Jump to content
PirateClub.hu

Ti hol vesztek óvszert?


nyavajgós
 Share

Recommended Posts

  • Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 1 month later...

Nálam és barátnőmnél is van mindig, holott tabit szed, de hát néha szükség van rá, kitudja, hol jön rá az emberre .... :D

Tabitól meg sokan tartanak, először barátnőm is egy picit, de megéri, 3 havonta 5 rongy, most egy minőségi gumi 3 darab 6-700Ft és általában azért 1 alkalom az minimum 2 darab, ha nem több .... :D

Szóval tabi megéri, úgy hogy, aki gondolkozik annak csak ajánlom tudom ;)

Ja kérdésre, Rossmann, Tesco, Spar, ahol épp járok ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Hali !

 

Én ilyesmit a gyógyszertárakban szoktam venni , ilyen dolgokban nem bizom semmilyen más boltokban ! Lehet maradi vagyok de ez van !

 

 

A tescoban is ugyanaz a fajta gumi van mint egy gyógyszertárban.. Nehogy azt hidd h amit a boltban megveszel az roszab minőségű.. ;)

 

Egyébként bárhol +lehet venni nem kell szégyellni az ilyesmit. Ha 20 évesen gyereked lesz, azt már égő :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Na most én a Tesco-ban már nem vennék... NEm egyszer hallottam, szerencsére nem tapasztaltam h az óvszereket dirket át böködték az ilyen kis..... azok. Dobozon keresztül.. Szal... nem bizom az ilyen hipermarketekben... és lehet az minőségi. ha átbökték akkor úgyis mind1.

Link to comment
Share on other sites

Szerintem meg mindegy,mert ha pl. a Tescoban is veszi az ember akkor is gondolom van annyi a forma,hogy megnézze a csomagolást,ha nem akkor erre csak azt tudom mondani hogy ennyi esze van,nehogy már valami kakit vegyél amivel ........,én pl.ott veszek ahol csak kapni lehet,nem vagyok se ennek az üzletnek se annak az üzletnek a híve.Ja na meg rettentően utálom az olyan madarakat akik már egyből hogy tesco már nem is megyek,mi abban a szar?!?!?Csak a saját márkás termékeket kell kerülni nagy ívben,mert azokban vannak a meglepik,Tesco titkok ide vagy oda,ott a bökkenő,hogy még ma is sok az olyan naív ember aki sok mindent elhisz anélkül hogy ne tapasztalná meg....

 

Üdv.:Én :)

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Én a szomszéd kisboltban :D amikor megyek, a csajszi már adja a nescoffee mellé reggel :D Am teljesen mind1 nekem hogy hol :) mondjuk a használtcikkek piacán még nem próbáltam, és nem is hiszem hogy bepróbálom a közeljövőben :D

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Szóval tabi megéri, úgy hogy, aki gondolkozik annak csak ajánlom tudom

 

annyira megéri, hogy majd ha gyereket akartok, akkor 25 ezer lesz a másik tabi, amitől majd esetleg lehet gyereke, mindeközben kiszőrösödik, pattanásos lesz és hát a közérzete...

 

a dokinak megéri mindegyik

Link to comment
Share on other sites

qwuix2: hadd cáfoljak erre rá: apám barátnője 5 évig volt tabin, gyereket akartak, abbahagyta, 4 hónap után megvolt a pozitív terhességi teszt, ma van egy gyönyörű, 4 éves féltesóm. Mindez plusz 25 ezres tabi nélkül, a trükk csak annyi, hogy hagyni kell kiürülni a hormonokat.

Amúgy dm, de nincs rá mindig szükség, tabin vagyok... jobban megéri.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Jobban megéri a bogyó...hm.

Erről csak annyit, hogy a nyugtató is sokkal olcsóbb, mint mondjuk egy sört vagy felest inni, és hatásosabb is. Mégse kell, mert nem tudom úgy "figyelni" magam, ahogy normálisan vagyok.

Az antigyerek-bogyó esetében pl. nincs menzesz.

 

Szedtem egyébként egy pár évig én is fogamzásgátlót, és nem lett tőle különösebb bajom, de inkább nem akartam kivárni, hogy a hormon nekem jó vagy rossz hosszú távon.

Link to comment
Share on other sites

1.: Tulajdonképpen elgondolkoztam azon, hogy vajon érdemes-e beírni a gondolataimat az 5. oldalra? Végülis beírtam mint azt látjátok, de:

Az emberkék dúrván 65-75%-a úgysem jut el erre az oldalra, ha csak szimplán olvasgat, tehát vagy nagyon kell hogy érdekelje a téma (Na nem mintha már nem lett volna 1.000.000 tanács kiírva) vagy, csak ő is hozzá akar fűzni valamit, és akkor kénytelen ellátogatni az uccsó oldalra.

2.: Egyébként attól függ! Ha cikinek tartod, akkor tulajdonképpen még nem vagy érett a nemi életre, de ettől most eltekintünk, mert ugyebár, már NAGYON kangörcsös vagy. tehát, akkor érdemesebb olyan boltot keresni, ahol kevésszer fordúlsz meg. Echte= Hipermarket, vagy a leg eldugottabb kisbolt a város másik végén. Viszont ha nem tartod cikinek, akkor meg tök mind 1.

Aki cikinek érzi az egész szituációt, annak annyit mondanék, hogy inkább legyen rá büszke, hogy neki már olyanra van szüksége, és teljes vállszélességgel menjen be a boltba, hogy egy doboz XXL-es óvszert szeretnék!!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...