Jump to content
PirateClub.hu

Joey


Jeti Peti
 Share

Recommended Posts

A Jóbarátok sikerszériája végetért, az örök nőcsábász viszont saját sorozattal lepi meg a magyar tévénézőket - ideje volt.

 

Két éve ért véget a Jóbarátok című sikersorozat Amerikában (és nálunk is), mely majd 10 évig volt meghatározó sorozata az amerikai televíziózásnak és folytonosan óriási versenyben volt a Vészhelyzettel és Helyszínelőkkel a legnézettebb sorozat címéért. A 10. év végén viszont a részenként 1 millió dollárt kereső színészek letették a lantot, elegük lett (már jó ideje megkapták a skatulyájukat) és elindultak szerencsét próbálni - a szerepajánlatokat halmozó Jennifer Aniston kivételével nem sok sikerrel.

 

0723joey1th.jpg 0723joey2th.jpg

0723joey3th.jpg 0723joey4th.jpg

 

A Ross-t alakító David Schwimmer és a Monica-t alakító Courteney Cox azóta is várja a mozis ajánlatokat (utóbbi inkább vissza is tért a tévébe és saját sorozatot indított), a Phoebe-t megszemélyesítő Lisa Kudrow folytatta tévés pályafutását egy HBO-s szituációs komédiában, és hasonlóképpen nem mozizott Matthew Perry sem a Jóbarátok befejeztével - ő is éppen új sorozatban fog főszerepelni ősztől.

 

Az egyetlen igazi túlélő Matt LeBlanc volt, aki nemcsak tévés karrierjét tudta azon nyomban folytatni, hanem még a sokak által megismert és megszeretett karaktert, Joey-t is tovább játszhatta egy elég beszédes című sorozatban, a Joey-ban. A történet szerint a felbomló jó baráti társaságból Joey Los Angeles-be utazik, hogy ott próbáljon szerencsét, ott teljesíthesse ki filmes karrierjét és ott adja át magát a küszöbén toporgó világhírnévnek. Ezért beköltözik új lakásába, éppen nővére (Drea de Matteo a Maffiózókból) és annak fia (Paulo Costanzo) tőszomszédságába, megismerkedik a csinos "házmesterrel" (Andrea Anders) és mindenre elszánt ügynöke segítségével (Jennifer "Stiffler mamája" Cooldge) elkezdi a szerepeket és a nőket vadászni - természetesen a színpadon felvett jeleneteket megtekintő közönség hangos kacaja kíséretében.

 

0723joey5th.jpg 0723joey7th.jpg 0723joey8th.jpg

 

A Joey igazi sikertörténetnek indult Amerikában, hiszen mindenki a Jóbarátok-örökség letéteményesét, igazi várományosát látta a sorozatban. Bár a kezdetek kezdetén még viszonylag sokan nézték (a premiert 19 millióan - nyilván kíváncsiságból), de a sorozat nézettsége az első évad befejezésére, miután sokan kiábrándultak a szériából, alig 7,5 millióra apadt. Ennek ellenére a házigazda NBC csatorna még rendelt egy 2. évadot a Joey-ból, hátha sikerül felrázni és a nézőknek is élvezetesebbé tenni a szériát, de Amerika (azt az 5-6 millió nézőt kivéve) továbbra is nemet mondott a sorozatra, így kénytelen-kelletlen a 2. évad közepén be is zárt a bolt és jó pár részt már le sem adott a csatorna.

 

Szerencsére nálunk az 1. évad és a teljes 2. évad is képernyőkre kerülhet az HBO jóvoltából. A tavalyi 1. évados DVD-megjelenést követően az országos tévéken is mindenki megnézheti Joey kalandjainak első évadát és elmorfondírozhat azon, hogy a kommersz tévés humor vajon miért nem felelt meg az amerikai ízlésnek. Bár Magyarországon a tévében a Jóbarátok sem aratott sosem kirobbanó sikert (köszönhetően a napi vetítésnek többek között), a Joey ismét megpróbálkozik egy hosszú sorozattal, hiszen a TV2 minden hétköznap este 7 órakor fogja adni a sorozatot.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Nem tudom tudjátok-e de a Jóbarátok Joey nevű szereplője(MAtt Le Blanc)indított egy külön filmsorozatot.Hihetetlenül meglepő a cxíme: JOEY . az a lényeg hogy az HBO-n szokott menni..Ajánlom mindenkinek hogy nézzem meg egy-két részét mert szerinte4m eszméletlenül jó.

 

Ha valami véleményetek van akkor nyugodtan írjátok:

Módosította blox
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 11 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...