Jump to content
PirateClub.hu

Pókember 4.!!!


Nary
 Share

Recommended Posts

Még fel sem ocsúdtunk a Pókember 3 megdöbbentő, kasszatörténelmet író nyitóhétvégéjéből, a neten már megindult a találgatás a negyedik rész főgonoszairól. A FreezeDriedMovies blogon a napokban bejelentették: ugyanaz a titokzatos forrás, aki annak idején pontosan megmondta, hogy a harmadik részben Venom és Homokember fenekednek majd Peter Parker életére, most az új részről csepegtetett egy kis információt.

 

 

20070508carnage1.jpg Vérontó és Gyík a Pókember-képregényben

20070508lizard.jpg

 

 

A füles szerint tehát nagy valószínűséggel nemsokára feltűnik a filmvásznon egy régi, klasszikus képregény-gonosz: Lizard azaz Gyík, polgári nevén Dr. Curt Conners, az 1963-ban felbukkant Pókember-ellenség. Dr. Conners már a mostani részben is ott van, Dylan Baker (A boldogságtól ordítani, Kinsey - Mindenki másképp csinálja) játszotta és ő tette mikroszkópja alá a Szimbiótát, azt a szurokfekete, ragacsos bigyót, ami aztán a szelíd Parker zavarbaejtő átváltozását okozta. A fekete ragacs komoly szerepet kap az új folytatásban: belőle születik a másik nagy ellenség, Carnage, magyarul Vérontó, aki viszonylag új szereplője Pókember világának, hiszen 1991-ben jelent meg először, az Amazing Spider-Man 344. füzetében. A FreezeDriedMovies szerint a két gonoszon kívül szó van még Felicia Hardy, a Fekete Macska feltűnéséről is. Felicia Hardy Parker egyetlen barátnője, aki nem a pókemberkedéssel és a szuperképességekkel, hanem az átlagos, hétköznapi Peter Parker-figurával nem tud megbékélni. Meglátjuk, mi igaz a pletykákból - a Pókember 4 2009-ben kerül a mozikba.

Link to comment
Share on other sites

mért kéne 4 évet várni?

 

1

2002

 

2

2004

 

3

2007

 

4

1010(1011)

 

Képregényekben Pókember főelenségei:

 

Akikhez nem írtam semmit azok közül kik lessznek Pókember elenségei az 5-6 részben?

Szerintem ezt még sajnos senki sem tudja de ha igen az írja le!

 

Electro

 

A gyík - Pókemper 4 ben lessz

 

Fekete macska - Pókember 4 ben lessz

 

Homokember - Pókember 3 ban volt és nem halt meg!!!

 

Kaméleon

 

Keselyű

 

Kraven, a vadász

 

Morbius

 

Morlun

 

Mysterio

 

Norman Osborn/Zöld Manó - Pókember 1 ben volt a főgonosz és meghalt.

 

Dr Otto Octavius/Dr Octopus - Pókember 2 ben volt a főgonosz és meghalt.

 

Rengető

 

Rinó

 

Sakál

 

Skorpió

 

Venom - Pókember 3 ban volt és meghalt de nagy szerepet kap a Pókember 4 ben Venomból lessz Vérontó.

 

Vérontó - Pókember 4 ben lessz

 

Vészmanó

 

Vezér

 

Vízember

Link to comment
Share on other sites

Nem értem mi a gondja szinte mindenkinek a 3. résszel. Igenis jó lett, csak kissé drámaibbá akarták tenni a filmet, ami szerintem sikerült. Én személy szerint nagy filmbuzi vagyok és főleg az új filmeket nézem, filmzenét is sokat hallgatok, és sohasem kritikusi szemmel ülök le egy film elé, hanem hogy biztos jó lesz. Aztán majd kiderül mi lesz. Bár annyira nem vonzott egyik pókember rész sem hogy moziba menjek hogy megnézzem, de itthon amint lehetett megnéztem, és szerintem jók lettek. A 3.-al sincs semmi baj, igaz én is több akciót vártam bele, de ez ilyenre készült és a maga nemében jó. Szerintem...

 

Amúgy szerintem fekete macsek :D segítője lesz. Azt hiszem a képregényekben is segítője és nem ellensége. Javítsatok ki ha tévedek.

 

Szasztok

Link to comment
Share on other sites

A fekete ragacs komoly szerepet kap az új folytatásban: belőle születik a másik nagy ellenség, Carnage, magyarul Vérontó.

 

3 rész végén Venom(fekete ragacs) meghal és sztem ugy kerül a képbe megint, hogy Peter Parker elvitt 1 kiss mintát a fekete ragacsból az egyetemi tanárának és az valahogy meglóg.

Link to comment
Share on other sites

nmem az eddigi főszereplő fogja játszani?

Az elég hülyeség...ha kitalálnak vmi sztorit, hogy át kellet műtetni az arcát vmi miatt akkor úgy jó lesz, de ha csak úgy váltanak akkor hülyeség lesz...

olyan lesz mint a barátok közt...elment a noémi nemtomhova és visszajön egy kicsit más kinézettel ...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...

Szerintem az lenne a jó ha mardnának a szereplők. Sőt ha nem ezek a szereplők lesznek én meg sem nézem! Amúgy képregényeket nem olvastam de a filmeket imádom :D . A 3 igenis jó lett és aki azt mondja, hogy csöpögős az nézzen inkább nemtom mit :D . Minden filmben van egy szerelmi szál csak a 3-ban kicsit erősre sikeredett! VÁROM A NÉGYET! :)

Link to comment
Share on other sites

A 3 igenis csöpögős lett! Venom miatt szerettem csakis az pókember-univerzumot. A képregényben egy félelmetes szörnyeteg volt, akitől pókember is rettegett. A filmben csak egy sikítozó boxzsák, aki hagyta hogy simán kinyírják..

(Saját vélemény, lehet kövezni érte)

Remélem a négyben Carnage (asszem ez az eredeti neve, már nem nagyon emlékszem :blush: ) lesz a főgonosz, és nem lesz elszúrva...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Sokat nem várok tőle 4. rész? Az első az még úgy ahogy kimerem jelenteni jó volt, de utána a 2. még elmegy a 3. az vészesen sz*r.

Moziban láttam mind 3 részt oda meg kritikus szemmel ülök be az ilyen típusú filmek elé.

Szereplőket nem kéne leváltain én hozzászoktam Tobey Magurie színészi munkájához. :)

 

Link to comment
Share on other sites

Eddig minden részét láttam, de a harmadikban elég nagyot csalódtam.Mindenki előre írkálta, hogy siker lesz meg minden, de nekem egyáltalán nem tetszett.A 4. rész remélem jobbra sikerült bár már unom a Pókember-t.(Képregénybe sokkal jobb volt :D )

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 months later...

Nem lesz Pókember 4 - jön a reboot

 

A Sony Pictures Sam Raimi tétovázása után úgy döntött, hogy nem készíti el a Pókember 4. részét, inkább új rendezővel és új szereplőkkel új Pókember-sorozatba kezd.

 

A Deadline Hollywood Daily értesülései szerint a Sony Pictures úgy döntött, hogy rebootolja, vagyis újraindítja a mozis Pókember-szériát. Ez köszönhető annak, hogy Sam Raimi kiszállt a 4. részből, mivel nem tudta garantálni, hogy 2011 nyarára elkészül a tervezett filmmel, valamint, hogy a szoros határidő mellett meg tudná tartani a sorozat kreatív "integritását".

 

A Sony döntése azt jelenti Raimi kiszállása mellett, hogy Tobey Maguire sem fogja többször magára ölteni a piros-kék kosztümöt, illetve a többi karakter is új gazdát fog kapni. A stúdió, mivel nem akartak senkit Raimi helyére hozni, a negyedik rész elkészítése helyett Jamie Vanderbilt forgatókönyvét kezeli majd a reboot szkriptjeként, és új rendezőt fognak felfogadni a képregényfilm mellé.

 

Sam Raimi következő projektje az új, nagyszabású mozis sorozat potenciáljával kecsegtető World of Warcraft vagy Dennis Lehane regényének, a The Given Daynek az adaptációja lehet.

 

Forrás: SG

 

Végre elkezdhetik a Pókember 4-et

 

A Sony úgy döntött, hogy Marc Webb rendezheti a Pókember 4. részét Sam Raimi kiszállása után. A rajongók szívét elégedettséggel töltheti el, hiszen a rendező a 2009-es év egyik legjobb filmjét készítette el.

 

Kicsire nem adott a Sony: miután kiderült, hogy Sam Raimi kiszállása után rebootolniuk kell a Pókember-sorozatot, így azonnal a tavalyi év egyik legjobb filmjének, a (500) Days of Summernek a rendezőjét kérték fel, hogy forgassa le a Pókember 4.-et, illetőleg az eddig Pókember 4. címen futó projektet, ami minden bizonnyal névváltozáson esik majd át a jövőben.

 

A film a tervek szerint 2012. nyarán fog megérkezni, az írója az eredetileg kijelölt James Vanderbilt lesz. A forgatás és persze a szereplőválogatás, már idén megkezdődik. Az (500) Days of Summer rendezője az alábbiakat nyilatkozta szerződtetéséről: "Egy álmom vált ezzel valóra és tökéletesen tisztában vagyok az előttem álló kihívások, a felelősség és a lehetőség nagyságával."

 

Forrás: SG

Módosította bikas
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...