Jump to content
PirateClub.hu

Szűzoltás,az első aktus!


Hibryd
 Share

Recommended Posts

Az is témába vág,akinek te csinálod meg először a korpását ? Elsőre tök nehéz áttolni a dupla izomgyűrűt a csaj popijában (a sima vaszkó sokat segít+ ha jól ellazítja magát a lány és nincs benne félelem), a második is viszonylag nehéz de aztán már tágul és szépen bejáratott lesz.Szerintem simán felér egy szüzesség elvesztésével,mivel egyszerre felismerhető,hogy kinek jártak már (többször) a csokisában+ ez egy olyan határ amit átlépve már sokkal több mindenben benne lesz a partnerNŐ<- nahh szerintem ez így a helyes :) , de mindenkinek ízlése szerint !

LUK-LUK ZENE-ZENE

Link to comment
Share on other sites

Ez egy érdekes kérdés !!! Elsőre tutkoo fáj, de ha meg vannak teremtve a fent leírt körülmények, és jól elő van készítve a téma+a csaj tudja,hogy kb. mire számíthat+megbeszélés tárgya volt,hogy mi fog történni,frankón ellazult ,nem parázik, akkor ez nagyban mérsékelhető mondjuk az elején a kellemetlen szintjére,később meg már csak jobb lesz,ha folytatódik az ilyen irányú érdeklődése.A síkosító alapfeltétel+ pl. előzetes ujjazás is segít felmérni,hogy milyen lesz az érzés.Tehát itt NEM a kajakra erőszakolásos fenékkúrásra kell gondolni, hanem a kulti partner szexre ahol figyelem/törődés van és nem fluttyantás a kizárólagos cél.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Nálam pár hónapja esett meg a dolog.A második randinkon barátommal.Mindkettőnknek az első volt(én 19 vagyok ő pedig 17).Igazából spontán jött a dolog,nem készültünk rá,de ígyis nagyon jó volt:)

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...