Jump to content
PirateClub.hu

Dragonball AF


Spytz
 Share

Recommended Posts

Nos, érdekelne, hogy ki mit tud róla. Én speciel már vagy 2 hónapja vadászom szinte mindenhoz, de mindíg ugyan abba ütközök:"ez csak mítosz, a rajongók találták ki" meg ilyesmik. :blink:

 

De én láttam az első részt!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Goku Jr. meg Pan öregen és beteg volt Sg Jr. meg elment a hegyekbe megkeresni a Dragonball-t hogy meggyógyítsa.

Legalább egy órás rész volt és tök kircsi. SZAL MEN IGAZ HOGY MÍTOSZ

 

Ha valaki valamit tud akkor írja már le lécci (de nem hiszem h létezik dolgoktól kíméljetek - abból már láttam eleget)

Link to comment
Share on other sites

Ezt találtam:

Mindenkit erdekell az nagy kerdes vajon letezik-e az AF vagy csak kitalalcio az egesz.Mar sok velemenyt hallodtam errol-arrol,de az biztos, hogy valami lesz ,ha nem is AF ,de akkor is lesz...Remelem, mindenki tudomasara hozzhatom,hogy valami uj dologrol beszelnek a DB vilagban es lehet ez az...En kulfoldon vagyis Amerikaban tartozkodom egy suliban,ahol sok nemzetkozi diak van koztuk Japanok,is es ok aztan tudnak beszelni nekem,infokat mi is az a AF vagy mi is lesz...Es ok is tanakodtak eloszor,hogy letezik-e......Folyt.

GokuAndVegetaAF.jpg

 

A Dragon Ball AF hosszú idővel a GT után játszódik. (Ahhoz, hogy megértsd nemárt ha láttad a GT-t!)

 

Kapitel 1:

Több, mint 700 év telt el azóta, hogy Son Goku látta Goku Juniort a nagytornán. Azon a helyen ahol Goku legyőzte az utolsó kristálygömbszörnyet öt szobor áll. Ezek az öt legendás saiyajint ábrázolják; Son Gokut, Vegitát, Gotent, Trunksot és Gohant.

Son Goku leszármazottai együtt élnek egy házban a város szélén. Van két kisgyerek is, az egyiket Gotannak, a másikat Dirinek hívják. Egészen eddig a napig béke uralkodott a Földön, ám hirtelen aztán minden megváltozott. Egy űrhajó landolt az öt szobortól nem messze. Ebből egy fura kinézetű lény lépett ki. Gotan azonnal megérezte a gonosz energiát, így átváltozott SSJ-be, és a szobrokhoz repült. Megpróbálta kistestvérét biztonságba helyezni, ám a szörny megölte. Gotan azonnal felvette ellene a harcot, de rájött, hogy semmit nem ér. Így hát megpróbálta elérni a második szintet, de hiába. Így is teljesen tehetetlen volt. Ekkor teljesen kétségbeesett és sírni kezdett. Kiderült az ellenség nem más, mint Bebi leszármazottja, akit még annak idején Goku ölt meg SSJ4-ként. A szörny elhatározta, hogy megöli az összes saiyajint, és egy tökéletes testet szerez magának. Miután mindezt elmondta Gotannak, összeverte. És mivel azt hitte, hogy a fiú halott, elindult, hogy megkeresse Vegita utódját. Meg is találta, és az hiába változott át harmadik szintű saiyajinné, megölték. Ezután a szörny elhatározta, hogy találkozni akar Son Gokuval, és meg akarja szerezni a testét.

by

http://dragonballzgtaf.fw.hu/

Link to comment
Share on other sites

SZia csak annyit fűznék hozzá hogy igen énis úgytudom hogy csak legenda az AF és csak mondom hogy az egyórás rajzfilm amit említettél az a dragonball GT SPecialja vagy a Movie-ja nemtudom már meik asszem a Goku Jr Special de nemvagyok benne biztos de tuti nicsköze az AF hez

Link to comment
Share on other sites

Hát ha az USA fogja csinálni akkor jobb is talán ha legenda marad (W.I.C.T.H is usa termék egy anime kreator (mester) sincs a stábban és azért lett ilyen gyenge a karakterrajz).

Azért írtam hogy USA mert AF én ugy olvastam valahol hogy amerikan force, na azt azé nem kéne!

Nem teljesen legenda mert az író hagyott hátra valamilyen menyiségü art bookot és kis történetleírást (mert meghalt) de abbol igazán nem sok minden lett.

(majd én megcsinálom 1x :huh: )

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Nem tudom ki hogy van vele, de mikor megnéztem a GT utolsó részét, az üresség érzése kerített hatalmába. Nem hittem el, hogy elejétől a végéig megnéztem, és most nincs tovább, ennyi, vége. Láttam specialokat, de azok édes kevesek. Én nagyon remélem, hogy lesz folytatás, mert szerintem, nincs még 1 ilyen anime, ami ennyire beleivódott a köztudatba. És a szíve mélyén mindenki kíváncsi, hogy mi is történhetett hőseinkkel.

Link to comment
Share on other sites

Na akkor aszem én +osztom veletek h mi is igazából AF...

Szal ezt a rajongók találták ki és létezik is + nem is...

Ugyanis a storyja elkészült 280 epizód (az egyik nem hivatalos magyar Dragonballos oldalon láttam angolul), sőt az 1ik ien oldal el is kezdte fordítani és 1 részig már eljutott...

De igazi anime vszínúleg sosem lesz belőle!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Jól írták előttem, amit te láttál, az a GT Special volt! Semmi köze az AF-hez! Az AF teljes mértékben rajongói fan kitaláció, nincs belőle film, és nem is lesz, még ha kering is 1-2 ilyen a neten (pl 1 AF intró, ami valójában egy Dragonball játék intrója). Viszont van sztori (angolul itt megtalálod, ez a "hivatalos" AF oldal:

http://www.ingenco.20megsfree.com/custom.html

) és van jó pár kép (

http://www.ingenco.20megsfree.com/photo.html

).

Az oldalról elvileg + lehet venni az első AF sorozatot is, csakhogy ez egy szép nagy átverés, ugyanis elirányítanak az American Anime Store oldalra, ahol a gyanútlanok bedőlnek és megadják az adataikat, de nézzétek csak + a linkjét:

http://americananimestore.20megsfree.com/

Kicsit a vége mintha gyanús lenne... Szóval az ember befizeti a pénz, és vár .... de jönni nem fog semmi, az tuti. Az oldalon van vhol 1 fórum, ahol maguk az oldal szerkesztői is beismerik, hogy egy nagy kamu az egész!

Módosította szaszanagy
Link to comment
Share on other sites

Én is úgy tudom, hogy rajongók agyában született történet az AF. :P Még sehol sem találkoztam az interneten - meg máshol se - olyan ténnyel, ami bizonyítaná, hogy tényleg létezik. Viszont kép sok "van" róla. Érdekes, hogy olyan dologról van kép, ami nem is létezik... Photoshoppal nekem sem telik sokba átfesteni Goku haját + a ruháját és odaírni, hogy SSJ6 + egyéb jelzőket... ;)

Link to comment
Share on other sites

Na akkor még1x elmondom mert úgy láccik h nem igazán figyeltetek rám...

Az AF igenis létezik!

De csak mint 1 forgatókönyv v ijesmi, viszont az amit +isnézhetünk se részek se moviek se semmik nem készültek, nem készülnek és vszínűleg nem is fognak belőle készülni...

Mivel ez ijen fan cucc az izom fanok írogatták a saját szórakoztatásukra...

Link to comment
Share on other sites

Itt a bizonyíték arra amit feljebb írtam, ezt azon az oldalon találtam a fórumban:

 

"Ok my name is Aaron sweevel (The one one who though of this prank)

and i made this website.I decided to make this website cause i am the

biggest DB/Z/GT fan in the universe and I wanted to make my own

series or at least make people to believe that i was. So there you have

it, its not real, i made it up, sorry. But that doesnt there aren't any

series being devoloped for instance Dragonball FNG is being devoloped

(For more info go to www.freewebs.com/dragonball-mamodo) And also

Dragonball IP is being devoloped. (For more info go to

www.freewebs.com/dragonballip) So there you have it Dragonball AF is

fake. Sorry if i made you mad. "

 

Ebben bevallja a gyerek hogy ő találta ki az egész AF-et!

 

Link to comment
Share on other sites

erről csak annyit tudok mondani, hogy az egész kitaláció! rengeteg dragonball folytatást láttam és olvastam már, amit rajongók találhat ki (Dragonball d, nd, nr, f, af, gz...), de az összeset csak rajongók írták. Létezik egy dragonballaf "intro", ami igazából egy dragonballz videó, csak a végére biggyesztettek egy af feliratot.

 

Arról a "nagy részről", amiben öreg pan meg goku jr. van és felmegy vmi hegyre meg dragonball GT special, vagyis olyan "rész" vagy "film" vagy "videó", ami nem kötődik a sorozathoz, csak úgy van, akárcsak a 3 dbz special. ennyi...

 

off & peace

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Nos Igen! Elterjedtek a hírek ! DE !!!! Az AF a leghíresebb része a rajongók által kreált sorozatoknak!

Állítólag létezik már az 1. rész belőle és egy magyar oldalról le islehet tölteni ! animeworld gondolom nem kell bemutatnom ! PERSZE FIZETŐS :angry: Le tölti egyik haver és megnézni ! Ha kamu akkor nagyon nagy balhé lesz ! De már izzanak a db-s oldalak a top 10 -ből mind a 10 ! :D szal van remény

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Mint már sokan mondták elöttem, ez egy Fan-made széria. Itt van még egy bizonyíték, egy fan (névszerint Prince GAS Vegeta - PGV - Ő ismerős lehet annak, aki olvas fan képregényeket, ő készíti a DBGS-t, ami kicsit megkavarja Future Trunks jövőjét, de egyébként nem rossz) elkészítette az első részt:

 

A videó ide kattintva megtekinthető

 

Nekem nem annyira jön be ez az AF. Igaz, szerintem már a GT is fölösleges :)

Link to comment
Share on other sites

Én nem akarok ünneprontó lenni!

De ez má megin egy össze-vissza Dragonball majmolás!A felét az egyik DBZ specialból szedték ki!Aztán a másik felét megrajzolták valahogy(elég rondán)<_< Az AF csak kitaláció higyétek már el!Akira Troiyama már régen bejelentette hogy nem fog többet készíteni!

Link to comment
Share on other sites

Egy kérdést hadd engedj meg Dr.Cherry:

Te milyen grafikát vársz el egy rajongók által készített résztől?

Képzeld el, vannak olyanok is, akik még ennek is örülnek, mivel szerintük lehetne folytatni a GT-t, és tetszik nekik a lassan már szájról-szájra terjedő AF története (speciel én nem tartozok közéjük, de mégse fikázom le az egészet, mint ahogy te is tetted nem ünneprontóan).

Ha figyeltél volna a hozzászólásomra, akkor láthatnád, hogy egy szóval sem említettem, hogy ez létezik papíron, vagy azt, hogy Akira Troiyama készítette. A legfontosabb információk már elhangoztak ebben a topikban, úgyhogy aki visszaolvas és már van valamennyi ismerete, akkor az rájöhetn ezekre magától.

Tudom, nem mind arany, ami fénylik: mindennek megvan a jó és rossz oldala is. Éppen emiatt van az, hogy van aki szeret valamit, más valaki meg nem szereti azt.

Nem azt mondom, hogy nem nyílváníthatod ki a véleményedet, de azt ne ilyen stílusba tedd, mivel amikor írod a hozzászólást, gondolnod kell másokra is, hogy nem sértesz-e meg másvalakit azzal.

Link to comment
Share on other sites

nos...

 

az AF = after future, vagyis a nem túl távoli jövő, avagy kb. 100-150 évvel a GT után játszódik. mindenki meghalt már. csak a kis Goku nem, vagyis SonGoku 5xös ükunokája.

a Dragon Ball moviek között van egy movie (csak 1) ami a GT után játszódik 100 évvel, de az a GT sorozat egyetlen movieja.

az AF teljesen másról szól. és elrontom a kedvedet Cherry, mert Akira találta ki. csak nem hozta nyilvánosságra és nem készítette el, vagyis az okoskodáson kívül csak annyit tudsz h AF. ahogy fentebb említették 280 rész van megírva. ismétlen írva! nincs megrajzolva, bár néhány kép erről tanúskodik. én pl. azt olvastam h az USA-ban már fent vannak a neten videón. csak az a kérdés hogyha világháló ez a net, akkor én hogyhogy nem találom? :lol:

az AF lényege nagyjából annyi h jön egy harcos a Földre és el akar pusztítani mindent, aztán felélesztik a Dragon Ball harcosokat és csata... aztán megjelenik a GT-ből ismert Bebi fia is, és valami gonosz megszállja Gokut, a Pokolban Nappa és Raditz csillagharcossá változnak, Cell és Dermesztő fuzionál, Goku-Vegita-Trunks-Goten fuzionál... és már lesz csillagharcosi 8. szint is ha jól emlékszem.

a mangát azt tuti tolják fel valahol, csak az a kérdés h hol?...

 

más oldalról nézve, valaki azt mondja h rajongók készítették.

nekem tökmind1 h ki készítette, de ebben benne van Akira keze is. és az is igaz h létezik!

Link to comment
Share on other sites

Oké,oké bocsánat mindenkitöl... :unsure:

Én is nagyon sokat kerestem AF-el kapcsolatos leírásokat,videókat.De mindíg csak oda jutottam hogy az AF csak kitalácó vagy ahoz a történethez jutottam el amit kedves Anry barátunk írt le!De pléldául találtam olyat is ami Goku elhagyott fiárol szól(érdekes).De azt is olvastam hogy az összes gonosz akit eddig legyőztek feltámad és minden eddigénél erősebbek leszenk(ez se rossz) :blink: De a videók közül csak olyanokat találtam amit vagy kivágtak a MUGEN-böl(intróra gondolok) vagy a GT special-ból

Link to comment
Share on other sites

a mangát azt tuti tolják fel valahol, csak az a kérdés h hol?...

Valamelyik nap találtam egy blogot, ahol fent volt pár ízelítőnek szánt rész a Dragon Ball AF mangájából, máris visszakeresek...

 

Meg is van, ha látni szeretnétek, kattintsatok ide.

 

(Nem tudom, hogy valódi-e, de nekem annak látszik, bár ki tudja...)

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Az Fanok saját maga szórakoztatására, örök emlékekezés céljára ott az AF

 

De hoztam valamit, valami nagyot,

Készül egy élőszereplős DB film, pl : Yun-Fat Chow - Roshi master :D

Nem kamu, már készül ! :D :D :D

Idén nyáron már nézhetjük is (aug.15)!!! :D :D :D

 

http://imdb.com/title/tt1098327/

 

 

És találtam egy mókás youtube vidiot:

http://youtube.com/watch?v=C8VK3GmFr60

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Szerintetek a Japánok tényleg megcsinálták az AF - et?

 

Valahol látam hogy a részek történetei megvannak!

 

Hánny része van az AF - nek??

 

 

 

 

 

 

Kapitel 1:

 

Több, mint 700 év telt el azóta, hogy Son Goku látta Goku Juniort a nagytornán. Azon a helyen ahol Goku legyőzte az utolsó kristálygömbszörnyet öt szobor áll. Ezek az öt legendás saiyajint ábrázolják; Son Gokut, Vegitát, Gotent, Trunksot és Gohant.

Son Goku leszármazottai együtt élnek egy házban a város szélén. Van két kisgyerek is, az egyiket Gotannak, a másikat Dirinek hívják. Egészen eddig a napig béke uralkodott a Földön, ám hirtelen aztán minden megváltozott. Egy urhajó landolt az öt szobortól nem messze. Ebbol egy fura kinézetu lény lépett ki. Gotan azonnal megérezte a gonosz energiát, így átváltozott SSJ-be, és a szobrokhoz repült. Megpróbálta kistestvérét biztonságba helyezni, ám a szörny megölte. Gotan azonnal felvette ellene a harcot, de rájött, hogy semmit nem ér. Így hát megpróbálta elérni a második szintet, de hiába. Így is teljesen tehetetlen volt. Ekkor teljesen kétségbeesett és sírni kezdett. Kiderült az ellenség nem más, mint Bebi leszármazottja, akit még annak idején Goku ölt meg SSJ4-ként. A szörny elhatározta, hogy megöli az összes saiyajint, és egy tökéletes testet szerez magának. Miután mindezt elmondta Gotannak, összeverte. És mivel azt hitte, hogy a fiú halott, elindult, hogy megkeresse Vegita utódját. Meg is találta, és az hiába változott át harmadik szintu saiyajinné, megölték. Ezután a szörny elhatározta, hogy találkozni akar Son Gokuval, és meg akarja szerezni a testét.

 

Kapitel 2:

 

Miután Gotan elmesélte Kaitónak, hogy o teljes erejével harcolt, megjelent az öreg Kaioshin. O kijelentette, hogy csak úgy gyozhetik le a szörnyet, ha feltámasztják az öt legendás harcost. Gotan mivel a házában rejtette el a gömböket, így gyorsan hazafutott értük. Csak hogy Tsufuru (mert, hogy ez volt a szörny neve) megérezte az energiáját, és elindult felé. Amikor Gotan hazaért, Tsufuru már ott volt. Csakhogy nem tett semmit, csupán kijelentette, hogy o nem fél az öt legendás harcostól. Így hát Gotan feltámasztotta oket. Ekkor azonban Tsufuru azt mondta: "Elég legyen!" és megölte a fiút. Hirtelen valaki megragadta Tsufurut, aki nem volt más, mint Son Goku. Ekkor csend lett, majd Tsufuru megkérdezte: "Szóval te vagy az a híres Son Goku?" Goku anélkül, hogy felelt volna, kivitte a házból. Ekkor kijelentette: "Még rosszabb vagy, mint korábban!" Son Goten ekkor megkérdezte apjától, hogy ismeri e. Son Goku azt mondta, hogy Bebire emlékezteti. Erre Tsufuru kijelentette, hogy o sokkal erosebb és gonoszabb, mint testvére. Ekkor Gohan, Goten és Trunks átváltoztak SSJ-be, Son Goku és Vegita pedig SSJ4-é tranzformálódtak. Ekkor aztán kezdetét vette a harc. Tsufuru meglehetosem jól támadott, így az öt harcos hamar elfáradt. Ekkor megkérdezte: "Mi van, csak nem fáradtak vagytok? Ami engem illet, én egész jól szórakozom." Son Goku ugyan nem akarta, de kénytelen volt elismerni, hogy túl eros hozzájuk. Egy kis ido elteltével aztán a harcosok megálltak. "Son Goku, ez túl eros nekünk" mondta Vegita. "igazad van, alábecsültük" válaszolta Son Goku. És tulajdonképpen csak ez után vette kezdetét az igazi harc ...

 

Mi a Dragon Ball AF?

A Dragon Ball AF állítólag egy új Dragon Ball széria melyet Japánban kezdtek készíteni. Mégis, A FUNimation hivatalos forrásból ismertette a rajongókkal, hogy a Dragon Ball GT az utolsó széria, és se az AF se a V nem létezik. Valamennyire ezt tudtuk, és Toei is megerősítette ezt a tényt, hogy ez nem egy jövőbeli terv Dragon Ball széria valamilyen folytatására a GT után. De én az hallottam az emberektől, hogy a rajongók készítette egy képregényt amit Dragon Ball AF-nek neveztek el és a FUNimation vagy Toei nem tudott vele mit kezdeni. Vajon vagy télleg létezik vagy valamikor a rajongók találták ki, emiatt összeállítottam különféle részeket az elgondolásokból.

 

Dragon Ball AF történeti vonal:

 

A Dragon Ball AF-ben Raditz visszatér Super Saiyan -ként, épp SSJ3 -ban, Frieza és Cooler fúzionálnak, Goku SSJ5-ös szinter lép aztán SSJ6-ra és megtanulja, hogyan kell 3 embernek fuzionálnia. Az AF -re több nevet is kitaláltak: After Future, Alernate Future, Another Future.

 

A DB AF a Frieza Saga után 120 évvel történik. Ekkor Goku bolygóról bolygóról jár edzeni és mikor megérkezik az egyik bolygóra igazán szépnek találja és, hogy egy edzeni kívánó ember számára tökéletes. A gravitáció 1000szerese a földiének tehát számtanilag is tökéletes egy időre az egzésekre. Itt találkozott el káprázatos lánnyal aki akárhogyis próbálta Goku-t elcsábítani Goku mindig ellenlát mivel ő Chi-Chi -hez tartozik, a lány érzi ezt, de az ő szerelméről álmodozik. Nemsokall ezután Goku elhagyta a bolygót, a bolygó elszürkült és teljesen eltűnt a lakóival együtt. Ezután a lány egy isten lett és egy tökéletes illúziót idézett elő Goku számára, hogy éreztesse vele mennyire szüksége van a gyerekére a legyőzhetetlen lény megteremtéséhez. Akárhogyis, közel 120 év elteltével gyereke született Xicor néven aki természeténél fogva SSJ5-ként született és 1 éve elteltével a félig isten és félig Saiyan jelentette a legyőzhetetlen lényt, de ez mind hiábavaló amikor szüksége van egy apára (aki valszeg Goku), hogy nagyszerűen edze őt, így elindul az igazi apja felkutatására, hogy edze őt és ezáltal az anyja kívánságára az univerzum legnagyobb harcosa legyen.

-Igazából kb. ennyi lenne a történt: Gokut teljesen megörjíti egy lány az egyik bolygón ahol edz. Miután Goku elmegy a bolygú eltűnik és a lány isten lesz. A lány egy illúzóval meghülyíti Goku-t mivel szüksége van az ő gyerekére a legyőzhetetlen lény megteremtésére. Xicor néven fia születik aki alapból SSJ5 szintű, félig isten félig Saiyan. Elmegy felkeresni az álíltólagis igazi apját Goku-t, hogy edze őt és ezáltal az anyja kivánságára az univerzum legnagyobb harcosa legyen.

Elég rejtéjes és elvont történet.

 

További információk a Dragon Ball AF-ről:

300 évvel ezelőtt Goku és Gohan meghalt, de ennek ellenére Goten még mindig és Trunks-al azonos erősek és örök életet kapnak Dendétől. Megkeresik az összes kristálygömböt és az alfa gömböt is. Miután összegyűjtötték öket az kivánják, hogy Goku, Gohan, Vegita, Android 16 és Shella (Trunks lánya) térjenek vissza az életbe, ekkor megjelenik egy Boronksnevű ürge(szövetkezni akar Vegitával) és dühös lesz mert nemtudta az kívánni, hogy ő legyen mindörökké a legerősebb. Így hát harcba száll Goku-val és Goku hatalmas ütéseket kap és amikor ismét halála szélén a dühétől átmegy SSJ5-be és fúzionál az SSJ5-ös Goten-el és megalkotják az SSJ5-ös Gotenkset(a vörös hajú srác... nah ez az amit nem értek mert Gotenks= Goten + Trunks :S) és ráront Boronks-ra de így is hatalmas ütéskeket kap tőle, de Dendétől kap egy Fúzionáló Fülbevalót és Fuzionál SSJ5 Gohan-al és megalkotják Hantekns-et a végső verzióz és Boronks hatalmas ütéseket kap, aztán nagy lélegzetek vesz és lecsillapodik és beszél Boronks aki végül szövetkezik velül.

 

 

Van egy pár DB AF pletyka:

1. 6 SSJ szint létezik

2. Az új Fúziónáló fülbevaló készült (mellyel 3 ember fuzionálhat)

3. Gotennek új gyerek születik.

4. Felbukkan egy mindenkinél hatalmasabb férfi: Boronks, ekkor Broly SSJ3 -as lesz, aztán Goku aggodalma azt eredményezi, hogy SSJ5 -ös szintre lép de ennek ellenére az SSJ6-ot is eléri.

5. Mindenki fúzionál és létrejön: gohnvegpandenpicclhurclegotentrunktenks. (nah ilyen faszságoktól kapok agybajt)

6. Ez egy Spanyol képregény és elkészítették a rajzfilm verzióját az USA-nak.

7. Vegita és Trunks fúzionál (Vegetunks).

8. Gotenks SSJ4 szintű lesz

9. Goku eléri az SSJ5 -öt, de az erő ami elárasztja rosszá teszi. A DB AF-ben Vegita jófiú lesz és megpróbálja megállítani az "gonosz Goku"-t.

10. 250 spizód készült

11. A DB AF-ben Vegita SSJ5 és SSJ6 lesz és ezáltal a legerősebb.

12. A DB AF Portugáliában, Olaszországban és Japánban létezik.

13. Gohan elér egy másik formát a Mystic Saiyan-t

 

 

 

 

KÉPEK:

 

 

17-09-05@09h111120540194.jpg

 

 

 

 

dragon-ball-af.jpg

 

 

 

 

268788af52.jpg

 

 

 

 

broly-fase-5.jpg

 

 

 

 

 

BK81.jpg

 

 

 

 

 

1129980338.jpg

 

 

 

 

 

DBAF8.jpg

 

 

 

 

 

songoku-ssj5.jpg

 

 

 

 

 

photo_296920.jpg

 

 

 

 

#Af-részek cimei angolul

 

 

XICOR SAGA

 

1.xicors arival.

2.xicors search for the Dragonballs begins.

3.xicors first Dragonball.

4.piccolos feelings.

5.xicor attacks!

6.the end of ten and yamcha.

7.hitsorashi shows his power.

8.Gogeta!dont give up!

9.Trunks, dont be a fool!

10.piccolo to the rescue.

11.no match for motchani.

12.Gogeta beats up hitsoraschi!

13.Gogeta vs motchani.

14.motchani defeated.

15.five days free.

16.the hyperbolictimechamber.

17.Gogeta and Gohan training for the battle with xicor.

18.Gotenks' and piccolo's turn.

19.bulma's discovering a new thing.

20.Vegetajr and Goku jr training in the timechamber.

21.pans turn.

22.the battle begins!

23.xicor the invinceble

24.the warriors vs xicor, xicor wins with ease!

25.Gohans superpowers.

26.Gohans end.

27.Gogetas revenge!

28.xicor vs Gogeta.

29.xicor defeted!

30.return the Dragonballs

31.Goten, go study!

32.earth is back to normal.

 

SUPER Goku SAGA

 

33.the wish for Gohan.

34.Gohan returns on earth.

35.chichis crazy!

36.Trunks' training with pan.

37.a nem enemy!

38.karoenisch is looking for the Dragonballs!

39.karoenisch finds the worriors!

40.karoenisch vs the warriors.

41.Vegeta's new attack.

42.Gotenks full powers!

43.Goku's anger transformation!

44.Goku supersaiyan vs karoenisch!

45.karoenisch defeated, but Goku goes on!

46.the superpowers of Gogeta supersaiyan 5.

47.karoenisch at his maximum power!

48.Gogetajr attacking karoenisch.

49.Gogeta and Gogetajr are the strongest team in the universe!

50.karoenisch finally defeted.

51.back to the normal life.

52.piccolo starts training again.

53.videl visiting mr satan.

54.Gotenks new job!

55.a new life!

 

FINAL BATTLE SAGA

 

56.Gotenks and Vegetto.

57.the training of piccolo

58.a new warriors.

59.who is this guy?

60.Gogeta vs the evil okster.

61.Gogeta's loaded!

62.okster is the strongest.

63.Gogeta fails!

64.Goku and Vegeta's,the ultimite duo!

65.Vegeta's transformation.

66.Goku's knock out!

67.the new power of Gogeta supersaiyan 5!

68.okster, dont run!

69.Gogeta wins!

70.the supersaiyan 5 story.

71.bulma's report.

72.popo's birthday!

73.Gokus story.

 

GREAT SAIYAN SAGA

 

74.the evil guys arive!

75.piccolo gone mad.

76.Goku finds new creatures.

77.gouky and nomanisch!

78.Vegeta to the recue.

79.Gogeta vs gouyky and nomanisch.

80.fusion of a fusion?

81.nomaykygosch the new fusion.

82.Gogeta's powers awaking.

83.nomaykygosch defeted.

84.a call of dende.

85.piccolo's story.

86.the zwarriors together again.

87.on to planet namek!

88.training in the space ship.

89.welcome on planet namek.

90.dende's a warrior.

91.dende shows piccolo his power.

92.dende's wish!

93.the warriors are ready.

94.the wish.

95.cell has returnt!

96.Trunks supersaiyan 4 agains cell!

97.cell defeated!

98.team, split up.

99.okster has returnd!

100.okster is the ruler again!

101.Gogeta's newest power.

102.okster defeated.

103.brolly?

104.an other supersaiyan 4!

105.Gogeta junior is down!

106.Gotenks fails.

107.kooler?

108.Gogeta vs the double duo!

109.kooler and brolly defeated.

110.the evil garlic junior!

111.Trunks and Goten's power.

112.garlic junior defeated!

113.nappa, a supersaiyan?

114.dende neads help!

115.Gohan kill nappa!

116.an old enemy.

117.Vegeta vs Vegeta?

118.Vegeta defeted.

119.an old brother.

120.raditz a supersaiyan 3!

121.pan is a girl, but not weak!

122.raditz defeated.

123.the return of kidbuu!

124.Goku, whats wrong?

125.kidbuu defeted.

126.Goku, what are you doing?

127.evil Goku.

128.stop Goku!

129.Gohan and Vegeta vs evil Goku!

130.Goku's back to normal!

131.a new transformation!

132.back to planet earth.

133.life is back to normal, start training!

 

MYSTIC Dragonball SAGA

 

134.pans boy friend!

135.an evil guy.

136.whats wrong with Gogeta?

137.Gogeta is evil!

138.evil Gogeta.

139.the mystic Dragonball.

140.z warriors are ready to fight!

141.Goku,Vegeta, we need you!

142.whats this,a supersaiyan 6?

143.Gohan's mystic powers wont work!

144.Gogetajr loading up!

145.Gogetajr is a supersaiyan 5!

146.evil Gogeta vs Gogetajr.

147.Gotenks discovers the weakness!

148.where are you Goku and Vegeta!

149.piccolo's new power!

150.Goku en Vegeta's arrival!

151.evil Gogeta is escaping.

152.the search for evil Gogeta.

153.no sign of evil Gogeta.

154.the mystic Dragonball is founded!

155.whats this!

156.the power of a supersaiyan 7!

157.evil Gogeta vs Gogeta!

158.evil Gogeta is to strong.

159.Gogeta knows the weakness!

160.evil Gogeta is weak.

161.give up evil Gogeta!

162.evil Gogeta defeated.

163.back to roshi's place.

164.roshi's fainted.

165.the new form, supersaiyan 7.

166.bulma's explosion of anger!

 

ULTIMIT SAGA

 

167.collect the Dragonballs!

168.the wish

169.where are we?

170.a smart world

171.the perfect beings

172.a timemachine?

172.who is potoschy?

173.let go!

174.a trip in 5 minutes!

175.the other side of the galaxy

176.people can read minds!

177.the guards of potoschy

178.there just to smart!

179.Vegeta and Goku show there powers

180.potoschy is a badguy!

181.the battle vs potoschy!

182.potoschy is no match

183.potoschy gives up

184.search for the Dragonballs

185.no sign of the Dragonballs

186.the hope is lost

187.a Dragonball?

188.its the Dragonballs!

Kidnapped saga

189. What's Going On?

190. Dende Brings Back Vegeta

191. The Great Revival

192. Z Warriors Attacked

193. Why Isn't Broly Here?

194. Vonx Goes Super Saiyan 7

195. A Super Saiyan 8?!

196. End Of Vonx

197. Cell's Turn

198. The Great Obsorbsion

199. Furry Of A Mother

200. Super Cell

201. No Hope Left

202. Broly's Back

203. A Fight Well Won

204. Janemba's Technique

205. Bojack's Fury

206. Freeza's Betrayal

207. Freeza Buu

208. Ten Days 'Till Death

209. Z Warriors Train

210. Broly's Decision

211. Goku And Broly's Birthday

212. Ten Days Expire

213. Mystic Buu

214. The War Begins

215. Vonx and Broly VS Mystic Buu

216. Vonx's Time Is Up

217. Retreat!

218. Janemba's Stand

219. Vegeta's Rage 220. Goku VS Vegeta Super Saiyan 8

221. Gogeta And Broly VS Janemba Buu

222. Enter The Demon

223. Gohan's Still Alive

224. Gohan, Goku, Vegeta, Super Saiyan 9

225. A Desprite Cry For Senzu Beans

226. Broly's Explosive Anger

227. Buu's Defeat

228. Where's Everyone?

229. Brother Has A Brother?

230. Bruin's Story

231. Gohan's Mystic Power

232. Fusion Time Is Up

233. Xicor Is Back

234. Scramble For Time

235. Hitsorashi And Xicor, Mystic Saiyan

236. Startling Surprise

237. Gohan To The Rescue

238. Earth's Limit

239. Battle In Hell

240. Defeat Turned To Victory

241. Friends Return

242. Training Begins

243. Training Gets Intense

 

Mystic saga

244. Saiyans Arrive

245. Bruin Has The Alpha Ball

246. Planet Vegeta Revived

247. De-Fusion

248. Piccollin

249. All Out War

250. Full Assult On Broxolion

251. Secrets Of The Tree Of Might

252. Mystic Oozuru

253. Mystic Saiyan 4?!

254. Planet Vegeta's End

255. All Things Considered

256. Universe's Last Hope

257. Android 001

258. Androids On The Loose

259. Unstopable Cell

260. A New Location

261. Saibamen

262. Vegeta's Up

263. Xicor's Turn

264. Broly's Back In The Game

265. Hero Of The Day

266. Bruin's Trump

267. Bruin's End

 

Budokai saga

268. Tournament Anouncement

269. Elimination Rounds

270. Finalists Are Chosen

271. Vegeta VS Goku

272. Gohan VS Goten

273. Trunks VS Pan

274. Videl VS Ali

275. Semi Finalists Rejoice

276. Goku VS Goten

277. Pan VS Ali

278. Finals Begin!

279. Goku VS Ali

280. Prize Of The Amazon

 

Amazon saga

281. On To Planet Amazon

282. Tour Around The World

283. Curse Of The Masked Beast

284. Grand Tiki Elder

285. Face Off On Mt. Alto

286. Masked Beast Unmasked

287. Xicor's Masked

288. Not Borunks!

289. Future Trunks Is Missing

290. Tapion's Story

291. Warriors Reunite

 

Broby saga

292. An Egg Within

293. Broby, The Great

294. Ejection

295. Rejection

296. Destruction

297. Grand Tiki Elder Is Found

 

Vegeta saga

298. New Planet Vegeta

299. The Great Move

300. New Saiyan Culture

301. Family Reunion

302. Fight For The Thrown

303. Rise Of The New King

304. Rebels Of The New Republic

305. Death To The Truffles

306. Change Of Heart

307. Elite VS Elite

308. Survival Of The Fittest

309. Punishment, Death

310. Escape From Vegeta

311. Universal Search

312. Jeanin VS Vegeta

313. Broly's Revenge

314. The Weak Perrished

315. God Of All Saiyans

316. Vegeta's Jelousy

317. Vegeta VS Broly

318. Clash Of The Saiyans

319. Vegetunks

320. Trunks Takes The Thrown

321. Evil Now Gone?

322. Pan And Bra Get Married

323. Honeymoon

324. Goku's Special Ability

325. Evil Twins

326. The Birth Of Koolza

327. Koolza's Transformation

328. Bran Takes Control

329. Another Form

330. Fasion Queen To Rag Doll

331. Evil Ritual

332. Falling God

333. Countdown

 

Black dragon saga

334. Ressurection Of Evil

335. Emperor Of The Black Dragons Vengeance

336. Kabito Kai Vs. Hades

337. The Darkest Black

338. Shadows From The Past

339. The Last Kai Dies

340. Darkness

341. The Last Days Of Peace.

342. The Immortal Saiyans

343. Memory's Of A Forgoten Era.

344. Tournament In Heaven.

345. Warriors From The Past

346. Bad Losers

347. The Emperor Is Coming

348. Vegeta Vs. Goku

349. Limitless!

350. The Aftermatch

351. Gateway To Heaven

352. Rumble At The Gates

353. Flame Of Evil

354. Attack Of The Black Dragon

355. [No name]

356. Hell in Heaven

357. Destruction Of Heaven

358. Last Light From The Heavens.

359. Hero Of Heroes

360. Mirror From Today

361. Sin

362. History Of The Black Dragon

363. The Seven Suns

364. Mind Games

365. Victory

366. A New Beginning For Heaven

 

Fury saga

367. Peace Never Lasts

368. The Beauty Of Tamsen

369. Schaerig Strikes

370. Immortal Obsorbtion

371. Trunks' Death

372. Death To The Namek

373. No Balls!

374. Time To Tango!

375. Bran's Efforts

376. Gohan, Help!

377. Gohan's Demise

378. Saiyan God Steps Up

379. The Bigger They Are

380. The Harder They Fall

381. Fury Within

382. Broly's Defeat

383. Jeanin's Rage

384. Proposal

385. Beauty Never Lasts

386. Taking A Stand

387. The Fall Of An Empire

388. The Shock Of A Life Time

389. Second Chance

390. Then There Were Three

391. Betrayal Of Tamsen

392. Pressure Builds

393. Rage Released

394. Help Arrives

395. Krillan's Good Bye

396. 18's Ride To Hell

397. Broly Fights Back

398. Crumbling Planet

399. Decapitated Schearig

400. Last Two of A Wasted Planet

 

Universal Saga

401. Devil's Daughter

402. The Story Of The Jem

403. The Task

404. Rhandi, The Great.

405. No Backing Down

406. Who Can Save Us?

407. Broly's Rampage

408. Tamsen's Demise

409. Rhandi's Greed

410. Ancient Hero

411. If One Should Fall

412. So Should All

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...