Jump to content
PirateClub.hu

Körülmetélés


x-tiger
 Share

Recommended Posts

most nem azért , de nem látom értelmét megcsináltatni. Elöször is régen a tisztálkodási szokások hiánya miatt csinálták, hogy elkerüljék a fertözéseket az más kérdés, hogy később hagyomány lett, de vannak már olyan óvszerek amivel továbbtarthat, szoval felesleges 1 fájdalmas beavatkozást csinálni csak ezért, meg gondolj bele ha összekerülsz 1 csajjal és meglátja , akkor mit szol majd :P szóval eddigi állás azt hiszem 2:0 az ellene részére

Link to comment
Share on other sites

Körülmetélést általában egészségügyi okok miatt szoktak végezni, esetleg vallási okokból... De az, hogy akkor tovább bírod, marhaság... Az se igaz, hogy nagyobbnak látszik... Gondolj csak bele: ha valamiből kivágsz egy darabot, az nagyobbnak tűnik? :D:lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nekem is voltak ilyen problémáim (korai magömlés) a katonaság után, de ilyesmi eszembe sem jutott. Ha állandó partnered van, akkor közösen meg tudjátok oldani a problémát. Ha megbeszéled vele, akkor biztosan segíteni fog. Ha szeret neki is érdeke, hogy ne végezd ki magad egy perc után. Ha nincs állandó partnered, akkor marad az önuralom. Azonkívűl mindenképpen javaslom, hogy nézz utána (akár a neten, akár orvossal konzultálva) milyen megoldások, gyakorlatok vannak a probléma megoldására. Én nem igyekeznék egyből a legdurvább megoldást választani, ami ráadásul nem visszafordítható és még csak nem is lehetsz biztos benne, hogy működik egyáltalán.

Link to comment
Share on other sites

ffiaknál segít a körűlmetélés a túlzottan korai magömlést elkerülni, álítólag

én most azon gondolkodom h elmegyek 1 urológushoz és megcsináltatom.

nem tom kinek mi a véleménye

Szexuálpszichológusok tudnak ezen a téren segíteni, azon kívül van néhány olyan antidepresszáns, mint pl. a Fevarin, amelyeknek ebből a szempontból pozitív mellékhatása, hogy késletetik a magömlést. De a legjobb módszer az a sport, én amióta eljárok rendszeresen edzeni, azóta semmiféle ilyen problémám nincs. :)

Úgyhogy lehet választani, de az általad említett megoldás nagyon nagy ostobaság! :(

Link to comment
Share on other sites

Emberek azok minek írnak választ,akiknek fogalmuk sincs a dolgokról?

 

Először is:rasszista dolgokat mellőzni kéne.Egyáltalán nem igaz,hogy csak a zsidókat metélik körül,azt hülyeséget meg hogy ezt azért találták ki,hogy késlelteti a magömlést,hogy többen legyenek zsidók.Komolyan ezt ki találta ki?

 

Amerikában az újszülöttek 70-80%-át körülmetélik ha jól emléxem egy cikkre.

Már egy másik topicban leírtam,az hogy körülmetélnek vkit ,még nem jelenti azt,hogy onnantól kezdve egy csajjal se tud majd lefeküdni,mert undorítónak fogják találni.Sőt sok ismerösőm is mondta,hogy sokan jobban is szeretik a körülmetélt cuccot,mert sokkal higiénikusabb.Így is sokaknak van fitymaszűkülete,nem teljes, és inkább vállaják azt hogy kisebb fájdalmak árán,de nem végeztetik el és úgy szexelnek.Ez egy baromság,hosszú távon csak ártani fog.

 

Másik dolog ami a higiéniához kapcsolódik,az hogy sokan azt sem tudják,hogy a helyes vizelés úgy történne,hogy hátrahúzza az ember a bőrt és úgy végzi a dolgát.Ugyanis vizelet marad a bőr alatt,ami egész nap az esti tisztálkodásig hát hogy is mondjam,szagosodik,valamint felmarhatja a makk felszínét.Aki körülmetélt,annak egész nap szellőzik a cucc és nem büdösödik be.Persze rendes tisztálkodással ugyanúgy tisztán tartható.

 

A másik amiben sok ember téved,az hogy ez az egész folyamat mégis hogy megy.Nem a farkad végéből vágnak le,hanem magát a fitymát vágják le,ergó úgy fog kinézni a cucc,mintha mindig hátra lenne húzva a bőr.

 

A menete dióhélyban annyi,hogy a makk alatt vágja körbe a bőrt az orvos.Kapsz érzéstelenítést természetesen,nem érzel belőle semmi.Az azt követő 1 hónap kb ami szopás.A szokásos reggeli merevedés az nagyon szar,hiába van keményen bekötve,hogy nemozduljon el,ne szakadjon el a varrás,akkor is kellemetlen.

Utána még pár hétig kötözgetni kell,sebhintőporral szórni.Nemi élet,meg maszti kb 1 hónap múlva lehetséges!

 

A probléma az,hogy még mindig sokan furcsának tartják,hogy ha valakinek ilyen a szerszáma,mivel a többségnek nem.Nagyon sokan vannak körülmetéltek,csak persze ez is egyfajta tabu,akárcsak a pornó stb.

 

Mellesleg a pornósztárok közül is sokaknak körül van metélve:)

Nem nem azt szoktam nézni,de azért mégis kivehető.

 

Szal ebben egyetértek a többiekkel,hogy ha nincs szűkületed,csak azért mert így tovább tarthat a szex,ne csináltasd meg!Többnyire ez az egész lelki eredetű,tehát ott kell helyretenni a dolgokat.

 

Beszéld meg a partnereddel,biztosan találtok rá megoldást.Vagy nézz utána a neten,sok minden van.

Link to comment
Share on other sites

miért te talán kitakarod a pélót ha pornót nézel ? :D

az ember csak összehasonlítgatja és feltűnik a külömbség :D

amúgy meg azért nem kellet volna az embert így letámadni az ötlete miatt, az ő dolga mit csinál, ha meg téved akkor fel lehet hívni a figyelmét hogy nem úgy van ahogy gondolja, de nem kell lehülyézni... :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...