Jump to content
PirateClub.hu

Szexuális segédeszköz nőknek!


Hibryd
 Share

Recommended Posts

Csiklószívó (18+)

 

 

Mire jó: Szexuális segédeszköz nőknek, mely lüktető érzést ad, s az orális élményeket idézi elő a csiklón. Ajánljuk nyalásmániás nőknek maszturbáláshoz, illetve a kevésbé nedvesedő típusúaknak. Akár partnerünk behatolása mellet is kiegészítheti az aktust.

 

Hogy néz ki: Bőrbarát szilikonból készült, csiklóra illeszkedő szívófej, pumpára vagy vibrálóra erősítve. Némely pumpa leeresztő szeleppel van ellátva, ami hasonlít a gumimatrac pumpájához. A szívófej mindenféle-fajta csiklóra alkalmazható, kapható vibrálóval vagy anélkül.

 

Hogyan használjuk: A szívófejet tegyük szorosan a csiklóra, majd kezdjük el pumpálni. A pumpálás lüktető érzést idéz elő, a csikló vérbő lesz, megduzzad, és átélhetjük az orális szex élményeit (sajnos csak a csiklón). Maga a pumpálás képes eljuttatni az orgazmusig, hiszen ez az a terület a női testen, ami szinte bármitől izgalomba lendül. Partnerünket elkápráztathatjuk a látvánnyal, használója pedig szó szerint sikítozni fog az élménytől. Leszbikusok közösen is használhatják, ügyelve a higiéniára!

 

Van-e veszélye: A partner egyértelműen háttérbe szorul. Annyira jó érzés, hogy figyelni kell a hagyományos orális szex és a csiklószívó arányos használatára. Az elektromos szívót víz közelében ne használjuk!

 

Mennyibe kerül: A csiklószívó vibrálóval 4 000Ft-tól 7 000 Ft, míg a sima 3 000 - 5 000 Ft.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Azért így még ne legyen szerintem.Az érzéseket,mint pölö a szerelmet , vagy azt hogy hiányzik az imádatod alanya , nem helyettesíti még jó egy ideig semmi.Nem szeretném megérni már,de ha teljesen meg is fejtik a szerelem kémiáját,akkor nem kizárt ez sem.De szerintem az igazi mély érzelmek miatt ember az ember.Lehet hogy a csiklószívó hyperorgazmust indukál a használójánál,de nem hiszem hogy ez pótolná a partnerét (legyen az nő vagy akár férfi) , az orgazmus azér' nem minden(mégha az egyik leginspirálóbb indok is arra hogy némi löketet pluszt adjon ahhoz,hogy túléljük ezeket a szürke mindennapokat.)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

amugy nem kamu, láttam már neten :o keressetek rá valamelyik oldalon hogy: pussypump és kiad pár videót...

 

pl.:

 

http://www.blinkx.com/video/Adult/Redhead_Babe_Use_Pussy_Pump_Wild_Fucking~vKAnslGHf3NRvIfRyi-9_8g

Módosította spdeluxe
A code tag használata kötelező,direct-link kihelyezése TILOS!
Link to comment
Share on other sites

Pont erre gondoltam, hogy a végén már olyan kütyüket is kitalálnak a nőknek, hogy a végén nem lesz szükségük férfira. :lol:

 

 

Még csak az kéne... pff .. ISTEN ments :D akkor elmegyek oda,ahol az ilyeneket gyártják és felrobbantom az üzemet :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Nem maga a csiklószívó a „poén” a dologban. Hanem az, hogy mivel jobban megduzzad, mint normál esetben nagyobb felületen kapja az ingereket. Persze ettől nem fog nagyobbat vagy jobban élvezni, de mindenképpen érzékenyebb lesz és hamarabb eljut a csúcsra.

 

Ráadásul ez biztos, mert a párommal kipróbáltuk. Hiszen 4-5e Forint nem a világ. Bár bevallom inkább poénnak fogtuk fel, de bejött. Így egy hónapban egyszer általában előkerül. ;)

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...