Jump to content
PirateClub.hu

Virtual Tuning


myke
 Share

Recommended Posts

ha így állsz hozzá, hogy nem volt kedvem, akkor szerintem most hagyd abba a virtual tuningot... ennek pont az a lényege, hogy a legkisebb részletekre is ügyelni kell. vagy visszacsinálod színesre azt az emblémát, vagy eltünteted.

 

a papírkasztni pedig általában ültetésnél szokott előfordulni (utólagos engedélyeddel) megjelöltem a képeden pirossal, hogy hol is van a papírkasztni. azt nevezzük papírkasztninak, mikor a kerékjáratot nem fested le feketével, hanem simán átlátszik (jobban nem tudom elmagyarázni, de ha megnézed a képet, akkor megérted :P )

 

20080108204549Untitled_1.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Huhh azt észre se vettem :o De maga a kocsi is annyira fekete, hogy nem is láttam hova kattintsak... Ilyenkor új képet válasszak vagy Image-Adjustments és állítsam be? Jah és azért nem volt csupán kedvem, mert kijelöltem és csak akkor vettem észre már amikor a leemelést csináltam és már nem tudtam hogy javítsam. Tényleg, hogy is kell ilyenkor javítani? :D

Link to comment
Share on other sites

Huhh azt észre se vettem :o De maga a kocsi is annyira fekete, hogy nem is láttam hova kattintsak... Ilyenkor új képet válasszak vagy Image-Adjustments és állítsam be?

ezt a kérdést nem igazán értem :D ha a kocsi színe zavar, akkor szerintem válassz másik képet. a feketével amúgy is nehéz dolgozni. a kerékjáratnál az a "lyukat" :D úgy tudod eltüntetni, hogy kijelölöd (vagy ha nem remeg a kezed akkor nem kell kijelölni :D ) és simán fekete ecsettel kitöltöd

 

Jah és azért nem volt csupán kedvem, mert kijelöltem és csak akkor vettem észre már amikor a leemelést csináltam és már nem tudtam hogy javítsam. Tényleg, hogy is kell ilyenkor javítani? :D

ezt a kérdést meg már abszolút nem értem :D de úgy tudnád eltüntetni, hogy letörlöd a carbont (ezt sajna muszáj) aztán átrajzolod az emblémát (magyarul etlünteted :D ) ezt csinálhatod sima ecsettel, ha már jobban megy, meg a kép is olyan... de itt pont színátmenetes... szal itt fogod a clone stamp toolt 20080108225521Untitled_1.jpg és ezzel tünteted el. ezek után már rakhatod rá a carbon mintát :)

Link to comment
Share on other sites

ne menekülj, csak ha lehet, még ne csinálj velük semmit :D a fekete és a fehér színek az, akmikre nehéz színezni, mert mindenki (legalábbis a kezdő tunerek) annyit csinálnak, hogy a Fényerőt vagy leveszik (fekete) vagy feltolják (fehér) és utána állítanak egy kicsit a kontraszton, és ennyi. pedig sajnos nem ennyiből áll a dolog :) én is próbálkoztam feketével, de az nem fekete lett, hanem inkább szürke :unsure:

 

szal majd ha jobban tudod kezelni a photoshopot, és a hátad mögött van 10-15 vt, akkor szerinten elkezdhetsz foglalkozni ezzel :P addig nézegess a neten tutorialokat, virtual tuninggal foglalkozó oldalakat, felsoroltam párat itt

 

aztán sok sikert :)

Link to comment
Share on other sites

jóóóóó :o látom te is a jvt-re küldözgeted a képeidet :) nekem nagyon tetszik :) amibe belekötnék (pusztán szőrszálhasogatás :P ) hogy a saját ajtaját forgathattad volna el, és az ablakot sötétíthetted volna, úgy egységes lenne a színe :)

 

Oké, majd a legközelebb i VT-nél meg fogadom a tanácsdat :)

Link to comment
Share on other sites

1 dolgot kéne észre vennetek, egyébként kók lettek.

Az az 1 dolog az h próbáljatok ilyan szineket beletenni ami nem világít jobban mint a lámpám, vagyis életszerübb szineket nem hupililát és nagyon halvány kéket, mert csak úgy üvölt róla, h ez átvan szinezve, sztem attól lesz jobb h ha alig feltűnő h ti csináltátok.

Mondom jó lettek összeségében!! ;)

 

 

 

Vki fel tudná tenni rapidra azt a progit?!

Előre is thx

Link to comment
Share on other sites

fsut! valóban vannak olyan vt-k amikről üvölt, de nem mindegyiknél. vannak pl olyan vtk, ahol a tuner igenis nagyon jól eltalálta azt a színt. és a valóságban is így néz ki.

 

mivel még a progi nevét se tudod, hogy mivel csináljuk, feltételezem, hogy még nem is csináltál ilyet. nos ez a Photoshoppal készült, a programok témában biztos fent van, vagy szedd le torrentről... próbálj majd te is fényezést cserélni, és meglátod, hogy milyen nehéz valójában :)

Link to comment
Share on other sites

nah elkezdtem én is VT-zni... hát nem tom nekem tetszik. nem nagy dolog tom, de mondtam, hogy életem első VT-je:

ram_kicsi.jpg

 

először is... VT-t mindig úgy postolunk, hogy mellékeljük az eredetit ;):P elsőnek egész jó, van még min csiszolni mondjuk, de egész tűrhető :P mivel nem tuom mi változott, többet most nem tudok mondani... :unsure:

Link to comment
Share on other sites

háááát

akkor sorolnám :D

 

ahogy látom, 1 felnit klónoztál előre is és hátra is. ezt nem szabad. mindig keress 2 külön felnit, soha ne klónozz.

 

amit beraktál előre rácsot, azzal meg az a gond, hogy egyszer csak vége. valami kis árnyékot rakhatnál a rács széléhez. meg a minta se jó szerintem :unsure: szal nekem nem tetszik :unsure: az ablakszínezésre meg csak annyit mondok, hogy nem tetszik :D de ez az én véleményem :D a kivitelezés jó :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

tunying.jpg

 

Jó lesz ez.. kicsit odafigyelsz hogy az „új” fehér részek beleolvadjanak a régi fehér részekbe! (pl.: küszöb kicsit világosabb fehér), az első kerék kicsit kifele dől... + a gumi :D ha az egyik oldalon szélesítesz nem árt a másik oldalon is megtenni!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Üdv mesterek! :)

 

Láttam a munkákat, nagyon komoly művek születtek itt :)

Nekem az amatőr képekből készült tuningok tetszettek a legjobban! :)

 

Ha adhatok ötletet / tippet, akkor megosztok veletek pár képet, ami szerintem kihívás lehet Nektek! ;):)

 

 

1202736237140.jpg

http://images.netbag.hu/20080211/1202736237140.jpg

 

 

1202736333046.jpg

http://images.netbag.hu/20080211/1202736333046.jpg

 

 

Mindegyik képet én készítettem, kíváncsi lennék mit lehet kihozni belőle :)

Link to comment
Share on other sites

 

 

xDDDDD

 

hát ez nagyon nagy beszarok rajtaxD!!!!

Tudom mester te vagy a mester de ez a szuzi nagyon rosz lett!!!:(

roszúl lett rárakva minden!!

szt nézzegess egy két VT-s oldalt pl:HVTM

itt is vannak nagyon gyöngy munkák!

Módosította Gabi89
Link to comment
Share on other sites

szGab... nem mintha be akarnék szólni, de egy lassan 2 éves postot fikázol... nem gondolod, hogy azóta mondjuk jobban megtanulta kezelni a ps-t? sőőőt. tovább megyek... mivan ha akkor még nem tudta rendesen használni??? és mi van akkor, ha egyáltalán nem érdekli a virtual tuning??? mellesleg megnézném a te munkáidat, nyugodtan linkelhetsz be ide is :D (ja és nem profi munkákból kéne kiindulni, amik a hvtm-en vannak ;) )

 

és legközelebb gondolkodjál, mielőtt lefikázol valamit... muterom azt szokta mondani, hogy számoljak el magamban tízig, mielőtt megszólalok... javasolnám neked is ;)

Link to comment
Share on other sites

TrueMaster: tényleg kihívás az ilyen vt, mert sok az árnyék és a fény nem egyenletes és ahoz hozzá kell alakítani a csatolt részeket is. Talán megpróbálom.

 

szGab: kösz a kritikát, de a fő különbség köztem és egy másik VTs között hogy én nem használtam és nem is fogok tutorialt használni. Na meg hogy nem szeretem a vt-t, mármint csinálni.

Link to comment
Share on other sites

ez így van... donorokat össze kell szedegetni... na meg rengeteg idő egy ilyet igényesen megcsinálni... mert vannak ügye a villám tunerek :D akik 2 óra alatt összedobnak egy vt-t (ebből 1 óra a megfelelő donor kiválasztása :D ) és feldobják netre, hogy nézzük meg milyen jó. na az ilyenek általában a net legszarabb vt-i apvilonjába kerülnek :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...