Jump to content
PirateClub.hu

Samsung SCH-B600


tibiole
 Share

Recommended Posts

Élőfotók a világelső 10 megapixeles Samsung mobilról

 

samsung-b600-combo.jpg

 

A Samsung SCH-B600 típusjelzésű újdonság jelen pillanatban a világ legnagyobb felbontású fényképezős telefonja. A 10 millió képpontot számláló képszenzorral ellátott kamera a mai elvárásoknak megfelelően (LED-alapú!) autofókusszal büszkélkedhet, ezenkívül pedig még háromszoros optikai zoommal is fel van vértezve. Ezek mellett az ötszörös digitális zoom, vagy a vaku tulajdonképpen már nem is olyan nagy szám. Videós üzemmódban QVGA felbontású, 15-30 képkocka/másodperc sebességű anyagok rögzíthetők.

 

A készüléknek nem csak a kamerája, hanem a kijelzője is az abszolút csúcskategóriában versenyez. A 2,2 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 240x320 képpontos felbontású, az általa megjelenített színek száma pedig meghaladja a 16 milliót (True Color).

 

A CDMA 2000 1X EVDO (800 MHz) rendszerű SCH-B600-zal akár televíziós adásokat is lehet fogni, ugyanis az S-DMB műholdas TV-vevő sem hiányzik a telefonból. Az integrált memória MMCmicro memóriakártyák segítségével bővíthető, ezenkívül pedig Bluetooth technológia, PictBridge nyomtatási technológia, valamint MP3 lejátszó szoftver is került a készülékbe. A TV-kimenet és a 128 szólamú polifonikus hangzásvilág tulajdonképpen már csak a hab a tortán.

 

A kereskedelmi forgalmazás várhatóan 2006 harmadik negyedévében kezdődik majd meg, természetesen hol máshol, mint Dél-Koreában. Az első 10 megapixeles telefon kezdőára 150 ezer forint körül alakul majd.

 

Mint ismeretes, a Samsung 2004 novemberben mutatta be első 5 megapixeles kamerás mobilját, majd pedig ezt követően tavaly márciusban, a CeBIT-en leplezte le első 7 megapixeles fényképezős telefonját, az SCH-V770-et. Ezután jött az SPH-V8200-as modell, mely 2005 novemberében már nem kevesebb mint 8 millió pixelt bocsájtott a fotós kedvű mobilosok rendelkezésére.

Link to comment
Share on other sites

Ha lenne lém és gsm képes lenne biztos hogy azonnal megvenném! Bár a 10 megapixelnek nincs jelentősége (inkább az optikai zoom), legalábbis haveromnak 6 mp-es telefonja van (xcute), és ott sincs különbség a 2 és a 6 megapixeles képek között számítógépen nézve.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
Én akkor se vennék Samsung telot egyszer volt alig tudtam megszabadulni töle jó telo szo se róla de se játékot se témát nem lehet változtatni rajta sajna d-720 volt nekem ano!

lehet tenni samsungra játkot nézz utána

nekem épp Samsung E900 van és fullosan megvagyok vele elégedve

 

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...