, és ha másra nem is jó, legalább megnevetteted. És ha nevet egy ilyen témájú viccen, akkor már jó úton jársz.

 

Nézzük a két kedvencemet:

 

- Tudod hogy lehet egy férfinek 30 cm-es farka?

- Nem. (És közben általában már mosolyog, és kíváncsi a válaszra a lány.)

- Hát, én konkrétan félbehajtom...

 

Ha nevet, fel lehet hozni, hogy mi az, talán nem hiszi? Járjon utána! :-)

 

A másik jó vicc:

 

- Tudod mit mondanak a nők, mikor sorozatban negyedszer is elélveztek?

- Nem.

- Óh, Péter (itt a saját nevedet mondod!), ez fantasztikus volt!

 

Itt persze megint el fogja majd kezdeni nevetve mondani, hogy milyen nagyképű is vagy, amire megint csak lehet magabiztosan válaszolni, például úgy, hogy: "Miért, neked még soha nem volt négy orgazmusod egymás után? Lehet, hogy te is ezt mondanád utána..." :-)

 

És itt máris lehet fesztelenebbül beszélgetni szexuális témákról, például itt már rákérdezhetsz, hogy dupla orgazmusod azért már csak volt nem? Lehet, hogy egyből visszakérdez, akkor válaszolj neki nyugodtam (és ezúttal már nem elviccelve a témát), mintha természetes lenne, hogy ilyen témáról beszélgettek, és ő is hamar feloldódik majd...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Egy-két szó jótanácsként - ne kezdj el beszélgetést lánnyal szexről, ne tegyél túl hamar szexuális célzásokat (kivéve persze akkor, ha kimondottan a Nagymester stílus [ld. később..] a célod, amikor a poénkodás végén közlöd, hogy "csak vicceltem" :-)). Persze azért nem kell félreérteni a dolgot - a hangsúly azon van, hogy ne kezdd így a beszélgetést.

 

Ugyanígy a mintákkal: ha egy mintával kezded a beszélgetést, akkor zavaróan béna dolog sül ki belőle. Ha pedig szexuális célzásokkal kezded az ismerkedést, akkor talán esélyed sem lesz arra, hogy folytasd a párbeszédet. Persze lehet a Nagymester stílus szerint is hódítani, hogy direkt módon, durván és szégyentelenül letámadod a lányokat: (lásd a hideg megnyitást) azonban nem tanácsos ezt a módszert úgy alkalmazni, hogy nyitásképpen kiragadsz egy-egy momentumot belőle. Hacsak nem az égésre mégy :-).

 

 

Nincs semmi probléma azzal, ha kissé az átlagosnál pikánsabb témák kerülnek terítékre, persze csak akkor, ha már sikerült egy kissé bizalmasabb légkört teremteni, és ha a beszélgetésetek is jó úton halad, a testbeszéde is érdeklődésről árulkodik, stb. Be lehet vezetni a szexet is beszédtémaként, közben figyeld a reakcióit, legyél azokra érzékeny, de azért kellőképpen merész. Használj idézeteket ("az egyik lány barátom mesélte, hogy a múltkor szexelt egy sráccal, akit aznap ismert meg...") - az idézetekkel kellőképpen szemléltető tudsz lenni, és ő is nyugodtan beleélheti magát a sztoriba, hiszen nem ő és még csak nem is te vagy a főszereplője a történetnek :-) De az a legbiztosabb, ha nem ilyen jellegű dolgokkal kezded a beszélgetéseket, hiszen egy-két rosszul elhelyezett célzás elég lehangoló lehet a lány számára.

 

"A nők nagy része visszaretten, ha egy adott mondanivaló az átlagosnál nagyobb szexuális töltettel rendelkezik, de ha nem hátrálsz meg és minden további nélkül tovább beszélsz a dologról, akkor egy idő után pozitívabban állnak a dologhoz. Ez természetesen nem történik meg minden egyes alkalommal és nagyban függ a magától a megjegyzéstől is, de a nők egy része valóban pozitívan reagál, miután egy kezdeti, ún. politikailag korrekt és elvárt reakciót adtak az elhangzottakra."

 

Szexuális történetek

 

A legtöbb nő kedveli a romantikus és az érzelmes dolgokat, de mások nem feltétlenül keresik a hosszú párkapcsolatokat, viszont örömmel vesznek egy-egy forró éjszakát (vad és felejthetetlen szexuális élményekkel telit), amely nem jár kötelezettségekkel.

 

De hogyan lehet elkezdeni beszélgetni olyan bizalmas, szexuális jellegű dolgokról? Ha látod, hogy nem reagál a tartós-kapcsolat jellegű kommunikációra, akkor lépj tovább. Közelítsd meg a dolgokat egy másik nézőpontból. Beszélhetsz olyan párokról, akik képtelenek egymással kommunikálni, és hogy mennyi macera az, amikor valaki olyan kapcsolatban él, ahol a párok nem szerelmesek egymásba, stb.

 

Milyen alternatívát lehet ajánlani? Nem feltétlenül kell a saját véleményedet tükröznie, de megemlítheted, hogy mennyire kellemes is az, mikor két szexuális vágyaktól túlfűtött ember egymást örömben részesíti. Megoszthatják egymással a vágyaikat, anélkül, hogy a szakítástól kellene tartaniuk vagy bátran kísérletezhetnek olyan dolgokkal, amit egy tartós párkapcsolatban élők számára talán tabunak tűnhetnek. Megemlítheted, mennyire könnyen kivetelezhető egy találkozó olyan emberek között, akik között csak fizikai kapcsolatra kerülhet sor. Könnyen kísérletezhetnek szexuális fantáziáikkal, kielégíthetik kíváncsiságukat, anélkül, hogy egy fennálló kapcsolatot veszélyeztetnének. Felhozhatod (kitalált) példaként azokat a párokat, ahol a nő folyton arról álmodozott, hogy milyen lenne egy másik nővel, eközben a férje pedig folyton az elhagyástól rettegett. Egy tisztán testi örömökön alapuló kapcsolat arról szól, hogy mitől érzitek jól magatokat és hogy kielégítsétek a kíváncsiságotokat.

 

Link to comment
Share on other sites

szia kedves reks! vszínű ez azért van, mert teljesen mást várunk el egy rosszfiútól és egy jófiútól. na most ha jófiú társaságában vunk, akkor ilyen megnyilvánulási formákat el kell hagyni, mert tőle szerelmet, biztonságot megértést várunk, és eléggé meglepő lenne ha szexre terelné a figyelmet, szinte diszharmónikus lenne az egész jelenet. ugyanez van a lányok esetében is, mert vannak a könnyűvérűek, azoknak csak benyúlsz a lábaközé, és bújik is az ágyadba, és vannak a normális csajok, akiknek udvarolni kell, és sokat kell azért dolgozni, hogy elnyerd a személyét. szipi

Link to comment
Share on other sites

reks! a hsz-det olvasva már nem is csodálkozom ezen. ennyire negatívan hozzáállni vmihez. ne is csodálkozz, ha menekülnek tőled, és itt viszont tutira nem a szextéma volt a gond. :( senki nem fog ilyen mentalitású fiú karjaiba omlani. :( szipi

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 4 weeks later...
hát igen de van még egy fajta aki nem akar töled semmit sem és sajna ebből van a legtőbb :( legalábbis én ezekkel találkoztam:(

 

Gondold azt, hogy az a lány igen is téged akar, csak meg kell erősítened az elhatározását! ;)

 

Am meg ezeket a "trükköket" hülyeségnek tartom. Ha odamegyek egy lányhoz, általában nem megqrni akarom hanem megismerni. :D Lehet hogy én vagyok a hülye, de szerintem ez a normális, és ehhez nem kell semmiféle tehetség, nem kellenek semmiféle trükkök, csak az ami te vagy igazából. Mert nincs nőcsábász, és nincs lousher(lúzer) van aki elfogadja magát, és válalja, igen ez vagyok én, és ez is maradok, és van aki nincs megelégedve magával. Utóbbinak két fajtája létezik: az egyik fél odamenni a lányhoz, mert attól fél hogy beég vagy kiröhögik(megjegyezném ha így történne - mert bár ritka, de van ilyen - akkor az illető nem érdemli meg meg hogy elronthassa a kedved), a másik meg nem magát adja, és nagyon menőnek érzi magát (ill a jól megtervezett kis álcáját), facán összeszed egy trippert, és aztán meg hetekig fájlalja a farkát. :lol:

 

Nos én mindenkit arra buzdítanák, próbáljon inkább az első csoportba tartozni, mert ő érzi a legjobban magát, és ő a legszerencsésebb mind közül. Az egész csak felfogás kérdése, nem kell se trükk se semmi egyéb! :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...