Jump to content
PirateClub.hu

Dragon Ball Z élőszereplős film!!!


Nary
 Share

Recommended Posts

A CHUD.com-nak sikerült hozzájutnia az újonnan készülő Dragon Ball Z film szereplőinek leírásához, amely jellemzi a legtöbb általunk várt karaktert. Továbbá, a honlap értesülést szerzett arról, hogy James Wong (Final Destination, The One) fogja írni és rendezni az új filmet a 20th Century Fox számára.

JAMES WONG RÁTETTE A KEZÉT A KRISTÁLYGÖMBÖKRE!

Már idén novemberben megkezdik az élőszereplős Dragon Ball Z film munkálatait, amelyet James Wong rendez majd, és amelynek a forgatókönyvét is ő írja majd.

 

100 milliós mozi!

 

A The Gazette magazin forrásai szerint a 20th Century Fox tervezi, hogy széles vászonra viszi Toriyama Akira talán legnagyobb alkotását, a Dragon ball Z-t! A forgatást nyilvánvalóan jövőre kezdik Montrealban, mivel a stúdió már félretett 100 millió dollárt a projekthez. A Dragon Ball Z rengeteg rajongót szerzett magának nemcsak Japánban, hanem az egész világon. A történet szerint idegenek érkeznek a Földre, hogy meghódítsák azt, és az ellenük folytatott harc sokakat szegezett a képernyő elé. Már évek óta terjednek pletykák a készülő filmmel kapcsolatban, és a lehetőségre éhes stúdiókkal valószínűsíthető, hogy a Dragon Ball Z valósággá válhat.

2009.

 

 

akinek negatív gondolata van, vagy egyszerűen azt írná, hogy kamu, az kérem mellőzze ezeket a hozzászólásokat, mert ezek nem kellenek ide! aki nem szereti, ne szóljon hozzá. egyszerűen olvassa el, és lépjen ki. ne a minimális agyi szintet jelző sértéseivel gyűjtögesse a hozzászólásokat.

akinek nem inge...

Link to comment
Share on other sites

mondtam hogy aki szerint kamu az ide ne írjon. nem erre kíváncsiak azok akik szeretik! amúgy meg ha nem hiszed, akkor lesd meg ezt

 

halott link

 

ha szted még mindig kamu, akkor tartsd meg magadnak. de majd ha a mozikban lesznek, vagy meglátod az 1. trailereket, akkor gyere vissza ide és írj be egy bocsánatot azoknak akik szeretik.

Link to comment
Share on other sites

Öccsém....már nagyon várom.....a mostani etchnikával.....biztos kemény lesz....képzeljétek el...FILMBEN, ahogy töltődik Songoku és elkezd remegni a föld,. meg szállnak felfele a beton, meg szikla darabok....huhuuuuuuuuuuuuu...

Nagyon kemény lesz remélem!:D

Már csak az kell, hogy fent legyen itt a clubbon!:D

:P

 

Link to comment
Share on other sites

Találtam egy videot a szereposztásokról!

http://www.youtube.com/watch?v=nms2_BNeiMM

 

Szereposztás:

 

- Goku : Hugh Jackman.

- Vegeta : Ray Park (Sleepy Hallow, Star Wars: Episode 1, X-Men).

- Piccolo : Sam Wheeler.

- Raditz : Jason Bateman (Teen Wolf Too, Necessary Roughness, The Sweetest Thing).

- Nappa : Bill Goldberg (Universal Soldier: The Return, WWE Wrestling).

- Ten Shin Han : Orlando Bloom (Black Hawk Down, Lord Of The Rings, Pirates Of The Caribbean).

- Bulma : Jessica Alba (P.U.N.K.S., Idle Hands, Dark Angel).

- Plume, Oolong, Tchaoz : Des animations de syntheses.

Link to comment
Share on other sites

Erről én is hallottam régebben haver mondta, hogy lesz de mivel akkoriban nem találtam róla leírást ezért nem tudtam mire vélni a dolgot! TRansformersből is csináltak filmet az amerikaiak Db-ből is lehet! Különben 89-ben csináltak 1 már 1 Db moviet asszem a kínaiak! Nem is volt rossz! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
mondtam hogy aki szerint kamu az ide ne írjon. nem erre kíváncsiak azok akik szeretik! amúgy meg ha nem hiszed, akkor lesd meg ezt

 

http://www.sorozatok-foruma.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=2536&Itemid=340

 

 

ha szted még mindig kamu, akkor tartsd meg magadnak. de majd ha a mozikban lesznek, vagy meglátod az 1. trailereket, akkor gyere vissza ide és írj be egy bocsánatot azoknak akik szeretik.

 

huh látom naon a szíveden viseled ezt a filmet.....amúgy szerintem nincs igazad.....meg kell halgatni a negatív kritikát is...ez egyszerűen hozzá tartozik...nem tetszhet mindenkinek a film, és meg kell érteni esetleges érveiket....én is hoztam létre 1-2 filmes topicot, abba is voltak akik fikázták a kedvenc filmeim és akkor mivan?SEMMI

 

Amúgy én is várom már a filmet,az egyik kedvenc mesém volt,mikor még ment

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Lehet "cancelt" kap a Dragonball mozi!

 

A japán mangából készülő élőszereplős mozi egy ideje az utómunkálatoknál tart, ám a 20th Century Fox annyira elégedetlen vele, hogy akár még törölhetik is a projektet. A FilmJunk információi szerint a stúdió vezetői azon gondolkoznak, hogy feledésbe merítsék a rajongók milliói által várt Dragonballt, mivel nem nyerték el tetszésüket az eddig bemutatott szcénák. Bár a Fox bármikor leállíthatja a James Wong (Végső állomás, Az egyetlen) rendezte filmet, a fent említett oldal úgy tudja, amellett, hogy a törlés benne van a pakliban, az is lehetséges, hogy a Fox így próbál a direktorra nyomást gyakorolni. A Dragonball címe hét nagyerejű gömböt takar, a történet középpontjában a Goku nevű idegen humanoid lény áll, aki ahelyett, hogy elpusztítaná bolygónkat, inkább segít megvédeni azt a behatoló földönkívüliektől. Főbb szerepekben Justin Chatwin, James Marsters, Emmy Rossum, Eriko Tamura, Chow-Yun Fat és Jamie Chung látható. Az eredeti tervek szerint a tengerentúli bemutató 2009. április 10-én lesz, persze ha lesz.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Azt kihangsúlyoznám, hogy a filmet a sok reklámáló apuci-anyuci és a magát songokunak képzelő és 10.ről kiugró marhák miatt tiltották be. A rajzfilm betiltásának köze nincs a filmhez. A filmnek se a rajzfilmhez.... sajnos :(

Link to comment
Share on other sites

Szerintem ez a film egy kultusz megalázása lesz...Remélem nem lesz igazam!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...