Jump to content
PirateClub.hu

Mit Kezdenél A Lottó ötössel?


richeeboy
 Share

Recommended Posts

  • Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hát ha komolytalan lennék, akkor 2milliárdból vennék (ha meglehetne annyiért) annyi lottószelvényt, amennyivel megtudnám nyerni mégegyszer a főnyereményt! Bár időm se lenne rá, meg lehetetlenség! De ezesetben ezt tenném!

 

Ha komoly lennék,Kivennék 500milliót, kiköltöznék hawaiira, vagy valami nyugodt,szép helyre elutaznák! Hozzátartozóim közt 500milliót elosztanák! A másik 1milliárd a bankba kerül és kész!

 

Nem igazán gondolkodtam el rajta, szerintem felesleges ezen filozni! Mondjuk, néha jó elrugaszkodni a valóságtól!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 year later...

Én befektetném brazil,kínai és ázsiai részvény alapokba. Vennék egy meseszép házat, meg vagy még ötöt amit kiadnék...

Megnyitnám végre a bioboltomat...lenne egy klassz autóm végre...és bejárnám a Föld nagy részét...szóval " élnék " ahogy mind megérdemelnénk !

Puszi nektek :)

Link to comment
Share on other sites

Hú..szerintem a felét bankba tenném.Aztán a többitn vennék egy Ferrarit,jó kis házat.Meg talán befektetném a pénzemet egy filmkészítésre. :lol: (Ahol én vagyok a főszereplő :D:lol: )

Kovi biztos szivesen látna téged, férfi főszereplőnek, és még élveznéd is :D

Link to comment
Share on other sites

Attól függ, hogy mennyit nyernék. Ha rekordmennyiséget, akkor házat vennék Németországban és Angliában. Alapítanék itthon egy olyan valamit, ami a tehetséges gyerekeket segíti fejleszteni. Tanulmányaimat külföldön folytatnám.

Amit magamra költenék.... vennék egy elegáns Mercedest vagy BMW-t. Vennék egy nagyon durva elektromos gitárt és talán egy PDA-t. Ruhákat is vennék, szerintem ez alap. :)

Link to comment
Share on other sites

vennék egy nagy házat...vagy többet :D aztán azt tökjól berendezném mindennel ami tökjó, aztán egy bmw-t, amit teljesen feltuningolnék, aztán ruhákat vennék, meg kiegészítőket, csomó egyéb ápolási dolgokat...aztán még költekeznék amire csak lehet :D hja meg elmennék csomó olyan helyre a föld minden pontjába ahova szerettem volna...

aztán meglátnám mennyi pénzem maradna, és vagy egy vállalkozásba fektetném be (elsősorban) de ha még ekkor is bőven maradna a folyamatos költekezés mellett, akkor vmilyen jótékony dologba is belefognék, csak még nemtudom milyen téren :D azthiszem leginkább az oktatást szeretném fejleszteni, h ne legyen ennyi hülye xD

Link to comment
Share on other sites

100m házátalakítás, 100m járgányra, 10m bizbazokra, a többi pedig brókerek kezébe, kell a sokpénz, hogy megvegyem az exelerot és pénzem is maradjon :D

 

kép róla :wub::rolleyes:

 

15985.jpg

Link to comment
Share on other sites

Osztogatnék egy keveset haverok között. Rendeznék egy zárt körű drog bulit. Vennék egy szolid kis autót ami nem eszik sokat (csak előbb letenném a jogsit :D ), attól ha gazdag lennék még nem pazarolnám a pénzt.

Felbérelném a volt tanárnőmet, h délutánonként tanítsa meg nekem rendesen az angol nyelvet. 1 hónap múlva ha esetleg nem jönne össze a dolog magától, fizetnék neki h bukjon a farkamra :P Aztán mint a nyíl, irány külföld! Letelepednék valamelyik országban ahol angol nyelvet beszélnek, utána még beutaznám a világot. Meg még pár apróság, tudnék hová költeni abból a két milliárdból.. :)

Link to comment
Share on other sites

hmmm.....háromnegyedét be a bankba,jöhetnek a jobbnál jobb autók,házak,suli meg kit érdekel??? vennék vagy 5000 deszkát(persze csakis a legjobbakból),mivel imádok deszkázni...aztán..egy csomó márkás cipőt,ruhát,persze szigoruan csak deszkás márkákból :happy: ...asszem ennyi,ja meg persze külföldi utazgatások,repülőn 1.osztály,a legjobb hotelekben szállnék meg,ahol annyit tömhetem magam fagyival amennyi csak belémfér,közben meg PS3-asozom... :P ..röviden ennyi,de van még pár ,,apróság".... :D

Link to comment
Share on other sites

hát a bank mostanság lehet nem jó megoldás! :( de ki tudja!

elköltöznék jó messzire innen! családtagok közt felét szétosztanám(1 milliárd)!

másik felét meg jobb időkre elrakom! nem lennék vele pénzéhes úgy élnék mintha nem is lenne csak akkor venném elő ha szükségem lenne rá! nem vásárolnék fel mindent aztán meg sehol semmi!

Link to comment
Share on other sites

Hát, vennék sok jó holmit, vennék egy kicsivel jobb mobilt, és minden nap mennék a Fordan Center-be (Itt van pécsen, egy ilyen játszóterem, van csocsó, biliárd, ütésmérő, stb...) Amúgy tudom, hogy itt még nem telt be a keret, de nekem egyenlőre ennyi elég lenne.

 

Amúgy paulbig! Nekem van itthon csocsó, amivel apummal este meccselünk nagyon sokat. ;)

Link to comment
Share on other sites

van egy vers, sajnos nem tudom a címét, de minden egyes versszak vége az, hogy: "Elmegy mind borra, meg leányra!"

na hát nekem nem ez lenne! :D

vennék egy két kocsit, haveroknak is valamit, hogy örüljenek, családnak meg amit akarnak! :D

persze én is hagynék a bankba valamit, de az tuti, hogy előtte elmennék az összes olyan helyre, amiért irigyeltem a régi barátokat, hogy ők bezzeg már voltak ott

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...