Jump to content
PirateClub.hu

Nemi szerv izesitők!


Hibryd
 Share

Recommended Posts

Punciízesítő

 

Köztudott, hogy a nemi szervek természetes illatanyagánál nincs vonzóbb, az ember mégis szeret erről megfeledkezve újabb és újabb trükköket bevetni, esetünkben magára kenni. Pláne ha az orgazmusfokozó...

 

Manapság olyan speciális balzsamot kenhetnek intim területeikre a férfiak és nők, amik a szexuális együttlét során rásegítenek a természetes folyamatokra. A nők számára kifejlesztett Flower Balm a klitorális területek vérbőségét, míg a férfiak számára készített Rocket Balm a tartós erekció fenntartását segíti elő.

 

 

A krémek érzékennyé teszik a nemi területeket, így azok fogékonyabbá válnak az érzéki stimulusokra. Mindkét termék olyan természetes anyagokat tartalmaz, mint a mandulaolaj, kókuszdió-olaj, méhviasz, mentol, borsmenta, citrusolaj és a ginseng.

 

Összetétele alapján a balzsam összeférhetetlen a latexszel, így óvszer és a balzsam párhuzamos használata nem javasolt. Kellemes íze azonban jótékonyan hat az orális együttlétre, a termék ugyanis nem csak a vérkeringés fokozására jó, de a nyelvmunkát végző dolgát is kellemesebbé teszi.

 

A balzsamot közvetlenül szex előtt érdemes felvinni, majd pár másodpercig hagyni felszívódni.Beszámolók alapján a balzsam hatására az orgazmus elérése valóban könnyebbé, és főleg gyorsabbá válik, ugyanakkor a valósághoz az is hozzátatozik, hogy sokaknál semmiféle eredménynel nem járt a készítmény még vastag felvitel mellett sem.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...