Jump to content
PirateClub.hu

CD/DVD iró és olvasó gondok,vásárlás!


Recommended Posts

  • Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

en merem ajanlani a samsungokat is. nekem szemely szerint az van otthon satasban es a ceghez is azokat hozunk. eddig semmi gond vele. a toshibak kicsit elfaradnak egy ido utan. a NEC (sata) mostanaban baratkozom (nem volt samsung nagykerben es ezt hoztam a ceges gepembe). hosszu tavu tapasztalatom nincs, az eddige benyomasok kellemesek rolla

 

 

ui: LG ki kell fogni a jo szeriat. mivel nem sajat gyartosora van. 4-5 vagy tobb helyrol veszi es csak felcimkezi...

Link to comment
Share on other sites

Hy! Az író márkája milyen, mert, ha Samsung akkor dobd ki, és vegyél másikat. Csak azért mert nekem is Samsung íróm volt, és azzal voltak ilyen gondok. Ha becsuktam kinyitódott, ha kinyitottam becsukódott, és engem nagyon idegesített.

Link to comment
Share on other sites

Te most komolyan gondolod azt, hogy a Samsung kiadna úgy egy írót, hogy a tálcája össze-vissza megy?

Fel sem merül benned, hogy kifogtál egy gyári hibást? Vagy ha kézzel nyomod be a tálcát az se tesz jót.

Nekem is Samsung van a legújabb és nincs vele semmi gond.

Link to comment
Share on other sites

udv

 

 

igen samsung. nekem nem volt meg bajom vele es a ceghez is hoztunk mar jo par darabot. mint irtam a ceges gepemben ok. otthon egy altalam piszkalt xp van tepeitve (2 hete :D) es azota csinalja ezt. elotte tokeletesen mukodott (marciusban vettem) olyan, mintha egy progi vagy valami allandoan olvasna/figyelne a meghajtot es e miatt nem tudok vele irni es huzza vissza a talcat. magatol nem nyitja ki.

a hetvegen ujrahuzom az xp-t (nem piszkaltat :D) meglatjuk mi lesz...

Link to comment
Share on other sites

udv

 

problema megoldav. az beintegralt AHCI driver volt a gond okozoja. inteltol letoltottet tettem be es azzal produkalta a leirt jelenseget. leszedtem a gigabyte oldalarol a drivert. azt integraltam es megoldodott a problema.

remelem, segit majd valakinek a jovoben :)

Link to comment
Share on other sites

Üdv. Nálam is volt ilyen probléma Pioneer ddv irommal. Én visszavittem kicseréltettem és lőn nem javult meg. UGyan ugy lassan irta a dvd ket. És mi volt a baj? Hát a nero verziója. Probálj ki másik verzióju nerót. Nekem bevált.

 

Huh vazzeg most nézem ez a probléma 2007 decemberi XD. NA mindegy jobb ksőbb mint soha

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

hello!

 

Ismét zargatnám a piratésokat egy technikai jellegű kérdéssel..

Van nekem a gépemben egy CD/DVD - író. Pontosabban: HL-DT-ST DVDRAM GSA-T10N ATA Device . Ez produkálja azokat a tüneteket, hogy egypár dvd-t nem olvas be. De ezek olyan dvd-k amelyeket 1 héttel ezelőtt kapásra beolvasott.. Viszont mostanában már alig akar dvd-t beolvasni.. :o A meghajtó firmware dátuma Everest szerint:2006.11.20. Szerintetek mi lehet a hiba? Ui.: már tisztításon is átesett a lézerfej..

A válaszokat elöre is köszi.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Sziasztok!

 

Nekem olyan gondom lenne, hogy 1-2 napja tettem fel a windows integrált sp3-ját, és azóta nem működik a dvd-író/olvasó! 19-es Kódra hivatkozik, ami így hangzik: "A Windows nem tudja elindítani ezt a hardvereszközt, mert az eszköz konfigurációs információi (a rendszerleíró adatbázisban) nem teljesek vagy sérültek."

 

Ja és próbáltam frissíteni, eltávolítani majd hardver hozzáadással újra feltenni, de semmi változás:P

Ha valaki segítene azt nagyon megköszönném!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Nekem egy Acer extensa 5620G laptopom van egy slimtype dvd a ds8a1p ata device Dvd íróval (Vista Home op.rendszerrel). A Verbatim Dvd lemezek írását rendre elrontja, a Dvd lejátszókon akad, kockás ill. ugrik a kép. Ugyanakkor a régi újraírható TDK lemezt viszonylag jól írja. Már cseréltem Nero-t, ill. írtam az Ashampoo-val is, de a helyzet ugyanaz. A gép új, májusban vettem. Tud valaki segíteni, mit tegyek? :(

Link to comment
Share on other sites

Segítsetek plz.!

 

Kb. fél éves pioneer íróm van Pioneer DVD-RW DVR-212D , és egyes cd-ket / dvd-ket nem olvas, nem másol rendesen (tehát elkezdi másolni, de 60%-nál teljesen lelassul, és nem végez a másolással). :wacko:

 

Szeretném kérdezni, hogy mi lehet a baj? :blink:

És esetleg lehet-e segíteni rajta?

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hát próbáld meg másik cd/dvd íróval vagy dugd át másik sata portba másik sata kábellel is kipróbálhatod (nekem is ilyen van kb. fél éves az enyém is eddig semmi baja nincs le is kopogom...) esetleg egy firmware frissítés ha még mindig nem lenne.

Ha ezek se segítenek akkor kezd öregedni (fél év után :S van ilyen) ,de mivel garis gondolom még vidd vissza ha továbbra is fent ál a helyzet és ki kell,hogy cseréljék.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Sziasztok!

 

Van egy Fujitsu Siemens Amilo A1667G laptopom, amiben egy Philips dvd+-rw sdvd843 dvd író/olvasó van.

 

A gondom a következő. Újraraktam éppen a gépemet. Ahogy már tettem hamarabb is vele, ami eddig gond nélkül ment. Szóval: mióta újraraktam a gépet semmilyen "házilag írott" dvd-t vagy cd-t nem olvas be! :unsure: DE az eredeti/gyári cd-ket beolvassa, pl.: az eredeti zenei cd-imet is beolvassa, valamit a driverek cd-t is, ami hozzá volt gyárilag, stb, stb... Tehát csak a házilag írottakat nem... Valakinek lenne valamilyen ötlete, hogyan lehetne megoldani ezt a problémát?!

 

szerk.: miután ezt megírtam tegnap kipróbáltam a következőt: a Kezelésnél az Eszközkezelőben a meghajtót eltávolítottam, majd újraindítottam a gépet. Azóta már minden cd-t beolvas! DE a házilag írott dvd-ket még mindig nem! Segítsetek légyszíves!

 

Előre is köszönöm! :unsure:

Üdv: Dani

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...