Jump to content
PirateClub.hu

Mit Kezdenél A Lottó ötössel?


richeeboy
 Share

Recommended Posts

Tahiti , Bora-bora + Hawaii szigeteinek a végigböngészése IRL , + 2*8800 Ultra SLI -ban + vmi extra nagy display + gigás net az összes kérómba :D + a legdrágább Maybach Exelero + 1 éves rapidshare account + lifetime Megaupload account :D .Ennyi hirtelen ! : )

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hát én 1 milliárdot a zenére áldoznék, vennék magamnak néhány gitárt, monnyuk egy Gibson Les Paul és SG szériás modellt, meg egy Mexicói Fender Stratocaster-t, ja és néhány Ibanezt, azokkal lehetne egy kicsit metálkodni :lol: vennék néhány millió forintból Marshall cuccokat, erősítők meg ienek... :D aztán h legyen hol tárolni ezeket, építenék egy stúdiót, ahol felvételeket is csinálhatnánk, persze gondolok a haverokra is... Aze egyik haverom dobot szeretne venni, szal neki vennék egy jó kis Pearl dobszerkót, a legdrágábbat, ha már van pénzem :D aztán van még basszusgitáros osztálytársam, ő is kérhet tőlem egy basszusgítárt, amiet akar, ja meg keresni kell egy énekest is, és annak is kell egy pár cucc, amit megkaphat, mer ugye huderendesvagyok :lol: és így összeáll a zenekar (jó is lenne :D ) ami ebből az 1 milliárdból maradt pénz, azt félretenném a bankba, mert lehet később még kell valami gitár vagy iesmi :D

Na a másik 1 milliárdból felújítanám a házunkat, csinálnék medencét, vennék 2 autót anyumnak, meg apumnak, csinálnék egy jó nagy garázst, ahová beférnek :D vennék egy szép nagy kamiont, monnyuk egy Iveco Stralis-t, azzal járkálnék boltba, haverokhoz, meg szórakozni :lol: suliba valami jó kis géppel járnék, monnyuk egy VW Golf R32-vel, amit persze kicsit feltuningolnék :D aztán a többi pénzzel nem tudom mit csinálnék, szal odaadnám szüleimnek h csináljanak vele amit akarnak, biztos jobban vigyáznak rá mint én :lol: de ha kérek pénzt, akkor adjanak, ez lenne az egyetlen feltétel :D röviden ennyi, ha eszembe jut, akkor még lehet h írock :D

Link to comment
Share on other sites

Szép álmok:)

 

2 Milliárd? Hmmm, számoljunk csak... csak 8% évi kamattal... az 160 millió az durván 13 millió havonta...

 

Minek kecót venni? Vagy befektetésekkel szarakodni?

 

Hilton elnöki lakosztály... + bérautó, bármilyen... és még mindig marad a havi 13 milkából... és nem utolsó sorban, a tőke megmarad.

 

De legszívesebben elutaznék valami kis szigetre, vennék egy kisebb yachtot, és boldogan élnék. Sőt még arra is jutna, hogy egy két igencsak okos emberkét támogatnék, a tanulásában.

 

Lehet, hogy lehurrog valaki, de én a nyomiknak nem adnék semmit. Az olyan mint a kútba viz, akármennyi pénztől is ugyan olyanok maradnak (sajnos :(()

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Őőő... Én fognám magam és miután felébredtem a sokkból, hogy megnyertem a lottót, elmennék az általam kiszemelt ruhaüzletbe és megvenném az összes ruhát, ami tetszik. Aztán vennék egy házat, hogy mire felnövök, arra ne legyen gondom. A többit azt hiszem betenném a bankba.

Link to comment
Share on other sites

Először is megvennék magamnak mindent, amit valaha is csak akartam, majd nyaralás. Aztán befektetném, hogy még több pénz legyen belőle...

 

A pénz nem boldogít, csak az amit rajta veszel...

Link to comment
Share on other sites

2 milliárd?

Hát először is elmennék Ausztráliába az Olsen-ikrekhez :)

Meg ha nagyon szerencsém lenne elvenném monnyuk Ashley Olsent, vagy Mary-Kate Olsent, vagy minkettőt :)

Vagy Magyarországon <_< építenék valami atomnagy villát teli PC-vel, oszt kockulnék életem végéig.

Na a legvalószínűbb meg az, hogy itthon vagy külföldön építtetek egy kicsi házat, elveszek vmi jó csajt oszt élvezném at élete. jah, amugy kb 500 kilkát adnék barátoknak családnak (nektek :D) stb

kár hogy mégcsk 16 vok és nem lottózok, és ugyse lenne ötös találatom :blink:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Felujitanám a sulikat xD (Cigányokét nem :D)

nekem persze magántanár kéne :D

egy kis fasza ház (vagyis jo nagy, őrökkel, kutyákkal, kutyás örökkel :D )

pár jó tengreparton vennék még egy nyaralot

hmm...

 

csinálnák benzinkutat, minden pirateusernek adnák (akik tettek a forumért) 2 milkát :D:D:DD

kéne még egy j kis kutya (basset houdn ami most van ) csak tenyészteni és eladni :P

csináltatnék gyerek katapultot mint richiricbe :D

minden városba/faluba csináltatnák egy skate parkot :@ (me itt nincs :D )

 

enyi jutott eszembe

 

azt mondják a pénz nem boldogit... de engem igen:D

Link to comment
Share on other sites

Szép álmok:)

2 Milliárd? Hmmm, számoljunk csak... csak 8% évi kamattal... az 160 millió az durván 13 millió havonta...

Amikor 1 milliárd 400 millió volt a lottó azt mondták a rádióban, hogy olyan 20-25 milliót kamatozik havonta. Persze az első évben még nem nyulhatsz hozzá a pénzhez.

 

Vagyis a 2 milliárd valamivel többet. Én 100 millát "zsebrevágnék" azt a rengeteget meg bankba. Első évben még a 100 millából ellennék. Vennék egy kocsit, pár cuccot, kis házat. Nem túl feltünően drágát. (Amúgy se szeretem a nagy házakat). Egy év mulva pedig egész életembe szórhatnám a pénzt. Havi 25 millát nehéz elkölteni, ha nem felesleges dolgokra szórjuk. Négy hét ... aranyélet. Megmarad a nyert pénz, csak több lesz. Teljesen felesleges befektetni. Ha házat akarok ibizán, akkor max spórolok két hónapot. A havi kamatból egy évig el lehet élni. Hát gondolkozzatok. Egy átlag ember mennyit keres egy év alatt? 3 millát?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Múltkor pont erről beszélgettem egy haverral, egy csomó bor mellet, egy csomó ideig.

Nagyjából annyiban maradtam, hogy reggel felkelnék, ennék egy kalácsot vajjal és kakaóval, aztán elmennék suliba. Ezt az állapotot tartanám még néhány hétig, esetleg hónapig, aztán bekattannék és őrült költekezésbe kezdenék. Esetleg felkeresném Michael Jacksont.

Link to comment
Share on other sites

Hát a sulit tuti elvégezném, addig bankba a pénz, persze költekeznék belőle erre-arra :D

Aztán ha elvégeztem a sulit vennék egy autót és járnám a világot és elmennék koncertekre amikre sajnos mostani állás szerint nem tudok eljutni :D :D , ha meg megunom a maradék pénzt befektetném valamibe és élném tovább a napjaimat :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...