Jump to content
PirateClub.hu

A sperma boldoggá tesz!


Hibryd
 Share

Recommended Posts

A sperma boldoggá tesz

 

Kutatásokkal bizonyították, hogy azok a nők, akik testükbe fogadják partnerük ondóját, kevésbé depresszívek, mint akik gumival védekeznek.

 

A New York-i Állami Egyetem szakértői azzal magyarázzak a kutatási eredményeket, hogy az ejakulátumban olyan hormonok találhatók, amik a hüvelyben felszívódva megváltoztatják a nő hangulatát. A kísérletben 293 nő vett részt, akiket aszerint osztottak csoportokba, hogy szex közben használnak-e óvszert, avagy sem. Ezt követően minden kísérleti alannyal kitöltették az úgynevezett Beck Depresszió Kérdőívet, ami egy standard kérdőív a hangulat meghatározására. Az eredményekből egyértelműen kiderül, hogy azok a nők, akik soha nem használnak gumit, a legjobb kedélyállapotúak, ám azon nők hangulati skálája alakult a legrosszabbul, akik rendszeres óvszerfelhasználók (illetve azoké, akik egyáltalán nem élnek nemi életet).

 

 

Ezen túl a felmérésből az is világosan kitűnik, hogy minél több idő telt el az utolsó szex óta, a nők annál depresszívebbek, ugyanakkor hangulati szintjük - akár használnak gumit, akár nem - közel azonos módon alakult abban az esetben, ha már egy ideje nem éltek szexuális életet. A felmérés alapján tudjuk, hogy a rendszeres gumihasználók a depressziós hajlamon túl nagyobb hajlandóságot mutatnak az öngyilkosságra, mint azok, akik gumi nélkül élvezik a nemi örömöket.

 

A kutatók minden lehetséges körülményt megvizsgáltak a válaszadó nők életében - szednek-e fogamzásgátlót, milyen gyakran élnek nemi életet, kiegyensúlyozott párkapcsolatban élnek-e, milyen személyiségjegyekkel bírnak, és mekkora hajlandóságot mutatnak az óvszerhasználtra. Egyik tényező sem bizonyult elég erősnek azonban ahhoz, hogy befolyásolják a hangulatot, szemben az ondóban található hormonokkal (tesztoszteron, ösztrogén, tüszőt stimuláló hormon, ...). Szakértők szerint a spermában található hangulatjavító hormonok egyből a nő véráramába kerülnek, és pár órán belül kifejtik jótékony hatásukat.

 

Ami a spermium orális úton való elfogyasztását illeti, szakértők feltételezik, ha a fogamzásgátló tabletták is túlélik az emésztési folyamatokat, nagy valószínűséggel a spermában található hormonok egy része sem sérül. Ahhoz azonban már újabb vizsgálatokra volna szükség, hogy felderítsék, anális közösülés során, a hátsó nyálkahártyáján felszívódva milyen hatást fejtenek ki az ondóban található hormonok.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...