Jump to content
PirateClub.hu

Windows Security Stuffok


havlix
 Share

Recommended Posts

Asbi ilyet nem mondanék,hogy gagyik azért mert neked nem jönnek be. Nekem 2évig Kerio volt a gépemen és mindent megfogott :) és a gépet se lassította nagyon.A régi gépem 1,7Ghz 256mega ram Abit alaplap... és ezt az a ... gépet nem lassította .Szóval a Kerio igen is nagyon jó.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 5 months later...

Végig olvastam ezt a másfél oldalt, és egy csomóan használnak 3-4 programot arra a célra, hogy a gépüket biztonságba tartsák. Én egész lazán küldöm gyerekek, és nem parázom. Van egy 6.4-es blade windows fenn az egyik gépen. Több mnt egy éve megy hibátlanul. Csupán egy nod32 2.7 van fönn. Persze router mögött vagyok. És az sp2 es tűzfal be van lőve. De mint tudjuk, azért az nem ér oly sokat, de mégis azért bekapcsolva hagyom, hátha... :D

 

Szal vegyetek egy rohadt routert dugjátok bele az utp kábelotokat és kapjatok le mindent a nod32 kívül.

Ennyi!

Adiosz

Link to comment
Share on other sites

Windows tűzfal,Avast,+fél éve a Defender.Mivel sűrűn látogatok varez oldalakat az internet beállításokat módosítottam a reg.-ben.Hat éve megy u.a. telepítés és még egyszer sem kellett piszkálnom hiba miatt.Alap: Ideiglenesen letöltött fileok 1 Mb kapnak,minden netezés után törölve az össz "kuki"+file.

Ja még egy apróság.Nálam két kölök netezik sűrűn látogatva brazil oldalakat.Az Avast le sem megy a képernyőről.

Router nincs. Nem szeretem. Egy időben volt,de többet kellett vele foglalkozni mint bármi mással.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Hát idő szempontjából igazad van bár azért nem 8óra egy rendes virusírtás.Persze függ attól mennyi adatod van...

Mondjuk Norton Ghost egyszerűbb lenne ennyi erővel mert avval 5-10perc alatt visszarakhatod az egész rendszert úgy,hogy minden beállításod megmarad és a programjaidat se kell újra telepíteni :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ha két partíció van akkor nem muszály minden új programot újrarakni:D

Módosította Gabi89
A muszáj az pontos j :D - Persze csak azokat a programokat kell újrarakni melyek a registrybe is írnak,de pont legtöbb ilyen sajna.Még mindig azt mondom a Norton Ghost-nál nincs jobb :)
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...

Na srácok. Akkor elmondom azoknak akik a beépített Windows XP SP 2 tűzfalát használják hogy semmire nem jó. Csak annyira hogy egy netes játékot az első indításnál visszarakjon tálcára. Ennek kikapcsolása bármilyen programozási nyelvben egyetlen sor. Amit én használok az ez a kombó (lehet hogy nem tökéletes, de nekem tökéletesen beváltak eddig):

- Ghostwall

- Nod32 - Business Edition

- Spyware Doctor

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Sziasztok!

 

Szeretném a véleményeteket, illetve a tapasztalataitokat kérni. Jelenleg Eset Smart Security védi a gépem, és szeretnék váltani. Több elképzelésem is van, de jelenleg nem tudok dönteni:

 

1. Kaspersky Internet Security

2. Outpost Security Suite Pro

3. VIPRE Antivirus - Antispyware + Outpost PRO Firewall

 

 

Link to comment
Share on other sites

Kaspersky Internet Security 2009-et használok,és maximálisan meg vagyok elégedve vele.Lassabb ugyan mint a nod,amikor keresést indítasz,és jobban is fogja a gépet.De mindezért cserébe szinte tökéletes védelmet nyújt...Szerintem ver mindent,nincs hasonlóan komoly védelmi rendszer.Outpost tűzfala állítólag nagyon jó,többi Outpost termék minőségéről nem tudok mit mondani.Igazából sosem használtam semmilyen Outpost terméket.Ez a Vipre Antivirus meg halvány fogalmam sincs mi,még sosem hallottam ezt a nevet.Ha a három lehetőség közül akarsz választani,akkor egy voks a Kasperskyre.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

figyelmetekbe tudnám ajánlani a spywareterminator , amellett hogy kémprogramokat figyeli, és elintézi :)

van egy kis tuti virus keresője, bele lehet intregnálni a clam antivírust + a web securiti guard progit is ,az utóbbi az oldalakra figyel hogy mennyire fertőzöttek és figyelmeztet is ha problémás oldalra téved a "kedves user" :)

 

 

 

e prulibus unum :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Jelenleg Kaspersky Internet Security 2oo9-et használok.

 

Pro:

- Közel tökéletes védelem minden ellen

- Áttekinthető felület

 

Kontra:

- Lassú keresés a fájlok között

- Olykor nem találni hozzá Key-t

 

Eddig meg vagyok elégedve vele. Kicsit hiányolom azt a testreszabhatóságot mint amit a GhostWall nyújt, de ez legalább sok az egyben. Outpostot régebben próbáltam. Nekem az azért nem jött be, mert túl sokat kérdezett, hogy ezt és ezt kiengedheti-e netre. Kaspersky általában ezt eldönti helyetted. Ja és az Outpostot nem bírtam letörölni a gépről. Egyszerűen mindig ott maradtak fájlok amik futottak a háttérben. Ezért is kellett egy Windows Reinstallt csinálnom.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nekem most AVG Internet Security Pro (all is 1) 8.5 van felrakva, eddig még nem volt vele probléma. Jelenleg 1917318 vírus + 130101 spyware van az adatbázisában, szépen frissül és 2018-ig érvényes :)

Régebben Nod32+ Kerio Firewall = kéthetente reinstall :)

Nemrég Avast! 4.8 Pro+Kerio- így sem volt problémám, csak kiváncsiságból raktam fel az AVG-t, szerintem megmarad egy ideig. Ha valakit érdekel tudok linket küldeni.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Hali srácok! Nekem is kellene egy segítség. A probléma 1 hete kezdődött. Mindig felugrik az explorer ablak reklámmal :S . Nos Eset smart securtitym van +spybot. Váltani szeretnék egy olyanra ami tökéletes véd minden ellen és nem fogja 70% vissza a gépet. Ami érdekes 2 napja telepítettem újra a gépet mivel akkor is előugró ablakok... most megint. Kezdem megunni. Régebben semmi baja nem volt.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...